Haideti sa ne imprietenim si pe Instagram!
Buna! Vreau sa imi adaug la telefon (IPhone 12) o adresa de gmail. Eu ca ID am cu @icloud, dar la informatii personale vreau sa o adaug si pe cea de gmail. Cand dau sa o adaug primesc mesajul "Eroare ...? (mai mult)
Bună. Am o imprimanta Epson ET- 2821 Imprimanta are cerneala Full la toate cele 4 compartimente... Cerneala originala EPSON Ii fac curatare și întreținere dar degeaba nu îmi scoate anumite...? (mai mult)
Salut, dețin o navigatie auto android, model ac8227 și nu ii mai știu parola, manualul nu îl am, de unde îl pot descarca, sau care este parola?
Cu ce este iphone ul mai bun ca un telefon android? Ce face Iphone ul atat de scump comparativ cu un telefon Android care are aceeleasi specificatii
Va salut Am un dvr cu 4 camere Trebuie sa schimb dvr ul că sa mai adaug o camera sau 2? Sau sunt și alte soluții? Sa filmeze
Merita sa pun windows 11 pe un sistem low-medium?
Buna ziua, am si eu o problema la frigider, partea de sus a frigiderului nu raceste iar congelatorul funcționează perfect și pe lângă asta culoarea albasta a ledulului de alarmă nu mai funcționează...? (mai mult)
Pună TPU, laptopul meu a început să se comporte ciudat, totul lucra bine, pana am pus laptopul în priza, s- a stins și când încerc sa îl aprind face doar un sunet mic, dar nu se aprinde, ...? (mai mult)
Bună! Cum pot descoperi dacă o conversație pe Facebook sau pe whatsapp este falsă? Mulțumesc!
Cum pot rezolva o problema pe tiktok? La videoclipuri apreciate îmi tot zice A survenit o eroare. Încearcă din nou mai târziu, ce pot face?
Ce trebuie sa fac ca sa pot sa vad iar video-uri de pe telefon pe televizor? Ca nu mai e disponibil Facebook watch cica
Buna! Am achizitionat recent un Kobo Libra 2 si nu stiu cum sa pun cartile pe care le am salvate in telefon pe Kobo. Inainte foloseam un Kindle, model vechi, care si a facut treaba foarte bine, cartile...? (mai mult)
Daca iti faci cont de TikTok, cum iti bagi urmaritorii? Trimiti mai intai cereri de prietenie catre cunoscuti, ca pe Facebook?
Guys, am un site, folosesc wordpress si am jetpack de câțiva ani. Luna asta de două ori mi- au dispărut statisticile din dashboard și când am intrat în jet mi- a scris sa le activez, le- am activat...? (mai mult)
Mi- am creat un cont Netflix, insa nu am reusit sa fac Confirmarea platii cu cardul deoarece, dupa ce am rezolvat problema https://www.tpu.ro/tehnologie/buna- tocmai- mi- am- facut- un- abonament- la-...? (mai mult)
Daca imi creez ALT cont de tik tok, o sa imi distruga algoritmul de pe contul celalalt? Adica gen o sa am alt for-you pe contul celalalt?
Recomandati-mi si mie niste casti fara fir, pana in 300 lei. Sunt interesat de casti pentru telefon Samsung!
Păreri despre acest laptop? Laptop HP 255 G9 cu procesor AMD Ryzen 5 5625U pana la 4.3 GHz, 15.6" Full HD, 8GB, 512GB SSD, AMD Radeon Graphics, FreeDOS, Asteroid Silver Am înțeles ca duce...? (mai mult)
La audi a6 c8 consuma ulei? Ma refer la toate motoarele inclusiv diesel.
Salut, am un incarcator magsafe wireless de iphone si se aude un ticait asa in el incet și devine enervant, parca ma doare si capul sa- l aud tot timpul si vreau sa stiu daca si la voi se aude asa ceva...? (mai mult)
Salut,as vrea sa întreb pentru ce îți trebuie o licență Windows, daca ai neapărat nevoie de ea și dacă afectează jocurile de pe laptop(adică să nu mai meargă cum trebuie).
Spuneti- mi ce sa fac ca innebunesc. Am probleme cu netul. Am net de la o firma locala de cablu si de la un timp nu mai merge netul pe tv. Am 3 televizoare cu problema asta, nu unul, deci nu e problema...? (mai mult)
As vrea sa cumpar un laptop de gaming voi ce spuneti acesta este bun?, Laptop Gaming Lenovo IdeaPad 3 15IHU6 cu procesor Intel® Core™ i5- 11320H pana la 4.50 GHz, 15.6", Full HD, IPS, 16GB, 512GB...? (mai mult)
Imi bazaie ceva in casti si apoi mi se inchide calculatorul.Care ar putea fi problema? Trebuie sa schimb vreo componenta?
Caut un manual tehnic pentru centrala termica arctic cth 224 daca mă poate ajuta cineva
Salut! Cam cat m-ar costa aproximativ sa schimb bateria la un Apple watch 4? Merci
Hei! Am o problema, mama are un card cu bonuri de masa de la Up Mobil si cardul e legat la contul ei de email si la aplicatie si problema e ca nu mai pot accesa email- ul la care e legat cardul mamei...? (mai mult)
Salut! Sunt Daniel și am o problema... Am făcut un build cu un procesor i3 3220, un GTX 1050 (MSI) și o placa de baza MS 7728. Când nu conectez placa video totul e bine, calculatorul intra in bios...? (mai mult)
Cum fac astia pe TikTok filmulete gen: vericu, adauga tot felul de efecte?
