Haideti sa ne imprietenim si pe Instagram!
Cei mai activi useri din categoria Tehnologie pe 16 Ianuarie 2025 sunt:
Vreau sa pun un GTX 1660 pe o placa de baza b450 procesor ryzen 3 3200g problema cred ca ar fi sursa de 450 watti astept parerile voastre am deja un 1050 ti pe el.
Daca se poate am rugamintea sa primesc raspuns la urmatoarea situatie : - am facut testul de vulnerabilitate oferit de rcs- rds pentru internetul dintr- o locatie si am primit raspunsul :- va recomandam...? (mai mult)
Buna! Mi- am cumpărat recent un mp5 player auto model 7010b. Problema care ar fi, când stau cu mașina pe loc totul merge bine in momentul când plec cu mașina de pe loc se oprește și îmi arată...? (mai mult)
Mă gândeam la o combină frigorifică pentru a o înlocui pe cea veche care nu mai funcționează la parametrii optimi. Ce îmi puteți recomanda?
Buna ziua! Pot sa ma conectez cu telefonul pe televizor doar cu cablu USB? (M-am conectat dar nu merge sa văd pe tv ce văd pe telefon) Mulțumesc anticipat!
Ce se poate întâmpla dacă încarc o baterie Varta AA1, 5 V Pe care scrie "Don't nota recharge ne pas recharge" adică să nu o reîncarcarc? Unii mi- au spus că cică o să- ți ia foc casa sau vrei...? (mai mult)
Ce poti sa iei pentru laptop sa se incarce cand pleci intr-o padure? Dar nici convertor ca daca nu e soare nu merge.
Salut,am un laptop Asus tuf,se aude un bazait in el,cand misc de mouse afecteaza acel bazait, ce ar putea fi? Dau funda!
Ce as putea să fac daca azi pc ul meu s- au blocat când eram într- un joc și și- a dat shutdown și după cand l- am deschis nu îmi mai citea ssd ul și nici hard diskul? In ultima săptămână ...? (mai mult)
Buna TPU, am un MP4 Player Wink Marathon, dar laptop ul meu nu il vede cand îl introduc cu usb ca sa pot adăuga muzica, cum as putea sa pun muzica pe el?
Buna ziua. Un Panasonic lumix gh5 ii impreuna cu laptop i7/i9 16/32 GB ram și placa video minim 2060 și o viteza la internet de maxim 50mpbs pot transmite live 4k în obs? Camera lumix deja am cumparat-...? (mai mult)
Salutare, nu imi mai apar videoclipurile "recomandate" pe Youtube si este imaginea doar neagra, fara nimic, am incercat sa sterg istoricul vizionarilor si toate like- urile dar nu a mers, m- am conectat...? (mai mult)
Salutare. Stiti careva daca se poate schimba sticla/displayul la o tableta? (Samsung Galaxy Tab S5e mai exact...) Mersi
Ce aplicații se folosesc în Ministerul Economiei și Ministerul Finanțelor pentru a calcula și planifica diverse lucruri? Dar în restul ministerelor, instituțiilor publice, primăriile locale ...? (mai mult)
Bună! Ce căști recomandați? Aș prefera ca căști audio să fie In-Ear și wireless.
Buna! Eu am Instagram de peste un an si recent Instagram Notes au devenit destul de folosite, iar eu tot nu le am. Am incercat sa dau update la Instagram dar nu este nici un update de dat, am incercat...? (mai mult)
Bună ziua! Am întâmpinat o problemă cu whatsapp- ul... O persoana m- a sunat, prima dată a apelat apoi i- a dat ocupat după iar apela.Eu nu vorbeam cu nimeni intrasem pe un joc din greșeală care...? (mai mult)
Hello TPU, am și eu o întrebare dacă ma puteți ajuta va rog! Am pagina mea personala de Facebook și pe lângă pagina mea mai am 3 pagini care le administrez, reclame, fast food ideea este cum...? (mai mult)
Salutare! Sunt nou pe aici, am și eu o problema cu un sistem audio lgs- 3830 5.1, inca de la început cântă boxele doar într- o mufa adică doar 1, dar de la un timp nu se mai aude deloc subwoofer-...? (mai mult)
Salut! Am problema la PC cu Activate Windows si incercat si in Comand Prompt si in mai multe si nu a mers, voi ce ziceti sa mai fac?
Stie cineva o aplicatie prin care sa schimb saturația ecranului, sa se vadă culoriile mai vii?
Bună, care este diferența dintre o platforma digitala și o aplicație?
Pe ce principii se fabrică bateriile lithium Ion? (adica am desfăcut o baterie și avea carbon in ea și un gust acru cu curent) ce tehnici sunt folosite pentru a imagazina curent electric in ele?
Salut,pe aplicație BeReal când fac poza alege întotdeauna camera wide de pe spate in loc de cea normala, pot face sa folosească doar camera normala?
Buna ziua! Am o tableta Samsung galaxy tab A6, baiatul meu a uitat modelul de deblocare. Ce pot face? Multumesc!
Cum pot schimba nr de telefon la tiktok?
Cum pot vedea in ce data a fost instalat windowsul pe calculator?
E adevărat că cică de la anul vor fi doar mufe Usb TypeC? Eu nu cred că Nokia C02 de ex vine tot cu microUSB și e lansat anul asta in feb, voi ce credeți? Va rog sa răspundeți, mulțumesc seara...? (mai mult)
Ce schimbari pot face la acest pc sa am o performanta in jocuri decenta? Am o placa de baza b450m ds3h v2, placa video 1050 ti, rami 4x2 ddr4, procesor ryzen 3 3200g.
