Haideti sa ne imprietenim si pe Instagram!
Am o problema cu instalarea de update-uri pe Windows. Scrie că acest update nu se poate instala.
Eficienta sau randamentul motorului otto?
Bună, am un televizor Vortex și s-a blocat nu mai primește nici o comandă și pe ecran scrie " wistom share smart cloud tv ". Ce să fac?
Buna, am un televizor vortex si in timpul rulării programelor TV, apar cate secunde automat reclame asupra aplicatiilor tv ului si ulterior dispar, insa ciclul se reia la cateva secunde diferența....? (mai mult)
Mi-am facut si eu cont pe un website, dar dupa ce mi-am facut cont nu am mai putut intra deloc pe el pentru ca imi zice " this site can’t be reached " am si net.
Salut, am o carcasa aqirys wezen si recent mi-am facut pc pe aceasta carcasa, si unoeri ventilatoarele din fata se opresc si ventilatorul din spate, de ce?
Bună! Doresc o recomandare de ssd. Placa de baza: https://www.pcgarage.ro/placi-de-baza/asus/prime-b560-plus/ Scuzați categoria.
Am un document pdf, o carte veche de 89 pagini, când o convertescc in format doc, diacriticele nu sunt lizibile, apar pătrățele și spații goale, știți careva ce se poate face? Am încercat...? (mai mult)
Salutari, Detin un Intel i3 12100f si o msi gtx 1080ti, 32gb ram 3200mhz cl16 Cand ma joc God of War, procesorul sta in 90- 95- 100% iar placa video in 90% de obicei. Jocul se misca perfect, ...? (mai mult)
Salutare amici :) caut si eu laptop pentru gaming, nu jocuri foarte puternice, unele care nu solicita prea mare performanta. cum ar fi minecraft, cs go, valorant, poate chiar si gta v pe un low- ...? (mai mult)
Buna seara.Am citit pe mai multe site URI ca in 2045 computerele vor fi înlocuite cu roboti, care vor face ce face un pc.In caz de dispar gamerii ce o sa facă, gen pc urile de gaming cumva nu o sa ...? (mai mult)
Aș vrea să știu de ce nu pot trimite cerere de prietenie unei persoane fată. Ci, doar mesaj! Cine mă ajută va rog? Nu pot trimite cerere de prietenie, dar mesaj îi pot da, nu înțeleg.
Bună, salut! Pe Facebook am 13 urmăritori eu nu știam că îi am acolo. Nu băgasem de seamă. Cum fac sa vad cine mă urmărește? Chiar sunt curios, am o mică bănuială.
Salut TPU, am o 'statie' cu boxe yamaha ax- 380 iar atunci cand dau muzica mai tare aceasta se inchide automat. Am scos boxele si am dat volmul tare iar aceasta s- a inchis din nou, aveti vreo idee cum...? (mai mult)
Salut, mi-am luat o pereche de jbl tine 230NC doar că, casca din stânga se aude foarte încet, ce pot să fac?
Bună! Am nevoie urget de ajutor. Cum pot șterge din magazin play toate achiizițiile făcute la un joc? când dau la rubrica Isatoric și plăți îmi apare toate tranzacțiile și nu reușesc să le...? (mai mult)
Buna ziua, am trimis prea multe mesaje pe Instagram cu acelasi mesaj cat tine mute-ul două zile 3 zile? Cine sa confruntat cu această problemă
Salutare! Imi poate edita cineva 1-2 poze? Cu scris pe ele, ceva efecte speciale.
Urgent. Aplicatia Btpay si NeoBt nu merge cica am dispozitivul rootat dar eu nu am facut nimic. Nu am asa ceva. Am instalat supersu sa vad daca am rootat telefonul si zice ca nu. Ce e de facut?
Salut, am o problema cu sunetul la calculator. Indiferent de ce conectez, boxe sau casti, sunetul se tot intrerupe pentru 1- 2 secunde tot la cateva minute. Ma gandesc ca problema poate fi de la intrari?...? (mai mult)
Ce baterie externă recomandați pentru un Sansung Galaxy S22 Plus? Îl încarc cu o baterie externă de 10000 mAH și un cablu cu care îmi incarcaram vechiul telefon S10 plus. Problema e ca se incarca...? (mai mult)
Bună ziua! De doua zile nu mă lasă pe Messenger sa trimit mesaje vocale, poze sau video- uri! Am dezinstalat și instalat de vreo 4 ori, după instalare merge pana blochez telefonul, după ce il ...? (mai mult)
Consuma mult curent daca las PC in stand by noaptea?
Salutare tuturor! Am o întrebare, vreau să îmi mai achiziționez 8 GB RAM pentru PC, dar ce trebuie sa verific că sa meargă /sa se potrivească cu calculatorul, cu dimensiunea sau ce mai cere, ...? (mai mult)
Cum schimb varsta pe Facebook?
Cum pot face un astfel de video? De ce programe am nevoie? https://youtu.be/V8bO8gBVHjo
Buna seara.Am o întrebare. Când se va lansa gta 6 va apărea și six m Role-play? Întreb asta deoarece când s-a lansat gta 5 a fost lansat și five m ul.
