Haideti sa ne imprietenim si pe Instagram!
Ajutor urgent vă rog! Mi-am cumpărat acum o oră un nou laptop HP și când il aprind îmi arata ceva de Boot și "bad command or filename", ce ar trebui să fac?
Cu ce program pot recupera datele șterse de pe un card de memorie USB? Care program este cel mai eficient? Precizare: cardul de memorie nu a fost formatat.
Salut! Sper ca acesta este categoria bună! Am cont de fiverr de aproape o luna. Am 7 Gig uri. Fiecare au peste 150 aprecieri. Sunt la primul nivel, de New Seller. Întrebarea este: când pot avea comenzi...? (mai mult)
Bună ziua! Aș avea nevoie de o recomandare, ce laptop mi- ați putea recomanda? L- aș folosi în mare doar în scopuri școlare (proiecte, documente, prezentări etc.) Nu am un buget așa de mare,...? (mai mult)
Salut, am si eu o problema pe tiktok. Sunt in Romania fac live si ma baga in clasament din alte tari. Acum ceva timp a fost pe Romania dar acum e pe alta tara. Ce trebuie sa faca sa ramana pe Romania? ...? (mai mult)
Cum pot sa schimb nr de la icloud?
Am cumparat o trotineta quickvolt 10x dar nu o pot pune in lift decat daca las o usa deschisa, apas acel buton cu degetul, dar uneori usa atinge de chestii de pe putul liftului. deci nu prea e safe. ...? (mai mult)
Salut. Ma adresez celor care dețin Samsung smart tv 4k qn90ba de 43. A reușit cineva sa acceseze gaming hub? Am firmware la zi și după ce conectez controller- ul xbox, teoretic ar trebui sa apară...? (mai mult)
Salut, ce naiba se intampla cu Instagram? Mi-au dezactivat contul iar fara sa fac nimic, prima data mi l-au deblocat ca cica a fost dezactivat din greseala, acum iar.
Buna TPU! Am un laptop luat in rate in ianuarie 2021, mama mea va incheia contractul in februarie anul acesta pentru ca a terminat de platit si mai are doar pentru luna februarie, ea plateste si pentru...? (mai mult)
Buna ziua, am un laptop MSI Bravo 15 A4DDR si vreau sa- mi iau un ssd cu memorie mai mare. Vreau sa stiu daca pot face asta si daca da, ce ssd ar trebui sa cumpar.Multumesc anticipat! Processor AMD ...? (mai mult)
Salut! Dacă cineva îți blochează numărul pe iMessage, mai poți vedea ultima actualizare pe whatsapp?
Salut,daca fac un PC cu rtx 3060 si i5 gen 11 o sa aiba bottleneck?
Bună,am făcut un videoclip nud și l-am pus la fișiere sigure in aplicația files și acum am intrat la fișiere singure și nu e videoclipul nicăieri. Ce s-a întâmplat?
Mai revin cu o întrebare. E vorba despre posta electronică. Am trimis email- uri atât de la domiciliul meu cat și de la calculatoarele de la Biblioteca care se afla la 2 km distanta de mine și în...? (mai mult)
Salut TPU, pot sa instalez jocuri pe xbox one de pe un stick? Mersi!
Revin cu problemele mele. Varul meu hackerul a construit nu numai rețele WI- FI la vedere și ascunse ci și un server fara că eu sa știu sau să îmi ceara acordul. Am salvat rețelele pe care le ...? (mai mult)
Cand fac live pe tiktok pot sa pun camera normal gen sa ma vada lumea cum ma vad eu cand fac o poza? Daca da, cum?
Salut, am nevoie de ajutor. Am vărsat apa pe sub laptop și îmi apare o eroare: -media test failure check cable -exiting pxe rom
Cum recuperez un e-mail trimis pe o adresa de e-mail greșita?
Salut, am un cont de Instagram ce a fost Dezactivat/Banat acum 30 de zile fiindca am incalcat regulile ca am trimis un videoclip, Imi poate spune cineva ce pot face sau cat trebuie sa astept pentru a ...? (mai mult)
Salutare, mi-am pierdut accesul la un cont mai vechi de Facebook și nu mai știu nici numărul sau emailul și nici parola, cum pot intra in cont?
Salut,ce parere aveti despre aceasta placa video, as vrea sa fac un upgrade https://www.pcgarage.ro/placi-video/gigabyte/geforce-rtx-3050-gaming-oc-lhr-8gb-gddr6-128-bit/
Salut, nu imi functioneaza un cooler la pc si pe langa asta se aude si un zgomot urat, zici ca e tractor. Se poate sa fie asta un motiv pentru care pc- ul se blocheaza degeaba cateodata? Adica gandeste...? (mai mult)
Salut, Vreau sa adaug un sistem de backup de energie unui sistem de supraveghere wireless. Nu as dori sa aloc un buget mare, de aceea m- am gandit la varianta de baterie mica cu plumb, sau niste ...? (mai mult)
Salutare tuturor, Mi- am cumparat o trotineta recent (electrica) cu un acumulator destul de mare de 38amperi 60v. Foarte funny si toate cele doar ca de doua zile m- am uitat la clipuri unde trotinete...? (mai mult)
Salut, acum ceva timp mi- am upgradat ps- ul laptopului la win 11, dar valorantul a încetat să se mai aprindă spunând că îmi trebuie secure boot... Zis și făcut, am intrat în BIOS și am activat...? (mai mult)
Salut, vreau să îmi cumpăr un smartwatch de pe care pot sa accesez galeria de poze din telefon. Mă puteți ajuta cu un model?
