| Yee a întrebat:

Yee(Salut)! Ma tot gandesc: Oare o sa mai avem si noi zapada Craciunul asta sau cel viitor? Oare se va opri vreodata Incalzirea Globala (sau Schimbarea Climei)? Oare chiar o sa ajungem sa sarbatorim Pastele pe zapada in loc de Craciun?

9 răspunsuri:
| Catrice a răspuns:

Yee! Nu știu unde stai tu, dar aici am avut zăpadă chiar și de curând laughing
Aici o sa fie zăpadă de Crăciun, nu știu prin ce zona Ecuatorială stai tu.

| Yee explică (pentru Catrice):

Yee! Nu vreau sa fac pe desteptu' sau sa te contrazic dar eu mai stiu momente in care a nins putin mai pe la inceputul lui Decembrie si mai apoi tocmai la sfarsitul lui Ianuarie.

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Eu cred ca incalzirea globala e mai de graba o problema calendaristica deoarece cu anii s-a tot delaiat iarna si a durat (calendaristic) mai mult. Deci da, de paste o sa fie zapada.

| WhatABeautifulDay a răspuns:

'Oare se va opri vreodata incalzirea globala'. Daca nu faci nimic in legatura cu asta si astepti ca totul sa se regleze de la sine fara sa misti un deget, atunci nu happy

| supadeceapa a răspuns (pentru WhatABeautifulDay):

Ce naiba sa faca un singur om laughing)))))

| Yee explică (pentru supadeceapa):

Yee! Ai dretate.

| WhatABeautifulDay a răspuns (pentru supadeceapa):

Stii, cu mentalitatea asta o sa ramanem niste inapoiati pana in vecii vecilor amin. In Germania circa 50% dintre oameni isi recicleaza gunoiul. Daca toti dintre acestia isi spuneau 'Eh, sunt un singur om, ce pot face eu? Fie ca reciclez sau nu, nu o sa conteze' si nu ar mai recicla nimeni. De ce te duci la vot? Ce, crezi ca tu singur poti sa influentezi votul? Ca na, esti un singur om, ce naiba sa faci tu.

A, asa usor e, reciclam gunoiul si gata? laughing)))))
Hai, zi-ne ce faci tu pentru binele planetei.

Ce legatura are votul cu zapada de Craciun in p-l-m laughing))
si cum dracu imi zici ce mentalitate are cineva dupa o singura intrebare.

Omul a pus o intrebare, poti sa-i explici niste lucruri sau poti sa-l iei cu atitudinea asta de sus, ca sigur cu atitudinea asta schimbi lumea rolling on the floor

Întrebări similare