Haideti sa ne imprietenim si pe Instagram!
Cei mai activi useri din categoria Tehnologie pe 17 Ianuarie 2025 sunt:
Salut. Stiti cum pot dezactiva HDR la tv Horizon? Am cautat peste tot in setari si nu gasesc. Si da,tv are HDR. Si da, am cautat si la setari video avansate.
Salut. Stiti careva cum pot conecta sau deconecta căștile bluetooth la tv Horizon? De fiecare data trebuie sa-i dau asociere/dezasociere? Mersii.
Salut TPU. Stie cineva daca pot angaja un hacker pentru retelele de social media? Nu intentionez sa fac rau nimanui. Prin 2021 mi- a fost spart un cont google impreuna cu un canal de Youtube la care...? (mai mult)
Salut. Care norma sau cum i spune trebuie setat la VLC player ca sa arate corect traducerile, cu diacritice? Mersi
Salut! Care sunt cele mai bune plăci video ce pot fi suportate fara probleme de o sursa de 300w?
Am Facebook din 2013, am primit de- a lungul anilor cereri de prietenie dar nu am mulți prieteni pentru ca nu am acceptat de la oricine. Iar acum de un an cam asa, nu am mai postat nimic nou și intram...? (mai mult)
Salut TPU, Am un mac mini 2018 cu 8gb RAM si as vrea sa ii dau upgrade la macar 16gb. Stiu ca se poate face si acasa, dar nu prea am chef sa ma complic si as vrea sa il fac la un centru autorizat. ...? (mai mult)
Am un folder cu muzic gen: Dm Dm Fs Fs NG Vreau o aplicatie sa le amestece si sa le puna numar in fata ca sa nu se reaseze alfabetic, sa fie gen: 1.Dm 2.Fs 3.Ng 4.Dm
Ce tip de nisip/granulatie se foloseste cand torni metal topit in forma?
Salut, am o problema am niste jbl tune 230 nc si casca dreapta se aude mult mai incet decat stanga, faza este ca daca ii scot acel dop, din cauciun se aude mult mai tare doar ca pana acum nu facea...? (mai mult)
De curand am fost pus administrator pe o pagina de Facebook a unei companii. La inceput am putut sa schimb conturile si sa trec din profilul privat in cel al firmei. Dar dupa ce m- am delogat de la Facebook...? (mai mult)
Salut. Am nevoie de ajutor. Știe cineva unde se poate sau daca se mai poate repara chestia aia de la căști de unde dai mai tare, mai încet, oprești microfonul, telecomandă sa ii zic așa legata...? (mai mult)
Salut! Am si eu un laptop Aspire A315- 58G, recent cumparat, fara nici un sistem de operare (free dos). Mi- am instalat acasa windowsul, totul bine si frumos. Dupa doua zile, intru si eu pe Youtube...? (mai mult)
Pot pune o melodie pe insta story după ce am postat povestea? Dacă da, cum?
Buna ziua, am fost logat pe telefon cu contul de Yahoo și telefonul s- a stricat, neputând sa îl aprind deloc l- am trimis la reparat acum când vreau sa m- a conectez la adresa de e- mail numai îmi...? (mai mult)
Cum pun cardul in tik tok?
Care e cel mai usor plastic care poate fi imprimat 3D?
De ce unele cabluri au mama sau tata în nume?
Cunoaște cineva camere video de supraveghere care poate schimba dintr-o aplicație să fie termoviziune, vedere de noapte, vedere normală și alte opțiuni?
Buna dimineata. Stie cineva daca se poate scoate un cod de deblocare ecran pe o tableta Ipad 3? Tin sa precizez ca nu stiu codul si m-ai are si iCLoud. multumesc
Buna seara, Este o persoana care creeaza conturi de tik tok cu numele si pozele mele, de fiecare data cand reusesc sa inchid cobtul prin raport deschide altul. Cum pot afla adresa ip ca sa pot merge...? (mai mult)
Eram pe discord si imi doream sa trimit niste poze unui prieten, dar atunci s- a trimis o poza si un document ciudat care nu era o poza si incepea cu b480527f- bfa si nu stiu sigur daca e un virus sau...? (mai mult)
Aveti idee de ce laptopul se aude la 2% ca la 100% pe speaker?
Care este intervalul normal de temperatură pentru laptop urile de gaming? cand ma joc pe el imi creste temperatura pana la 70-80 °C
BN care din următoarele telefon e mai buni Nokia N8 Nokia N95 Samsung Galaxy S3/S2 /S2plus I phone 3Gs sau i phone 4 Nokia C30 Samsung Galaxy S7 edge nu vreau cv perfoambt vreau un telefon...? (mai mult)
Salut,am cumpărat o plăcuță de RAM 16 gb Kingston pentru laptop am pus o, și vreau să știu dacă e ceva de făcut? Cum știu dacă a detectat o și merge?
Am instalat WhatsApp pe un telefon Huawei, bag acel cod din șase cifre, dar îmi dă eroare de oridecâteori îl bag. Am fost și la service și mi- au spus că nu au întâlnit astfel de situații....? (mai mult)
Am net prin fibra de la digi, folosesc ONT- ul în modul bridge și am un router personal mercusys MR70X configurat PPPoE cu tip de ip de alocare dinamica, intrebarea mea este ca tot am vazut pe net ...? (mai mult)
Daca pun o placa video posibil stricata intr-un calculator se poate arde placa de baza sau alte componente?
