¨Ne privim cu admiratie asociatii, netinind cont ca de fapt sint produsul unei societati bolnave¨ - e cu dedicatie pentru cel care si-a luat manusa peste bot.In locul lui, as inghiti in sec si m-as abtine de la comentariile aiurea.
¨De cita ipocrizie trebuie sa dea dovada pentru a recurge la asa ceva fara a o recunoaste? ¨ - si asta tot cu dedicatie e, pentru filozofii de pe aceasta pagina.Aia inconjurati de aura cunoasterii, cei care pe scara evolutiei sunt cel putin pe ultima treapta.Ma intreb oare daca mai exista cineva in univers care le poate face fata?
@Oliana, eu stiu ca nu mai suporti rautatile, stiu ca ¨nu-i mai suporti¨ dar ei, sunt taticii tuturor virusilor din lume, AHN1 e mic copil. Vor reveni pana te vor distruge.
¨Apelam la legea celui care tipa mai tare pentru a fi luati in seama ¨
Harciog, pluralul pentru original este originali, nu originaluri. Ai facut si tu ca Eba cu ale ei succesuri.
In ceea ce priveste textul tau, roata a fost deja inventata. Nu mai exista nimic original, totul a fost deja inventat. Or mai fi ramanand cateva chestiuni de inventat care vor revolutiona lumea, dar la ele nu au acces decat oamenii cu adevarat destepti. Dar si acele inventii nu vor schimba cu nimic structura nici unui suflet. Pentru evolutia personala fiecare este responsabil. Poate sa se miste toata viata intr-un cerc, facand aceleasi greseli, gandind aceleasi ganduri, aruncand vina pe altii sau. Sau nu. Insa acesti oameni sunt rari. Mai rari decat diamantele.
Apoi, pentru a creste personal, conceptul de "altii" nu exista. Trebuie sa lucrezi cu tine. Si mult succes daca incepi: o sa ai zile multe de depresii.
Dar cum imi spune mereu Jedi- btw Jedi, te ador- I never feel more given to than when you take from me.
Harciog, eu nu am vazut unde am scris ca tu ceri dragoste; iar daca e sa iti recitesc textul, harciog, nu vorbesti despre oameni, ci despre tine, iar ca dovada sta scris acolo "ma refer la mine"; plus ca verbele sunt folosite la persona I plural, ceea ce denota incluziunea ta in "oameni".
Nu ti-am criticat textul si nici nu l-am pus la zid... Chiar mi-a placut initial pentru ca m-a facut sa gandesc "wow, harciog pe scara evolutiei. mai sunt si oameni care gandesc altfel", dar dupa ce mi-ai raspuns imi dau seama ca textul a fost scris pentru curentul impresionist, ca nu iti pasa prea mult; ca nu sunt intrebari care te tulbura, ci doar litere aruncate una langa alta. Asta e trist.
Oricum, te astept in dadaism.
Harciog iti place balacareala.iesi din noroi spala-te, curatate, si plimbate printre noi cu botul pe sus. e sigura sansa.eu tin sus teapa.este cea mai indreptatita sa tea sus, in ziua de azi. si cu cineva infipt in ea.stii de ce? eu nu am cum sa ajung in teapa.in tarbaca in cel mai rau caz. dar nu in teapa.
Harciog, umila in fata ta, recunosc : habar nu am ce vrei! Intrebarea pana la urma care e: lumineaza-ma Hristoase! Fii lumina mea in tenebrele mintii tale! Azi m-am hotarat ca vreau sa te inteleg.
Nu poate omul sa propuna o tema fara sa o desfiintati? De ce va uitati mereu la forma si nu la continut? De ce sunteti atat de critici cu cei care nu va plac si atat de toleranti cu cei care va sunt prieteni, sau va sunt indiferenti? Harciog mereu propune teme interesante, pe care le anulati din cauza formei si nu a continutului. Toate temele lui, ajung sa fie judecate si se transforma in "paruieli"! Nu ati putea sa il ignorati sau sa raspundeti asa cum faceti cu oricare alt user? Stiti cu totii ca nu am vorbit niciodata cu harciog, nu suntem prieteni, este un user ca oricare altul pentru mine dar, chiar nu pot sa mai tac cand vad ca il "contrati" mereu si urat!
Oliana, iti multumesc pentru amendare, nefiind necesara de asemenea. Daca vei reciti raspunsurile mele vei vedea ca exista o inadvertenta si o lipsa de coerenta intre intrebarea lui harciog- careia i-a si uitat tematica- si modul in care isi construieste raspunsurile numa', numa' sa imi dea si mie peste nas.
Harciog, daca vrei sa incep sa iti desenez pe o foaie ce tocmai am scris clar, ma deplasez pana in Galati. Dar asta spune azi, ca peste o saptamana iar scapi de mine o luna.
Oli, iti multumesc pentru atentionare inca o data, insa nu te vad nici pe tine la subiect. Deci, rade ciob de oala sparta? Daca sunteti atenta veti vedea ca primul meu raspuns chiar e coerent. Ce s-a inteles din el de catre autor- pentru ca e intuneric in vizuina si probabil nu se vede bine ce scriu- asta nu mai stiu. Dar feedback-ul spune mai multe decat suficient.
