Haideti sa ne imprietenim si pe Instagram!
Salutare. Caut si eu o tastatura care sa aiba si partea de numepad si sa fie hotswap. Nu vreau recomandari precum Qwerty. Ofer funda. Buget 500 de lei
Salut, Am un sistem de supraveghere video mai vechi de fel, l- am conectat la aplicația xmeye ca sa ma pot uita de pe telefon, problema este când sunt pe wi- fi u casei la care este conectat și...? (mai mult)
Bună! Cum as putea șterge poza de pe Facebook-ul cuiva care ma conține pe mine si nu mi-a oferit tag?
Salut TPU. Cand lucrez, imi apare din senin o eticheta pe desktop, in mijlocul ecranului, ca si cum as apasa pe butoanele de la monitor si as incerca sa schimb volumul, rezolutia, culoare etc. Mentionez...? (mai mult)
Cont de face blocat pentru activitati neobisnuite. Cereau conectarea la un device mai vechi si am facut asta dar nimic.Nu pot trimite formular cu buletin si orice legatura cu ei prin contul meu nu poate...? (mai mult)
Hello, Am o problemă cu instagramul.Mi s- a cerut să securizez contul cu nr de telefon, dar nu primesc nici un cod de azi noapte. Sunt plecată din țară (în vacanta) și nu mi- am făcut roaming,...? (mai mult)
Bună seara! La programe la televizor îmi da ca la ora 21 încep Știrile Observator pe antena 1, nu la ora 19! De ce oare? Când se oprește lumina televizorul meu vrea să îi adaug data și ora!
Salut, azi am văzut că dacă am un motor cu reductor și o manivela poți să-ți faci un fel de "mini generator" și ai ENERGIE ELECTRICA GRATIS, e adevărat?
Am un ceas vivoactive 4 și are trei probleme: Problema 1: Când adaug o rețea Wi- Fi pe el și încerc să- l conectez îmi zice pe telefon că nu se poate conecta. Problema 2: Am fost cu el la o plimbare...? (mai mult)
Salut, am o problema cu calculatorul meu, de cam 1 luna nu mai pot sa intru in nimic pe el, nici pe browser, pe absolut nimic. Am reinstalat windows- ul, 2 zile a mers dupa a aparaut inca o data problema....? (mai mult)
Saluatare, stie cineva cum se foloseste programul Pix4DMapper si ma poate ajuta?
Crăciun fericit! Vin cu o întrebare legat de rețeaua de socializare "Instagram". Am postat la Story o poză cu mine acum de Crăciun. Am primit 19 adoruri " inimioare " de la 19 profiluri noi, femei...? (mai mult)
Un led integrat consuma mai putin decat un led care se poate fileta?
As vrea sa-mi fac un upgrade la laptop si sa imi iau unul special pentru gaming si as dori recomandari de laptop-uri care sa fie decente ca pret dar sa fie bune si sa duca jocurile
Buna, am o instalatie de Craciun pentru afara pe care o am cumparata de 1 an aproximativ iar zilele trecute cand am bagat- o in priza s- a aprins putin iar dupa s- a stins si de atunci cand o bag in priza...? (mai mult)
Salut, ce upgrade pot face la pc-ul meu: r9 270x 2gb, i5-7400, 8gb 2400mhz ddr4, ssd 1tb m.2 Samsung, carcasa aqirys electra. Am probleme in jocuri cu micro stuttering etc.
Salutari! Am cumparat in urma cu ceva timp un PC refurbished Celsius W410 de la Fujitsu. Procesorul, un I5- 2400 nu este deloc racit cum trebuie de coolerul cu care a venit. Ar putea cineva sa- mi recomande...? (mai mult)
Este adevarat ca unele telefoane folosesc electricitatea pentru a scana amprenta unei persoane precum Xiaomi Redmi 10?
Poate sa imi apara restore pointsurile de pe vechiul pc pe cel nou?
Hey buna seara guys cum fac că sa conectez telefonul la Tv și sa mi apară ecranul TELEFONULUI pe TV? PS daca se poate prin cablu USB cv aplic?
Chiar asa? TikTok va lua locul Google? https://ibb.co/pnMXGzX TikTok din cate stiu, se poate numai pe telefon. Nu am.
De ce aparatura de orice fel, în special cea din spitale, se uzează dacă nu e folosită? De ce se uzează mai puțin dacă e utilizată decât dacă zace nefolosită?
La ce temperatura ar trebui sa functioneze un bec led de orice putere, sa nu se prajeasca electronic, si sa aiba viata de 10- 20 ani la 6- 8 ore pe zi. Clar ca cele din comert sunt facute intentionat...? (mai mult)
Salut. Am o mica problema la pc. cand dau click cu mouse- ul pe ceva de pe ecran (logo, scris, orice) mi- se pune bara aia intermitenta de parca as scrie ceva, si nu stiu ce sa- i fac. exista vreo...? (mai mult)
Daca țin o baterie de 9V " desfăcută" se poate descărca?
Am un aspirator Samsung, fără sac, cu filtru HEPA, primit ieri. În manualul de utilizare se specifică a nu folosi prelungitoare atunci când aspiri, ci trebuie conectat la priză. La vechiul ...? (mai mult)
Cum funcționează rrh pe Xbox 360?
