Haideti sa ne imprietenim si pe Instagram!
Cei mai activi useri din categoria Tehnologie pe 16 Ianuarie 2025 sunt:
Salutare, vreau sa platesc taxa pentru schimbare pasaport online pe ghiseul. Ro, dar apoi cum fac dovada platii cand merg la pasapoarte? Trebuie sa scot chitanta la imprimanta?
AM UN CANAL DE YOUTUBE. Cum pot căuta doar pe propriul meu canal un filmuleț după numele lui? Sa zicem că aș avea 10 000 Filmulețe. Si am mai puțin de 30 secu de de alocat pentru a găsi un...? (mai mult)
Sunteți de acord cu îmbunătățirea corpului uman cu tehnologia de augmentare care creste performantele individuale? Dar să lucrați alaturi de un astfel de om?
Salut, am dat follow pe Instagram la mai multe persoane si acum imi apare eroarea asta: Încercați mai târziu Limităm cât de des puteți face anumite lucruri pe Instagram, cum ar fi urmărirea persoanelor,...? (mai mult)
Buna ziua dragi prieteni, Hristos a înviat! Care procesor e mai bun dintre AMD Rayzen 8 și Intel Core i3 (laptop din 2015) sincer nu mă prea pricep?
Salut, tatal meu a intampinat o problema, pe 16 aprilie i s- au luat 4 euro de pe card ca cica si- a facut abonament la Netflix, dar nu a facut asta si tot atunci cand ne- am uitat la notificari i s-...? (mai mult)
Ziua buna, am si eu un workstation de la Dell si am pe el o sursa de 550w, problema e ca am primit de la un prieten o placa gtx 1080 ti si nu am la sursa decat un conector de 6 pini si mie imi trebuie...? (mai mult)
Salut TPU, ce parere aveți de leptopurile Acer nitro 5 cat de bune si cat de bine duc ca jocuri racire etc? Multumesc dau funda
Salut. Am o tastatura Razer BlackWidow 2019 la care nu mai functioneaza tasta A. Am cautat diferite videoclipuri pe YouTube si toti au spus de switch. Am cumparat switch- ul si azi l- am schimbat excat...? (mai mult)
Buna! Am o problema cu contul Tiktok. Mai precis, localizarea tiktok ma citeste ca si cand as fi in Emiratele Arabe Unite dar eu sunt in Bucuresti, Romania, folosesc un SIM card de Vodafone Ro. Cum ...? (mai mult)
Salut, am o pereche de casti razer kraken x tournament edition(sau ceva de genu) le am de 2 ani totul ok dar de 2 zile casca dreapta nu se aude, adica se aude doar daca pun presiune pe fir. Se poate ...? (mai mult)
Salut, ce ziceți, o Placa de baza GIGABYTE B550 AORUS ELITE V2 chiar de scrie la descriere ca suporta seria 3000 si 5000, oare imi suporta si vechiul meu procesor x2700? e tot AM4!
Daca la un telefon scrie ca are 50 MP rezolutie la camera, asta inseamna ca atunci cand fac poze cu camera- selfie (adica cea de pe partea cu ecranul), vor iesi poze de aceeasi calitate cu care ies la...? (mai mult)
Salut TPU, pot încărca un laptop cu un cablu VGA conectat cu un usb de tip C?
Salut TPU. Stie cineva daca s-au bagat giftcard uri google play de 5 euro la aparatele selfpay?
Am un Laptop Asus X54C cu windows 10 i-am dat reset pentru ca parola nu mai funcționa iar acum tot ce arata este logo ul Intel în coltul din dreapta jos menționez ca alte comenzi nu funcționează
Ce jocuri multiplayer cu grafica super exista in afara de Fortnite si ultimul Call of Duty?
Vreau sa știu daca pot conecta un monitor la placa video si încă un monitor la placa video integrata si sa meargă nu am incercat încă pentru ca nu am 2 cabluri HDMI. .
Ce părere aveți de ChatGPT, l-ați folosit sau v-a ajutat într-un fel și dacă acesta va schimba mult lumea în unele privințe în viitor.
Stie cineva de ce nu pot sa-mi activez istoricul locatiilor pe google? Imi zice " Această setare nu este disponibilă momentan pentru tipul tău de cont "
Hei! De 4 zile nu mai pot sa dau follow nimanui pe Instagram, primesc "try again later, we restrict certain activity, like following people- ". Problema e ca nu imi apare pentru cat timp sunt blocat...? (mai mult)
Care este cea mai bună soluție antivirus pentru calculator?
Am o problemă, de ieri a început laptopul să scoată un sunet ciudat la răcire, ca un fel de scârțâit sau de drujbă, țin să menționez că am stat destul de mult pe el și s- a cam supraîncălzit,...? (mai mult)
Stie cineva undeva in Bucuresti unde se poate testa veridicitatea aurului nedestructiv? ( adica nu metoda clasica prin pilire, fara sa strice obiectul ) si cat ar costa un asemenea test? Multumesc...? (mai mult)
Merita sa pun windows 11 am un ryzen 3 3200g pro, 1050 ti 16 g ram?
Unde pot găsi carcase/huse bune pentru un Samsung Galaxy A04e?
Buna ziua! A cumpărat cineva acest model de cuptor electric si vrea sa mi spună părerea despre el. Merita cumpărat? https://altex.ro/cuptor- electric- cu- plita- myria- my4170- 30l- 3200w-...? (mai mult)
Salut.am un televizor Sony bravia si imi apare pe ecran sus o banda cu marca televizorului cu "4x hdmi" si mai multe iar aceasta banda se muta si jos iar cand apas pe orice buton al telecomenzii dispare...? (mai mult)
Salut am o problema cu leptopul îl aprind dar nu intra in Windows am incercat sa conectez displayul la HDMI la televizor și tot nu merge. Va rog răspundeți cat mai repede!
