Haideti sa ne imprietenim si pe Instagram!
Cei mai activi useri din categoria Tehnologie pe 16 Ianuarie 2025 sunt:
Spuneti- mi ce sa fac ca innebunesc. Am probleme cu netul. Am net de la o firma locala de cablu si de la un timp nu mai merge netul pe tv. Am 3 televizoare cu problema asta, nu unul, deci nu e problema...? (mai mult)
As vrea sa cumpar un laptop de gaming voi ce spuneti acesta este bun?, Laptop Gaming Lenovo IdeaPad 3 15IHU6 cu procesor Intel® Core™ i5- 11320H pana la 4.50 GHz, 15.6", Full HD, IPS, 16GB, 512GB...? (mai mult)
Imi bazaie ceva in casti si apoi mi se inchide calculatorul.Care ar putea fi problema? Trebuie sa schimb vreo componenta?
Caut un manual tehnic pentru centrala termica arctic cth 224 daca mă poate ajuta cineva
Salut! Cam cat m-ar costa aproximativ sa schimb bateria la un Apple watch 4? Merci
Hei! Am o problema, mama are un card cu bonuri de masa de la Up Mobil si cardul e legat la contul ei de email si la aplicatie si problema e ca nu mai pot accesa email- ul la care e legat cardul mamei...? (mai mult)
Salut! Sunt Daniel și am o problema... Am făcut un build cu un procesor i3 3220, un GTX 1050 (MSI) și o placa de baza MS 7728. Când nu conectez placa video totul e bine, calculatorul intra in bios...? (mai mult)
Cum fac astia pe TikTok filmulete gen: vericu, adauga tot felul de efecte?
Buna! Am observat in ultima vreme ca nu mai merge instagramul cum trebuie. Cand primesc un mesaj vocal se reda de la mijloc, chiar daca e trimis intreg, trebuie sa il reiau ca sa se auda complet. Am ...? (mai mult)
Va rog mult ajutațima daca stiti. Am accesat siteul ala cu portocaliu si negru si tot apar reclame cu personaje in tot felul de poziții. Ideea e ca nu numai mie imi apare ci si mamei mele. Deja devin...? (mai mult)
Buna seara! Am o întrebare.Pc ul cuantic are Windows ca pc ul,sau măcar monitor tastatura și mouse, la care te poți juca de exemplu cs?
Buna! Am vazut in ultima vreme ca primesc mesajele vocale pe Instagram complete, dar cand dau sa le ascult, incep prima oara de la mijloc, apoi incep cum trebuie de la inceput. Am mai observat si ca...? (mai mult)
Buna. Am cumparat o pereche de airpods, fake intr- adevar. Sunt foarte multumita de ele, dar o casca (stanga) nu se incarca. Pot s- o las si o zi intreaga, dupa un minut cand am scos- o se descarca....? (mai mult)
Salut, daca pun un laptop pe scaun de bucatarie in loc de masa are problema cu racirea?
Salut TPU. Stie cineva daca s au bagat giftcard uri de 5 euro google play la aparatele self pay?
Salut, TPU! Am o problema cu boilerul electric Ariston. Am schimbat cablul de alimentare cu curent. Și a intrat în avarie adică toate led- urile luminează intermitent. Înainte să schimb cablul(care...? (mai mult)
Salut TPU. Am un laptop emachines e525 când îl aprind apare siglă și după aia apare un ecran negru am un stick bootabil dar stickul este creat pe legacy iar în ...? (mai mult)
Bună ziua. Mai merită să îmi repar laptopul Packard bell tk85 ce ssd îmi recomandați să îmi pun și în ce service autorizat să îl repar?
In fisierul C:/Windows.old/Windows/System32 sunt mult mai putine fisiere? Deoarece mi am reinstalat pe un stick windowsul
Buna ziua. Am si eu o problema, in momentul cand vreau sa intru pe net, apas pe pictograma de la Google Chrome, de jos, din bara de la windows, si imi apare, tot jos, pe bara de la windows o a ...? (mai mult)
Salut TPU. Stie cineva daca s-au bagat giftcard uri de 5 euro google play la aparatele selfpay?
Daca pun rami de 4x2 de 3000 mhz pe langa 8x2 3200 mhz o sa mearga in 3000 mhz si o sa mai fie dual chanel?
Salutare, am nevoie de un expert in wordpress/woocomerce. Am instalat o tema de magazin online si am o problema. Cand ajung la partea de finalizare comanda, se incarca si ramane asa "endless loading...? (mai mult)
Daca imi poate spune si mie cineva un program foarte safe si usor de folosit pentru root- ul la android. Am mai incercat si KingRoot, Magisk si KingoRoot, dar am citit recenziile si unii spun ca ar fi...? (mai mult)
De ce placa video imi sta in jocuri in 90 80 70% uraca scade gen uneori si mai jos am inteles ca trebuie sa stea la 100% ca sa faca fata perfect
Bună ziua, am o tableta și am resetat și cere app și parola și nu mai o știu, îmi spune ipad locked to Qwner, cum pot sa fac sa funcționeze, va rog ajutati-ma?
Https://altex.ro/laptop-lenovo-ideapad-1-15amn7-amd-ryzen-3-7320u-pana-la-4-1ghz-15-6-full-hd-8gb-ssd-256gb-amd-radeon-610m-graphics-free-dos-albastru/cpd/LAP82VG006BRM/ E bun laptopul asta?
