Normal ca s-ar schimba.Pamantul are pozitia perfecta fata de soare dar si marimea ideala.Doar a fost proiectat de o forta superioara inteligenta.
Ba nu are nicio pozitie perfecta. In timpul unui an terestru, distanta dintre Soare si Pamant variaza cu vreo 5.000.000 de km. La periheliu se afla cel mai aproape de Soare si la afeliu se afla cel mai departe de Soare. Si uite-te in lume, unde observi tu ca Pamantul este la distanta perfecta fata de Soare? Uita-te de exemplu la climatul continental. Iarna cand Pamantul ajunge la afeliu vin geruri insuportabile si vara cand ajunge la periheliu vin de asemenea calduri insuportabile.
Pamantul nu a fost creat de niciun zeu evreiesc in care cred toti crestintii doar pentru ca asta li se baga in cap de la nastere.
Eu ti-am dovedit ca nu are o pozitie perfecta, nu ca nu are o pozitie buna. Daca are o pozitie buna asta nu inseamna ca a fost creata de o stafie evreiasca. Mai sunt teoretic milioane de alte planete care pot sustine viata. Si despre Marte s-a zis ca a gazduit viata candva. Curiosity Rover a fotografiat piramide perfecte pe Marte. Mai bine documenteaza-te tu si nu mai crede toate bazaconiile crestine.