Haideti sa ne imprietenim si pe Instagram!
Salut TPU, am o intrebare la voi mai priceputi cu pc- urile, la un amd ryzen 5 3400g cu placa integrata vega 11, ce placa video s- ar potrivi? In principiu stiu ca orice placa video ar fi ok, din ...? (mai mult)
Salutare, ceva pareri despre acest laptop? https://www.it- sh.ro/magazin/laptop- second- hand/i3- i5- i7- laptop- notebook/ultrabook- second- hand- hp- elitebook- folio- 9470m- core- i5- 3437u- 4gb- ...? (mai mult)
Ar trebui sa fac ceva anume după ce dau overclock la placa video?
Salut. Am un laptop medion cu i3 8gb ram HDD 650gb. Recent am instalat Windows nou cumpărat din magazin cu licență. După instalare la placa video îmi arăta 4000 MB memorie video totala și 0 MB memorie...? (mai mult)
Buna ziua.Am un pc din 27 Iulie 2020, componentele sunt de i5 9600k rtx 2060 8 gb ram ssd 250 apdata și o sursa de 650 w. Iar din 2020 eu nu am mai schimbat pasta nici la placa video nici la procesor.Este...? (mai mult)
Ce se poate întâmpla daca pun placute ram cu frecventa 3600 mhz, iar procesorul poate doar 3200?
Salut am un tv Samsung seria 7 127cm.Are cineva idee de ce îmi apar pe ecran niste dungi fine orizontale care se tot mută? Oare sunt semne că se va strica? Menționez că tocmai ce a ieșit din...? (mai mult)
Hei! Tocmai ce am achizitionat aceste casti ( https://www.emag.ro/casti- wireless- i18- bluetooth- 5- 0- touch- control- hifi- sound- negru- selling- depot- tws- i18- negru/pd/DS9Z91MBM/ ) Se aud ok, ...? (mai mult)
Am si eu o intrebarestateam pe laptop si dintr o data s- a facut negru ecranul, sunetele se auzeau am incercat sa il conectez pe un monitor dar tot negru este cred ca am apasat pe ceva butoane gresit...? (mai mult)
Hei. Am și eu un laptop Acer (de pe timpul lui ceașcă:)) așa, bun și aș dori să vizionez un film de pe el, în joc, dar faza e că nu mă lăsa să intru nicăieri. Nu are programele respective...? (mai mult)
Salut care pc ar fi mai bun? https://altex.ro/sistem- desktop- gaming- asus- rog- g10dk- r5600x0750- amd- ryzen- 5- 5600x- pana- la- 4- 6- ghz- 8gb- 1tb- ssd- 512gb- nvidia- geforce- rtx- 3060- 12gb-...? (mai mult)
Ce inseamna livrare standard pana la oficiul postal?
Routerul de la Orange da Wi- fi la telefon dar nu e detectat de PC! Si nu se aprinde becul care indica ca e conectat la PC! Intr- o zi sa fac curatenie am scos toate cablurile din PC (nu e prima data)...? (mai mult)
Am probleme cu adaptorul de rețea din windows 10, am cautat pe net 3dpnet sa- l instalez dar atunci cand apas sa descarc driver- ul nu se intampla nimic, apas si nu apare nimic si acum de la o oră...? (mai mult)
Cum se scurteaza un link?
Salut, as dori cateva recomandări de plăci de baza care sunt compatibile cu procesorul i5 3470.
Cum ridic un colet de la posta?(am platit cu cardul produsul)
Am si eu o intrebare, am luat copyright pe canalul de Youtube la 2 clipuri, dupa care m- am trezit pe canal cu 101 videclipuri de 1 min si ceva incarcate pe canal, cum e posibil sa se incarce singur...? (mai mult)
Are cineva un cont de tt peste 1000 de urmăritori pe care îl vinde? Va rog eu, platesc
Cine stie o aplicatie care te protejeaza? La modul gen sa nu te poate gasi nimeni, nici sa te gaseasca cu ajutorul locatiei?
Pasta de la cooler cu lichid trebuie inlocuita? Sau schimbi cooler-ul cu totul. Funda!
Salut,știe cineva vreun înlocuitor pentru ytb vanced?
Salut! Am o intrebare mai tehnica, dau funda. Mi- am luat niste rami si vreau sa ruleze la toata performanta posibila. Calculatorul asta are 2 sloturi de ram si suporta dual- channel ram. Am ...? (mai mult)
Buna, imi puteti da niste sugestii, ce alta ramura as putea alege, in locul domeniului de Graphic Designer? Alta nisa, similar, bazat pe creativitate si arta. Am incercat sa ma realizez pe aceasta...? (mai mult)
Ce cauza poate fi la un laptop sau mai multe care sa nu mearga cu acumulator in ele si merg cu acumulatorul scos, normal in priza 230v. Acumulator sau controlerul lui prajit de la supratensiune?