Am o problema, mi- am luat acum câteva luni un pc de gaming myria de la altex, acesta vine cu o telecomanda led, însă am observat de curând caci atunci când apăs pe rosu ledurile se fac albastre...? (mai mult)
De ce îmi stă procesorul in 100% in anumite jocuri am un Ryzen 3 3200g nu e ce-l mai bun dar nici slab nu e.
Buna! Cei care aveti abonament la Vodafone cum ati facut ca sa treceti de la abonament la cartela?
De ce în ODIN nu pot da flash. Ba rămâne blocat. Ba dă FAIL. Wtf, ce pot face? Fundă. Am S22 Ultra S908B/DS. În Download Mode scrie Device 0x3 binary 0x2
Am si eu o mica problemuta, de cand am facut update la Blender 3.5.0, nu imi mai utilizeaza 100% procesorul pentru a face Liquid baking mai rapid. O fi o setare?...? (mai mult)
Buna ziua, am o problema cu un laptop si boxele. Daca laptop- ul sta cu incarcatorul conectat, boxele scot un "bazait", daca laptop ul merge pe baterie nu mai am problema asta? Poate fi incarcatorul...? (mai mult)
Cum schimb numărul de telefon PayPal dacă nu îl mai am pe cel vechi?
Salut, TPU! Am o problemă la Instagram. Când vreau să adaug o melodie la story (una pe care am mai adăugat- o în trecut) aplicația nu o găsește și mă lasă să aleg doar dintr- o anumită listă...? (mai mult)
Care este diferența dintre un macbook și un laptop?
Buna seara! Am o problema la Instagram. M- am deconectat acum o zi de pe Instagram si cand sa ma conectez la loc am nevoie de un cod de confirmare( am activata autentificarea prin 2 factori). Problema ...? (mai mult)
Salutare, stie cineva daca aplicatia asta e chiar buna? https://make- dhtry.beauty/login.php Efectiv cica faci bani vizionand video- uri / prin invitati sau incercan jocuri aplicatii, dupa ca sa ii...? (mai mult)
Pe site-ul elephant. ro pot obține gadgeturi gratis? (laptopuri, tablete sau telefoane)
Salut. Am facut o roata de masina in blender si l- am importat in unity. Vreau sa ii fac o animatie. Animatia stiu sa o fac, problema este ca asi dori ca roata sa se invarta (macar pe directie inainte,...? (mai mult)
Buna TPU. Stie cineva daca exista o aplicatie sau un site pentru descifrarea scrisului de mana? Stiu ca pare ciudat, dar cand raman acasa si cer lectiile de la colegi nu inteleg nimic ce scriu si ma frustreaza...? (mai mult)
Dareu Coal Wireless RGB de pe site-ul qwertykey merită de cumpărat?
Salut, daca pun laptopul pe un cooler si stau cu el in pat mai am probleme cu racirea, mai e riscul sa se arda?
Ce face un adoptor?
Salut TPU. Am un cont Google dar mi- am pierdut Nr de telefon și acel Nr de telefon este metoda de recuperare și adresa de email este aceea cu care am creat contul, iar codurile de rezervă nu le- am...? (mai mult)
Buna, lucrez la call center, si as dori o recomandare pentru niste casti PC cu bureti care blocheaza sunetul din jur pentru mine dar si cu un microfon decent. Ofer funda
Hei! Revin cu altă problemă.Că, de ce nu? Mai merge una, de noapte bună, e ora 1.Deci, am aplicația asta, Ea, care a fost descărcată pe laptop- ul meu, ca să descarc jocuri.În momentul...? (mai mult)
Hei! Revin cu o problemă legată de laptop- ul meu, vorbesc serios, o să- mi bag picioarele și îl voi arunca pe geam.Așa, revenim la problemă, să zicem că laptop- ul este stins, iar eu țin...? (mai mult)
Cum mă pot conecta la Netflix pe un TV Smart? Imi trebuie ceva? Imi puteți spune pașii, dacă știți, va rog?
Salut,stie cineva un site cu placi sh verificate, mi-e frica de olx?
Boxa portabila EP118WS Difuzor Bluetooth cu radio FM incorporat
16
Memorie USB Kingston DataTraveler 50, 64GB, USB 3.0
50
Casti Bluetooth Creative Sound Blaster Jam
VulpeaDinUmbra întreabă:
AvaaAngie223498 întreabă:
QQelias întreabă:
Mindfulness întreabă:
Nici una, exista o directiva a EU impotriva "turismului pentru obtinerea permisului de conducere" cum- i zic ei. Pe scurt faci scoala si poti da de permis numai dupa ce esti inregistrat ca rezident...... (mai mult)
Încrederea se pierde cel mai ușor și se castiga cel mai greu. Părinții tăi au nevoie de timp. I- ai dezamagit. Trebuie să vadă că nu mai faci aceleași greșeli. Chiar daca uneori nu vrem sa acceptam,...... (mai mult)
Nu s- ar întâmpla nimic, doar că trebuie să fii sincer cu tine și să te întrebi dacă tu chiar îl vei da în sesiunile viitoare. Adică ar trebui chiar să înveți pe bune și să- l iei. Dar...... (mai mult)
Jocurile Foamei
Ai urmarit cu sufletul la gura aventurile lui Katniss in arena din Capitoliu? Afla cat de multe stii despre Jocurile Foamei!