Haideti sa ne imprietenim si pe Instagram!
Salutari! Are cineva vreo idee unde as putea gasi un monitor Sony trinitron (cu tub) in Bucuresti? M-am tot uitat pe internet si nu am vazut niciunul. Multumesc!
Se poate șterge tot istoricul de conversație de pe messenger (Facebook)? Adică să îi fie și lui șters nu doar mie?
Salut! Doresc sa achizitionez un PC gaming de pe cel.ro. As dori sa stiu daca acest PC este bun pentru pretul sau si daca va tine ceva timp. https://www. cel.ro/calculatoare- desktop/pc- gaming- diaxxa-...? (mai mult)
Bună seara! Scuzați categoria, dacă îmi șterg contul de WhatsApp ceilalți mai pot vedea ceilalți mesajele trimise de mine? Mulțumesc
Salut TPU! Am un televizor LG modelul 42LS570S- ZB de prin 2013 si nu reusesc sa il conectez la internet. Prin 2013- 2014 a mers internetul pe el dar de atunci nu l- am mai folosit. Cand am incercat ...? (mai mult)
Salut, am un laptop HP Notebook 15- af001nq, l- am luat mai mult pentru liceu cand faceam online, cand l- am cumparat a venit cu un driver care se bloca ecranul din 3 in 3 secunde timp de 2 secunde,...? (mai mult)
Am niste coordonate ( in metri) pe care trebuie sa le raportez in AutoCad pe un format A4, scara ma intereseaza sa fie 1:100.000. Trebuie sa scalez cu 100 si la plotare ar trebui sa am la rublica pdf ...? (mai mult)
Salut! Am in telefon 92 GB utilizați din 128. Cum pot sterge acei GB? Am doad cateva jocuri si am sters tot ce nu- mi trebuie de pe telefon. Am sters chiar si pozele din cosul de gunoi al galeriei. Daca...? (mai mult)
Buna :) As avea va rog cateva intrebari legate de tik tok. Imi puteti spune va rog cum pui pe tik tok acea caseta rosie cu subiectul videoului pe care o vezi doar daca esti pe pagina cu toate videoclipurile...? (mai mult)
Buna ziua! As dori sa știu dacă exista vreo aplicație (chiar și contra cost) in care se pot adauga mai multe poze iar aplicația sa le editeze singura.
Buna! Am o problema cu antivirusul, Avast free. Imi blocheaza pc- ul cand se actualizeaza, nu anunta nimic, il inchid de la buton, apoi cand il deschid, hopa, "v- am actualizat"... asa ca vreau sa...? (mai mult)
Bună! Am acasă 2 lănțișoare de argint, care s- au rupt și aș vrea să le topesc și să fac altceva din ele, de exemplu o brățară. Pot face acest lucru la o bijuterie specializată?...? (mai mult)
Salut! Am ceva probleme la internet: in teste, am 900mbps download si 800 upload. Ping- ul e 3. Internetul e foarte bun, dar cand e vorba sa descarc ceva, urca pana la 70- 80mb/s si dupa scade pana...? (mai mult)
Salut TPU, am o problemă cu un PC, Lenovo r30271l3 mai exact. Deci, când vreau să instalez Windows- ul, îmi dă blue screen, am încercat și cu Windows 7 și 10 și 11. Am cumpărat Hard nou...? (mai mult)
Oare de ce nu ma mai pot autentifica pe aplicatia My Enel? Doar ieri mi-am creat contul pe aceasta aplicatie, ati patit si voi la fel si cum ati procedat?
Hey,știți cum să îmi actualizez instaul să fie ca pe mess?
Buna ziua, sunt noua in grup si as avea nevoie de un pic de ajutor, am o înregistrare făcută cu telefonul mobil in mașină doar că geamul era deschis si as vrea să știu dacă este cineva dispus...? (mai mult)
Daca am memorii RAM pe o anumită frecvență și eu vreau sa schimb memoriile RAM trebuie sa fie pe aceiași frecvență că și cei pe care i-am avut.
Daca am o placa de baza DDR3 pot pune o placa video DDR4?
Salut,unde pot găsi ventilatoare la fel sau asemănătoare cu cele de pe carcasa aceasta:floston red fire
Salut, daca am 16gb ram si iau 2x8 gb ram si le fac dual channel am mai multe fps daca as avea 2x16gb dual channel?
Salut. Vreau sa-mi instalez mini-httpd pe linux mint Cinnamon Edition dar nu știu comanda în consola! Știți vreo careva comanda?
Buna! Daca dau o precomanda primesc factura online? Ca as dori sa dau o precomanda si as avea nevoie de factura in momentul actual nu la sosirea coletului/produsului.
Rx 590 8gb sau gtx 980 4gb? Ce sa aleg? Care este mai bun?
Bună seara! Aveți idee cum se schimba ora la o bratara fitness hama 1900?
Salutare, ma intereseaza sa trag o linie la 60 grade in AutoCad, cum fac asta? Cand activez comanda line pot doar alege lungimea liniei.
Salut,îmi poate spune cineva unde pot găsi ventilatoarele de pe car asa asta:Floston Red Fire.
Salut. De ceva timp nu mai pot folosi castile cu jack la laptop. Le bag in mufa si sunetul se aude tot prin difuzoare. Ma poate ajuta cineva? :) Cateva specificatii despre laptop: Dell inspiron 15 3000,...? (mai mult)
Salut,vreau sa cumpăr un ssd pe sata și ma întrebam cati Gb imi trebuie pentru Windows.
