Haideti sa ne imprietenim si pe Instagram!
Cei mai activi useri din categoria Tehnologie pe 4 Martie 2025 sunt:
Salut, monitorul meu nu are suport ajustabil si eu am nevoie sa il ridic foarte sus, intrebarea mea e, pot pune alt suport in loc de cel original?
Salut, cum pot elibera spatiu din PC? Nu prea mai am memorie, cum pot sa elimin toate elementele reziduale care sunt degeba? Aplicatiile de pe dekstop + cateva fisiere care imi trebuie, nu consuma ...? (mai mult)
Salut TPU, De ceva vreme ma bate gandul sa imi iau o drona. Numai ca, nah, sunt roman si ca orice roman as vrea sa fie si low buget si de calitate. In acelasi timp, nu caut ceva profesional. Am detinut...? (mai mult)
Salut, am un hard disk, cred ca este un hdd de desktop, mai pe scurt mi am gasit pc ul vechi, cred ca s- a stricat sursa, se aprinde 2 sec dupa iar se stinge, faza e ca, am demontat hard disku si...? (mai mult)
Am un router Telekom, a mers bine pana azi, toate luminile sunt aprinse, dar nu funcționează, ma pot conecta la wifi dar nu merge, la fel si prin cablu. Am incercat sa il resetez, sa intru la el...? (mai mult)
Buna ziua! Știți cumva o aplicație de colage foto, în care pozele sa vina în interiorul unei cifre? Am descarcat vreo 5 aplicații dar pozele se vad mult prea mici, ma interesează ca poza sa se...? (mai mult)
Imi poate recomanda cineva un mouse de gaming bun, am buget de 200-300 lei
Software update cum naiba se face? No bun TPU, deci am un MacBook mai batran decât mamaie, app store nu mai există, se pare ca a iesit la pensie or idk, mai mult mai țin jaful asta in viata pentru...? (mai mult)
Unde pot găsi un Xbox One X sigilat?
Nu merge să întru pe YouTube de pe această versiune. Ce sa fac?
Salut TPU! Am si eu o problema, am banda la internet prin fibra optica de 1000 la digi, in speedtest scot 1000 mbs, dar cand instalez ceva mai mult de 350 nu depaseste, care ar putea fi problema? Mentionez...? (mai mult)
Salutare! Făcând ordine prin casa am dat de fosta mea tableta de la școala fiind nefolosita deloc, știe cineva dacă îi pot face ceva sa pot folosi toate opțiunile ei, sa instalez aplicații, ...? (mai mult)
Ce tip de pulberi sunt cele mai mici ca dimensiune particula? Ce tipuri de aspiratoare pot aspira corect aceste particule? Au vreo clasificare?
Am dat de prea multe ori restore pointuri pe pcul vechi. Facand asta are legatura cu celelalte dispozitive? Adica le poate strica?
Ce părere aveți de sursa https://www.pcgarage.ro/surse/redragon/rgps700w-m-80-plus-bronze-700w/ E buna sau pocnitoare
Salut! Am am cumpărat recent un MacBook A1342 este în stare bună, dar este destul de lent pentru zilele noastre. Voiam să vă întreb ce modificări aș putea să- i fac sau ce sfaturi aveți pentru...? (mai mult)
Salut! Ce SSD 2.5 de 240gb recomandati?
Buna ziua, Am nevoie de un program pentru a scoate poze foto, de preferat sa imi poata pune 4 fotografii pe o pagina A4, fara sa fie margini sau spatii. Expres sa fie doar cele 4 fotografii asezate...? (mai mult)
Salut! Recent am dat cu pumnul in monitor și s-a spart display-ul. Monitorul este modelul Targa Visionary LCD 19-3.Care sunt metodele pe care le pot repara? Dau funda!
Stie cineva cum as putea sa sterg un cont de activision? Ca nu prea ma lasa si as trimite o poza aici dar nu se poate, imi apare pe tot ecranul " Privacy & Data Protection "
Salut TPU, am o intrebare la voi mai priceputi cu pc- urile, la un amd ryzen 5 3400g cu placa integrata vega 11, ce placa video s- ar potrivi? In principiu stiu ca orice placa video ar fi ok, din ...? (mai mult)
Salutare, ceva pareri despre acest laptop? https://www.it- sh.ro/magazin/laptop- second- hand/i3- i5- i7- laptop- notebook/ultrabook- second- hand- hp- elitebook- folio- 9470m- core- i5- 3437u- 4gb- ...? (mai mult)
Ar trebui sa fac ceva anume după ce dau overclock la placa video?
Salut. Am un laptop medion cu i3 8gb ram HDD 650gb. Recent am instalat Windows nou cumpărat din magazin cu licență. După instalare la placa video îmi arăta 4000 MB memorie video totala și 0 MB memorie...? (mai mult)
Buna ziua.Am un pc din 27 Iulie 2020, componentele sunt de i5 9600k rtx 2060 8 gb ram ssd 250 apdata și o sursa de 650 w. Iar din 2020 eu nu am mai schimbat pasta nici la placa video nici la procesor.Este...? (mai mult)
Ce se poate întâmpla daca pun placute ram cu frecventa 3600 mhz, iar procesorul poate doar 3200?
