Haideti sa ne imprietenim si pe Instagram!
Cei mai activi useri din categoria Tehnologie pe 6 Martie 2025 sunt:
Salut, am mai multe surse de 12V de pc, a testat cineva cum reactioneaza daca sunt legate in serie?
Buna, cum pot sa fac sa pot pune din telefon iPhone muzica pe un stick, ce trebuie sa fac?
Ce este aplicația secreta de setări,, Mini portal,, de pe televizorul Philips 32pfl5507k/12? Îmi cere o parola pe care o sțiu numai reparatorii de televizoare. OFER FUNDĂ!
Bună ziua! Anul trecut am achiziționat Office 2019 iar de atunci l- am instalat de 3 ori iar acum nu pot să îl mai activez pentru că îmi spune că am atins numărul limită de activări ce îi pot...? (mai mult)
Buna, sunt George_Radu_1963 si sunt membru la voi din 2013, am 4 conturi pe Facebook si toate mi- au fost restictionate, la doua chiar am inceput procedura de stergere definitiva pentru ca nu mai am...? (mai mult)
Buna dimineața TPU, am rezolvat problema cu telefonul meu, am mers cu el la GSM din centru și acolo mi l- au resoftat (tot cu android 11 ) dar cu o VERSIUNE STABILA. In fine, dar tot văd că bateria...? (mai mult)
Salutare,am un Canon d500, pe modul manula imi face poza dupa ce apas de 2 ori pe butonul de făcut poze, cum pot sa fac sa faca poza doar dintr-o singura apasare pe acel buton?
Va salut! Contul meu de Telegram a fost hackerit si am pierdut grupurile Romania FLAC, Romania DVD si Cea mai mare biblioteca de muzicala din Romania. Eram destul de activ acolo. Ma puteti ajuta sa le...? (mai mult)
Bună seara! O imprimantă Canon TS 305 poate funcționa cu doar un cartuș negru? Deoarece ambele sunt goale acum, practic dacă le scot pe ambele și introduc unul singur, anume cel negru PG- 545 pe...? (mai mult)
Care este distribuția de linux care folosește cele mai putin resurse din procesor? Am incercat cu Ubuntu si cam solicită puțin procesorul
Bună seara! Am o imprimantă noua Canon TS 305 și mi s- a terminat tușul atât color cât și negru, am mai luat unul negru dar gata și ăsta. Cartușul negru are codul PG- 545 și doar de negru am...? (mai mult)
Salut, am 2 conturi de gmail pe telefon. Un gmail conectat la Google si sincronizat cu toate aplicatiile iar celalalt gmail e doar conectat la lista de gmailuri dar sincronizarea e dezactivata si nu e...? (mai mult)
Cum recuperez contul de Instagram dacă mi-a fost furat?
Salut, am și eu o problema, am achiziționat mai de mult un android tv tcl, este Smart am incercat sa dau update la software dar este ultimul software instalat. Eu vreau să- mi instalez aplicația...? (mai mult)
Cum faci sa ruleze NON stop 20 de poze? Le am pe stick, dar când e la ultima se oprește și eu vreau sa le reia. Mulțumesc!
Am făcut o înregistrare de ecran pe Messenger a unui apel dar nu se aude nimic in video...Ce trebuie sa fac pentru a recapăta sau a funcționa sunetul? FUNDA
Salut, maine o sa ies cu o ucraenianca la o cafea. Problema este, ca ea nu prea stie engleza, eu sunt la un nivel mediu sa spun asa, dar nu stiu cat o sa vorbeasca ea. Stiu ca suna amuzant, ...? (mai mult)
Care este cel mai bun program pe laptop sau aplicație pe telefon de editat filmări și video-uri?
De ce nu pot instala aplicații(google play spune că memoria este plină) chiar dacă nu am instalat nicio aplicație până acum pe tableta mea cu android 5?
Salutare. Merita sa cumpar un monitor full hd pentru un laptop care suporta doar hd? Se va vedea vreo diferenta notabila la gaming/filme? Va multumesc.
Televizorul meu nu se mai aprinde, se aprinde beculetul și dupăia se stinge, iar imaginea continua sa fie neagra, marca telefunken.
Salut! Ce pareri aveti despre pc- ul cu urmatoarea configuratie (este bun de gaming?): Procesor Intel core i5- 7400 CPU 3.00 GHz 8.00 GB Memorie RAM 64 bit operating system Sistem de operare ...? (mai mult)
Buna ziua, are ceva dacă îmi bag telefonul la încărcat în fiecare zi? Cică da, că îmi bulesc bateria iar cică după ora 12 nu e deloc bine că cică mi- l poseda duhurile nopții, e adevărat?...? (mai mult)
Am incercat sa inregistrez niste casete audio pe laptop cu programul Audacity si avand casetofonul legat la laptop prin cablu jack - jack. Desi pe casetofon sunetul este clar inregistrarea iese cu bruiaj....? (mai mult)
Daca activez modul avion nu o sa mai primesc apeluri de la nimeni? Ce o sa le apara celor care ma suna?
Buna ziua TPU, cat ar INCARCA o baterie externa care e făcută dintr- o baterie de 9V care la rândul ei bateria de 9v e făcută din 2 baterii de 1, 5v și care la rândul lor sunt făcute din 12 ...? (mai mult)
Salut TPU. Cum poate wazeul sa știe unde este politia? Adică aplicația asta nu face ceva ilegal?
