Haideti sa ne imprietenim si pe Instagram!
Cei mai activi useri din categoria Tehnologie pe 18 Ianuarie 2025 sunt:
Nu am smart tv dar poate cumpar in viitor, intrebarea mea este legata de acest lucru. Se poate atasa de smart tv un stick de memorie, gen pun pe stickul de memorie filme si poate fi vazut pe monitorul...? (mai mult)
Am si eu o problema cu PC cand vreau sa-l inchid nu se inchide. Se inchide doar imaginea doar ca el ramane incontinuare aprins. E ceva de la hdd? Am bagat alt hdd si s-a sting imediat cu acel hdd
Am o drona de la DJI MINI 2 si am lovit- o din greșeală de la nivelul genunchiului in perete, drona nu are nimic doar niște urme la elici cum a frecat peretele si a picat, ar putea avea și altceva?...? (mai mult)
Salut, as vrea sa imi schimb placa video. In acest moment am: CPU: Ryzen 7 2700x GPU: Rx 590 RAM: 32GB DDR4 3200mhz 2 Monitoare 2k 32" 144hz Am inceput prin a ma uita la un Aorus 3070 Master datorita...? (mai mult)
De ce mi se scot prietenii de pe snep, chiar dacă am 500? Nu mai pot sa îi adaug și îmi apar cu X, îi șterg și îi adaug iar și tot la fel apare. Ajutor nu știu ce sa fac, pierd prieteni.
Salut! Am un monitor de la Samsung lc24rg50fqrxen, de 144hz. Il folosesc la laptop ca si un singur ecran, nu e dublu. Doar ca am o mica problema, in jocuri se misca bine, dar cateodata si in jocuri...? (mai mult)
Salut..mai merita cumparat un macbook pro 16 din 2019 cu i7 16gb ram si 500gb ssd- ul? Il iau sa il am 2/3 ani si sunt interesat daca rezista..Il iau pentru edit foto /browsing nu jocuri. Multumesc...? (mai mult)
Salut guys. După ore întregi de căutare am găsit o pereche de căști la 30 lei asemănătoare cu ce am avut eu. Em avut i12 și astea îs MRG in pods i12, are ceva daca folosesc cutia DOAR PT...? (mai mult)
Salut guys. De Crăciun am primit niste căști wireless etc etc in fine deci azi am scăpat cutia aia pe jos, are ceva daca cumpar O ALTA PERECHE DE CASTI DOAR PT CUTIA AIA DE INCARCARE? TOT ASA DOAR...? (mai mult)
Ce parere aveti de acest "laptop" https://www.pchouse.ro/panasonic- lets- note- cf- lx6- 14- full- hd- core- i5- 7300u- pana- la- 350ghz- 8gb- ddr3- 256gb- ssd- m2- sata- dvd- webcam- windows- 10- pro-...? (mai mult)
Cat de bine e sa achiti integral prin olx ceva in avans?
In legatura cu site-ul recharge unde poti cumpara paysafe online, am bagat datele de la card, am autorizat, apoi ma da inapoi pe site fara sa imi zica nimic, nicio eroare nimic, de ce?
Salut! Am un laptop Asus X515EA laptopul nu a fost actualizat de când a fost achiziționat iar ieri l- am pus pe repaus iar seara când am vrut sa intru pe el era destul de cald și îmi apărea logoul...? (mai mult)
Bună TPU. Recent am cumpărat un USB AnyCast Streaming Media Player, Wi- Fi, Display Dongle De Pe eMAG merge bine tableta ➡️alt dispozitiv dar cănd vreau sa vad televizorul Pe tableta adică alt...? (mai mult)
Salut, tocmai ce m- am apucat de Fiverr, ca seller. Am totul in regula, chiar am postat niste lucrari, insa am primit niste mesaje de la niste persoane care spun ca daca sunt designer sa lucrez pentru...? (mai mult)
Salut! Vreau sa fac un upgrade cu ram (am 8gb si vrau 16) la un laptop. Max Bandwidth DDR4- 2666 (1333Mhz) Module Manuf. Samsung Dram Manuf. Samsung Part Number M471A1K43CB1- CTD Laptop ul...? (mai mult)
Cam cât ar încărca o baterie externă de 1200 mAh un smartphone? Adică câte procente ar încărca telefonul?
