Nu.Dar experiența electrizantă te poate omorî. Încearcă și tu, eu un m-am lecuit din diverse accidente, mai la 380 mai la 220 și la muncă accidental la 1, 4 Kv(aparatul de test era cu autoprotecție ce a funcționat stas, ca de asta-s viu)
Tu, da, pentru ca prezinti sindromul Aspenger, si de aceea te comporti ca un personaj de desene animate, inclusiv cand te electrocutezi.
Nu prea cred...Impactul este atat de puternic incat inima ti se opreste automat, nici nu mai ai timp sa ti se zbarleasca si parul.
Nu. Nici măcar la înaltă tensiune. La înaltă tensiune esti carbonizat. Cand esti electrocutat corpul uman este străbătut de curentul electric si prima afectata e inima. Ea este un mușchi care pompeaza sange. Sangele tău nu mai este pompat si celulele nu mai primesc oxigen si nutrienti. Creierul este afectat de privarea de oxigen, din acest motiv contează cat de repede esti resuscitat. Sa zicem de exemplu ca te resusciteaza dupa 15 minute. Nu mai e sigur ca vei fi intreg la minte daca durează atat. Toti muschi se contracta atunci cand esti electrocutat. Unii își înghit limba. Problema mare e lipsa de oxigen. Deci nu te juca ca nu-i de glumit?
Nea. m-am curentat de ma gasit toate alea. inca sunt viu si nu ar trebui sa te mai uiti la tv. strica imaginatia_