Haideti sa ne imprietenim si pe Instagram!
Cei mai activi useri din categoria Tehnologie pe 20 Ianuarie 2025 sunt:
Salut! Este AMD Ryzen 5 5500 compatibil cu ASUS Prime A520M-A? La CPU support apare doar Ryzen 5 5500 (Cezanne) si ma deruteaza.
Buna, TPU. Cum setez sa se vada scrisul sub pictograma unui folder cat mai mare? Am intrat in Folder Options dar degeaba, nu gasesc setarea asta. Cum se procedeaza? Deci vreau sa se vada cu caractere...? (mai mult)
Hey TPU, Am o intrebare... Cum aș putea să fac pe Facebook să-mi scrie"Am inceput studiile la." și să poată comenta cineva? Că doar apare dar nu poate comenta nimeni
E riscant sa iau o placa video pe olx?
Bună dimineața. Ce înseamnă o filmare în bucla?
Știți că pe live- urile de pe tik tok când dai pe "Live acum" sub arata name- ul aceluia ce face live- ul respectiv, sub el scria "Te- a menționat" Asta înseamnă că tipul ăla ma menționat în...? (mai mult)
Bună seara. 1) Camerele de supraveghere se pot oprii din laptop (monitor) sa nu mai filmeze? 2) Cât timp sunt oprite camerele mai filmează?
Salut. Dețin niște camere de supraveghere si la o anumita ora iși tot dau restart. De ce?
Buna seara TPU. Doresc un site cu pret ieftin sub 299 RON pentru casti wireless bluetooth... pentru android.
Salut, imi puteti da niste idei de casti de pc in care sa se auda bine, sa nu se auda bazait la microfon si intre 50-150lei?
Salu am cuparat un Asus strix rtx 3070 ti si din pacate nu am 3 alentari 8 pin la sursa e ok daca pun un spliter sa fac dintr- o mufa de 8 doua de 8 si in total cu cea din sursa sa fie trei o sa functioneza...? (mai mult)
Buna! Mi- a plăcut un laptop Huawei, însă nu m- am gândit și la faptul că am citit undeva pe net că nu mai pot fi utilizate aplicațiile care țin de Google din 2019 pe Huawei. As avea o întrebare:...? (mai mult)
Buna, Am doua întrebări : 1. Nu pot sa deschid un link de la o postare pe Facebook de pe un telefon iPhone. 2.Am șters din greșeală o aplicație din telefon si nu ma mai lasă sa o instalez inca...? (mai mult)
Daca am un calculator cu windows 10 si are garantie si se face upgrade la 11 se duce garantia?
Salutare! Ce părere aveți despre acest laptop :https://consumer.huawei.com/ro/laptops/matebook- d- 14- 2020/buy/?skucode=80400113010000803&gclid=Cj0KCQjwidSWBhDdARIsAIoTVb0uxoIGPFvI9jQxoGh- ozXbiNWC2QP3l-...? (mai mult)
Există posibilitatea să lucrezi ca programator în Python part-time și preferabil remote în timp ce ești student la o facultate ce nu are treabă cu IT-ul?
Daca placa de baza suporta AMD AM4 Socket Ryzen™ 1000/2000/3000 Series pot pune AMD Ryzen 3 4100 3. 8GHz astept raspuns serios
Pe un hard disk de 1 TB câte zile pot filma cu camera de supraveghere de 5 MP cu 4 camere?
As vrea sa imi cumpar 3090Ti si Procesor 12900ks..sau sa mai astept sa iasa noua serie de placi video 4000 si procesoare Intel gen 13 th?:D am inteles ca se lanseaza pe la inceputul anului 2023 :) :D din...? (mai mult)
Am un router wifi Tenda N300 4G06 și de fiecare dată când mă conectez la el îmi zice "Conectat fără internet". La început mergea dar acum nu mai furnizează internet. Ce ar trebui să fac?
Salut! Cum mă conectez la Wifi pentru prima dată pe un laptop nou cu sistem de operare Ubuntu? Am nevoie de un adaptor Wifi sau ce îmi trebuie? Mă chinui de câteva ore și tot nu pot face nimic....? (mai mult)
Bună TPU! Am un router Tenda N300 4G06 și de fiecare dată când mă conectez la el îmi arată "Conectat fără internet". La început era internet dar acum nu mai merge. Ce ar trebui să fac?
Bună, întrebarea este pentru cei care au și ei este adevărat ca de pe Samsung s21 ultra dacă zoom 100.0X poți vedea luna asa cum arata ea? "
Se poate opri o camera de supraveghere din laptop?
Am un televizor LCD Samsung si atunci cand il deschid ramane meniul si programul vizionat. Scrisul de la meniu se vede in spatele imaginii, nu foarte tare dar ramane uzor vizibil.
Câte zile pot sa filmez pe un hard disk de 1 TB cu o camera de supraveghere cu 4 camere de 5MP?
Salut! Am un laptop Asus tuf fx505dt cu stocare hibrid ( hdd+ ssd) și de câteva luni am o problemă cu hdd- ul. Nu mai este recunoscut de sistemul de operare (win 10 home) și când este găsit este ...? (mai mult)
La o camera de supraveghere prin fir îți trebuie net?
