Haideti sa ne imprietenim si pe Instagram!
Cei mai activi useri din categoria Tehnologie pe 16 Ianuarie 2025 sunt:
Ceasul asta face ceea ce promite? https://www.emag.ro/ceas- smartwatch- primus- fitpro- notificari- apeluri- mesaje- monitorizare- ritm- cardiac- tensiune- arteriala- calorii- multisport- smartvibetm- ...? (mai mult)
Hei, am nevoie de ajutor. Am un cont Google ce nu îl pot recupera. Am acces la căsuța de emailuri, schimb i- am uitat parola și nici nu am atasat un nr de telefon si nu pot intra in posesia lui pentru...? (mai mult)
Salut. Stiti cumva vreo aplicatie care iti modifica vocea? Sau o aplicatie unde sa scriu ceva si dupa sa mi se citeasca ce am scris, sper ca intelegeti la ce ma refer.
Salut. As vrea sa imi iau un laptop insa nu ma pricep chiar asa bine în acest domeniu. Precizez ca as folosi laptopul în special la jocuri si la randări 3D. Ideea ca as fi optat între un Lenovo legion...? (mai mult)
Nu mai înțeleg nimic. Am încărcat un videoclip cu un banc pe Youtube seara.Era ora 20:00 alt banc îl încărcam pe la 21:04 și făceam vizionări și aprecieri. Acum nu mai fac vizionări deloc.Acum...? (mai mult)
Salut TPU! Mi- am luat de curand un xbox 360 pentru colectie. Acum vad ca are AC INPUT 200- 240V 2A in loc de 100- 240V. Consola functioneaza cu acest alimentator. 1.E ok sa il folosesc in continuare?...? (mai mult)
Ce se intampla daca activez tpm 2.0 din bios pentru windows 11?
Salut, am luat resigilat, e bine 15% pe oră pe tv online? Să fie returnată că nu ține bateria? Realme Pad, 10.4", Octa- Core, 4GB RAM, 64GB https://www.emag.ro/tableta- realme- pad- 10- ...? (mai mult)
A platit cineva prin Paypal? Cum este platforma, iti vireaza banii acolo unde ii depui?
De ce primesc notificare precum: Unul din contactele tale este pe Instagram cu numele de? Daca imi fac cont si nu pun niciun numar de tel o sa primeasca altii notificare ca sunt pe Instagram cu numele ...? (mai mult)
Buna tuturor! Imi poate spune cineva, va rog, cum se sterge o eticheta de pe tiktok, intr-un videoclip postat de alt utilizator?
E adevărat ce zice asta? https://youtube.com/shorts/o3IX4DQPg0o?feature=share
Is bune căștile astea la vb? https://www.emag.ro/casti-audio-stereo-in-ear-titanum-91907-conector-jack-3-5mm-cablu-115-cm-negre-th108k/pd/DC8KBLMBM/
Chiar exista mașina asta? https://youtube.com/shorts/PcMBeQfasdQ?feature=share
TPU, nu mai vreau sa fiu luat la mișto, deci e de ceva cablu asta? Mi- e frica sa nu o cumpăr și să se ardă priza/telefonul, ce părere aveți? https://catmobile.ro/cabluri- type- c/cablu- de- ...? (mai mult)
Daca am scris de 2 ori aceeasi referinta bibliografica in word, cum pot s-o sterg? Sau mai bine spus cum sterg o referinta bibliografica?
Salut, as vrea sa îmi iau un laptop și am nevoie de puțin ajutor. In primul rand acest laptop este ok pentru gaming? In special pentru valorant, ar merge ok cu graficele la mediu? In al doilea rand...? (mai mult)
Bună seara! Ma adresez celor care lucrează în comerț și au experienta mai mare. Sunt pe casierie (nu dau numele companiei) dar dacă știți nu spuneți numele. Sefii de tura au 49 targetul de eficienta...? (mai mult)
Buna ziua! Cineva care si- a făcut cont de HBO MAX pe un an? Ca mie imi cere sa am cardul facut la o banca romaneasca (am card BRD) si sa fie minim 3 luni pana se expira cardul? A mai fost cineva in ...? (mai mult)
Salut.La unitatea calculatorului am intrari USB 2.0. si intrări USB 3.0. Daca îmi încarc telefonul la una dintre intrările USB 3.0, el se va încărca mai repede sau diferența dintre un USB 3.0 și...? (mai mult)
Routerul wifi poate sa păstreze istoricul căutărilor de pe telefon, pc?
Vreau sa-mi fac cont de HBO MAX pe un an. Când bag datele cardului nu vrea sa-mi activeze contul. Aveți idee de ce?
Salutare! Astazi mi- am curatat ecranul televizorului cu niste servetele umede, posibil sa se fi scurs in interiorul ramei pentru ca dupa 4- 5 ore mi- au aparut niste dungi verticale in coltul din stanga....? (mai mult)
Am o tasta de la tastatura care nu se apasa cateodata, ori se apasa de 2 ori, insa doar una singura, w, mai exact. Totusi, daca nu mai folosesc tastatura cateva ore, isi revine si nu inteleg ce are,...? (mai mult)
Cum se folosește Instagram- ul? Nu găsesc ce să fac în această aplicație. Urmărești persoane, care mai apoi, poze de- a lor iți sunt prezentate când deschizi aplicația + story- uri de la ...? (mai mult)
Salut TPU, am o întrebare, contul meu a fost blocat de tiktok pe nedrept, ei zic ca a încălcat regulile comunității. De făcut contul meu nu are legătură cu regulile comunității, nu le- a ...? (mai mult)
Cât este 220 W în V?
