Haideti sa ne imprietenim si pe Instagram!
Cei mai activi useri din categoria Tehnologie pe 17 Ianuarie 2025 sunt:
Salut TPU. Vreau da îmi cumpăr un galaxy watch 4 și nu ma pot decide ce varianta sa aleg.Cea de 46mm cu bezel rotativ sau cea de 44mm fără. Care este mai bun? Dau funda
Salut. Vreau sa comand un tv si la specificatii scrie 50/60hz. Cum vine asta? E pe 50 sau pe 60? Ca e important. Mersi
Salut, am un stick si am pus muzica pe el, dar cand il bag in casetofonul de la masina nu ii da play la nici o piesa si apare mesajul cannot play. Daca le dau play din laptop merge. Ce trebuie sa ii ...? (mai mult)
Buna TPU! Daca fac o pagina de Facebook prin Facebook-ul meu, prietenii din lista o sa poata afla asta? Adica apare la pagina undeva ce profil o detine? Dau funda!
Salut TPU, am primit azi un sms că am depășit traficul de date din rețeaua 4G și că merge mai lent, mi- a zis sa apelez nr ăsta *111# și sa dau la profil apoi la resetare date nu stiu de ce nu...? (mai mult)
Salut TPU. Vreau sa îmi cumpăr un smartwatch pana în 200 de lei și am găsit unulhttps://www.pcone.ro/smartwatch/haylou/2009325- haylou- smart- watch- rt3- black/?ref=compari&utm_source=compari.ro&utm_medium=shopping-...? (mai mult)
Salut TPU. Care este cel mai bun ceas pana în 200-300 de lei?
Salut, merita sa fac upgrade la windows 11? Am urmatoarele configuratii rtx 2060 i5 10400f si 16gb ram. Am inteles ca se poate si fara sa activezi tpm 2.0 si secureboot.
De unde as putea lua si eu powerpoint free? Am windows 7 si nu am 64 am 32 stiti voi la ce ma refer;)).
Prin 2015 era o aplicatie in care puteai face liveuri si daca apasa cineva iti dadea bomboanele, erau toți pe ea, cum se numea? Sau mai exista?
Exista un soft sa faca lista txt scrisa la toate linkurile deschise in browser?
Salut, hey, un display OEM afecteaza sanatatea bateriei (la fel ca displayulurile After Market) sau is de o calitate superioara? Ofer funda astept raspuns rapid kiss
Hi. Am un amd phantom ii x6 1090t și vreau să știu daca e bun la ceva, nu am pretenți de gaming, vreau doar sa stiu daca duce cat de cat Windows 10 si poate un csgo sau Minecraft, stiu ca e vechi,...? (mai mult)
Salutare, as dori niste pareri despre acest laptop https://www.pchouse.ro/lenovo- thinkpad- t470s- 14- full- hd- core- i5- 6300u- pana- la- 300ghz- 8gb- ddr4- 256gb- ssd- m2- nvme- webcam- laptop-...? (mai mult)
Salut,in afara de driverele pentru gpu si placa de baza mai trebuie sa instalez ceva?
Recent am cumpărat un laptop Lenovo V15 G2 ITL, și deja am ajuns să am probleme cu bateria, în sensul că mă ține puțin (aproximativ 1- 2 ore, pe acolo). De la ce poate fi cauzat? La Flanco pe...? (mai mult)
Cum pot afla dacă un număr de telefon și o adresă de email sunt asociate / aparțin aceleiași persoane/organizații?
Salut, eu mi-am indoit telefonul (nu stiu cum s-a putut). Spuneti-mi daca se poate sa il repara si cam cat ar costa?
Buna, TPU, am un sistem Logitech Z- 5500 el este 5.1 adica 5 boxe si un Subwoofer, intrebarea mea este pot dubla boxele? Mai exact am cumparat acelasi model de difuzoare de la acelasi sistem si as vrea...? (mai mult)
Salut. O parere la wishlist-ul asta va rog: https://www.pcgarage.ro/vizualizare-wishlist/5285707/
Lucreaza cineva in ASSCON de aici?
Hello! Am o curiozitate. Pozele sterse definitiv din telefon unde "se duc"? Raman stocate undeva sau pur si simplu cand sunt sterse din telefon, se sterg total definitiv?
Buna ziua, am mai pus o intrebare legat de laptopul meu, se misca greu pe scurt si nu stiam ce sa fac, ba e de la procesor, ba e de la hdd. M- am uitat frumos la niste laptopuri pe olx si m- am gandit,...? (mai mult)
CARE E FAZA CU FREESYNC SI FREESYNC PREMIUM Merge sa activez g sync pe rtx 3060 ti?
Salut, vreau sa imi cumpar acest monitor https://www.pcgarage.ro/monitoare- led/samsung/gaming- odyssey- g55a- ls27ag550euxen- curbat- 27- inch- qhd- va- 1- ms- 165- hz- hdr- freesync- premium/ Faza...? (mai mult)
Bună seara, am instalat apilcația Profi pe telefon (Samsung A51) dar nu pot găsi cardul de fidelitate în aplicație, ce trebuie să fac mai exact?
