2. tastatura mecanica are arcuri pentru a mentine tastele ridicate. cele normale au niste cauciucuri.
tastatura mecanica are un joc mult mai sigur dar sincer mi se pare o chestia premium (adica bani multi pentru o constructie care poate fi inlocuita de o tastatura normala)
eu personal prefer tastatura chicklet care se gasesc predominant la laptopuri.
ca sa zic asa tastatura mecanica e facuta ca sa reziste pumnilor carati la nervi intr-o partida de CS.
dar daca nu ai tente din astea nu se merita.
cat despre sursa modulara eu am parerea impartita. cea nemodulara are cablurile lipite direct. cea modulara prin scoaterea si bagarea cablurilor poate fi uzata mai repede. ca avantaj managementul corespuzator al cablurilor.
daca nu desfaci calculatorul in mod constant eu zic sa ramai pe varianta nonmodulara. mi se par cam scumpe. dar daca ai un buget mare atunci ia-ti
Salut
1.sursa modulara inseamna ca are cable management adica nu te incurci in atatea fire si este mai bine sa iei una de aia, tot modulara este si a mea
2.o tastatura mecanica ofera o durabilitate foarte mare in timp, rezista la forate multe apasari, are timpi de raspuns extrem de mici 1ms, pooling rate mare ajuta tot la viteza, dar sunt ceva cam scumpe de la 250 lei+
1.Sursele modulare sunt mai bune, doar pentru ca poti scoate firele din ea, pentru a face un WM mai bun.
Sursele modulare sunt dedicate WM-ului mai "extreme"
2. Daca nu ma insel, la tastatura mecanica, cand scoti tastele nu vei gasi acel cauciuc sub butoate.
Si la tastatura mecanica se poate apasa pe mai multe butoane odata decat la cea normala.