Salut. Telefonul meu a arata când îl pun la încărcat de la 32% arata ca mai sunt 6 ore pana la încărcarea completă înainte arătând ca mai este o ora pana la încărcarea completă. Cum pot sa...? (mai mult)
Buna, vreau sa cumpar un ssd de 500 GB deoarece am disk c plin, merge sa transfer spatiul de la ssd-ul nou in disk c? Sau merge sa mut lucrurile din disk c pe ala nou?
Buna ziua! Mai multe articole spun cum ca iPhone ul ar putea dispărea in 10 ani este adevărat?
Cum se numesc chestiile alea de cauciuc/arcurile alea de cauciuc de sub tastele de la tastatură? Îmi trebuie sa cumpar dar nu știu după ce denumire să caut.
Salut, am un TV Smart LG și am o problemă cu el, nu se mai vede nimic dar sonorul este în regulă, care credeți ca ar fi problema? Mulțumesc!
Buna, doresc sa-mi cumpar iPhone 13 mini. (am Samsung a53 momentan) Merita? Este la fel precum cel normal?
Buna ziua! Am achizitionat un kit de porti batante ( https://www.vonmag.ro/produse/info/kit- automatizari- porti- batante- tmt- terrier- 200- pret ). Am facut configuratia, portile merg perfect, merg...? (mai mult)
Salut La transferul video printr-un cablu hdmi se pierde din calitate cu cat e cablul mai lung sau nu? Mersi.
Salut, mi am luat o pereche de căști și nu am adaptor pentru microfon la laptop :)) și mi am luat un adaptor din asta https://www.emag.ro/placa- de- sunet- usb- virtual- 7- 1- channel- adaptor- pentru-...? (mai mult)
Ajutor! Stie cineva ce driver pentru windows 7 trebuie instalat, ca să meargă Wi-fi? Si cum se intaleaza un driver?
O opinie pentru un i5 3470s, tot ce fac e browsing, yt si poate un Minecraft ocazional
Am o tableta ALLVIEW VIVA H1003LTE PRO 1 si am incercat sa ii dau resetare din butoane.(factory mode- - > clear eMMC) si imi zice "bootdev is busy can't format, please retry". Cum pot reseta tableta ...? (mai mult)
Salut, am un televizor smart de la vortex si cand deschid Netflix pe un serial imi scrie ca titlul nu poate fi gasit sau ceva de genu. Am cautat pe google ca oricine problema si cei de la Netflix recomanda...? (mai mult)
Salut, am depus și eu la un aparat selfpay 200 de lei pe card, dar problema este ca banii nu mi au întrat în cont, am încercat sa ii contactez dar nu îmi răspund la mail aveți idee cum sa...? (mai mult)
Mă poate ajuta și pe mine cineva cu un site unde pot sa îmi estimez PC?
Salut! Niste experți ruși (Kaspersky Lab), au spus ca cică in 2045 pc urile vor dispărea și vor fi înlocuite cu pc urile cuantice.In anul 2045 vei putea sa ți alegi pc clasic sau cuantic, sau ...? (mai mult)
Salut! Ce modul imi trebuie pentru un Audi A4 B8 pentru a asculta muzica prin Bluetooth.Mentionez ca am in torpedou mufa(Audi Music Interface)
Buna ziua, am o nelamurire privind garantia de la Apple. Toata lumea stie ca Apple are garantie doar un an de zile. dar daca te uiti pe site cand il achizitionezi, scrie ca ai garantie de conformitate...? (mai mult)
Pentru cei care fac 3D rendering in blender, unreal engine, etc. De unde faceti rost de texturi gratis si de calitate?
Ce aplicație sau link aș putea folosi pentru ca un robot să nareze un text (citire audio)? Eu citesc, dar în același timp ascult și audio, și i-au notițe.
Buna stie cineva cat m.ar costa sa schimb un contuar de la electrica care e pus pe peretele casei pe stalpul de pe strada?
Boxa portabila EP118WS Difuzor Bluetooth cu radio FM incorporat
16
Memorie USB Kingston DataTraveler 50, 64GB, USB 3.0
50
Casti Bluetooth Creative Sound Blaster Jam
LisaJulie întreabă:
Ioana20Andreea întreabă:
Robert74G întreabă:
anonimus272727 întreabă:
Nici una, exista o directiva a EU impotriva "turismului pentru obtinerea permisului de conducere" cum- i zic ei. Pe scurt faci scoala si poti da de permis numai dupa ce esti inregistrat ca rezident...... (mai mult)
Încrederea se pierde cel mai ușor și se castiga cel mai greu. Părinții tăi au nevoie de timp. I- ai dezamagit. Trebuie să vadă că nu mai faci aceleași greșeli. Chiar daca uneori nu vrem sa acceptam,...... (mai mult)
Nu s- ar întâmpla nimic, doar că trebuie să fii sincer cu tine și să te întrebi dacă tu chiar îl vei da în sesiunile viitoare. Adică ar trebui chiar să înveți pe bune și să- l iei. Dar...... (mai mult)
Pizza
Te numeri printre multitudinea de fani ai pizzei din intreaga lume? Hai sa vedem daca stii mai multe despre ea decat cum sa o mananci cu pofta! :-)