Haideti sa ne imprietenim si pe Instagram!
Cei mai activi useri din categoria Tehnologie pe 18 Ianuarie 2025 sunt:
Buna seara! Care marca de laptop este mai buna dintre Dell si HP? Multumesc!
Salut,vreau sa mai pun 2 ventilatoare la pc și am văzut ca are port cu 4 pini, are ceva dacă iau cu 3 pini, și dacă pot sa pun mai multe ventilatoare fata acele porturi?
Salut TPU. Sa imi iau un laptop de gaming la mana a doua de pe olx la 2000 lei sau un laptop nou nout?
Pot sa pun pe o placa de baza B450M DS3H V2 un gtx 1650 am un procesor ryzen 3 3200g pro cu 8g ram stiti cati wati necesita aceasta placa video si daca pot sa o pun?
Ce-mi trebuie sa fac card? Am 18 ani, este ceva daca daca imi fac card care se plateste lunar, anual? Unde mi-ati recomanda sa-mi fac card?
Care credeți că e cea mai eficientă dar și periculoasă armă de foc? După părerea mea, Sniper- ul (arma cu lunetă), deoarece se poate trage cu ea de la distanță și să nici să nu se afle...? (mai mult)
Imprimanta EPSON L3150.Nu trage hârtia, din ce cauza?
Îmi tot apare pe tiktok păcănele și Narcis de la Bărbulești, cum fac sa nu mai îmi apară?
Salut comunitate! Va rog un sfat pentru o camera de supraveghere de interior cu detectie de miscare. Am tot cautat pe net dar nu inteleg nimic asa ca linkurile catre eMAG sunt inutile. Vreau cu detectie...? (mai mult)
Buna dimineata. Cum decurge la voi o revizie la centrala termica? Vreau sa- mi spuneti cum s- a facut. Daca cineva imi spune si cum ar trebui sa fie "ca la carte", sa- mi spuna separat in...? (mai mult)
Salut TPU. Am o problema pe care am rezolvat- o. Ca imi apare numele vechi la PC si nu imi mai apare sa- mi fac configuratia la setap. Windows User Experience Customize Windows installation. ...? (mai mult)
Mai folosește cine windows 7? :-)
Salut TPU. Vreau sa- mi vand PC- ul si nu stiu cat sa cer pe el. Are urmatoarele: Procesor: i5 11400F Harddisk: 2TB Ram: 16GB Placavideo: RTX 3060 12GB SSD: 256 GB Monitor: Asus Tuf Gaming 27" ...? (mai mult)
Bună seara! Cei care au Amazon fire tv stick, care-i treaba cu contul Amazon sau trebuie să plătesc ceva pentru a utiliza stick-ul, cum se configurează?
Cum pot sa descarc un film facut prin Zoom si postat pentru vizualizare pe Zoom? Nu am reusit de exemplu sa descarc acest film: https://us02web.zoom.us/rec/play/wGGm- lQHsZTH8BsMMeGGn6xRQr- 3kuQHfdS58EQ6Lw9YjJf6QSVWGiyGtx_-...? (mai mult)
Salut, am o problema cu whatsapp- ul pe pc. Nu- mi reda mesajele vocale, de inregistrat inregistreaza dar imi zice a aparut o problema la redarea audio- ului si ca lipseste o parte sau e corupta. Folosesc...? (mai mult)
Buna! Am Windows 10 si am bsod (stop code:PROCESS1 INITIALIZATION FAILED) Ideea e ca nu am parola de la administrator. Am incercat multe tutoriale dar imi trebuie parola de la administrator, Poate aveti...? (mai mult)
Salut! Mi-a aparut o dunga verticala, dreapta cu o culoare de galben spre portocaliu/rosu pe ecran, stie cineva ce e cu ea? Tin sa mentionez ca pc-ul este all in one.
Daca am un virus pe calculator poate ajunge si la celalalt calculator, telefon, etc?
Ce aplicații pentru telefon știti pentru a folosi YouTube fără reclame?
Nu ma lasa sa pun icoana de la My Computer in locul in care vreau s-o pun pe desktop. De fiecare data cand dau refresh icoana se muta la coada si in locul ei apare un spatiu gol. Cum rezolv?
Salut, vreau sa știu și eu dacă o placa de baza are 2 sloturi de placa video și dacă as baga 2 placi video în sloturi as avea putere video mai mare pentru jocuri? Sau ele sunt folosite doar pentru...? (mai mult)
Salut guys, asta chiar merge sau e vrăjeală? Că aș încerca și eu https://youtu.be/Ey_eXGo-SnE
Ce încărcător este perfect pentru Redmi 10?
Salut TPU. Stie cineva cu ce site/aplicație/VPN pot viziona un videoclip blocat global de pe Youtube? DAU FUNDĂ
Bună tuturor, am o problema cu un telefon Redmi Note 10 S, când fac live pe Platforma Tiktok nu se aude absolut nimic. De ce oare? Va rog din suflet cine a pățit să îmi dea un răspuns
Deci, Dacă se pricepe cineva mai bine ca mine în domeniu. Am o tabletă Blackview Tab 12 de la școală cu MDM bento.ro. O intrat singură pe mod avion și nu pot să- l dezactivez. Pe lângă asta...? (mai mult)
Salutare, statul a dat tablete in unele zone mai defavorizate, unde mă includ si eu. De cam o lună nu mai merge internetul pe tabletă, imi spune ca nu se găsește retea si imi arata un "x" la semnal,...? (mai mult)
Cum pot sa platesc in euro pe tik tok? Imi da tot in lei, tin sa mentionez ca sunt in Germania, multumesc pentru evenualele raspunsuri.