Oricum, harciog, ca intotdeauna, imi faci zilele mai frumoase. Si oi fi eu o umbra, dar e o umbra care te intriga de niciodata nu vrei sa ma intelegi.
Oliana, daca Zbenguici nu avea dreptul maret de a deveni experta, pentru ca te deranjeaza pe tine, tu de ce esti experta? Pentru ca atiti mereu spiritele? Oricum titulatura asta de expert nu valoreaza nimic, cred ca esti constienta de asta. Si mi se pare aiurea sa spui "am pus punct aici", dupa ce mi-ai dat cu manusa peste ochi.
Milla, desigur ca sinteti deja sase la numar, deci va puteti numi o trupa.
Nony, cum vorbesti de scara evolutiei pe care nu reuseste sa o atinga, ipocrizie, bot sau pseudofilozofi, trag concluzia ca lui hirciog i te-ai adresat. Desi toate cele enumerate de tine, ti se potrivesc si tie. Alaturi de tupeu si lipsa de bun-simt.
@nony, iti multumesc pentru grija, dar pe mine nu ma distrug ei. Nu am treaba cu ei, nu am cu nimeni de fapt. Sunt pe TPU ca sa ajut daca pot si stiu, sa imi spun opinia despre ceea ce cred eu ca merita, sa atentionez daca eu consider ca este necesar si atat. Respect dreptul fiecaruia de a proceda la fel ca si mine, deci nu vad de ce si cum m-ar distruge. Este problema constiintei lor daca ma vor ataca atat de urat ca si pe voi sau pe harciog, dar eu nu le voi raspunde cu aceeasi moneda pentru ca nu e in firea mea. Nu am pretentia ca eu nu gresesc sau ca sunt mai buna cu mult decat altii, dar stiu ca sunt dornica de pace, echilibru, prietenie sau de nu se poate asta, de ignorare. Cred ca atunci cand mi-am asumat conditiile de a deveni user pe TPU, am acceptat si inerentele diferente de opinie. Deci voi raspunde pana la punctul in care nu provoc "revolutie". Respect opinia fiecaruia dar nu-mi plac rautatile, amenintarile, violenta verbala, provocarile si aruncarea raspunderii faptelor asupra altora. Nu reactionez la rautate, cu rautate. Incerc atat cat pot si cat stiu sa deschid un drum spre dialog. Daca nu se poate, ma retrag.
Uita-te bine pe unde mergi, lasa aparatul, gigoloiule : http://www.muza-chan.net/as/poze-weblog/ueno-02.jpg
Bro, ma duc sa ma distrez, e Duminica, ce naiba.Hai,lasa-ti venele sa mai creasca, le tundem noi.
Moama, uuu! da câtă ştiinţă la categoria asta, numai "ştiinţă" nu se numeşte, eu cred că ar trebui să îi adresăm adminu-lui, dacă doreşte să deschidă şi-o categorie de "Certuri&Cârcote"!
Sinceră vă spun, îs sătulă eu, ca domnişoară să vă observ, aceste "injectări", darămite alţi adolescenţi.
Vă rog/cer, să fiţi mai "cumsecade", că oricum suntem cu toţi, aşa cum suntem - buni/răi, bănuiesc că în realitate nu v-aţi adresa la modul acesta, jignitor, unul - altuia.
"Omul învaţă cât trăieşte şi când moare tot "deştept" este..."
Mulţumesc pentru înţelegere!
Harciog, nu ma voi mai lega de astazi inainte de acel manco generalizat in fiinta ta. Am incercat sa te inteleg, insa ma depasesti. Ai putea fi unul dintre cei carora as putea spune "Jos palaria", numai ca sedentarismul mintii tale ma incremeneste. Imi raspunzi mereu fara sa citesti macar, fara nici o legatura cu ceea ce scriu si ti-am repetat de nu stiu cate ori: judeca raspunsul, nu persoana. Ai reusit aici sa scrii un text care chiar mi-a placut, asta e si motivul pentru care m-am oprit sa comentez, insa ai reusit cu succes sa te indepartezi de la subiect si sa dai cu capul exact in apa umbrei mele. Ai considerat mereu- pe nedrept- ca te atac si ai vrut sa ma depasesti de parca am fi concurenti. Daca pana acum ma gandeam ca ai o experienta de viata datorita varstei, azi am realizat ca nu am nimic de invatat de la tine. De la greseli gramaticale, la scandaluri- cu tenta sexuala sau nu- nu ai adus nimic pe site. Pana si faptul ca ai cerut stergerea contului sa te razgandesti in 10 secunde spune destul.
Oliana, am vazut ca esti catalogata drept respectabila de catre unii useri de pe acest site, astfel incat tie iti voi da un raspuns in privat.
Milla tu de unde ai aparut si de ce gasca vorbesti anume? Iar ca sa fii mai interesant/a de ce nu ai comentat si tu la intrebare. Genul ala de comentarii chiar sunt irelevante.
Nony, noi ne-am mai ciocnit. Mai intai de toate harciog vorbea de asociali, nu asociati. Imi dau seama ca e o diferenta numai de o singura litera, dar exista si e mare. Nu am priceput ce vrei sa spui despre gigoloi- asta probabil pentru ca nu filozofez asa de mult la dvs. Ma bucur insa sa vad ca ai atentie distributiva.