Haideti sa ne imprietenim si pe Instagram!
Cei mai activi useri din categoria Tehnologie pe 9 Martie 2025 sunt:
Buna! Stie cineva cum se pot sterge persoanele care apar la sugestii atunci când dai pe butonul de căutare din aplicația Facebook messenger? Adică dacă se poate sa nu mai apăra nimeni acolo la sugestii,...? (mai mult)
Buna seara! Se poate monta acest SSD pe urmatoarea placa de baza? https://www.xpg.com/us/xpg/610?tab=spec https://www.gigabyte.com/Motherboard/B450M-DS3H-rev-1x#kf
Hei TPU! Am un laptop de 2 ani cu 4 GB RAM si as vrea sa i pun 8 sau 16 GB RAM pentru o viteza mai buna. Ar fi afectate datele stocate in laptop daca as schimba?
AJUTOR, Cum pot vedea ce am printat dacă am pierdut word-ul și foile printate? :(( Este posibil să se fi salvat undeva datele trimise imprimantei pentru printare?
Buna prieteni! :) Ma adresez celor care se pricep la conectica / retelistica. Am primit un rack vechi pentru hard extern IDE, dar acesta are nevoie de alimentare. Din pacate, nu am idee unde sa gasesc...? (mai mult)
Vreau sa imi iau un telefon. Ar fi mai indicat sa imi iau unul care are anul de aparitie dupa 2020. Pe cel care voiam sa il iau e din 2018 si memorie ram parca 4 GB.
Bună TPU! Telefoane care au blitz lângă camera frontală îmi puteți sugera și mie, vă rog?
Stie cineva de ce numai primesc mesajele în bara de notificari de la Instagram? Am facut orice, m- am deconectat si m- am reconnectat, l- am dezinstalat si l- am reinstalat, m- am uitat la setari sa...? (mai mult)
Salut! Am o poza pe insta story si vreau sa o editez, problema e ca scrie un "La multi ani" pe poza si as vrea sa downloadez poza si sa sterg textul, dar nu stiu cum sa- l editez, ma puteti sfatui? ...? (mai mult)
Salutare, as avea nevoie de o mana de ajutor. Am pc- ul pregatit pe bucati dar mai am nevoie de o placa video si nu stiu pe care sa o aleg Ma puteti ajuta cu un sfat daca va rog? https://www.pcgarage.ro/compara/2147086,...? (mai mult)
Hey TPU! Ce inseamna functia "EL BACKLIGHT" la ceas? Imi puteti spune cum functioneaza?
Facebook- ul mi- a suspendat contul pe motiv ca... nu am declarat un numar de telefon. Am 30 de zile sa "dovedesc" ca sunt eu, atasand contului un numar de telefon. Atat, nu altceva. Zau? Cu un numar...? (mai mult)
Cum sa imi sterg contul de Facebook, Instagram si tiktok? Vreau sa scap cat mai repede de ele! https://www.google.com/search?q=i+ hate+...? (mai mult)
Dacă îmi reinstalez Windows-ul de multe ori, poate afecta performanță PC-ului?
Voi ce ați alege Huawei watch 3 pro sau Huawei watch gt3 pro?