Buna! Am observat in ultima vreme ca nu mai merge instagramul cum trebuie. Cand primesc un mesaj vocal se reda de la mijloc, chiar daca e trimis intreg, trebuie sa il reiau ca sa se auda complet. Am ...? (mai mult)
Va rog mult ajutațima daca stiti. Am accesat siteul ala cu portocaliu si negru si tot apar reclame cu personaje in tot felul de poziții. Ideea e ca nu numai mie imi apare ci si mamei mele. Deja devin...? (mai mult)
Buna seara! Am o întrebare.Pc ul cuantic are Windows ca pc ul,sau măcar monitor tastatura și mouse, la care te poți juca de exemplu cs?
Buna! Am vazut in ultima vreme ca primesc mesajele vocale pe Instagram complete, dar cand dau sa le ascult, incep prima oara de la mijloc, apoi incep cum trebuie de la inceput. Am mai observat si ca...? (mai mult)
Buna. Am cumparat o pereche de airpods, fake intr- adevar. Sunt foarte multumita de ele, dar o casca (stanga) nu se incarca. Pot s- o las si o zi intreaga, dupa un minut cand am scos- o se descarca....? (mai mult)
Salut, daca pun un laptop pe scaun de bucatarie in loc de masa are problema cu racirea?
Salut TPU. Stie cineva daca s au bagat giftcard uri de 5 euro google play la aparatele self pay?
Salut, TPU! Am o problema cu boilerul electric Ariston. Am schimbat cablul de alimentare cu curent. Și a intrat în avarie adică toate led- urile luminează intermitent. Înainte să schimb cablul(care...? (mai mult)
Salut TPU. Am un laptop emachines e525 când îl aprind apare siglă și după aia apare un ecran negru am un stick bootabil dar stickul este creat pe legacy iar în ...? (mai mult)
Bună ziua. Mai merită să îmi repar laptopul Packard bell tk85 ce ssd îmi recomandați să îmi pun și în ce service autorizat să îl repar?
In fisierul C:/Windows.old/Windows/System32 sunt mult mai putine fisiere? Deoarece mi am reinstalat pe un stick windowsul
Buna ziua. Am si eu o problema, in momentul cand vreau sa intru pe net, apas pe pictograma de la Google Chrome, de jos, din bara de la windows, si imi apare, tot jos, pe bara de la windows o a ...? (mai mult)
Salut TPU. Stie cineva daca s-au bagat giftcard uri de 5 euro google play la aparatele selfpay?
Daca pun rami de 4x2 de 3000 mhz pe langa 8x2 3200 mhz o sa mearga in 3000 mhz si o sa mai fie dual chanel?
Salutare, am nevoie de un expert in wordpress/woocomerce. Am instalat o tema de magazin online si am o problema. Cand ajung la partea de finalizare comanda, se incarca si ramane asa "endless loading...? (mai mult)
Daca imi poate spune si mie cineva un program foarte safe si usor de folosit pentru root- ul la android. Am mai incercat si KingRoot, Magisk si KingoRoot, dar am citit recenziile si unii spun ca ar fi...? (mai mult)
De ce placa video imi sta in jocuri in 90 80 70% uraca scade gen uneori si mai jos am inteles ca trebuie sa stea la 100% ca sa faca fata perfect
Bună ziua, am o tableta și am resetat și cere app și parola și nu mai o știu, îmi spune ipad locked to Qwner, cum pot sa fac sa funcționeze, va rog ajutati-ma?
Https://altex.ro/laptop-lenovo-ideapad-1-15amn7-amd-ryzen-3-7320u-pana-la-4-1ghz-15-6-full-hd-8gb-ssd-256gb-amd-radeon-610m-graphics-free-dos-albastru/cpd/LAP82VG006BRM/ E bun laptopul asta?
Am o problema, mi- am luat acum câteva luni un pc de gaming myria de la altex, acesta vine cu o telecomanda led, însă am observat de curând caci atunci când apăs pe rosu ledurile se fac albastre...? (mai mult)
De ce îmi stă procesorul in 100% in anumite jocuri am un Ryzen 3 3200g nu e ce-l mai bun dar nici slab nu e.
Boxa portabila EP118WS Difuzor Bluetooth cu radio FM incorporat
16
Memorie USB Kingston DataTraveler 50, 64GB, USB 3.0
50
Casti Bluetooth Creative Sound Blaster Jam
Adi1987 întreabă:
Inferno întreabă:
MountainRiver întreabă:
O să- ți zic cum vad eu situația.Te înțeleg fiindcă și eu am fost asa si sunt, doar ca...cu tata(acum am 20 de ani și m- am distanțat de el și el...acum regreta dar degeaba, ma țin cât mai...... (mai mult)
Nici una, exista o directiva a EU impotriva "turismului pentru obtinerea permisului de conducere" cum- i zic ei. Pe scurt faci scoala si poti da de permis numai dupa ce esti inregistrat ca rezident...... (mai mult)
Încrederea se pierde cel mai ușor și se castiga cel mai greu. Părinții tăi au nevoie de timp. I- ai dezamagit. Trebuie să vadă că nu mai faci aceleași greșeli. Chiar daca uneori nu vrem sa acceptam,...... (mai mult)
WALL-E
Si tu te-ai indragostit iremediabil de robotelul WALL-E? Inseamna ca stii sa ne spui cine este prietena lui, dar si multe altele...