| DeyYyUu a întrebat:

Wa am o prblema mare ziceti-mi si mei cum se umbla cu chet engine 5.5 deci scriu 650 ai dau fisrst im iarata multe chesti si upa sciru nu stiu ce sa scriu si nu-mi arata nimic ce *** are ajutati-ma si ziceti-mi de la inceput

5 răspunsuri:
Apache
| Apache a răspuns:

Ok,e cam asa!
orice numar ai trebuie sa il inmultesti cu 8. faci schimbarea iar apoi din nou inmultesti cu 8!
ex : ai valoarea 650... faci 650 X 8= 5200
la valoarea aia de 650 adaugi un element sa zicem *. banuiesc ca folosesti asta ca sa trisezi la un joc *, acum in loc de 650 ai 651, si inmultesti din nou cu 8 =5208.si apesi next scan cu numarul asta ...ar trebuii sa iti dea un singur numar, dai click pe el si schimbi valoarea.sa zicem 99999999 etc
e usor de umbat in el,toata chestia e pana te prinzi
*daca nu ai inteles foarte bine, atunci vezi si un tutorial pe youtube, iti explica perfect ...si 2 ) chestia cu x 8 e fundamentala.nu stiu de ce, dar asta e singura regula *

Apache
| Apache a răspuns:

@MadnessCaffe
eu i-am spus pentru jocuri simple online.pe care le joci in pauza de cafea
acum la jocuri mai complicate habar nu am nici eu...

| MadnessCaffe a răspuns:

Vezi ca cheat engine e mult mai complicat decat ce zici tu acolo Apache. Nu toate jocurile sunt la fel.

Eu zic mai intai sa inveti sa scrii, copilul care a pus intrebarea, ca toti vreti sa deveniti mici "hackeri" cand habar nu aveti sa scrieti.

| MadnessCaffe a răspuns:

Jocurile simple "flash" de alea vorbesc si eu.Nu toate au acelasi sistem.L-am folosit destul de mult incat sa imi dau seama.

| DeyYyUu explică:

laughing eu zic la metin ma madnescaffe si tu gura ca esti unda care da din gura