Haideti sa ne imprietenim si pe Instagram!
Cei mai activi useri din categoria Tehnologie pe 22 Noiembrie 2024 sunt:
Buna. Am vrut sa conectez google Chromecast la un monitor mai vechi ce nu are HDMI și de aceea am cumpărat adaptorul acesta https://mediagalaxy.ro/adaptor- vga- usb- hdmi- hama- 200342/cpd/CAB200342/ ...? (mai mult)
Salut, nu stiu daca am pus intrebarea in categoria corecta, da mna asta e. As vrea sa stiu de unde cumparati voi smartphone- uri pentru ca tot am vazut multe site- uri si nu stiu care sunt de incredere...? (mai mult)
Buna! Tot incerc sa convertesc o carte scanata in format PDF in format word astfel incat sa se poata citi pe Kindle. Are cineva o solutie pentru aceasta problema?
Acum aproximativ o lună am cumpărat un boombox 3. Nici măcar la o zi după, ambele radiatoare pasive au început să emită un bâzâit împreună cu basul, așa că am returnat boombox- ul. După...? (mai mult)
SALUT TPU, sunt nou pe aici, aș vrea să știu dacă îmi pot recupera contul de insta spart (2021) gmail ul folosit pentru creerea acestuia l am șters în 2020, dacă se pricepe cineva la tic foarte...? (mai mult)
Buna ziua, am o statie de radio amatori in banda de 2merri model kenwood tr7500 si are 40 canale, intrebarea mea este, cum pot sa o comut la 100 de canale? Am vazut pe yutube ca se poate face si pana...? (mai mult)
Buna, TPU. Am auzit ca exista niste petice anti- pana pentru bicicleta. Probabil niste bucati mici de cauciuc/plastic care se lipesc peste gaura produsa in anvelopa de eventuala intepatura/taietura. ...? (mai mult)
Exista vreun adaptor de HDD (capabil sa se conecteze la laptop) si sa primeasca orice tip de HDD, precum unul din unitatea unui PC obisnuit?
Daca imi cumpar o tableta, cum procedez sa ma conectez Wi-Fi? O astfel de conectivitate Wi-Fi e la fel de buna ca una de pe modem? Sau e insotita de intreruperi / pene de net din cand in cand?
Un rack extern de HDD pe care sa il conectez la laptop, poate primi orice tip de HDD? Am un PC care nu mai merge si vreau sa scot HDD- ul din el si sa il bag la acest rack. Dar nu stiu daca se va potrivi....? (mai mult)
Bună! Știți vreun program sau vreo aplicație de fragmentat melodii? Adică să le împartă din punct de vedere instrumental, de exemplu : chitară, chitară rock, tobe, bass, vocal și ...? (mai mult)
Buna. Am un hdd extern de 6tb pe care stochez filme pentru vizionare. Problema.e ca atunci cand e conectat la pc/laptop merge dar cand il conectez la smart tv Samsung ca sa vad filmele acolo ...nici ...? (mai mult)
Hello. Știe cineva o aplicație prin care pot să păstrez postările vizibile pe Facebook dar să nu se poată copia pozele? Am o pagina de business și vreau ca postările mele să fie vizibile în...? (mai mult)
Este posibil ca dacă postezi pe Instagram o poza, în primele zile calitatea ei sa fie una buna, dar apoi după mai mult timp sa își piardă din calitate? Sau odată ce ai postat- o calitatea ei va...? (mai mult)
La pc se poate pune ssd sau doar hdd?
Salut! Ce tastatura, mouse si casti mi-ati putea recomanda pentru consola xbox series x? Multumesc anticipat!
Dece când trag din veev one arata beculet rosu are baterie full incerc sa scot sa pun și nimic și este nou podu cum fac resetare?
