Haideti sa ne imprietenim si pe Instagram!
Cei mai activi useri din categoria Tehnologie pe 20 Ianuarie 2025 sunt:
Daca ați deține un cuptor second- hand industrial care consuma 4KW, gen cum sunt cele de la forneti si ați avea nevoie de bani, ce ați face? L- ați vinde sau l- ați păstra? Ținând cont că...? (mai mult)
Se poate sa imi afle cineva parolele de la un cont vechi de Youtube si unul de Facebook?:)) Am postat acum mult timp niste chestii si as vrea sa sterg conturile însă cum eram mai mica si mai proasta ...? (mai mult)
Salut. Mi-am cumpărat un kit de camere de supraveghere dar acestea au venit fara hdd. Se poate orice fel de HDD extern sau trebuie ceva special? Pana în 500 gb
Daca am sters un videoclip din telefon, din cosul de gunoi si google foto, mai e vreo sansa sa il recuperez? Cu vreun backup ceva?
Salut! M- am hotarat sa imi fac un pc si am pus ochii pe o placa de baza MSI MEG Z690 GODLIKE dar nu stiu daca este compatibila cu o placa video 3090 Ti ...am vazut PCie 5.0 la placa de baza si 4.0 la ...? (mai mult)
Pot sa recuperez poze sterse de acum 5 luni de pe android?
Recomandări cooler pentru procesor până în 200 lei pentru un i5 11400f, placa de bază este Gigabyte H510M H Socket 1200, de preferat de pe eMag daca se poate?
Buna, am un i511400f recent achizitionat si se incinge foarte repede, tocmai ce am instalat windows si foloseam aplicatia drive booster si ajunge procesorul la 70 de grade, care ar putea fi problema?...? (mai mult)
Salut, am cumparat acum un i5- 1140f totul este ok dar se aude foarte rau ventilatorul lui, se mai auzea asa la i3 meu cel vechi numai cand era la maxim de ma jucam ceva gen Mount & blade bannerlord ...? (mai mult)
Salut, TPU! Cum pot afla cine a scris o pagina Wikipedia? Ca exemplu, asta https://ro.wikipedia.org/wiki/Caracal_(animal)
Buna ziua! Urmează sa contractez un serviciu de TV, Internet ( Telekom sau Digi- Rcs ). In trecut, mi- au montat router și un dispozitiv pentru fibra optica de la ei pentru care plăteam "chirie". ...? (mai mult)
Deja de 4 zile nu mai pot da follow pe Instagram. M-au blocat de tot?
Salut, am si eu o problema, mi- a fost inchis contul de Facebook, am fost deconectat intr- o secunda..si imi zice ca in 20 de zile o sa se dezactiveze..candva erau 30, am trimis si contestatie si ...? (mai mult)
Sunt legale detectoarele de fum cu ionizare si daca da, de unde pot cumpara unul?
Hey TPU! E buna combinația de un RTX 3060 cu I7- 9700F si 16GB RAM? O sa am ceva Bottleneck? Plus ca pe viitor o sa dau ubgrade si la 32GB RAM. Tin sa menționez ca acum am un 2060 OC si vreau sa dau ...? (mai mult)
Am o problema cu căștile AirPods, le pun la încărcat toată noaptea, ma trezesc dimineața vreau sa ascult muzica și după 20 de minute se Descarcă, știe cineva care este problema?
Cât trebuie ținute căștile AirPods la încărcat?
Ce TV recomandati pana 750-800 lei sa mearga macar Netflix?
Am doua pc uri, amândouă merg, dar pe unul dintre ele nu se vede la monitor (monitorul l-am conectat la amândouă pcurile și la unu mergea la celalalt nu mai mergea, ce sa fac?
Bună TPU! Ar putea să dispară Tehnologia 3G în Toată România? Mulțumesc.
Salut TPU. Vreau sa pun acest Asus ROG Strix G15 pe olx Am garanție electronica Windows 10 pro cumparat L- am folosit 6 luni Link- ul către pc https://www.emag.ro/laptop- gaming- asus- rog- strix-...? (mai mult)
Pe Instagram sunt adăugată în 2 grupuri. Dacă intru pe telefon văd mesajele de la ambele grupuri, dar când intru pe pc văd doar un grup. Celălalt nu apare.De ce?
Aveți idee ce foi merg printare la imprimanta HP 2320? Oare merg aceste foi/cartoane:A6(carton mat sau lucios), A5 și A3?
Salut. Îs curios de o chestie dacă știe careva sa ma ajute, am cautat pe google dar ori nu am cautat ce trebuie ori nu știu dar nu am găsit răspuns. Faza e asa... După ce închid clapeta la ...? (mai mult)
Salut! In timp ce faceam fotografii, mi- a aparut mesajul: "acest card nu poate fi folosit" si optiunea de a- l formata. Nu l- am formatat. Aveam deja fotografii facute. Am incercat o recuperare cu...? (mai mult)
Buna, TPU. Utilizez aproape zilnic Instagram pentru ca am ajuns la concluzia ca e mult mai placut si mai comod decat Facebook, insa nu inteleg urmatoarea chestie: de ce se intampla uneori, dupa ce primesc...? (mai mult)
Salut TPU, Recent am cumparat un televizor O- led tv de la Samsung de 55 de Zoll. Dar din pacate copiii mi- au spart display- ul... :( Stie cineva niste site- uri de unde as putea comanda/repara display-...? (mai mult)
Ma poate ajuta cineva va rog cu un program prin care pot face ca sunetele de pe destkop sau dintr- un program anume sa se auda direct prin microfon? De exemplu cant la chitara si vreau sa fac ca programul...? (mai mult)
Salut! Îmi puteți recomanda o boxă portabilă bună până în 500 de lei? Prin boxă portabilă nu mă refer la cele de tip troller, ci la ceva cât mai compact și puternic din punct de vedere al...? (mai mult)
De ce filează neoanele atunci când filează? Ce anume e defect la ele?
