| marie a întrebat:

1. Dupa voi un aparat profesional bun care ar fi?happy

2. Dintre nikon d3000 si d5000 ce ati alege?happy

sa fie bunhappy. si sa ajunga pana in 22 de mil.big grin

4 răspunsuri:
| silverfaith a răspuns:

Profestional nu este nici unu sry, dar un aparat bun este d5000 software nou pe el de prelucrare a imaginilor si obiectiv/body foarte bun in schimb d3000 este pur si simplu o combinatie intre d40 si d60 cu o simpla adaugare a sectiunii GUIDE in rest nimic nou decat d3000 mai bine un d40 garantat decat d40 este mai bun d5000 deci sper ca am ajutat!

| Alexxe a răspuns:

D5000 este foarte bun. big grin dar nu este profesional

| victo a răspuns:

Diferenta pe care o sa o observi este c d5000 are live view si d3000 nu are. live view-ul asta inseaman ca d3000 pooate vedea doar prin obiectiv si nu poate reda imaginea pe ecran si d5000 poate. Intradevar d5000 arata bine se roteste ecranul, dar l-am incercat nu e profesional si nici macar semiprofesional e doar pentru cei care au un hobby. eu zic sa mai astepti un picut sau sa te orientezi dupa d80/d90. Am lucrat cu ambele d90 e profesional intr-adevar dar e undeva la 40 de milioane. d80 o sa il gasesti si la un pret mai accesibil intre 25-30 de milioane depinde de magazinul de unde il iei, desi furnizorul e tot firma "skin". Garantia este la bucuresti si rezolva problemele cam intr-o saptamana jumate. Sfatul meu nu iti lua d3000 si nici d5000, si ca sa nu fie asa scump uita de d90 desi e foarte bun. Alege d80, e si accesibil ca pret, si iti spun eu ca merita. d40 si d60 deja le-au trecut vremea, si mna nu cred ca ai vrea sa te alegi cu un aparat vechi. Alege d80.

| Ebsghjs a răspuns:

1. d4
2. D5000, categoric!
am cam intarziat cu raspunsul, sorry =]]]