O sa incep prin a spune ca nu prea ma pricep la calculatoare. Mi- am luat un pc nou procesor i5- 8400 o placuta de ram de 16gb DDR4 un ssd de 500gb placa video dedicataNVIDIA GTX- 1660 6gb gddr5 ...? (mai mult)
Salut. De câteva zile sunt șantajat de un nigerian cu niște poze. Îmi tot cere bani, cum sa scap de el?
Un cablu HDMI (sau de alt tip) poate face posibila conectarea dintre un laptop si unitatea unui PC (care nu functioneaza monentan la acel PC) pentru a putea accesa datele stocate pe HardDisk- ul...? (mai mult)
Buna, TPU. Am o defectiune momentana la PC care persista de mai mult timp (se inchide brusc la doar cateva secunde dupa ce apas pe START din unitate). Am niste poze de familie si filmari stocate pe ...? (mai mult)
Am primit un mail prin care spune că am fost infectat cu un spywear (Pegasus) și că are informații și video cu mine că am accesat site- uri pentru adulți, cere răscumpărare in caz contrar va ...? (mai mult)
Salutare! De ce pe iOS nu îmi dă voie să văd chat-ul pe Telegram dar pe web merge? zice ca e content indecent sau ceva de genul
Salut, doresc sa fac upgrade la tastatura si mouse dar nu le pot cumpara pe amandoua odata, ce este mai important ca periferica in gaming? Mouse ul sau tastatura?
Ce materie se face la informatica la mate-info, se fac pointeri, clase sau constructori, va rog sa imi ziceti tot ce se face la capitolu materie, daca se poate toate capitolele, multumesc frumos
Bună, am un iPhone 11, recent mi- am schimbat display- ul la telefon deoarece era spart, până ieri funcționa perfect, dar de ieri dacă vreau să fac un apel pe număr, Instagram, wapp și ...? (mai mult)
Cum pot băga Magazin Play pe Chrome OS Flex? Cu Rammus? Cum se numea? Este un macbook pro 2012 jumate. Are i5-3210M Ms fundă
Bună ziua, am o problemă am înregistrat o convorbire prin apel video pe whatapp și nu merge sunetul, mă poate ajuta cineva vă rog?
Bună! Știe cineva un site unde pot să convertesc un PDF în word pe gratis?
Nu mai merge deloc PC- ul verișoarei mele! Am impresia ca sunt viruși, încă nu sunt sigura pe ce a intrat dar mi- a spus ca pe niște site- uri și a dat click pe ceva strălucitor! Acum nu mai poate...? (mai mult)
Hey TPU. Ştie cineva aplicații bune pentru minat Crypto? Chiar şi cu bani.
Bună TPU. Astazi am încarcat contul de Google Play cu 200 euro pentru a cumpăra ceva. Din păcate site- ul nu mai funcționează cu google play. Eu jocuri nu cumpăr sau altele. Ce aş putea să fac...? (mai mult)
Hey TPU! Am app moewalls pe pc si acum nu mai pot sa ii dau uninstall... cand ii dau delete imi zice ca nu se poate va rog ajutati-ma! Cine ma ajuta ii dau funda!
Salutare, intrebarea mea este: am un DVD filmat in HD acum 16 ani de la un eveniment sunt ceva programe sau cum as putea sa il aduc la o calitate mai buna a imaginii full hd sau 4 k, este posibil?...? (mai mult)
Buna ziua! Ma intereseaza sa stiu daca contactele care apar la sugestii atunci cand incerc sa distribui un fisier (de exemplu o fotografie) in watsapp, apar aleatoriu sau sunt cele contactate frecvent...? (mai mult)
Credeti ca ps4 o sa mai scada la preturi mult pana la sfarsitul anului? Ps6 oare cand o sa apara?