Am făcut pe ceasul Garmin vivoactive 4 o activitate de bicicletă de interior și nu mi s- a transferat pe telefon. Am încercat să sincronizez de 3 ori, chiar și să resetez telefonul și ceasul și...? (mai mult)
Pentru un MacBook Air sunt suficienti 8GB RAM sau ar trebui 16? Precizez ca nu joc jocuri deloc (stiu ca doar Windows e bun pentru gaming, dar nu ma pasioneaza gamingul), nu editez fotografii, videoclipuri....? (mai mult)
Buna seara! Am citit pe mai multe siteURI ca calculatoarele vor fi inlocuite de o gama larga de dispozitive si gadget- uri.Iar întrebarea mea este, când calculatoarele vor fi înlocuite pe acele gadget-...? (mai mult)
Salut, monitorul meu nu are suport ajustabil si eu am nevoie sa il ridic foarte sus, intrebarea mea e, pot pune alt suport in loc de cel original?
Salut, cum pot elibera spatiu din PC? Nu prea mai am memorie, cum pot sa elimin toate elementele reziduale care sunt degeba? Aplicatiile de pe dekstop + cateva fisiere care imi trebuie, nu consuma ...? (mai mult)
Salut TPU, De ceva vreme ma bate gandul sa imi iau o drona. Numai ca, nah, sunt roman si ca orice roman as vrea sa fie si low buget si de calitate. In acelasi timp, nu caut ceva profesional. Am detinut...? (mai mult)
Salut, am un hard disk, cred ca este un hdd de desktop, mai pe scurt mi am gasit pc ul vechi, cred ca s- a stricat sursa, se aprinde 2 sec dupa iar se stinge, faza e ca, am demontat hard disku si...? (mai mult)
Am un router Telekom, a mers bine pana azi, toate luminile sunt aprinse, dar nu funcționează, ma pot conecta la wifi dar nu merge, la fel si prin cablu. Am incercat sa il resetez, sa intru la el...? (mai mult)
Buna ziua! Știți cumva o aplicație de colage foto, în care pozele sa vina în interiorul unei cifre? Am descarcat vreo 5 aplicații dar pozele se vad mult prea mici, ma interesează ca poza sa se...? (mai mult)
Imi poate recomanda cineva un mouse de gaming bun, am buget de 200-300 lei
Software update cum naiba se face? No bun TPU, deci am un MacBook mai batran decât mamaie, app store nu mai există, se pare ca a iesit la pensie or idk, mai mult mai țin jaful asta in viata pentru...? (mai mult)
Unde pot găsi un Xbox One X sigilat?
Nu merge să întru pe YouTube de pe această versiune. Ce sa fac?
Salut TPU! Am si eu o problema, am banda la internet prin fibra optica de 1000 la digi, in speedtest scot 1000 mbs, dar cand instalez ceva mai mult de 350 nu depaseste, care ar putea fi problema? Mentionez...? (mai mult)
Salutare! Făcând ordine prin casa am dat de fosta mea tableta de la școala fiind nefolosita deloc, știe cineva dacă îi pot face ceva sa pot folosi toate opțiunile ei, sa instalez aplicații, ...? (mai mult)
Ce tip de pulberi sunt cele mai mici ca dimensiune particula? Ce tipuri de aspiratoare pot aspira corect aceste particule? Au vreo clasificare?
Am dat de prea multe ori restore pointuri pe pcul vechi. Facand asta are legatura cu celelalte dispozitive? Adica le poate strica?
Ce părere aveți de sursa https://www.pcgarage.ro/surse/redragon/rgps700w-m-80-plus-bronze-700w/ E buna sau pocnitoare
Salut! Am am cumpărat recent un MacBook A1342 este în stare bună, dar este destul de lent pentru zilele noastre. Voiam să vă întreb ce modificări aș putea să- i fac sau ce sfaturi aveți pentru...? (mai mult)
Salut! Ce SSD 2.5 de 240gb recomandati?
Buna ziua, Am nevoie de un program pentru a scoate poze foto, de preferat sa imi poata pune 4 fotografii pe o pagina A4, fara sa fie margini sau spatii. Expres sa fie doar cele 4 fotografii asezate...? (mai mult)
Salut! Recent am dat cu pumnul in monitor și s-a spart display-ul. Monitorul este modelul Targa Visionary LCD 19-3.Care sunt metodele pe care le pot repara? Dau funda!
Stie cineva cum as putea sa sterg un cont de activision? Ca nu prea ma lasa si as trimite o poza aici dar nu se poate, imi apare pe tot ecranul " Privacy & Data Protection "
Boxa portabila EP118WS Difuzor Bluetooth cu radio FM incorporat
16
Memorie USB Kingston DataTraveler 50, 64GB, USB 3.0
50
Casti Bluetooth Creative Sound Blaster Jam
UnchiulRamiz întreabă:
Mindfulness întreabă:
LisaJulie întreabă:
dansarabia1234 întreabă:
Nici una, exista o directiva a EU impotriva "turismului pentru obtinerea permisului de conducere" cum- i zic ei. Pe scurt faci scoala si poti da de permis numai dupa ce esti inregistrat ca rezident...... (mai mult)
Încrederea se pierde cel mai ușor și se castiga cel mai greu. Părinții tăi au nevoie de timp. I- ai dezamagit. Trebuie să vadă că nu mai faci aceleași greșeli. Chiar daca uneori nu vrem sa acceptam,...... (mai mult)
Nu s- ar întâmpla nimic, doar că trebuie să fii sincer cu tine și să te întrebi dacă tu chiar îl vei da în sesiunile viitoare. Adică ar trebui chiar să înveți pe bune și să- l iei. Dar...... (mai mult)
Lumea apelor
Care este cel mai mare ocean din lume? Dar cel mai lung fluviu? Tu stii?