Salut am un tv Samsung seria 7 127cm.Are cineva idee de ce îmi apar pe ecran niste dungi fine orizontale care se tot mută? Oare sunt semne că se va strica? Menționez că tocmai ce a ieșit din...? (mai mult)
Hei! Tocmai ce am achizitionat aceste casti ( https://www.emag.ro/casti- wireless- i18- bluetooth- 5- 0- touch- control- hifi- sound- negru- selling- depot- tws- i18- negru/pd/DS9Z91MBM/ ) Se aud ok, ...? (mai mult)
Am si eu o intrebarestateam pe laptop si dintr o data s- a facut negru ecranul, sunetele se auzeau am incercat sa il conectez pe un monitor dar tot negru este cred ca am apasat pe ceva butoane gresit...? (mai mult)
Hei. Am și eu un laptop Acer (de pe timpul lui ceașcă:)) așa, bun și aș dori să vizionez un film de pe el, în joc, dar faza e că nu mă lăsa să intru nicăieri. Nu are programele respective...? (mai mult)
Salut care pc ar fi mai bun? https://altex.ro/sistem- desktop- gaming- asus- rog- g10dk- r5600x0750- amd- ryzen- 5- 5600x- pana- la- 4- 6- ghz- 8gb- 1tb- ssd- 512gb- nvidia- geforce- rtx- 3060- 12gb-...? (mai mult)
Ce inseamna livrare standard pana la oficiul postal?
Routerul de la Orange da Wi- fi la telefon dar nu e detectat de PC! Si nu se aprinde becul care indica ca e conectat la PC! Intr- o zi sa fac curatenie am scos toate cablurile din PC (nu e prima data)...? (mai mult)
Am probleme cu adaptorul de rețea din windows 10, am cautat pe net 3dpnet sa- l instalez dar atunci cand apas sa descarc driver- ul nu se intampla nimic, apas si nu apare nimic si acum de la o oră...? (mai mult)
Cum se scurteaza un link?
Salut, as dori cateva recomandări de plăci de baza care sunt compatibile cu procesorul i5 3470.
Cum ridic un colet de la posta?(am platit cu cardul produsul)
Am si eu o intrebare, am luat copyright pe canalul de Youtube la 2 clipuri, dupa care m- am trezit pe canal cu 101 videclipuri de 1 min si ceva incarcate pe canal, cum e posibil sa se incarce singur...? (mai mult)
Are cineva un cont de tt peste 1000 de urmăritori pe care îl vinde? Va rog eu, platesc
Cine stie o aplicatie care te protejeaza? La modul gen sa nu te poate gasi nimeni, nici sa te gaseasca cu ajutorul locatiei?
Pasta de la cooler cu lichid trebuie inlocuita? Sau schimbi cooler-ul cu totul. Funda!
Salut,știe cineva vreun înlocuitor pentru ytb vanced?
Salut! Am o intrebare mai tehnica, dau funda. Mi- am luat niste rami si vreau sa ruleze la toata performanta posibila. Calculatorul asta are 2 sloturi de ram si suporta dual- channel ram. Am ...? (mai mult)
Buna, imi puteti da niste sugestii, ce alta ramura as putea alege, in locul domeniului de Graphic Designer? Alta nisa, similar, bazat pe creativitate si arta. Am incercat sa ma realizez pe aceasta...? (mai mult)
Ce cauza poate fi la un laptop sau mai multe care sa nu mearga cu acumulator in ele si merg cu acumulatorul scos, normal in priza 230v. Acumulator sau controlerul lui prajit de la supratensiune?
Dacă led-urile au direct bandă adezivă pe spatele lor, mai este necesară lipirea cu un alt obiect? Ca luminile să pătrundă în toată cameră trebuie lipite pe perete sau pe tavan? Mulțumesc
Salut, are cineva idee unde pot gasi ceva tutoriale unde sa invat efectul asta din Adobe After Effects? Sau daca stie cineva macar cum se numeste efectul. Mersi frumos! https://www.youtube.com/watch?v=oXI-...? (mai mult)
Care este diferenta dintre un stabilizator de tensiune cu releu si unul cu servomotor, care unde se potriveste? Sa duca o casa cu multi consumatori, nu stiu watiii cand toate sunt in priza, masina spalat,...? (mai mult)
Salut. Am un laptop medion akoya p6640 i5 generația a3a, 8gb ram, HDD 650 GB. Si am 2 intrebari: Vreau sa îmi instalez câteva jocuri și ma întreb dacă am suficienta memorie video. În setări ...? (mai mult)
Salutare TPU! Am o intrebare legata de skrill. Limita la contul meu skrill este de 2400 de lei, eu in momentul de fata am folosit doar 800, contul meu a fost blocat si acum trebuie verificat si nu stiu...? (mai mult)
Boxa portabila EP118WS Difuzor Bluetooth cu radio FM incorporat
16
Memorie USB Kingston DataTraveler 50, 64GB, USB 3.0
50
Casti Bluetooth Creative Sound Blaster Jam
Sorina00089 întreabă:
1RealSoul întreabă:
BitchInRedDress întreabă:
O să- ți zic cum vad eu situația.Te înțeleg fiindcă și eu am fost asa si sunt, doar ca...cu tata(acum am 20 de ani și m- am distanțat de el și el...acum regreta dar degeaba, ma țin cât mai...... (mai mult)
Nici una, exista o directiva a EU impotriva "turismului pentru obtinerea permisului de conducere" cum- i zic ei. Pe scurt faci scoala si poti da de permis numai dupa ce esti inregistrat ca rezident...... (mai mult)
Încrederea se pierde cel mai ușor și se castiga cel mai greu. Părinții tăi au nevoie de timp. I- ai dezamagit. Trebuie să vadă că nu mai faci aceleași greșeli. Chiar daca uneori nu vrem sa acceptam,...... (mai mult)
Liceenii
Ai facut cunostiinta cu profesoara Isoscel, profesorul Socrate si cu clasa lui Mihai? Hai sa vedem cat de multe stii despre cea mai indragita poveste romaneasca cu liceeni!