Salut. Stiti cum pot face resoftare sau update la un tv led? Se poate sa copiez de undeva softul pe un stick si sa il instalez prin usb? Sau din laptop prin hdmi? Si NU, normal ca nu are conexiune...? (mai mult)
Salut TPU. Am un smart TV de la Vortex si cateodata imi face figuri. Deschid televizorul si se aude, dar nu am imagine, totusi pot accesa setarile. Intru la setari si dau cautare canale si dintr- o...? (mai mult)
Bună seara. Am o tableta IPAD, și are cod de blocare. Asa am cumpsrat-o, acea persosna nu mai stie codul. Știe cineva dacă se poate scoate la service acel cod? Mulțumesc
Este posibil sa ma reintorc la windows.old (adica sa ma reintorc la acel windows unde aveam iconite pe desktop) dupa ce am reinstalat acelasi windows de pe stick si nu i-am dat format hard diskului?
Este posibil sa accesez apps & features pe windows.old sa vad ce aplicatii am avut instalate?
Ce se intampla daca inchid fortat calculator daca am apasat din greseala pe startup repair si nu se incarca nimic?
Am televizor Voltus ce trebuie sa fac pentru partajarea ecranului de la telefon sau telecomanda pe televizor.Va rog urgent.
Salut TPU, am o problema cu instalarea de la Windows. Cand reinstalez Windows din Bios si cand e gata setap- ul imi apare Numele ce l- am mai folosit. Deci cum fac? Si cand dau Reset this PC imi pot ...? (mai mult)
Pot instala win 11 pe acest laptop? https://www.pchouse.ro/panasonic-lets-note-cf-lx6-14-full-hd-core-i5-7300u-pana-la-350ghz-8gb-ddr3-256gb-ssd-m2-sata-dvd-webcam-windows-10-pro-open-box.html
Am un laptop Lenovo ideapad 3gaming 15IHU6 si am vrut sa intalez windows 11. Cand apas butonul novo button imi apare un meniu unde ma pune sa aleg boot menu si imi apare doar boot manager si uefi network...? (mai mult)
Buna, Am cumpărat un televizor din magazin și când am ajuns acasă și l-am despachetat ecranul era spart. Pot sa îl returnez și să primesc unul bun?
Cat m-ar costa o imprimanta 3d?
Https://www.emag.ro/sistem- pc- core- i7- ram- 16gb- amd- radeon- rx- 580- ssd- 1tb- m- 2- winodws- 10- pro- preinstalat- 8779/pd/DNT8WZMBM/?ref=fav_pd- title https://www.emag.ro/sistem- desktop- pc- ...? (mai mult)
Salutare. Stie cineva daca se poate mari numarul de conturi urmarite pe tiktok si ce trebuie facut? La mine este limita la 1000. Multumesc mult!
Salut, știti cum mi- aș putea elibera spațiu din PC? Mi- a rămas cam puțin și vreau să știu cum pot să îl readuc aproape de starea lui inițială (ca atunci când l- am luat) și încă ceva,...? (mai mult)
Salut, am un laptop (https://altex.ro/laptop- acer- aspire- 5- a515- 56- 50qn- intel- core- i5- 1135g7- pana- la- 4- 2ghz- 15- 6- full- hd- 8gb- ssd- 512gb- intel- iris- xe- graphics- free- dos- negru/cpd/LAPNXA18EX006/) ...? (mai mult)
Se mai poate șterge un mesaj în email și de pe dispozitivul celuilalt, după ce deja l-am trimis? Se mai poate face cumva?
Buna am o mare problema nu mai vad mesajele primite pe Instagram în conversație deloc! Am dat reset la telefon și am reinstalat Instagram și tot nu merge!
Salut.La monitorul meu am vazut aseara doua linii de pixeli care nu mai functioneaza corect in partea de sus. Apare ca si cum ai avea o imprimanta si nu mai are tus si scoate textul asa cu punctatii intrerupte.Se...? (mai mult)
Am o tableta Amazon silk și mi s-a blocat. Țiuie puțin și degeaba
Nu am smart tv dar poate cumpar in viitor, intrebarea mea este legata de acest lucru. Se poate atasa de smart tv un stick de memorie, gen pun pe stickul de memorie filme si poate fi vazut pe monitorul...? (mai mult)
Boxa portabila EP118WS Difuzor Bluetooth cu radio FM incorporat
16
Memorie USB Kingston DataTraveler 50, 64GB, USB 3.0
50
Casti Bluetooth Creative Sound Blaster Jam
UnchiulRamiz întreabă:
Mindfulness întreabă:
LisaJulie întreabă:
dansarabia1234 întreabă:
Nici una, exista o directiva a EU impotriva "turismului pentru obtinerea permisului de conducere" cum- i zic ei. Pe scurt faci scoala si poti da de permis numai dupa ce esti inregistrat ca rezident...... (mai mult)
Încrederea se pierde cel mai ușor și se castiga cel mai greu. Părinții tăi au nevoie de timp. I- ai dezamagit. Trebuie să vadă că nu mai faci aceleași greșeli. Chiar daca uneori nu vrem sa acceptam,...... (mai mult)
Nu s- ar întâmpla nimic, doar că trebuie să fii sincer cu tine și să te întrebi dacă tu chiar îl vei da în sesiunile viitoare. Adică ar trebui chiar să înveți pe bune și să- l iei. Dar...... (mai mult)
Andreea Balan
Lasa-ma papa la mare, Libera din nou, Baila, God - le stii pe toate? Hai sa vedem cat de multe lucruri stii despre Andreea Balan chiar acum!