Salut. Am ales sa îmi curăț astazi pc ul din cauza unei probleme si acum când il aprind monitorul nu prinde semnal si pc ul nu se mai oprește de la buton. Am deschis carcasa, am inceput sa curăț...? (mai mult)
Salut, am o problema la tastatura, cand apas tasta R imi da scroll, adica pgdn(page down) si este enervant cand scriu ceva tot sa- mi sara in jos, dar cand apas pe R- ul de la laptop nu- mi da page...? (mai mult)
Cum pot dezactiva functia lock screen in ubuntu linux?
Buna seara! Am un laptop HUAWEI MateBook D14, Intel Core i5- 1135G7 si nu stiu cum sa fac ca sa imi mearga tastaura cu 2 puncte, ghilimele. In acest moment imi merge doar sa scriu șță. Ma poate ajuta...? (mai mult)
Bună! Recent mi- am cumpărat o imprimantă și am tras două foi, una color și una alb negru. Acum, îmi apar cartușelesunt pe jumătate goale și nu înțeleg de ce se consumă atât de repede, ...? (mai mult)
De ce se opresc filmele online din 2in2minute?
Buna! As vrea sa îmi achiziționez o camera de fotografiat destul de bunicică și la un preț cât de cât acceptabil. Nu am cunostinte foarte mari despre ele. Ma poate sfătui cineva cu ceva anume ...? (mai mult)
Cum imi dau seama ce placa video ar fi ok pentru pcul meu? Am un Intel(R) Core(TM) i3- 4150 CPU @ 3. 50GHz 8.00 GB RAM ddr3 un hdd de 500gb si un ssd de 120gb si o placa video integrata Intel(R) HD Graphics...? (mai mult)
Vreau o parere despre https://altex.ro/laptop- gaming- asus- rog- strix- g15- g513rc- hn106- amd- ryzen- 7- 6800h- pana- la- 4- 7ghz- 15- 6- 8gb- ssd- 512gb- nvidia- geforce- rtx- 3050- 4gb- free- dos-...? (mai mult)
Salut, am o problema la laptop FUJITSU SIEMENS AMILO LI 2735, cand îl deschid îmi da freeze screen cu imaginea FUJITSU COMPUTERS SIEMENS si nu pot întra în BIOS SETUP nici în BOOT MENU, iar acum...? (mai mult)
Salutare! Am un laptop ASUS X541U, i- am schimbat pasta termoncoductoare pasta este de la grizziy thermal și i- am adăugat și RAM doar 4 cât mai zice producatorul l- am montat la loc și nu se aprinde...? (mai mult)
Buna TPU! Am un TV smart Samsung si cand intru pe google sa ma uit la un film, apas play pe ecran si nu se intampla nimic ..nu merge filmul ..mai demult mergea acum nu stiu de ce. Ce sa fac?
Cât ar costa reparația unei placi video gtx 1050 ti?
La formatarea unui stick, ce este corect sa pun, fat32 sau ntfs?
Buna, mi-am cumparat un laptop, l-am oprit, iar acum imi apare de cam o jumatate de ora "Preparing to configure windows". Imi poate spune cineva ce inseamna?
Dear comunity, Aveti idee daca un Macbook Air M1 de 8GB ruleaza fara probleme Lightroom- ul? Am urmarit mai toate reviwew- urile de pe YT, dar sper ca voi gasi aici oameni care il detin. Vreau sa...? (mai mult)
Știe cineva un cod pentru telecomanda universala pentru dikom?
De ce imi tot sare editarea canalelor tv editate pe 'Samsung editor'? Le am puse intr- o anumita ordine la toate cele 3 televizoare Samsung din casa.La unul dintre ele [Samsung ue40j5100aw]dupa vreo doua...? (mai mult)
Nu înțeleg câți wati are sursa de la pc ul meu ( "230W for 450W Desktop pc " ). Plus ca nu văd nimic pe monitor când deschid pc ul și după vreo 15 secunde după ce am deschis pc u nu se mai învârte...? (mai mult)
Cum descarc informațiile de pe un cd(radiografie) introdus în laptop în telefonul meu?
Salut TPU! Am o problema mare cu pc- ul nu- i dau de cap. Deci am Windows 10 și vreau sa pun Windows 7 cu Rufus am văzut un video m- am luat după el. Și când bootez de pe stick se incarca iar după...? (mai mult)
Boxa portabila EP118WS Difuzor Bluetooth cu radio FM incorporat
16
Memorie USB Kingston DataTraveler 50, 64GB, USB 3.0
50
Casti Bluetooth Creative Sound Blaster Jam
UnchiulRamiz întreabă:
Mindfulness întreabă:
LisaJulie întreabă:
dansarabia1234 întreabă:
Nici una, exista o directiva a EU impotriva "turismului pentru obtinerea permisului de conducere" cum- i zic ei. Pe scurt faci scoala si poti da de permis numai dupa ce esti inregistrat ca rezident...... (mai mult)
Încrederea se pierde cel mai ușor și se castiga cel mai greu. Părinții tăi au nevoie de timp. I- ai dezamagit. Trebuie să vadă că nu mai faci aceleași greșeli. Chiar daca uneori nu vrem sa acceptam,...... (mai mult)
Nu s- ar întâmpla nimic, doar că trebuie să fii sincer cu tine și să te întrebi dacă tu chiar îl vei da în sesiunile viitoare. Adică ar trebui chiar să înveți pe bune și să- l iei. Dar...... (mai mult)
The Notebook
Ai urmarit cu sufletul la gura povestea incredibila de dragoste dintre Noah si Allie? Afla acum cat de multe stii despre acest film!