Buna! Deși știu ca o sa primesc hate de la unele persoane, as avea câteva intrebari legate de onlyfans. As vrea sa îmi creez un cont și as vrea sa știu dacă ar fi posibile următoarele chestii...? (mai mult)
Mi- am făcut contract la Digi pentru internet și aș vrea să îl închid pentru că nu îl mai folosesc de mai bine de jumătate de an că nu mai merge routerul și plătesc degeaba, dar oare mă coasta...? (mai mult)
Salut, doresc sa achizitionez si eu un pc sh si vreau cateva sfaturi despre cum sa nu- mi iau teapa. Doar olx folosesc si de acolo am sa- l cumpar, pe langa testele prin team viewer si filmari pe care...? (mai mult)
Vi s-a intamplat sa va ceara selfie cu numele utilizator, nume real si un cod pe Instagram?
Buna ziua, am incercat sa ma loghez la contul meu de Facebook si nu mai stiam parola.Am resetat- o si a cerut autentificarea in 2 pasi, nu mai retin ce generator aveam pentru ca am schimbat telefonul.Am...? (mai mult)
Când a intrat Instagram prima oară în România și de când a devenit popular la noi? Dar Facebook?
Nokia Luminia 950 e ok la 100 de lei că am primit o oferta pe FB?
De ce atacurile cibernetice sunt periculoase?
Bună, am o problema, când dau pe Instagram la story sa pun o piesa, nu- mi arata piesele, adica si cand caut o piesa nu- mi da nici un rezultat, mi- am reinstalat aplicația, mi- am dat restart...? (mai mult)
Salut, sunt destul de confuz deoarece am vrut sa cumpăr un monitor pentru pc cu g sync, 2k si 240 hz.Am gasit pana la urma Samsung G7 dar faza e ca pe eMAG spune ca este g sync dar pe pc garage același...? (mai mult)
Mi- am luat de curând un calculator și din câte am auzit nu este bine sa îl țin pe podea sau sub birou deoarece se va depune foarte mult praf în el. Este cu adevărat o problema serioasa dacă îl...? (mai mult)
De ce nu ma lasa sa ma conectez la internet WI-FI de pe pc si nu am optiunea sa il activez?
Buna seara, ma poate ajuta cineva cu un driver pentru mouse hama mw-500 00182632? Eu nu gasesc nicaieri...
Am Laptop HUAWEI MateBook D15 și am vrut sa- mi instalez aplicația HBO MAX. Am auzit ca nu se poate pentru ca nu este compatibil. Știe cineva o alta metoda ca sa- mi instalez aplicația? Mulțumesc...? (mai mult)
Salut, pe o tabletă cu android merge orice aplicație la fel ca pe telefon?
Salut! Am desfăcut puțin laptop să mă uit la plăcuta ram și fără să scot bateria iar când l- am pus înapoi plăcută merge. laptopul dar când îl scot de la incarcat se închide ce pot sa ii...? (mai mult)
Am resetat o tableta Lenovo TB-X606X dar după îmi cere contul googel pe care l-am avut în tableta dar l-am uitat.Ce pot sa fac?
Salut! Am o placa video la care am folosit la un pc mai vechi as vrea sa stiu pot pune placa video intr- un pc nou? (PC- UL VECHI MERGEA CA- M GREU AVEA SI VIRUȘI) Asadar placa video este si ea virusata...? (mai mult)
Salut. Am un osciloscop Dso138, am observat că pot să măsor tensiuni până în cam 18Vptp, trebuie să-i fac ceva reglaje să măsor mai mult?
Salut TPU! Am desfăcut puțin laptopul să mă uit la plăcuta ram și fără să scot bateria iar când l- am pus înapoi, merge laptopul dar când îl scot de la incarcat se închide. Ce pot sa ii ...? (mai mult)
Salut, am cumparat o placa video rx480 de 8gb, eu am un pc corvus (amd ryzen 3 2200g, 8 ram, si o sursa de 450w). Dupa cu stiti amd ryzen 3 are placa video integrata in procestor( vega8). Am pus ...? (mai mult)
Buna! Imi poate spune cineva daca este safe sa folosesc spotify premium mod apk gratuit?
Buna ziua! Cum pot sa instalez aplicații pe TV dar care nu sunt preinstalate in el? Și cum conectez telefonul la tv de exemplu pentru a urmări filme pe HBO MAX?
Boxa portabila EP118WS Difuzor Bluetooth cu radio FM incorporat
16
Memorie USB Kingston DataTraveler 50, 64GB, USB 3.0
50
Casti Bluetooth Creative Sound Blaster Jam
VulpeaDinUmbra întreabă:
AvaaAngie223498 întreabă:
QQelias întreabă:
nemur88 întreabă:
Nici una, exista o directiva a EU impotriva "turismului pentru obtinerea permisului de conducere" cum- i zic ei. Pe scurt faci scoala si poti da de permis numai dupa ce esti inregistrat ca rezident...... (mai mult)
Încrederea se pierde cel mai ușor și se castiga cel mai greu. Părinții tăi au nevoie de timp. I- ai dezamagit. Trebuie să vadă că nu mai faci aceleași greșeli. Chiar daca uneori nu vrem sa acceptam,...... (mai mult)
Nu s- ar întâmpla nimic, doar că trebuie să fii sincer cu tine și să te întrebi dacă tu chiar îl vei da în sesiunile viitoare. Adică ar trebui chiar să înveți pe bune și să- l iei. Dar...... (mai mult)
Dulciuri de pe mapamond
Esti un fan infocat al dulciurilor? Vezi daca cat de multe stii despre ele!