Haideti sa ne imprietenim si pe Instagram!
Cei mai activi useri din categoria Tehnologie pe 4 Martie 2025 sunt:
Salut, vreau un raspuns rapid de la cei care vad mesajul, am avut un cont de tiktok, am incarcat filme taiate cu subtitrarea in romana, dintr- un film faceam vreo 10 15 clipuri taiate a cate 10 minute,...? (mai mult)
Buna,mi-am achiziționat recent un laptop nou si as dori sa întreb cum as putea transfera toate datele si fisierele de pe un laptop pe altul? Laptopul vechi are Windows 7 iar cel nou Windows 10
Salut,as vrea sa imi cumpar un monitor care are peste 120hz, 1440p.Am un buget de 1.000-1.500 lei.
Bună. Vreau să îmi cumpăr primul laptop dar nu mă pricep deloc, am văzut un Allview și are sistemul de operare Linux. Ce părere aveți?
Cum as putea sa transfer toate pozele de pe google foto, in galeria telefonului?
Salutare, am un model de laptop ce mi se pare interesant si vreau sa aud si parerea dvs. laptopul este: Laptop LENOVO IdeaPad 3 15ALC6, AMD Ryzen 5 5500U pana la 4GHz, 15.6" Full HD, 16GB, SSD ...? (mai mult)
Hey, Un display after market ofera aceeasi calitate a img? (Display Samsung S9+)
Salut, as dori recomandari pentru un smartwatch până in 500 de lei.
Salut! Am o nelamurire in legatura cu 2 televizoare de la 2 producatori diferiti si nu stiu ce alegere sa fac. Dintre Philips LED The One 43PUS8507/12 si TCL QLED 43C635, voi pe care le- ati alege? [pretul...? (mai mult)
Ce recomandati pentru o persoana care isi doreste o tableta pentru a putea partaja cu ea? Ofer meditatii si mi- as dori o tableta sa o pot folosi drept tableta grafica, sa scriu pe ea si continutul sa...? (mai mult)
Salut, in curand cei de la rds vor veni sa imi introduca fibra optica pentru internet in casa, dar am o intrebare in legatura cu cablurile care o sa intre in casa vor schimba firul cel vechi care duce...? (mai mult)
Buna TPU! Azi trebuie să- mi instalez Windows ul. Eu am avut înainte Windows 10, dar m- am gândit să trec pe 11. Nu Stiu dacă este o idee buna, nu stiu cum este acest Windows. Nu stiu dacă este...? (mai mult)
Dacă intri pe profilul de Instagram al unei persoane pe care nu o urmărești, vizionezi story-ul pus de aceasta, apoi îi dai block, va mai vedea că ai vizionat story-ul?
Salut! Au început să- mi vină constant atenționări de la Mail System Delivery by Gmail (așa parcă se numește) precum că adresele de email la care am trimis mailuri, nu există. Am intrat la secțiunea,...? (mai mult)
Salut! Câte conturi de gmail pot avea pe același numar de telefon?
Am cumpărat și eu un power bank de la Xiaomi de 10000 mAh. Și se aprinde doar un LED și l-am pus la incarcat 5 ore și tot așa a ramas
Salut TPU. Caut schema electronica a încărcătorului de baterie RING RECB208 de 110w. Știe cineva unde aș putea-o găsi?
Salut, am un primit un link de la ceva prietena (poveste mai lunga) cu un link care m- a dus la un cont de Facebook. Dupa ce am iesit din aplicatie o inceput sa se instaleze aplicatia din nou. Nu m- a...? (mai mult)
Am intrat pe archive. org pe un site peteava. ro care a fost sters am vazut ca functioneaza siteul dar nu pot sa vizualizez videoclipurile de acolo,nu se incarca, ma ajutati
Salut, daca doresc sa ma mut la digi si sa iau abonamentul cel mai bun ala fiberlink 1000 ce router ar trebui sa iau sa pot ajunge la acea viteza?
Am o problema cu instalarea de update-uri pe Windows. Scrie că acest update nu se poate instala.
Eficienta sau randamentul motorului otto?
Bună, am un televizor Vortex și s-a blocat nu mai primește nici o comandă și pe ecran scrie " wistom share smart cloud tv ". Ce să fac?
Buna, am un televizor vortex si in timpul rulării programelor TV, apar cate secunde automat reclame asupra aplicatiilor tv ului si ulterior dispar, insa ciclul se reia la cateva secunde diferența....? (mai mult)
Mi-am facut si eu cont pe un website, dar dupa ce mi-am facut cont nu am mai putut intra deloc pe el pentru ca imi zice " this site can’t be reached " am si net.
Salut, am o carcasa aqirys wezen si recent mi-am facut pc pe aceasta carcasa, si unoeri ventilatoarele din fata se opresc si ventilatorul din spate, de ce?
Bună! Doresc o recomandare de ssd. Placa de baza: https://www.pcgarage.ro/placi-de-baza/asus/prime-b560-plus/ Scuzați categoria.
