Haideti sa ne imprietenim si pe Instagram!
Cei mai activi useri din categoria Tehnologie pe 18 Ianuarie 2025 sunt:
Salut. Vreau sa-mi instalez mini-httpd pe linux mint Cinnamon Edition dar nu știu comanda în consola! Știți vreo careva comanda?
Buna! Daca dau o precomanda primesc factura online? Ca as dori sa dau o precomanda si as avea nevoie de factura in momentul actual nu la sosirea coletului/produsului.
Rx 590 8gb sau gtx 980 4gb? Ce sa aleg? Care este mai bun?
Bună seara! Aveți idee cum se schimba ora la o bratara fitness hama 1900?
Salutare, ma intereseaza sa trag o linie la 60 grade in AutoCad, cum fac asta? Cand activez comanda line pot doar alege lungimea liniei.
Salut,îmi poate spune cineva unde pot găsi ventilatoarele de pe car asa asta:Floston Red Fire.
Salut. De ceva timp nu mai pot folosi castile cu jack la laptop. Le bag in mufa si sunetul se aude tot prin difuzoare. Ma poate ajuta cineva? :) Cateva specificatii despre laptop: Dell inspiron 15 3000,...? (mai mult)
Salut,vreau sa cumpăr un ssd pe sata și ma întrebam cati Gb imi trebuie pentru Windows.
Salut, am si eu o problema. De ceva timp leptopul merge foarte greu cand este la incarcat. Se blocheaza etc, iar cand nu e la incarcat merge struna
E URGENT! Cum pot sa sterg un fisier dintr-o tema de pe 24 edu daca am trimis deja?
Pentru un buget de 5.000 de lei, ce aparat foto îmi puteți recomanda?;)
Buna, am o problema. Recent am primit un laptop cu rtx 3050 dar si cu Intel iris xe. Problema e ca ecranul mi- a venit configurat cu placa de la Intel si merge destul de rau pe jocuri. Cum pot sa...? (mai mult)
Bună! Dacă ar fi să vă achizitionati un laptop( vizionat filme,citit, pastrat unele documente, solicitat zilnic ), ce ati lua? Multumesc pentru eventualele răspunsuri!
Senzorul de amprente al telefonului detecteaza amprenta daca posesorul doarme si cineva incearca sa ii deblocheze telefonul cu degetul posesorului adormit?
Salut! Mai inainte mi- am facut un card virtual la skrill si am dat documentele tot dar chestia e ca am 16 ani si asa e si in buletin, imi scrie contul este restrictionat din cauza ca trebuia examinat...? (mai mult)
Salutare. Am si eu o problema. Nu ma pricep. Am achizitionat si eu un laptop Asus rog strix g17 si am o memorie mica pentru jocuri. Acesta este leptopul : Laptop Gaming ASUS ROG Strix G17 G712LU- EV001,...? (mai mult)
Buna! Am o problema cu aplicatoa Youtube pe tv. Nu o mai pot deschide. Imi apare mereu: "A aparut o eroare cu certificatul acestui site web(https://www.youtube.com/tv?launch=remote...) Eroare:1. Mentionez...? (mai mult)
Salut! Prietenul meu vrea afle conversații sterse mai vechi de pe messenger Facebook, a spus ca poate afla cu ajutorul laptopului lui sa descarce printr- o copie ale datelor a Facebook- ului. Poate ...? (mai mult)
Cum salvez videoclipuri și pozele pe care le am? Adică de-a lungul anilor am adunat ceva amintiri in google Photo și nu ași vrea sa le pierd, am observat că unele sau șters :(
Este normal sa am un restore point numit "IIF_MSI"?
Cum trimiti o poza de pe snapchat pe messenger?
Salut TPU! Am cumparat recent o pereche de Razer Kraken X Lite, audio excelent pot spune(7.1), insa microfonul execrabil de prost, se aude infundat rau de tot, am facut tot felul de setari, dar nimic,...? (mai mult)
Pe Facebook am sters din greseala un comentariu la o distribuire de a mea. Cum il pot restabili? Multumesc anticipat!
Buna! Cunoasteti site-uri din Romania de tip flip.ro doar care sa cumpere laptopuri?
Craciun fericit! Exista cazuri in care cel de la digi sau orice alta companie sa nu poate sa imi puna un cablu de net fix? De ex ca stau putin mai departe de oras
Îmi tot apare o bare sus la TV și nu merge sa o accesez pe orice buton as apasa dispare și după 30 sec apare și dacă nu apăs pe nici un buton rămâne asa.
Buna ziua.Am o întrebare.In 2021 mai exact in Noiembrie au apărut mai multe site URI in care se spune ca Apple ar putea dispărea in urm deceniu, și o sa fie înlocuit de un alt brand de telefoane ...? (mai mult)
Cum as putea sa îmi transfer progresele jocului My talking Tom de pe telefonul vechi pe cel nou? Dacă instalez pe actualul îmi da restart de la nivelul 1 dar vreau sa continui de pe ăsta.