Mai folosește cineva CD-uri sau DVD-uri în ziua de azi?
Hello TP.U Mi- am cumpărat un router nou dar nu îl pot conecta la cel vechi original deoarece nu are port wan, se numește tel și nu încape cablul de internet prin care le conectez pe cele doua acolo....? (mai mult)
Am înregistrat ceva pe iPhone cu înregistrare ecran o convorbire. După ce mi s-a salvat în înregistrare, vocea mea nu se auzea pe fundal, doar vocea persoanei respective. De ce?!
Salut, știe cineva de ce nu primesc codul de înregistrare pentru contul de telegram? Sau e "banata" aplicația pe teritoriul Olandei? (Căci aici mă aflu acum).
Salutare TPU, știe careva unde găsesc un mail pe Yahoo mail care este la favorite?
Hei TPU, am și eu un sobwoofer activ magnat alpha 25a. De câte ori măresc volumul din amplificator, acesta vibrează și își revine doar dacă îl atingi sau îi împingi puțin mufele RCA. ...? (mai mult)
Ca sa trimit mesaj unei persoane prin e-mail dar să-l primească pe Yahoo trebuie sa scriu asa: nume@yahoo.com?
Salutare! Aseara in timp ce ma jucam calculatorul meu s- a stins si nu se mai aprindea. Initial am crezut ca s- a ars sursa. Astazi am decis sa incerc sa curat susa de praf poate isi revine, am desfacut...? (mai mult)
Pot trimite unei persoane mesaj pe gmail/email dacă acea persoana are Yahoo, eu nu am Yahoo?
Buna seara, de ceva timp tot plătesc în plus la Telekom, chiar internetul e "nelimitat" ce ar putea fi? Țin sa menționez că am vb cu mătușa vineri pe WhatsApp, dar am înțeles că ar fi" gratuit"...? (mai mult)
Vreau sa scriu o povestioara pe 10 pagini. Unde gasesc un program gratuit de scriere pe calculator?
Buna seara. Am si eu o intrebare. AM un SSD pe un pc desktop care este folosit strict pentru windows si programe necesare unui PC. Stocarea pentru alte tipuri se fisiere media este separat pe un HDD....? (mai mult)
Am și eu o întrebare, dacă am trimis un document de identitate către Facebook, pentru a-mi confirma identitate, pot vedea prin setări respectivul document?
Buna TPU! Va rog sa ma ajutati, cum inregistrez o intalnire din Google Meet la care particip pe laptop? Sa inregistrez ce se discuta si se vede la acea intalnire si sa se auda.
Când mi- am făcut cont de tik tok îmi cerea să adaug interesele(maxim 5 parcă).Cum pot să mai adaug altele pentru că la cineva pe tik tok apare unele videoclipuri cu ceva ce mă interesează și...? (mai mult)
Ce tip de filmare ocupă mai mult spațiu de stocare pentru aceeași durată? 4k 30fps sau fhd 60 fps?
Salut! Ce prize inteligente folosiți? Eu mi-aș cumpăra TP Link Tapo P110 însă nu știu cât de bine indică consumul. Dau funda!
Salut, e normal ca placa mea video (GTX 1650 TUF Gaming 4GB) sa se auda mai tare cand ma joc? Cand e in idle se aude in cet dar cand intru pe un anumit joc se aude mai tare, este un sunet mai deranjant...? (mai mult)
De ce nu pot sa schimb numele paginii de Facebook in care sunt eu creatoarea si singura admina?
As dori o aplicatie care atunci cand primesc o notificare sa imi apara un led (cand telefonul e inchis) pe ecran. Am incercat notify buddy dar dupa ceva timp aplicatia nu mai merge.
Daca imi fac transfer de date pe tlf, voi pierde schitele de pe tiktok?
Saluttt! E normal ca la un GTX 1650 4GB TUF gaming ca fan-urile sa faca un zgomot mai tare cand ma joc valorant, am doar 39-45 grade, de obicei cand e in idle nu face un zgomot asa de deranjant?
Pe WhatsApp daca vb cu mătușa din UK se vor percepe taxe ținând cont că UK nu e țară membra UE?
Boxa portabila EP118WS Difuzor Bluetooth cu radio FM incorporat
16
Memorie USB Kingston DataTraveler 50, 64GB, USB 3.0
50
Casti Bluetooth Creative Sound Blaster Jam
BitchInRedDress întreabă:
Liviu_Danut_ întreabă:
KilljoyIdiot întreabă:
mateia320 întreabă:
O să- ți zic cum vad eu situația.Te înțeleg fiindcă și eu am fost asa si sunt, doar ca...cu tata(acum am 20 de ani și m- am distanțat de el și el...acum regreta dar degeaba, ma țin cât mai...... (mai mult)
Nici una, exista o directiva a EU impotriva "turismului pentru obtinerea permisului de conducere" cum- i zic ei. Pe scurt faci scoala si poti da de permis numai dupa ce esti inregistrat ca rezident...... (mai mult)
Încrederea se pierde cel mai ușor și se castiga cel mai greu. Părinții tăi au nevoie de timp. I- ai dezamagit. Trebuie să vadă că nu mai faci aceleași greșeli. Chiar daca uneori nu vrem sa acceptam,...... (mai mult)
Up (Deasupra Tuturor)
Ai urmarit cu emotie povestea lui Carl si a lui Ellie? Ai prins drag de Russell, dar si de amicii sai, Dug si Kevin? Afla cat de bine ii cunosti!