Care e diferența dintre ceasurile Huawei watch 3 pro și Huawei watch gt3 pro? Nu ar trebui sa fie mai bun gt3 pro ca este aproape cu un an mai nou? Nu înțeleg ce înseamnă acel gt. Ma poate ajuta...? (mai mult)
Buna... De mai bine de o luna nu mai merge sa gasesc nicio piesa pe care o caut la story pe Instagram. Nu găsesc niciun artist pe care il caut si imi apar numai piese de tip jazz, rock si altele. L-...? (mai mult)
Salut! Exista vreo posibilitate ca sa nu mai vad anumite videoclipuri pe TikTok? Vreau ca sa ma las de aparate am blocat toate reclamele pe Facebook dar pe tik tok tot îmi apăra videoclipuri. Cum fac...? (mai mult)
Deci nu mai pot de nervi. Eu credeam ca Cyberpunk- ul are atatea bug- uri. Prostia de Windows 10 (de fapt este Bugdows 10) e chiar mai rau decat 1 milion de Cyberpunk- uri la un loc. Mereu cand ascult ...? (mai mult)
Salutare, am terminat o facultate in AP si nu- mi gasesc de lucru, fix la 1 iulie s- au oprit concursurile in institutii si acum stau si nu fac nimic, am incercat la privat, unde am fost, au zis ca...? (mai mult)
Am citit ca daca setez procesor maximum state la 99% dezactivează turbo boost, merita sa fac asa ceva în condițiile în care am un ryzen 5 5800h? Ca din ce am văzut procesorul nici nu a trecut de ...? (mai mult)
Salutare, Am o întrebare... Un prieten avea la un laptop de gaming MSI GS75 STEALTH 16 GB RAM din care a observat printr- un test cu MEMTEST că are erori pe plăcuța de RAM însă la dus la service...? (mai mult)
Nu stiu daca am ales bine categoria, dar am o intrebare. Am un pc, format dintr- un procesor AMD ryzen 3600 4. 2ghz, o placa video gtx 1650 de 4 gb. si placa de baza asustek computer inc prime b450...? (mai mult)
Buna, de cam 2 saptamani am o problema la Instagram, cand primesc mesaje nu- mi mai arata mesajele în bara de notificari, adica nu ma notifica cand le primesc, trebuie sa intru pe Instagram ca sa ...? (mai mult)
Salutare, Ma gandesc la o imprimanta 3D sa cumpar pana in 1000€.Ma tot invart si razgandesc deoarece nu peste tot se specifica costurile de mentenanță si întreținere. La unele dupa un timp trebuie...? (mai mult)
Conteaza cum pui in priza un stecher 220v pentru anumite aparate casnice, sa le dai peste cap electronica, de ce?
Https://www.pcgarage.ro/vizualizare-wishlist/5165316 O parere despre build?
Salut, niste recomandari de smartwatch-uri decente până in 300 de lei pe care pot instala aplicatii de pe magazin play?
Salut, tocmai mi- a fost furat contul de Instagram, pur si simplu am primit un link, menționez ca nu l- am accesat si după m- am trezit cu parola schimbată, ideea este ca atunci când vreau sa schimb...? (mai mult)
Hey TPU! Mi- am comandat un ceas mai exact un North Edge Apache 3 si am vazut ca la una din imaginile prezentari spunea ca e vizibil si pe timp de noapte fara sa mai apesi pe butonul de lumina? Stie careva...? (mai mult)
Sunteți mulțumiți de serviciile Orange?
Doresc sa achizitionez un Monitor 144Hz. Am placa de la NVIDIA, ca sa beneficiez de cei 144hz trebuie sa cumpar neaparat monitor cu g- sync? Daca e cu freesync (amd) nu voi avea 144hz? Sau care- i treaba...? (mai mult)
Am o intrebare, un monitor full hd vine stock cu ratia de 16:9 sau cum? Cum functioneaza ratia.
Hei! Am formatat Local C pe laptop cu dorinta de a elibera spatiul si acum nu mai pot face nimic pe el. Windowsul era salvat in Local C si nu mi- am dat seama. Am acces interzis peste tot incepand de la...? (mai mult)
Salut! De dimineata nu imi pot accesa contul de ig. Am primit mesajul :Limitam frecventa cu care poti realiza anumite actiuni pe Ig, in scopul de a ne proteja comunitatea. Iar jos aveam doua variante...? (mai mult)
Bună TPU! Tocmai ce am achiziționat un Kit de porti batante Terrier 200. Problema este: Cum instalez firele de curent ce trebuie amplasate pe panoul de control al porților? Și cum fac sa duc curent...? (mai mult)
Salut, aveti idee care ar fi pretul second la un rx 580 8gb shappire nitro256bit? Am gasit doar 2 preturi pe olx si costa in jur de 1500 lei second. Vreau sa o vand si nu stiu exact care ar fi pretul...? (mai mult)
Ce parere aveți de acest smart watch: https://www.emag.ro/......DVCCVSMBM/ pot instala pe el ceva de pe magazin play, aveti ceva recomandari de smartwach-uri pana in 300 de lei de pe eMAG?