Salut. Am un sistem de supraveghere la care funcționează 3 camere și a 4 a nu. Dacă le scot pe toate și o pun doar pe aia cu probleme in DVR, merge. Dacă incerc sa le pun și pe restul in DVR se...? (mai mult)
Am o problemă. Am un procesor mic la pc și aș vrea să pun altul mai bun. Cum aflu ce procesoare poate duce pc- ul? Dacă pun unul care nu îl poate duce, mi- e frică să nu se strice. Aștept...? (mai mult)
Salut, mi- am facut si eu un upgrade la digi deoarece ne- au pus fibra in bloc si am avut 100 mbps si am facut upgrade la fiberlink gigabit sperand ca o sa am viteze de macar 500 mbps la download. Au ...? (mai mult)
Hei! Dacă cineva pe care nu îl am la prieteni pe Facebook îmi tot vizualizează poveștile cum pot afla cine e acea persoana?
Salut, vreau un raspuns rapid de la cei care vad mesajul, am avut un cont de tiktok, am incarcat filme taiate cu subtitrarea in romana, dintr- un film faceam vreo 10 15 clipuri taiate a cate 10 minute,...? (mai mult)
Buna,mi-am achiziționat recent un laptop nou si as dori sa întreb cum as putea transfera toate datele si fisierele de pe un laptop pe altul? Laptopul vechi are Windows 7 iar cel nou Windows 10
Salut,as vrea sa imi cumpar un monitor care are peste 120hz, 1440p.Am un buget de 1.000-1.500 lei.
Bună. Vreau să îmi cumpăr primul laptop dar nu mă pricep deloc, am văzut un Allview și are sistemul de operare Linux. Ce părere aveți?
Cum as putea sa transfer toate pozele de pe google foto, in galeria telefonului?
Salutare, am un model de laptop ce mi se pare interesant si vreau sa aud si parerea dvs. laptopul este: Laptop LENOVO IdeaPad 3 15ALC6, AMD Ryzen 5 5500U pana la 4GHz, 15.6" Full HD, 16GB, SSD ...? (mai mult)
Hey, Un display after market ofera aceeasi calitate a img? (Display Samsung S9+)
Salut, as dori recomandari pentru un smartwatch până in 500 de lei.
Salut! Am o nelamurire in legatura cu 2 televizoare de la 2 producatori diferiti si nu stiu ce alegere sa fac. Dintre Philips LED The One 43PUS8507/12 si TCL QLED 43C635, voi pe care le- ati alege? [pretul...? (mai mult)
Ce recomandati pentru o persoana care isi doreste o tableta pentru a putea partaja cu ea? Ofer meditatii si mi- as dori o tableta sa o pot folosi drept tableta grafica, sa scriu pe ea si continutul sa...? (mai mult)
Salut, in curand cei de la rds vor veni sa imi introduca fibra optica pentru internet in casa, dar am o intrebare in legatura cu cablurile care o sa intre in casa vor schimba firul cel vechi care duce...? (mai mult)
Buna TPU! Azi trebuie să- mi instalez Windows ul. Eu am avut înainte Windows 10, dar m- am gândit să trec pe 11. Nu Stiu dacă este o idee buna, nu stiu cum este acest Windows. Nu stiu dacă este...? (mai mult)
Dacă intri pe profilul de Instagram al unei persoane pe care nu o urmărești, vizionezi story-ul pus de aceasta, apoi îi dai block, va mai vedea că ai vizionat story-ul?
Salut! Au început să- mi vină constant atenționări de la Mail System Delivery by Gmail (așa parcă se numește) precum că adresele de email la care am trimis mailuri, nu există. Am intrat la secțiunea,...? (mai mult)
Salut! Câte conturi de gmail pot avea pe același numar de telefon?
Am cumpărat și eu un power bank de la Xiaomi de 10000 mAh. Și se aprinde doar un LED și l-am pus la incarcat 5 ore și tot așa a ramas
Salut TPU. Caut schema electronica a încărcătorului de baterie RING RECB208 de 110w. Știe cineva unde aș putea-o găsi?
Salut, am un primit un link de la ceva prietena (poveste mai lunga) cu un link care m- a dus la un cont de Facebook. Dupa ce am iesit din aplicatie o inceput sa se instaleze aplicatia din nou. Nu m- a...? (mai mult)
Am intrat pe archive. org pe un site peteava. ro care a fost sters am vazut ca functioneaza siteul dar nu pot sa vizualizez videoclipurile de acolo,nu se incarca, ma ajutati
Salut, daca doresc sa ma mut la digi si sa iau abonamentul cel mai bun ala fiberlink 1000 ce router ar trebui sa iau sa pot ajunge la acea viteza?
Boxa portabila EP118WS Difuzor Bluetooth cu radio FM incorporat
16
Memorie USB Kingston DataTraveler 50, 64GB, USB 3.0
50
Casti Bluetooth Creative Sound Blaster Jam
UnchiulRamiz întreabă:
Mindfulness întreabă:
LisaJulie întreabă:
Nici una, exista o directiva a EU impotriva "turismului pentru obtinerea permisului de conducere" cum- i zic ei. Pe scurt faci scoala si poti da de permis numai dupa ce esti inregistrat ca rezident...... (mai mult)
Încrederea se pierde cel mai ușor și se castiga cel mai greu. Părinții tăi au nevoie de timp. I- ai dezamagit. Trebuie să vadă că nu mai faci aceleași greșeli. Chiar daca uneori nu vrem sa acceptam,...... (mai mult)
Nu s- ar întâmpla nimic, doar că trebuie să fii sincer cu tine și să te întrebi dacă tu chiar îl vei da în sesiunile viitoare. Adică ar trebui chiar să înveți pe bune și să- l iei. Dar...... (mai mult)
Duete celebre
Cat de multe lucruri stii despre cele mai faimoase duete din toate timpurile?