BUNA TPU! As vrea sa am un iPhone foarte tare, însă părinții nu mă lăsa să îmi iau un telefon foarte scump! Ce ziceți, sa îmi iau un telefon de pe flip.ro? Eu vreau sa iau un iPhone Xs gold....? (mai mult)
Va salut, am un PC care a venit cu Ubuntu instalat, mi- am cumpărat stick cu windows PC- ul are si SSD si HDD, am inteles ca trebuie sa scot HDD daca vr sa il instalez pe SSD si viceversa, Sau doar...? (mai mult)
Https://www.emag.ro/boxa-portabila-cu-microfon-wireless-bluetooth-usb-putere-50-500w-vo2604/pd/DDTD6MMBM/ Chiar are 500w sau e păcăleală? scoate doar 50?
Sa presupunem am inmanat telefonul unei persoane pentru a face un apel, in Chrome aveam mai multe File ingonito deschise ( una dintre file era TPU ) - am lasat telefonul pe mana acelei persoane aprox...? (mai mult)
Buna as dori sa fac un upgrade la memoria ram iar stock mi- a venit doar o singura placuta de 4 GB ddr3 1600 Mhz pcl 11 single channel (este voba de un laptop) si as dori sa trec la doaua placute 2x4 GB...? (mai mult)
Salut guys An Nou fericit să aveți cum se numește acea subst cu care lipește cardul SD https://youtu.be/S1AaxqYlIos
Ati vazut ca atunci cand aveti de primit colet prin Fan Courier va da un mesaj cu un link. Daca deschideti link ul sunt detalii despre livrare si jos de tot scrie harta. Daca apasati pe harta va arata ...? (mai mult)
Salut, am o întrebare, când sting pc- ul ventilatorul de la sursa se invarte pentru 1 2 minute dar toate componentele pc- ului sunt oprite, se stinge monitorul, tastatura, efectiv totul e oprit ...? (mai mult)
Intrebare pentru cine se pricepe la IT: Ma conectez la net wi- fi in mall pe moca. Se poate sa- mi vada mesajele pe care le trimit pe Facebook sau Olx? Se poate sa imi vada siteurile pe care intru? Se...? (mai mult)
Se pot conecta căștile audio mono sau stereo cu microfon și buton (de la telefon) la mufa pentru microfon pentru o orgă sau invers?
Salutare lume! Stie cineva la ce distanta fata de firele electrice de 230 V pot construi o casa?
Salut ledul de la hdd sta aprins în continu dacă descarc sau fac upload Dacă nu fac asta doar licăre gen dacă stau pe yt
Hei, am facut un blog wordpress si un prieten a comentat si din greseala am apasat ban ip... unde gasesc lista cu ip-urile banate sa pot sa il scot? Am editorul vechi
Salut! Am achizitionat un 35mm f1.8 af-s dx Nikon si inelul de focalizare nu se misca smooth ca la alte obiective... Sa banuiesc ca are o problema sau nush...Ms
Salut. Daca ai un telefon conectat pe un cont google gmail poti localiza telefonul. Intrebarea mea este : cum pot localiza un telefon care e conectat la gmail ul pe care am acces dar la acea persoana sa...? (mai mult)
Salut, am eu Xiaomi Poco X3 și nu mai încarcă rapid, am crezut că e de la vechiul cablu care era rupt din el pe o parte, am cumpărat altul tot pentru Xiaomi care suporta fast charging, dar tot...? (mai mult)
Salut, am scăpat o picătură de iaurt de băut pe telefon, după a intrat in mufa de la încărcător.Sunt șanse să se strice sau sa nu mai meargă ceva? Pot sa fac ceva ca sa scap de riscuri?
Am vărsat aseara apa pe MacBook și nu mai merge. Se poate strica de tot doar din atat? Are vreo folie protectoare?
Buna! Pe 25 dec am dat comanda de un laptop de la Huawei.Dat fiind ca perioada aceasta cu Crăciunul și zilele libere încetinesc livrarea nu am făcut nicio reclamație că coletul întârzie. Astăzi...? (mai mult)
Va rog frumos, ma puteti ajuta cu ceva? Mi-a intrat putina apa in microfonul de la casti, se aude un mic tiuit dar nu si vocea mea, ce pot face?