Buna! Vreau sa imi adaug la telefon (IPhone 12) o adresa de gmail. Eu ca ID am cu @icloud, dar la informatii personale vreau sa o adaug si pe cea de gmail. Cand dau sa o adaug primesc mesajul "Eroare ...? (mai mult)
Bună. Am o imprimanta Epson ET- 2821 Imprimanta are cerneala Full la toate cele 4 compartimente... Cerneala originala EPSON Ii fac curatare și întreținere dar degeaba nu îmi scoate anumite...? (mai mult)
Salut, dețin o navigatie auto android, model ac8227 și nu ii mai știu parola, manualul nu îl am, de unde îl pot descarca, sau care este parola?
Cu ce este iphone ul mai bun ca un telefon android? Ce face Iphone ul atat de scump comparativ cu un telefon Android care are aceeleasi specificatii
Va salut Am un dvr cu 4 camere Trebuie sa schimb dvr ul că sa mai adaug o camera sau 2? Sau sunt și alte soluții? Sa filmeze
Merita sa pun windows 11 pe un sistem low-medium?
Buna ziua, am si eu o problema la frigider, partea de sus a frigiderului nu raceste iar congelatorul funcționează perfect și pe lângă asta culoarea albasta a ledulului de alarmă nu mai funcționează...? (mai mult)
Pună TPU, laptopul meu a început să se comporte ciudat, totul lucra bine, pana am pus laptopul în priza, s- a stins și când încerc sa îl aprind face doar un sunet mic, dar nu se aprinde, ...? (mai mult)
Bună! Cum pot descoperi dacă o conversație pe Facebook sau pe whatsapp este falsă? Mulțumesc!
Cum pot rezolva o problema pe tiktok? La videoclipuri apreciate îmi tot zice A survenit o eroare. Încearcă din nou mai târziu, ce pot face?
Ce trebuie sa fac ca sa pot sa vad iar video-uri de pe telefon pe televizor? Ca nu mai e disponibil Facebook watch cica
Buna! Am achizitionat recent un Kobo Libra 2 si nu stiu cum sa pun cartile pe care le am salvate in telefon pe Kobo. Inainte foloseam un Kindle, model vechi, care si a facut treaba foarte bine, cartile...? (mai mult)
Daca iti faci cont de TikTok, cum iti bagi urmaritorii? Trimiti mai intai cereri de prietenie catre cunoscuti, ca pe Facebook?
Guys, am un site, folosesc wordpress si am jetpack de câțiva ani. Luna asta de două ori mi- au dispărut statisticile din dashboard și când am intrat în jet mi- a scris sa le activez, le- am activat...? (mai mult)
Mi- am creat un cont Netflix, insa nu am reusit sa fac Confirmarea platii cu cardul deoarece, dupa ce am rezolvat problema https://www.tpu.ro/tehnologie/buna- tocmai- mi- am- facut- un- abonament- la-...? (mai mult)
Daca imi creez ALT cont de tik tok, o sa imi distruga algoritmul de pe contul celalalt? Adica gen o sa am alt for-you pe contul celalalt?
Recomandati-mi si mie niste casti fara fir, pana in 300 lei. Sunt interesat de casti pentru telefon Samsung!
Păreri despre acest laptop? Laptop HP 255 G9 cu procesor AMD Ryzen 5 5625U pana la 4.3 GHz, 15.6" Full HD, 8GB, 512GB SSD, AMD Radeon Graphics, FreeDOS, Asteroid Silver Am înțeles ca duce...? (mai mult)
La audi a6 c8 consuma ulei? Ma refer la toate motoarele inclusiv diesel.
Salut, am un incarcator magsafe wireless de iphone si se aude un ticait asa in el incet și devine enervant, parca ma doare si capul sa- l aud tot timpul si vreau sa stiu daca si la voi se aude asa ceva...? (mai mult)
Salut,as vrea sa întreb pentru ce îți trebuie o licență Windows, daca ai neapărat nevoie de ea și dacă afectează jocurile de pe laptop(adică să nu mai meargă cum trebuie).
Boxa portabila EP118WS Difuzor Bluetooth cu radio FM incorporat
16
Memorie USB Kingston DataTraveler 50, 64GB, USB 3.0
50
Casti Bluetooth Creative Sound Blaster Jam
VulpeaDinUmbra întreabă:
AvaaAngie223498 întreabă:
QQelias întreabă:
Mindfulness întreabă:
Nici una, exista o directiva a EU impotriva "turismului pentru obtinerea permisului de conducere" cum- i zic ei. Pe scurt faci scoala si poti da de permis numai dupa ce esti inregistrat ca rezident...... (mai mult)
Încrederea se pierde cel mai ușor și se castiga cel mai greu. Părinții tăi au nevoie de timp. I- ai dezamagit. Trebuie să vadă că nu mai faci aceleași greșeli. Chiar daca uneori nu vrem sa acceptam,...... (mai mult)
Nu s- ar întâmpla nimic, doar că trebuie să fii sincer cu tine și să te întrebi dacă tu chiar îl vei da în sesiunile viitoare. Adică ar trebui chiar să înveți pe bune și să- l iei. Dar...... (mai mult)
Arrow
Ai urmarit cu sufletul la gura luptele pentru dreptate ale lui Oliver cu raufacatorii? Hai sa vedem daca te poti numi un fan adevarat!