Dacă led-urile au direct bandă adezivă pe spatele lor, mai este necesară lipirea cu un alt obiect? Ca luminile să pătrundă în toată cameră trebuie lipite pe perete sau pe tavan? Mulțumesc
Salut, are cineva idee unde pot gasi ceva tutoriale unde sa invat efectul asta din Adobe After Effects? Sau daca stie cineva macar cum se numeste efectul. Mersi frumos! https://www.youtube.com/watch?v=oXI-...? (mai mult)
Care este diferenta dintre un stabilizator de tensiune cu releu si unul cu servomotor, care unde se potriveste? Sa duca o casa cu multi consumatori, nu stiu watiii cand toate sunt in priza, masina spalat,...? (mai mult)
Salut. Am un laptop medion akoya p6640 i5 generația a3a, 8gb ram, HDD 650 GB. Si am 2 intrebari: Vreau sa îmi instalez câteva jocuri și ma întreb dacă am suficienta memorie video. În setări ...? (mai mult)
Salutare TPU! Am o intrebare legata de skrill. Limita la contul meu skrill este de 2400 de lei, eu in momentul de fata am folosit doar 800, contul meu a fost blocat si acum trebuie verificat si nu stiu...? (mai mult)
Buna! De cateva luni de zile, tot primesc email- uri ca cineva din Arabia Saudita, Rusia, India, sau Bangladesh, incearca ba sa imi sparga contul de Facebook, ba alte emailuri pe care nu le folosesc...? (mai mult)
Stie cineva sa-mi spuna va rog cum pot adauga un chenar unui paragraf din PDF? Multumesc
Salut. Daca vreau sa downloadez un film care ulterior sa il trec pe stick se poate si daca il bag in laptop sa se copieze direct sa nu fac doua operatiuni? Daca da, cum?
Care e diferenta dintre monoblocul Butuc pedalier Shimano BB- UN300 bsa 73- 122.5MM (D- NL) ax patrat si Monobloc Shimano 68/122.5mm BBUN300K ax patrat? Stiu sigur ca imi trebuie unul de 122.5 mm, dar...? (mai mult)
Salut. Trebuie si cablu bagat in tv si card c.i chiar daca tv-ul are toate tipurile de tunere? Mersi
Bună! Încerc sa imi caut un laptop pentru gaming. L- am gasit pe acesta. Credeti ca este bun? Imi puteți sugera si voi ceva mai bun daca stiti. Bugetul meu este in jur de 1500£. https://rog.asus.com/uk/laptops/rog-...? (mai mult)
Cu ce program se poate scrie in clipuri, ceva gen clipul de mai jos: https://www.youtube.com/watch?v=bB92HvvjzjY&t=5s Dau funda.
Salut TPU. De câți W sa fie sursa pentru: Procesor i310100F Placa video GeForce GT1030 Hdd 1T Ssd 256gb Și o placa de baza oarecare?
Buna! De ce nu se livreaza un mesaj? Persoana careia i- am trimis mesajul...? (mai mult)
Salut! As dori sa fac un upgrade. Ma chinui cu o placa video GeForce 750. Îmi merg jocurile, spre exemplu fornite pe very low. Merita sa dau 1.100 lei pe un GeForce 1650?
Salutare, procesorul 1155 se potriveste pe toate placile de baza care sunt 1155?
Nu prea mă pricep la calculatoare. Am cumparat carcasa, cooler pentru provesor, ventilatoare. Procesor inca nu vreau sa il schimb. Vreau altă placă de bază care să suport Intel generatia 12. Momentan...? (mai mult)
Îmi poate explica și mie cum se face USB killer? Acel USB cu care îți încearcă orice combinație de cifre pana cand o găsește pe cea buna și îți deblochează telefonul?
Daca am descarcat in browser extensia iCloud Password si mi se viruseaza laptopul, imi pot fi furate parolele?
Buna! Am o intrebare. Deci mi- am activat optiunea cu autentificare cu 2 factori pe Instagram si dupa m- am deconectat. (am vrut sa- mi schimb si parola si m- a deconectat automat). de o ora ma tot chinui...? (mai mult)
Buna ziua. Am un laptop si ma conectez la internet de pe hotspot de la telefon. Problema este ca se deconecteaza automat dupa fix o ora. Stie cineva cum as putea rezolva? PS. Am reinstalat driver- ul...? (mai mult)
Salut. Am si eu un laptop cam vechi la care i- am schimbat ssdul și procesorul i3 cu un i5 5320. Si am comandat Windows 10 home de pe eMAG pentru ca ma chinuiam cu driverele când îl descarcam de pe...? (mai mult)
Salut TPU, ce format pentru muzica la radio player pe usb este cel mai bun? Mp3 sau Flac?
Cum schimb nr de telefon de la contul paypal?
Salut. Care e practic diferenta intre 50 hz si 100 hz la tv-uri? Fara link-uri sau tabele, vreau parere practic daca merită. Mersi
Boxa portabila EP118WS Difuzor Bluetooth cu radio FM incorporat
16
Memorie USB Kingston DataTraveler 50, 64GB, USB 3.0
50
Casti Bluetooth Creative Sound Blaster Jam
UnchiulRamiz întreabă:
Mindfulness întreabă:
LisaJulie întreabă:
dansarabia1234 întreabă:
Nici una, exista o directiva a EU impotriva "turismului pentru obtinerea permisului de conducere" cum- i zic ei. Pe scurt faci scoala si poti da de permis numai dupa ce esti inregistrat ca rezident...... (mai mult)
Încrederea se pierde cel mai ușor și se castiga cel mai greu. Părinții tăi au nevoie de timp. I- ai dezamagit. Trebuie să vadă că nu mai faci aceleași greșeli. Chiar daca uneori nu vrem sa acceptam,...... (mai mult)
Nu s- ar întâmpla nimic, doar că trebuie să fii sincer cu tine și să te întrebi dacă tu chiar îl vei da în sesiunile viitoare. Adică ar trebui chiar să înveți pe bune și să- l iei. Dar...... (mai mult)
Capitalele statelor americane
Te atrage visul american, dar cum te descurci cu capitalele statelor americane?