Bună! Îmi puteți recomanda, vă rog frumos, câteva tablete bune care funcționează pe Windows? De asemenea știți unde aș putea duce tableta veche și să primesc bănuți pe ea. La telefoane...? (mai mult)
Bună,mi-am luat un vape și nu merge,nu scoate fum oricât aș trage, ce e cu el?
Salut TPU! Am o problema la PC. Cand vreau sa ascult o muzica, ma uit pe Youtube sau caut ceva pe internet mi se face pe monitor intamplator ecranul complet negru (tot ecranul este negru) pentru o secunda...? (mai mult)
Ce inseamnă THD 10% la o boxă activă, se va auzi clar sau distorsionat?
Salutare, am o intrebare legata de filmele 3d. Am acasa un video proiector destul de bun dar care nu cred ca este 3d ready. Am ochelari 3d pasivi de la cinemacity si as vrea sa stiu cum as putea sa- i...? (mai mult)
Stiti cum pot face rost de un laptop gratis? Am intrat pe retrotech.ro de cateva ori si am vazut ca sunt concursuri si au castigat laptop-uri si calculatoare. Eu m-am trezit tarziu...
Buna, am iPhone si o brățara mi Smart band 6 si din greșeala am apăsat pe ignorare rețea iar acum nu ma mai pot conecta prin bluetooth. Ce pot face?
Bună seara! Am făcut de curiozitate un cont pentru aplicația Atlas Navi. Cum îl pot șterge? Vă rog! Mulțumesc!
Salut, azi mi- am cumparat alt iphone, l- am configurat cu Apple id- ul meu si cand am vrut sa instalez o aplicatie mi- a cerut parola de la un Apple id pe care nu il cunosc, oare ce sa fac sa nu imi ...? (mai mult)
Salut, am o problema cu conectarea a 2 monitoare la un pc cu ryzen 3 2200g, conexiunea fiind prin vga adaptat la DVI D, cum as putea face?
Buna! Am și eu un Asus mai exact:Laptop ASUS X540S cu procesor Intel Quad Core 3710, 1.6 GHz up to 2, 56 GHz, 15.6", DVD Super MTI, 4 GB Memory, 500 GB HDD, USB TYPE C, Difuzoare SonicMaster,...? (mai mult)
Salut, am o unitate HP mai veche, in urma cu o săptămână am deschis unitatea că sa mă uit și eu la un film și ce crezi, nu mai apărea nimic pe ecran, dar după câteva secunde se turau foarte...? (mai mult)
Salut! Mi- am achizitionat un calculator recent, (i5 10400 rx 6600 16gb ram) dar cand l- am testat am ramas surprins. Am testat mai multe aplicatii de benchmark iar rezultatele au fost bune. Cand am incercat...? (mai mult)
Boxa portabila EP118WS Difuzor Bluetooth cu radio FM incorporat
16
Memorie USB Kingston DataTraveler 50, 64GB, USB 3.0
50
Casti Bluetooth Creative Sound Blaster Jam
UnchiulRamiz întreabă:
Mindfulness întreabă:
LisaJulie întreabă:
dansarabia1234 întreabă:
Nici una, exista o directiva a EU impotriva "turismului pentru obtinerea permisului de conducere" cum- i zic ei. Pe scurt faci scoala si poti da de permis numai dupa ce esti inregistrat ca rezident...... (mai mult)
Încrederea se pierde cel mai ușor și se castiga cel mai greu. Părinții tăi au nevoie de timp. I- ai dezamagit. Trebuie să vadă că nu mai faci aceleași greșeli. Chiar daca uneori nu vrem sa acceptam,...... (mai mult)
Nu s- ar întâmpla nimic, doar că trebuie să fii sincer cu tine și să te întrebi dacă tu chiar îl vei da în sesiunile viitoare. Adică ar trebui chiar să înveți pe bune și să- l iei. Dar...... (mai mult)
Selena Gomez
Faci parte din Selenators? Cat de multe stii despre artista ta preferata? :)