Salut! Dau funda pentru raspunsul util! Am cumparat un calculator de pe eMAG. Vad ca are un windows instalat de la ei. Nu mi s- a dat niciun CD, este pur si simplu instalat pe el. Ce vreau eu sa...? (mai mult)
Bună, am plecat și am uitat sa-mi iau periuța pentru curățat Glo, sunt plecat o săptămână, exista o alta cale de a-l curata?
Care sunt cele mai bune componente pc pentru gaming...procesor, placa video, etc? Bineinteles si compatibilitatea de a face un super pc pentru asa ceva :). Ms :D
Salut. Nu prea mă pricep la Laptop- uri. Dacă dorește cineva să mă ajute cu o părere, mi- ar fi de mare ajutor. Chiar aseară mi s- a defectat laptop- ul și aș vrea să iau urgent unul nou la...? (mai mult)
Salut, recent am observat ca pe contul meu de Youtube tot imi apar videoclipuri suspecte in sectiunea Istoric si clipuri apreciate. Mentionez ca eu nu am urmarit acele clipuri si nici nu am apreciat.Am...? (mai mult)
Salutare, a comandat cineva blocator de parcare automat cu incarcare solara pe www.o-pa.ro? Va rog pareri
Pot pune pe Placa de baza MSI MAG B460 TOMAHAWK, Socket 1200 un procesor fara placa grafica (i5-10400F)
Salut! Mă poate ajuta și pe mine cineva cu un răspuns pentru dacă ar merge să pun un procesor făra placa grafică pe o placă de bază care suporta si procesoare cu placa grafică?
Am uitat codul pin al unui tv Philips si nu mai pot da cautare programe.
HELP! Sper ca aceasta este categoria bună. Cum cer un paysafe la doamna de la supermarket? "Da-ti-mi și mie un paysafe de 50 de lei?"
Întrebare pentru cei care se pricep. O tableta bună de la Samsung sau Apple? Buget 3000-5000 ron?
Întrebare pentru cei care se pricep la TV... 8K e cea mai înaltă rezoluție? Și care este cea mai mare diagonala (cati cm) disponibila pe piata la momentul actual la 8 K?
Este vreo problema daca pun un procesor fara grafica pe o placa de baza care suporta si procesoare cu placa grafica? Eu oricum voi cumpara o placa video si d-aia am intrebat. (calculator)
Salut, am o problema cu un laptop.Se tot blochează și arată miște glitch- uri ciudate, da bluescreen din cele mai penibile chestii și se restarteaza forțat.I- am reinstalat Windows - ul și tot...? (mai mult)
Salut, am un ryzen 7 5700x cu 32 gb ram rx 6500 xt si am abonament prin fibra de la digi de 1000 mbps la speed test am 940 mbps downloand si upload 950 mbps cand descarc de pe epic games am undeva la ...? (mai mult)
Salut! Ce este mai recomandat pentru it/programare, Windows sau macOS(Apple)? Si in jur de ce pret se învârte un laptop potrivit pentru a putea incepe in acest domeniu? Multumesc
Salut TPU! Am o intrebare aceasta placa de baza e ATX sau mATX? link : https://ro.empowerlaptop.com/p/acer-t630-motherboard-w1711/
Salutare, din cauza situatiei nu mi- am permis sa fac un calculator pe piese la un priceput si am cazut de acord cu un reprezentant eMag sa aleg acest pc https://www.emag.ro/sistem- desktop- pc- gaming-...? (mai mult)
Buna! Urgent cer ajutor va rogggg. A aparut pe tik tok un video si eu sunt la mijloc... vreau sa dispara. Cu raporturile oricum nu rezolv, as vrea sa sparg contul. Nu vreau sa fac nimic rau, ajutor...? (mai mult)
Va rog frumos sa ma ajutați să găsesc de unde sa cumpăr o bormașină dremel 4000. De preferat second Hand. Am uitat- o in tren si era a angajatorului meu si nu am chef sa ma mă streseze. ...? (mai mult)
E vreo problema dacă pun cooler-ul sub laptopul de gaming având în vedere ca laptopul are și el 2 ventilatoare care merg atunci când se incinge laptopul?
Vreau sa îmi iau un procesor i5 10400f. Sa îmi iau gtx 1660 ti sau rtx 2060
Boxa portabila EP118WS Difuzor Bluetooth cu radio FM incorporat
16
Memorie USB Kingston DataTraveler 50, 64GB, USB 3.0
50
Casti Bluetooth Creative Sound Blaster Jam
LisaJulie întreabă:
VulpeaDinUmbra întreabă:
DaciaRomania întreabă:
octav005 întreabă:
Nici una, exista o directiva a EU impotriva "turismului pentru obtinerea permisului de conducere" cum- i zic ei. Pe scurt faci scoala si poti da de permis numai dupa ce esti inregistrat ca rezident...... (mai mult)
Încrederea se pierde cel mai ușor și se castiga cel mai greu. Părinții tăi au nevoie de timp. I- ai dezamagit. Trebuie să vadă că nu mai faci aceleași greșeli. Chiar daca uneori nu vrem sa acceptam,...... (mai mult)
Nu s- ar întâmpla nimic, doar că trebuie să fii sincer cu tine și să te întrebi dacă tu chiar îl vei da în sesiunile viitoare. Adică ar trebui chiar să înveți pe bune și să- l iei. Dar...... (mai mult)
Automobile
Iti plac masinile? Dar cat de multe stii despre istoria lor?