Sunt periculoase telefoanele 5G? Transmit mai multe radiații sau de ce se spune că nu prea sunt bune? Samsung 22 ultra e bun?
Salutare. Am si eu o mica problema. Cine imi poate zice is mie un program pentru smart tv Samsung care sa nu imi mai dea reclame pe youtube...in afara de Youtube premium...multumesc..ofer funda!
Salut! Am o mare problema, nu pot primi mesajele pe wapp, nu vede nimeni storyul pe care îl pun, doar eu am pățit? Vreun remediu? Mulțumesc!
Hei TPU, ce splitter îmi recomandați pentru acest cablu cu sursă internă ca să conectez un subwoofer cu mufe RCA? https://www.outlet- ieftin.ro/cumpara/cablu- audio- premium- 2- x- jack- 3- 5mm-...? (mai mult)
Buna ziua! Un cablu utp mai scurt ar reduce latenta (ping- ul)? Din ONT pana in PC sunt 20 de metri, viteza e super buna dar ping- ul in idle sta undeva la 12ms, in CS:GO de exemplu am 50 ping. Ping ...? (mai mult)
Salut! Am o problema cu echo dot generatia a 3- a. Pentru a conecta diferite device uri imi cere sa activez skill uri si tot imi spune ca Skill no longer exists ceva de genu. Am schimbat regiunea pe america...? (mai mult)
Buna. Intrebare pentru cine se pricepe la imprimante, tiparire etc. Am nevoie sa tiparesc pe o foie mai groasa decat cea pentru xerox, (ceva asemanator cartilor de vizita), nu ma pricep la grosimea...? (mai mult)
Ce parere aveți de acest smart watch: https://www.emag.ro/ceas- smartwatch- oppos- idealstore- ecran- hd- 1- 32- inch- notificari- apeluri- mesaje- app- rezistent- la- apa- monitor- frecventa- cardiaca-...? (mai mult)
Are cineva vreun cod de reducere pe recharge. com sau dundle?
Bună,se poate cumva decoda? Altfel nu știu cum să zic:)) https://imgur.com/a/XLOsVS4
Bună! De ce nu mă lasă să instalez pe Iphone aplicații care sunt gratuite precum Facebook, Instagram, whats app, fara sa introduc metode de plata precum numărul cardului sau nr de telefon, prin...? (mai mult)
Cum pot sterge un cont de dezvoltator de pe Google Play Consol, încât sa îmi iau banii înapoi, și sa mai pot creea un cont pe același mail?
Boxa portabila EP118WS Difuzor Bluetooth cu radio FM incorporat
16
Memorie USB Kingston DataTraveler 50, 64GB, USB 3.0
50
Casti Bluetooth Creative Sound Blaster Jam
perfectgirl7 întreabă:
Andreea201329cu întreabă:
Sara2 întreabă:
19flo79 întreabă:
O să- ți zic cum vad eu situația.Te înțeleg fiindcă și eu am fost asa si sunt, doar ca...cu tata(acum am 20 de ani și m- am distanțat de el și el...acum regreta dar degeaba, ma țin cât mai...... (mai mult)
Nici una, exista o directiva a EU impotriva "turismului pentru obtinerea permisului de conducere" cum- i zic ei. Pe scurt faci scoala si poti da de permis numai dupa ce esti inregistrat ca rezident...... (mai mult)
Încrederea se pierde cel mai ușor și se castiga cel mai greu. Părinții tăi au nevoie de timp. I- ai dezamagit. Trebuie să vadă că nu mai faci aceleași greșeli. Chiar daca uneori nu vrem sa acceptam,...... (mai mult)
Mica Sirena
Ai urmarit aventurile lui Ariel cu sufletul la gura in copilarie? Afla cat de multe stii despre ea!