Salut, am si eu o problema. De ceva timp leptopul merge foarte greu cand este la incarcat. Se blocheaza etc, iar cand nu e la incarcat merge struna
E URGENT! Cum pot sa sterg un fisier dintr-o tema de pe 24 edu daca am trimis deja?
Pentru un buget de 5.000 de lei, ce aparat foto îmi puteți recomanda?;)
Buna, am o problema. Recent am primit un laptop cu rtx 3050 dar si cu Intel iris xe. Problema e ca ecranul mi- a venit configurat cu placa de la Intel si merge destul de rau pe jocuri. Cum pot sa...? (mai mult)
Bună! Dacă ar fi să vă achizitionati un laptop( vizionat filme,citit, pastrat unele documente, solicitat zilnic ), ce ati lua? Multumesc pentru eventualele răspunsuri!
Senzorul de amprente al telefonului detecteaza amprenta daca posesorul doarme si cineva incearca sa ii deblocheze telefonul cu degetul posesorului adormit?
Salut! Mai inainte mi- am facut un card virtual la skrill si am dat documentele tot dar chestia e ca am 16 ani si asa e si in buletin, imi scrie contul este restrictionat din cauza ca trebuia examinat...? (mai mult)
Salutare. Am si eu o problema. Nu ma pricep. Am achizitionat si eu un laptop Asus rog strix g17 si am o memorie mica pentru jocuri. Acesta este leptopul : Laptop Gaming ASUS ROG Strix G17 G712LU- EV001,...? (mai mult)
Buna! Am o problema cu aplicatoa Youtube pe tv. Nu o mai pot deschide. Imi apare mereu: "A aparut o eroare cu certificatul acestui site web(https://www.youtube.com/tv?launch=remote...) Eroare:1. Mentionez...? (mai mult)
Salut! Prietenul meu vrea afle conversații sterse mai vechi de pe messenger Facebook, a spus ca poate afla cu ajutorul laptopului lui sa descarce printr- o copie ale datelor a Facebook- ului. Poate ...? (mai mult)
Cum salvez videoclipuri și pozele pe care le am? Adică de-a lungul anilor am adunat ceva amintiri in google Photo și nu ași vrea sa le pierd, am observat că unele sau șters :(
Este normal sa am un restore point numit "IIF_MSI"?
Cum trimiti o poza de pe snapchat pe messenger?
Salut TPU! Am cumparat recent o pereche de Razer Kraken X Lite, audio excelent pot spune(7.1), insa microfonul execrabil de prost, se aude infundat rau de tot, am facut tot felul de setari, dar nimic,...? (mai mult)
Pe Facebook am sters din greseala un comentariu la o distribuire de a mea. Cum il pot restabili? Multumesc anticipat!
Buna! Cunoasteti site-uri din Romania de tip flip.ro doar care sa cumpere laptopuri?
Craciun fericit! Exista cazuri in care cel de la digi sau orice alta companie sa nu poate sa imi puna un cablu de net fix? De ex ca stau putin mai departe de oras
Îmi tot apare o bare sus la TV și nu merge sa o accesez pe orice buton as apasa dispare și după 30 sec apare și dacă nu apăs pe nici un buton rămâne asa.
Buna ziua.Am o întrebare.In 2021 mai exact in Noiembrie au apărut mai multe site URI in care se spune ca Apple ar putea dispărea in urm deceniu, și o sa fie înlocuit de un alt brand de telefoane ...? (mai mult)
Cum as putea sa îmi transfer progresele jocului My talking Tom de pe telefonul vechi pe cel nou? Dacă instalez pe actualul îmi da restart de la nivelul 1 dar vreau sa continui de pe ăsta.
Hello TPU. As vrea sa- mi cumpăr un procesor nou : i5- 12400F. Eu am o placa de baza Asus H81M- R care are un procesor i5- 4460. Întrebarea mea este dacă noul cpu pe care vreau sa- l cumpăr...? (mai mult)
Boxa portabila EP118WS Difuzor Bluetooth cu radio FM incorporat
16
Memorie USB Kingston DataTraveler 50, 64GB, USB 3.0
50
Casti Bluetooth Creative Sound Blaster Jam
BitchInRedDress întreabă:
perfectgirl7 întreabă:
sabin89 întreabă:
1RealSoul întreabă:
O să- ți zic cum vad eu situația.Te înțeleg fiindcă și eu am fost asa si sunt, doar ca...cu tata(acum am 20 de ani și m- am distanțat de el și el...acum regreta dar degeaba, ma țin cât mai...... (mai mult)
Nici una, exista o directiva a EU impotriva "turismului pentru obtinerea permisului de conducere" cum- i zic ei. Pe scurt faci scoala si poti da de permis numai dupa ce esti inregistrat ca rezident...... (mai mult)
Încrederea se pierde cel mai ușor și se castiga cel mai greu. Părinții tăi au nevoie de timp. I- ai dezamagit. Trebuie să vadă că nu mai faci aceleași greșeli. Chiar daca uneori nu vrem sa acceptam,...... (mai mult)
Tudor Chirila
Esti un fan adevarat al lui Tudor Chirila? Hai sa vedem cat de bine te descurci la testul nostru!