Salutare! Am un PS3 fat de 40Gb si as vrea sa ii schimb pasta termoconductoare, consola functioneaza foarte bine, nu e super silentioasa dar nici nu deranjeaza la urechi, daca ii schimb pasta cu ce ...? (mai mult)
Ce pot face daca placa mea video 1050 ti imi sta numai in 100% in aproape toate jocurile cu grafica mai buna gen fivem, god of war si multe altele.
Salut! Am primit un mesaj de la Digi că sunt programat la instalare mâine. Nu m- am programat nicăieri pentru nicio instalare. Nu știu la ce se referă acest mesaj, doar bănuiesc că vor să îmi...? (mai mult)
Salut! Curând o sa plec in Franța timp de 2 luni si vreau sa aflu daca exista o posibilitate mai buna de a avea internet, unde voi sta nu exista un wifi deci mi- am cumpărat cartela reîncărcabila...? (mai mult)
Unde trebuie sa umblu in telefon la setari pentru a seta ca filmuletele si pozele care le fac sa mi se salveze pe cardul SD al telefonului, si nu pe memoria lui interna?
Cand instalez un fisier imi arata ca se incarca cu 1mb pe secundă, intru in task manager si imi arata ca netul are 9, 5 Mbps. Merge asa greu de la internet sau de la calculator.
Vreau să cumpăr PS5 sau PS4 Mă interesează care variantă e mai ok, cu disc sau fără? Că mi- aș face și abonament din ăla pe tot anul, jocurile dina abonament mă gândesc că nu le ai...? (mai mult)
Salut TPU! Am comandat un i5 4670 si mi-a venit i5 4670s. Ziceti sa l dau retur si sa-mi iau i5 4670 fara s? Am auzit ca nu sunt mari diff si ca nu prea se simte in jocuri. Asa e?
Salutare TPU! Ați mai întâmpinat cumva problema ca atunci când doriți să adăugați un anunț cu o mașină de vânzare pe OLX, anunțul vostru să fie dezactivat după ceva timp pe motivul că,...? (mai mult)
Cat ia top speed un audi a6 2.0 180cp?
Hey! Voi care credeți ca este mai bun? Apple sau Android? Avantaje si dezavantaje la fiecare va rog.
Salut! Am o curiozitate :)) exista motherboard dual procesor pentru proceseorele tip i9- 12900k? Ps:nu ma pricep la pc doar sunt curios ca as vrea sa imi fac unul... daca aveti sfaturi le accept cu...? (mai mult)
Știe cineva unde pot găsi numărul de telefon al celor de la OLX? Aș dori să-i contacteaz direct telefonic. Mulțumesc!
Exista vreo aplicatie care scoate blurul dupa poze gen sa nu mai fie blurate cladiri, numere de inmatriculare, persoane etc?
Am un Acer Chromebook 14 cb3- 431 si o problema cu El. Daca instalez Win10 nu merge touchpad- ul. La Device Manager apare la Other Devices o problema. Daca caut Hardware IDs - ul pe google mi- l gaseste...? (mai mult)
Salut TPU! Tocmai ce mi- am luat un procesor (i5 4670s) cu 4 cores dar nu merge in 4. Cand intru in task manager imi apare 2. Am incercat sa le activez pe toate din run, msconfig doar ca imi apar doar...? (mai mult)
Bună TPU, am niste probleme cu netul de la DIGI, azi mi s- a instalat fibra optică, la aceasta instalare mi s- a oferit o mică chestie ca un fel de rutăr dar nu avea antene prin care intra fibra...? (mai mult)
Salut, mi s-a blocat touch screen-ul de la navigatie, mai pot face ceva? Am PNI V6270
Salut, am un monitor din asta mai naspa cu 60hz dar in jocuri arata doar 59 de hz. si am cablu dvi. Merita sa cumpar hdmi? Sa pun la el? Se vede mai bine sau rezolutie mai mare ceva? 1680x1650 native...? (mai mult)
Cablu de date poate fi considerat si cablul acela care se poate desprinde din incarcatorul telefonului? Sau e doar separat, cum apare in pozele de pe net, fara nici o legatura cu incarcatorul?
Boxa portabila EP118WS Difuzor Bluetooth cu radio FM incorporat
16
Memorie USB Kingston DataTraveler 50, 64GB, USB 3.0
50
Casti Bluetooth Creative Sound Blaster Jam
LisaJulie întreabă:
VulpeaDinUmbra întreabă:
octav005 întreabă:
Nici una, exista o directiva a EU impotriva "turismului pentru obtinerea permisului de conducere" cum- i zic ei. Pe scurt faci scoala si poti da de permis numai dupa ce esti inregistrat ca rezident...... (mai mult)
Încrederea se pierde cel mai ușor și se castiga cel mai greu. Părinții tăi au nevoie de timp. I- ai dezamagit. Trebuie să vadă că nu mai faci aceleași greșeli. Chiar daca uneori nu vrem sa acceptam,...... (mai mult)
Nu s- ar întâmpla nimic, doar că trebuie să fii sincer cu tine și să te întrebi dacă tu chiar îl vei da în sesiunile viitoare. Adică ar trebui chiar să înveți pe bune și să- l iei. Dar...... (mai mult)
Automobile
Iti plac masinile? Dar cat de multe stii despre istoria lor?