| BlueByMe a întrebat:

1)care este cea mai slaba marca de telefoane dupa voi?
2)ce parere aveti despre marca sony ericson?

Răspuns Câştigător
anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Nu există așa ceva. Aproape fiecare marcă are modele de telefoane bune și rele. Poți clasifica o marcă după mai multe variabile, încasări, număr per/model vândute, suport, performanțele dispozitivelor, fiabilitatea lor, etc.
Despre Sony Ericsson numai cuvinte de laudă, însă doar la adresa telefoanelor din clasa de mijloc/sus (middle și high-end adică) din seriile W, K/C și X. Câteva exemple: K850, C905, W910, W995, X1, X10, etc.
Am ținut un K850 aproape 2 ani și în afară de faptul că mi s-au stricat tastele senzitive din senin, nu prea am avut ce să critic la el.

12 răspunsuri:
| CosteaVlad a răspuns:

1. Cea mai slabă nu ştiu, dar cea mai bună e Nokia.
2. Deşi personal nu-mi place, din câte-am auzit e bun.

| Bacemi a răspuns:

Din cele mai cunoscute eu spun ca Motorola.

Am vazut si parerea referitor la Sagem si Alcatel. Asa e. Dar eu nu le consider pe acelea cunoscute. Sunt prea slabe ca sa reprezinte o marca puternica.

Am o parere destul de buna despre Sony Ericsson desi preferatele mele sunt Nokia si Samsung.

| pepe a răspuns:

Cele mai slabe Sagem şi Alcatel.
Sony Ericsson ar fi pe locul 4 în topul meu după Nokia, Samsung şi Motorola.

| The Scout a răspuns:

1. -
2. Preferatul meu este Sony Ericsson, pentru ca e foarte performant, exista f multe aplicatii pentru el ( ordinul miilor - jocuri + software ), are un program unic creat pentru el : "Super Bluetooth Hack" ( E compatibil si cu alte telefoane, dar tot ce are disponibil softul merge DOAR cu SE : ii vezi agenda telefonica, ii trimiti mesaje, suni pe cine vrei, dai drumu la sunete, blochezi tastatura, il inchizi, practic e ca si cum ai avea telefonul lui la tine.) si multe alte chestii. Sony ericsson a dezvoltat Cybershot. si ei au primele telefoane care au folosit acea tehnologie.

| Petronela a răspuns:

1.Motorola/Sagem/Alcatel 2.Sony Ericsson este o marca buna dar cea mai buna este Nokia.

| adryanb27 a răspuns:

Pai cele mai slabe sunt chinezariile! exista marci importante care au in spate: made in china! aste is naspa, dupa 1 an t lasa! sonny e. e preferatul meu!

| MelissaGreenEyes a răspuns:

Cea mai slaba nu stiuthinking
eu am un SE W200i si is f multumita de el...nu cred ca mi-ar fi trebuit altceva mai bun(cu totate am camera 3g si nu imi place:
)
numai bine pa-pa

| Leytto a răspuns:

SE are cele mai bune display-uri cu 256 ca culori.
Eu am V630i și fac cu el ce nu fac alți pokemoni de copii cu pc-urile lor colorate.

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Ladygaga, ce să zic, înseamnă că eu am aruncat 500€ pe un iPhone de prost ce am fost. Am aruncat banii pe un telefon care are cel mai avansat sistem de operare la ora actuală, cu mai mult de un sfert de milion de aplicații/jocuri disponibile (nu vorbim de mii, nici de zeci de mii, de sute de mii! în 3 ani!), telefonul cu cea mai bună calitate audio (doar e un iPod), telefonul cu cel mai bun afișaj și touchscreen la ora actuală, cele mai bune finisaje și materiale (caută pe youtube cum spală băieții iPhone-urile sub jetul de apă și n-au nimic, fă asta cu un Nokia care după 2 stropi nu mai funcționează). Să continui? Chestia e că trebuie să plătești pentru toate astea. 500€? Da, dar poate știi vorba aia: dai un ban dar stai în față.

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Sony ericsson este cel mai bun telefon in camere foto, de aici vine si denumirea de Sony.

| tpuguru a răspuns:

1) Apple spun eu ( Iphone, daca ai chef sa dai 500€ / Iphone)
2) Nu stiu cum sunt telefoanele de la Sony Ericsson, dar stiu ca Samsung este foarte bun.

| cloody995 a răspuns:

Pentru anonimul care mananca bors(cel care isi lauda IPhone-ul) : Am avut un Nokia 3220 care a cazut in dunare si nu a avut nici pe naiba si inca merge foarte bine (dupa ce s-a uscat) doar ca e la bunica.Si in legatura cu intrebarile 1)Siemens
2) Sunt putin cam greoaie la gandire dar sunt in regula.
Oricum Nokia e cel mai tare desi am un Alcatel la ora actuala care surprinzator e destul de bun si face bine fata la cerintele pietii.