Merita sa cumpar de pe internet stick cu windows? Poate sa vina cu virusi? Sunt cam paranoic in legatura cu acest lucru, am virusi in pc si trebuie sa dau reinstal la windows, imi pare rau daca am facut...? (mai mult)
"De exemplu, dacă descarci Instagram pe un dispozitiv nou și ești deja conectat la Facebook, îți poți folosi informațiile de conectare la Facebook pentru a te conecta pe Instagram.'' Asta scrie...? (mai mult)
Cate zile durează până se șterge definitiv un cont Google? Spre ex la Facebook durează o lună până se șterge definitiv. Multumesc
Bună! Se poate șterge contul de Facebook fără sa îți ștergi messenger? Sa continui sa vorbești cu prietenii tai dar fără a avea profilul cu poze. Dar ce se intampla cu prietenii din lista ta ...? (mai mult)
Am o prietena si nu- i mai merge pc- ul, intra in reboot mode, am cautat in CMD sa vad daca mai are fisierele si asa si am observat ca in partitia cu windows mai are liber mai putin de 1gb, intrebarea...? (mai mult)
Am raportat niște videoclipuri pe YouTube! Persoana care a postat acele videoclipuri poate sa vadă ca eu le-am raportat?
Salutare! Am Internet de la DIGI, de 4 ani tot Fiberlink Popular foloseam, iar azi am facut upgrade la Fiberlink Gigabit Popular. Stie cineva in cat timp o sa fie instalat serviciul? Am facut un test...? (mai mult)
Salut, am avut mai mult conturi de Instagram, dintre care și unul comun cu un prieten, care a reușit să facă în asa fel încât sa ne dezactiveze toate conturile. Nu știu ce a făcut el, ...? (mai mult)
Am o problema in legătura cu Instagram- ul. Îmi știu numele de utilizator și parola, dar îmi dă eroare la conectare. Ciudat e ca, din browser pot sa ma conectez. In același timp și o prietena...? (mai mult)
Deci mi- am montat pc nou pe piese. totul bine, in afara de tastatura asta care la fiecare restart nu mai merge. luminile la ea merg dar cand apas pe orice tasta nu functioneaza decat cand ii scot usb-...? (mai mult)
Salut, am o mașinuța electrică pentru copii am achiziționat- o azi la mana a2- a și nu avea baterie când am luat- o, și am pus- o la incarcat de 2 ore și nu se aprinde niciun bec, dar când...? (mai mult)
Rog raspunsuri rapide! Cum aflu ce a accesat o persoana în modul incognito?
Buna! Pot face ceva ca televizorul meu vortex sa nu se mai închidă la 4 ore? Mersi! :(
Care e visul tau? Daca citesc cartea Tu, vindecătorul de Jose Silva, terapie prin metoda Silva am și o studiez singur am șanse să ajung un vindecător mult mai bun că doctorii in viitor și ...? (mai mult)
Boxa portabila EP118WS Difuzor Bluetooth cu radio FM incorporat
16
Memorie USB Kingston DataTraveler 50, 64GB, USB 3.0
50
Casti Bluetooth Creative Sound Blaster Jam
GeogG23 întreabă:
10Bubico întreabă:
Anonimms128 întreabă:
nyoentox2002 întreabă:
Nici una, exista o directiva a EU impotriva "turismului pentru obtinerea permisului de conducere" cum- i zic ei. Pe scurt faci scoala si poti da de permis numai dupa ce esti inregistrat ca rezident...... (mai mult)
Încrederea se pierde cel mai ușor și se castiga cel mai greu. Părinții tăi au nevoie de timp. I- ai dezamagit. Trebuie să vadă că nu mai faci aceleași greșeli. Chiar daca uneori nu vrem sa acceptam,...... (mai mult)
Nu s- ar întâmpla nimic, doar că trebuie să fii sincer cu tine și să te întrebi dacă tu chiar îl vei da în sesiunile viitoare. Adică ar trebui chiar să înveți pe bune și să- l iei. Dar...... (mai mult)
Seria Divergent
Ai urmarit povestea lui Tris si a lui Four? Cate multe stii despre ei?