Am un document pdf, o carte veche de 89 pagini, când o convertescc in format doc, diacriticele nu sunt lizibile, apar pătrățele și spații goale, știți careva ce se poate face? Am încercat...? (mai mult)
Salutari, Detin un Intel i3 12100f si o msi gtx 1080ti, 32gb ram 3200mhz cl16 Cand ma joc God of War, procesorul sta in 90- 95- 100% iar placa video in 90% de obicei. Jocul se misca perfect, ...? (mai mult)
Salutare amici :) caut si eu laptop pentru gaming, nu jocuri foarte puternice, unele care nu solicita prea mare performanta. cum ar fi minecraft, cs go, valorant, poate chiar si gta v pe un low- ...? (mai mult)
Buna seara.Am citit pe mai multe site URI ca in 2045 computerele vor fi înlocuite cu roboti, care vor face ce face un pc.In caz de dispar gamerii ce o sa facă, gen pc urile de gaming cumva nu o sa ...? (mai mult)
Aș vrea să știu de ce nu pot trimite cerere de prietenie unei persoane fată. Ci, doar mesaj! Cine mă ajută va rog? Nu pot trimite cerere de prietenie, dar mesaj îi pot da, nu înțeleg.
Bună, salut! Pe Facebook am 13 urmăritori eu nu știam că îi am acolo. Nu băgasem de seamă. Cum fac sa vad cine mă urmărește? Chiar sunt curios, am o mică bănuială.
Salut TPU, am o 'statie' cu boxe yamaha ax- 380 iar atunci cand dau muzica mai tare aceasta se inchide automat. Am scos boxele si am dat volmul tare iar aceasta s- a inchis din nou, aveti vreo idee cum...? (mai mult)
Salut, mi-am luat o pereche de jbl tine 230NC doar că, casca din stânga se aude foarte încet, ce pot să fac?
Bună! Am nevoie urget de ajutor. Cum pot șterge din magazin play toate achiizițiile făcute la un joc? când dau la rubrica Isatoric și plăți îmi apare toate tranzacțiile și nu reușesc să le...? (mai mult)
Buna ziua, am trimis prea multe mesaje pe Instagram cu acelasi mesaj cat tine mute-ul două zile 3 zile? Cine sa confruntat cu această problemă
Salutare! Imi poate edita cineva 1-2 poze? Cu scris pe ele, ceva efecte speciale.
Urgent. Aplicatia Btpay si NeoBt nu merge cica am dispozitivul rootat dar eu nu am facut nimic. Nu am asa ceva. Am instalat supersu sa vad daca am rootat telefonul si zice ca nu. Ce e de facut?
Salut, am o problema cu sunetul la calculator. Indiferent de ce conectez, boxe sau casti, sunetul se tot intrerupe pentru 1- 2 secunde tot la cateva minute. Ma gandesc ca problema poate fi de la intrari?...? (mai mult)
Ce baterie externă recomandați pentru un Sansung Galaxy S22 Plus? Îl încarc cu o baterie externă de 10000 mAH și un cablu cu care îmi incarcaram vechiul telefon S10 plus. Problema e ca se incarca...? (mai mult)
Bună ziua! De doua zile nu mă lasă pe Messenger sa trimit mesaje vocale, poze sau video- uri! Am dezinstalat și instalat de vreo 4 ori, după instalare merge pana blochez telefonul, după ce il ...? (mai mult)
Consuma mult curent daca las PC in stand by noaptea?
Salutare tuturor! Am o întrebare, vreau să îmi mai achiziționez 8 GB RAM pentru PC, dar ce trebuie sa verific că sa meargă /sa se potrivească cu calculatorul, cu dimensiunea sau ce mai cere, ...? (mai mult)
Cum schimb varsta pe Facebook?
Cum pot face un astfel de video? De ce programe am nevoie? https://youtu.be/V8bO8gBVHjo
Buna seara.Am o întrebare. Când se va lansa gta 6 va apărea și six m Role-play? Întreb asta deoarece când s-a lansat gta 5 a fost lansat și five m ul.
Am făcut pe ceasul Garmin vivoactive 4 o activitate de bicicletă de interior și nu mi s- a transferat pe telefon. Am încercat să sincronizez de 3 ori, chiar și să resetez telefonul și ceasul și...? (mai mult)
Pentru un MacBook Air sunt suficienti 8GB RAM sau ar trebui 16? Precizez ca nu joc jocuri deloc (stiu ca doar Windows e bun pentru gaming, dar nu ma pasioneaza gamingul), nu editez fotografii, videoclipuri....? (mai mult)
Buna seara! Am citit pe mai multe siteURI ca calculatoarele vor fi inlocuite de o gama larga de dispozitive si gadget- uri.Iar întrebarea mea este, când calculatoarele vor fi înlocuite pe acele gadget-...? (mai mult)
Boxa portabila EP118WS Difuzor Bluetooth cu radio FM incorporat
16
Memorie USB Kingston DataTraveler 50, 64GB, USB 3.0
50
Casti Bluetooth Creative Sound Blaster Jam
Sorina00089 întreabă:
BitchInRedDress întreabă:
1RealSoul întreabă:
O să- ți zic cum vad eu situația.Te înțeleg fiindcă și eu am fost asa si sunt, doar ca...cu tata(acum am 20 de ani și m- am distanțat de el și el...acum regreta dar degeaba, ma țin cât mai...... (mai mult)
Nici una, exista o directiva a EU impotriva "turismului pentru obtinerea permisului de conducere" cum- i zic ei. Pe scurt faci scoala si poti da de permis numai dupa ce esti inregistrat ca rezident...... (mai mult)
Încrederea se pierde cel mai ușor și se castiga cel mai greu. Părinții tăi au nevoie de timp. I- ai dezamagit. Trebuie să vadă că nu mai faci aceleași greșeli. Chiar daca uneori nu vrem sa acceptam,...... (mai mult)
Superman
Te consideri un expert in materie de Superman? Hai sa vedem cat de multe stii!