Buna TPU, am o problema la un cod in c+ + Am incercat sa fac un program pentru rezolvarea functiilor de gradul al doilea insa am intampinat o problema la declararea domeniului Am declarat un Z in char,...? (mai mult)
Salutare! Exista vreo aplicație pentru telefon în care se poate asculta muzică cu mai multe persoane de la distanta? As vrea sa ascult cu iubita mea muzică și sa putem controla amândoi.
Salut! Imi poate spune si mie ce face mai exact un inginer mecatronist? Mai exact, as vrea sa stiu unde se poate angaja dupa. Mentionez ca mie imi place tare mult electronica, sunt la un liceu tehnic...? (mai mult)
Bună tuturor! Am o brățară Huawei Band 7 și nu contorizează pașii. N Ce aș putea să îi fac? Înainte aveam o altă brățara și de la ora 6jum când mă trezesc am pana la 7 deja 1000 pași....? (mai mult)
Bună, cum as putea trece de la contul de profesional la cel personal. Îmi este actualizat și nu mai am secțiunea din setări cu "cont" sau "schimba tipul contului"
Buna. Am o problema cu netul de la Digi, zilele trecute am fost la Digi sa schimb contractul pe numele meu și mi- a cerut doamna de acolo sa activez username- ul și parola de internet, am activat ...? (mai mult)
Cum se scrie cu diacritice in win 10? am instalat RO
Am un calculator setat pe ora de la Moskova, cum pot sa il setez pe ora din Romania? Este un laptop cu windows 10. Atentie are si o defectiune nu are acumulator ca s- a consumat de tot, s- a dus ...? (mai mult)
Buna! Cand aprind laptop-ul aproape toate fisierele se duc in recycle bin, stie cineva de ce?
Un site pe care il vizionez cu google chrome, internet explorer sau alt browser de internet poate avea acces la o lista cu alte site- uri pe care le vizitez? Adica site- ul respectiv poate vedea ce alte...? (mai mult)
Hardurile externe se pot repara si recupera datele de pe ele? Sau nu prea. Pot recupera datele de pe Hardul extern? Calculatorul nu mi s-a virusat dar nu-l mai vede calculatorul.
Salut! Încerc sa instalez un windows 10 pe un laptop nou și când ajung la partiții, nu pot sa le creez și nu știu cum să-i dau de cap. Aveti idee cum pot sa fac partițiile?
Am un laptop Acer aspire (nu știu ce model) care are 4/6 GB RAM și win XP e cică ar fi niste plăcute RAM sa- i pot "îmbunătăți memoria" și chipurile "sa meargă mai repede" e posibil? Ce ziceți?...? (mai mult)
Nu mai pot întra pe contul meu de gmail deoarece am uitat parola și nici nu am pus număr de telefon, dacă se poate cineva sa ma sfătuiască cum o pot recupera.
Am și eu o întrebare vreau sa îmi iau un laptop nou acesta este bun pentru gaming? Laptop ASUS E510MA cu procesor Intel® Celeron® N4020, 15.6", HD, 4GB, 256GB SSD, Intel® UHD Graphics 600, ...? (mai mult)
Buna ziua! Care este cel mai bun adaptor HDMI Type C? Dar sa nu fie nici prea scump. Multumesc anticipat!
Mi-am conectat pc ul la tv pentru ca n-am monitor si acum scoate un fel de bazait(mmmmm), stie cineva de ce?
Vă rog sa îmi explice cineva ca pentru prosti ce înseamnă VPN? Am auzit ca păstrează anonimitatea pe net. Adică pot sa navighez anonim. Dar de cine mă feresc? Sau mai bine zis cine ar putea sa ...? (mai mult)
Buna Am.o tableta SAMSUNG Tab s6 Lite si vreau sa- i maresc memoria cu un card microsd de 512gb sau 1 tb. Problema apare dupa ce transfer orice date pe card (filme, poze, carti) imi apare ca folderele...? (mai mult)
Hey TPU Recent mi- am schimbat placa video, am instalat driver- ele, totul bine și frumos. Azi am vrut să mă joc forza Horizon 4, și în timp ce se încarcă se blocase și nu mai puteam sa fac...? (mai mult)
Hey TPU. Recent mi- am schimbat placa video, am instalat driver- ele, totul bine și frumos. Azi am vrut să mă joc forza Horizon 4 și în timp ce se încarcă se blocase și nu mai puteam sa fac...? (mai mult)
Boxa portabila EP118WS Difuzor Bluetooth cu radio FM incorporat
16
Memorie USB Kingston DataTraveler 50, 64GB, USB 3.0
50
Casti Bluetooth Creative Sound Blaster Jam
VulpeaDinUmbra întreabă:
AvaaAngie223498 întreabă:
QQelias întreabă:
Mindfulness întreabă:
Nici una, exista o directiva a EU impotriva "turismului pentru obtinerea permisului de conducere" cum- i zic ei. Pe scurt faci scoala si poti da de permis numai dupa ce esti inregistrat ca rezident...... (mai mult)
Încrederea se pierde cel mai ușor și se castiga cel mai greu. Părinții tăi au nevoie de timp. I- ai dezamagit. Trebuie să vadă că nu mai faci aceleași greșeli. Chiar daca uneori nu vrem sa acceptam,...... (mai mult)
Nu s- ar întâmpla nimic, doar că trebuie să fii sincer cu tine și să te întrebi dacă tu chiar îl vei da în sesiunile viitoare. Adică ar trebui chiar să înveți pe bune și să- l iei. Dar...... (mai mult)
Twilight
Ai urmarit povestea Bellei si a lui Edward? Afla cat de multe stii despre ei!