Bună seara! Am trecut printr- o situație și nu știu cum sa o explic, pe Whatsapp. Eu aveam telefonul în geanta, iar prietenul meu m- a sunat, nu am auzit telefonul, iar când s- a uitat pe Whatsapp,...? (mai mult)
Salut Am o problema la laptop am incercat sa instalez windows 10 si cand era aproape instalat mi s- a stins laptop ul din cauza bateriei, si acum cand il aprind imi arata ''an operating system wasn't...? (mai mult)
De ce unele aspiratoare fără sac, în special cele de la Samsung, au cameră dublă (twin chamber)?
Https://youtube.com/shorts/K9B2TNJyxsA?feature=share cam o astfel de baterie ext cat ar putea încărca un telefon care are o bat de o cap de 2800 MaH?
Buna seara TPU,am facut astazi un abonament digi, stie cineva daca ei lucreaza si de sărbători?
Am plasat o comanda astăzi la gardenway știți cumva daca livreza in timpul sărbătorilor?
Cum modez un Xbox 360?
Buna seara. Vreau sa va întreb ceva.Sa zicem ca China invadează Taiwan. Plăcile de baza, procesoare, și placi video sunt fabricate in Taiwan. IN caz dacă Taiwan va fi invadat procesoarele, plăcile...? (mai mult)
Salut, mi-am cumparat o placa video nVIDIA geforce gtx 1660 super, am montat-o, merge perfect, singura problema fiind ca nu am sunet si nu stiu ce sa fac.
Cum aflu parola de email, am schimbat-o de multe ori și nu o mai stiu
Voi in ce investiti banii in laptop, calculator? Adica ce cumparati pentru ele? De exemplu daca esti gamer multi cumpara volan, pedale altceva?
As vrea aplicatii de editare video
Salutare guys, oare ce apps mai merg pe win 90? LoL :D :D :D
Cum funcționează faimosul Spotify? Trebuie să-ți faci cont? Este cu bani? Poți descărca muzică la infinit? Îl poți accesa și fără net?
Ce model de casti este mai bun? Jbl tune 500bt sau jbl tune 450bt
Salut TPU, am o problema la Instagram, nu ma pot conecta si nici parola nu o pot schimba. Ce sa fac? Ajutati-ma, parola nu ma lasa sa o confirm prin email.
Bună seara! Problemă la Microsoft Excel. Unele căsuțe dintr- un tabel îmi apar sub forma de dată calendaristica. Exemplu: Coloana1 - "40.35", Coloana2 - "20 feb". Cum pot...? (mai mult)
Buna! Am o filmare pe un Samsung A41 caruia I s- a stricat display- ul, filmarea este in memoria telefonului, iar daca nu pun parola acestuia nu pot accesa pozele si videoclipurile lui de pe un laptop,...? (mai mult)
Cum se numeste acel site pe care pui intrebari si iti raspunde robotul cu inteligenta artificiala?
Salut TPU! Am o intrebare, mi s- a cam dus bateria de la laptop si as vrea sa cumpar una noua, dar nu stiu ce baterie sa cumpar. Aceasta este bateria de la laptopul meu https://imgur.io/0V6sniq? r Chestia...? (mai mult)
Salut. 1. Merita upgrade de la Samsung Galaxy S8 la S21 FE? Vreau sa fac cadou unei persoane entuziaste de Samsung. Telefonul in foloseste in principiu cam pentru orice, foarte mult. (mai putin foto,...? (mai mult)
Salut. Cu totii am fost bombardati de curand cu reclame despre o aplicatie de tip cashback, Tipli. Intrebarea mea este cum functioneaza acest serviciu? Care este modul lor de business si cum castiga ...? (mai mult)
Salut, nu mai acces la numarul de telefon care este atasat de paypal si nu am acces la pagina de paypal, cum as putea schimba numarul?
Boxa portabila EP118WS Difuzor Bluetooth cu radio FM incorporat
16
Memorie USB Kingston DataTraveler 50, 64GB, USB 3.0
50
Casti Bluetooth Creative Sound Blaster Jam
BitchInRedDress întreabă:
perfectgirl7 întreabă:
sabin89 întreabă:
1RealSoul întreabă:
O să- ți zic cum vad eu situația.Te înțeleg fiindcă și eu am fost asa si sunt, doar ca...cu tata(acum am 20 de ani și m- am distanțat de el și el...acum regreta dar degeaba, ma țin cât mai...... (mai mult)
Nici una, exista o directiva a EU impotriva "turismului pentru obtinerea permisului de conducere" cum- i zic ei. Pe scurt faci scoala si poti da de permis numai dupa ce esti inregistrat ca rezident...... (mai mult)
Încrederea se pierde cel mai ușor și se castiga cel mai greu. Părinții tăi au nevoie de timp. I- ai dezamagit. Trebuie să vadă că nu mai faci aceleași greșeli. Chiar daca uneori nu vrem sa acceptam,...... (mai mult)
Educatie sexuala
Cat de multe stii despre reproducerea umana, boli si mijloace de contraceptie?