Hello TPU. As vrea sa- mi cumpăr un procesor nou : i5- 12400F. Eu am o placa de baza Asus H81M- R care are un procesor i5- 4460. Întrebarea mea este dacă noul cpu pe care vreau sa- l cumpăr...? (mai mult)
Salutare. Caut si eu o tastatura care sa aiba si partea de numepad si sa fie hotswap. Nu vreau recomandari precum Qwerty. Ofer funda. Buget 500 de lei
Salut, Am un sistem de supraveghere video mai vechi de fel, l- am conectat la aplicația xmeye ca sa ma pot uita de pe telefon, problema este când sunt pe wi- fi u casei la care este conectat și...? (mai mult)
Bună! Cum as putea șterge poza de pe Facebook-ul cuiva care ma conține pe mine si nu mi-a oferit tag?
Salut TPU. Cand lucrez, imi apare din senin o eticheta pe desktop, in mijlocul ecranului, ca si cum as apasa pe butoanele de la monitor si as incerca sa schimb volumul, rezolutia, culoare etc. Mentionez...? (mai mult)
Cont de face blocat pentru activitati neobisnuite. Cereau conectarea la un device mai vechi si am facut asta dar nimic.Nu pot trimite formular cu buletin si orice legatura cu ei prin contul meu nu poate...? (mai mult)
Hello, Am o problemă cu instagramul.Mi s- a cerut să securizez contul cu nr de telefon, dar nu primesc nici un cod de azi noapte. Sunt plecată din țară (în vacanta) și nu mi- am făcut roaming,...? (mai mult)
Bună seara! La programe la televizor îmi da ca la ora 21 încep Știrile Observator pe antena 1, nu la ora 19! De ce oare? Când se oprește lumina televizorul meu vrea să îi adaug data și ora!
Salut, azi am văzut că dacă am un motor cu reductor și o manivela poți să-ți faci un fel de "mini generator" și ai ENERGIE ELECTRICA GRATIS, e adevărat?
Am un ceas vivoactive 4 și are trei probleme: Problema 1: Când adaug o rețea Wi- Fi pe el și încerc să- l conectez îmi zice pe telefon că nu se poate conecta. Problema 2: Am fost cu el la o plimbare...? (mai mult)
Salut, am o problema cu calculatorul meu, de cam 1 luna nu mai pot sa intru in nimic pe el, nici pe browser, pe absolut nimic. Am reinstalat windows- ul, 2 zile a mers dupa a aparaut inca o data problema....? (mai mult)
Saluatare, stie cineva cum se foloseste programul Pix4DMapper si ma poate ajuta?
Crăciun fericit! Vin cu o întrebare legat de rețeaua de socializare "Instagram". Am postat la Story o poză cu mine acum de Crăciun. Am primit 19 adoruri " inimioare " de la 19 profiluri noi, femei...? (mai mult)
Un led integrat consuma mai putin decat un led care se poate fileta?
As vrea sa-mi fac un upgrade la laptop si sa imi iau unul special pentru gaming si as dori recomandari de laptop-uri care sa fie decente ca pret dar sa fie bune si sa duca jocurile
Buna, am o instalatie de Craciun pentru afara pe care o am cumparata de 1 an aproximativ iar zilele trecute cand am bagat- o in priza s- a aprins putin iar dupa s- a stins si de atunci cand o bag in priza...? (mai mult)
Salut, ce upgrade pot face la pc-ul meu: r9 270x 2gb, i5-7400, 8gb 2400mhz ddr4, ssd 1tb m.2 Samsung, carcasa aqirys electra. Am probleme in jocuri cu micro stuttering etc.
Salutari! Am cumparat in urma cu ceva timp un PC refurbished Celsius W410 de la Fujitsu. Procesorul, un I5- 2400 nu este deloc racit cum trebuie de coolerul cu care a venit. Ar putea cineva sa- mi recomande...? (mai mult)
Este adevarat ca unele telefoane folosesc electricitatea pentru a scana amprenta unei persoane precum Xiaomi Redmi 10?
Poate sa imi apara restore pointsurile de pe vechiul pc pe cel nou?
Hey buna seara guys cum fac că sa conectez telefonul la Tv și sa mi apară ecranul TELEFONULUI pe TV? PS daca se poate prin cablu USB cv aplic?
Chiar asa? TikTok va lua locul Google? https://ibb.co/pnMXGzX TikTok din cate stiu, se poate numai pe telefon. Nu am.
Boxa portabila EP118WS Difuzor Bluetooth cu radio FM incorporat
16
Memorie USB Kingston DataTraveler 50, 64GB, USB 3.0
50
Casti Bluetooth Creative Sound Blaster Jam
UnchiulRamiz întreabă:
Mindfulness întreabă:
LisaJulie întreabă:
Thelostlover întreabă:
Nici una, exista o directiva a EU impotriva "turismului pentru obtinerea permisului de conducere" cum- i zic ei. Pe scurt faci scoala si poti da de permis numai dupa ce esti inregistrat ca rezident...... (mai mult)
Încrederea se pierde cel mai ușor și se castiga cel mai greu. Părinții tăi au nevoie de timp. I- ai dezamagit. Trebuie să vadă că nu mai faci aceleași greșeli. Chiar daca uneori nu vrem sa acceptam,...... (mai mult)
Nu s- ar întâmpla nimic, doar că trebuie să fii sincer cu tine și să te întrebi dacă tu chiar îl vei da în sesiunile viitoare. Adică ar trebui chiar să înveți pe bune și să- l iei. Dar...... (mai mult)
Demi Lovato
Ai dansat si ai cantat pe muzica lui Demi Lovato? Afla acum cat de multe stii despre ea!