Haideti sa ne imprietenim si pe Instagram!
Cei mai activi useri din categoria Tehnologie pe 6 Martie 2025 sunt:
Salut, stie cineva cum adaugi pe cv un link catre linkedin, fara sa fie nevoie sa introduca HR ul datele de logare pe cont? Il deschid si imi zice sa ma loghez, cum fac sa mi se deschida pur si simplu...? (mai mult)
Salut! Unde/Cum pot vedea câte conturi de Instagram îmi folosesc același număr de telefon
Salutare TPU, am o intrebare legata de ssd, daca am 99% health pe ssd necesita inlocuirea ssd-ului?
Pot sa plătesc cu contul de paypal dacă nu am un card ataşat? Spre exemplu dacă imi fac un cont de Disney+ imi apare că trebuie să am un card ataşat.
Salutare TPU, pe ssd de ce aveam 100% viata si acum am 99% pe ssd in viata pe hard disk sentinel, oare este bine viata unui ssd pe 99% si de asemenea se poate repara health din 99% in 100%?
Cum deschid laptopul îmi intră automat în browser(Vivaldi) și îmi arată o reclamă.Se deschide un site într-o filă nouă.Cum scap de ea?
Cu respect va Salut! As dori sa achizitionez pentru un sistem gaming luna asta o placa video Gaming de peste 6Gb sau una echivalenta cu AMD Gigabyte RX 460 de 4Gb GDDR5 deoarece asta veche s- a defectat....? (mai mult)
Bună ziua TPU, o întrebare, as vrea sa îmi construiesc un pc în curând și ma întrebam bugetul meu este de 2.000 euro(vreo 11 mii de lei) pot construi ceva decent de banii ăștia?
Am si eu o problema, prietenei mele ii apare doar o bifa pe whatsapp cand dau mesaj dar apare si activa in acelasi timp si nu are sens. Eu ma gandeam ca este intr- o conversatie cu cineva, dar eu nu ...? (mai mult)
Doresc sa imi vand placa video actuala si sa mai fac niste bani ca sa imi iau cea mai buna placa video, are ceva daca stau fara placa video pentru o perioada? e un gtx 1070
Salut. Mi-am luat o trotineta kugo m4 pro si nu stiu cum sa prind asta, am pus video pe Youtube.
Buna! După ce termini specializarea de Automatică și informatica aplicată, ca ce te poți angaja? In domeniul IT?
Bună ziua. De ce nu ma lasă în Outlook după ce am adăugat un email când ma duc pe căsuța de la data files sa îl pun ca Defaut? Îmi este pus ca de fapt Personal folder pe care nu îl pot șterge....? (mai mult)
Salut, am un laptop, vreau sa schimb 2 plăci a câte 2 GB RAM fiecare, cu alte 2 (de la alt laptop) a câte 4 GB RAM, ca să îi dau putere mai mare, pot face asta? Nu se va întâmpla nimic?
Doresc sa schimb sursa la pc am un corsair 1000w si nu prea stiu cum se baga cablurile, gen am un cablu cu 24 de pini care trebuie conectat la placa de baza si nu intra bine in placa de baza trebuie apasat...? (mai mult)
Stateam pe Youtube si ascultam muzica si dintr-o data a inceput ceva pe fundal un sunet sa vorbeasca si nu stiu de unde sa-l opresc, vi s-a mai intamplat asa ceva? e un sunet fantoma?
Salut TPU! Am o problema cu o aplicatie de pe telefon mai exact MyEdenRed. Deci scriu gmail, pun parola, iar dupa dau sa intru pe cont si imi da eroare si spune ca Sesiunea a expirat. Am incercat sa ...? (mai mult)
La DIGI (RCS & RDS) poti vedea pe langa cantitatea de date consumata si ce site-uri au fost accesate? Multumesc
Salutare TPU, am cumparat un laptop nou, dar cand incerc sa instalez Windows- ul nu merge sa il instalez imi apare o eroare "We couldn't find any drives.To get a storage driver, click Load Driver". ...? (mai mult)
Salutare TPU, am o intrebare, daca sterg tot Windows-ul de pe stick pot face din nou stickul cu windows media creation tool?
La intervale de cateva ore diferite pe display-ul de la laptop imi apar dungi pe partea stanga a ecranului si daca dau restart revine la normal. Ce ar fi?
Buna TPU, acum ceva timp mi- am luat un laptop mergea ok toate bune, pentru tata era numai bun pentru filme si seriale si yt. Dupa un timp a inceput sa arate ca nu mai prinde internet si nu stiu de ce,...? (mai mult)
Daca ma ajutati, aveti un suflet de aur. SALUTARE, astazi am facut o prostie mare in pc si anume am vrut sa schimb la 85hz monitorul acceptand doar 60hz, acum imi arata, cannot display video mode, ...? (mai mult)
~Am nevoie de o rezolvare puțin mai grea: Deci sa va explic in detaliu ca sa înțelegi problema cu care ma confrunt ~ Tocmai ce mi- am băgat windowsul pe un ssd și a mers totul perfect, pentru asta...? (mai mult)
Salut! Am o problema la contul de Instagram. Dacă vreau sa pun muzica la poveștile mele nu gasesc nicio melodie pe care o caut, ma lasa sa pun doar ce recomandări au ei acolo. Mentionez ca m- am...? (mai mult)
Buna! Am si eu o problema, mi- a dat fratele meu un pc, el la primit de la un baiat si are parola. Stiti cumva cum o pot schimba sau ceva ca nu am nici permisiune de la administrator, nu am nici stick...? (mai mult)
Care procesor e mai bun i5 6600k sau i5 7400?
Cum sa nu mai primesc notificare la Facebook când îmi accepta cineva cererea de prietenie? Notificare sa nu mai îmi apara in aplicație ma refer, când dau pe clopoțel, nu in banner la telefon
Mi-am schimbat hard diskul si cand deschid pc ul imi apare WIPE DRIVE, nu pot sa bootez ca tot asa imi apare.
Am primit ieri mesaj ca imi vor livra comanda cei de la Sameday si am vazut ca au un link acolo ca sa anulezi comanda sau sa o programezi pe alta data, eu am anulat- o, si astazi am primit iar mesaj ...? (mai mult)
In excel 2003 pivot table nu citeste toate randurile din foaia de excel cum pot modifica numarul de randuri pe care il citeste
Salutare! Stie cineva o aplicatie de filmat pe PC gratis care sa o folosesc la YouTube?
Mixer audio sau amplificator audio?
Https://i.im.ge/2022/07/27/Fi47zL.png Ce cablu am nevoie pentru porturile astea 2?
Ce se întâmplă dacă am un laptop de 4 GB RAM și mai bag una de 8 de la un alt laptop?
Intel I Core 9 e cel mai performant tip de procesor pentru un PC/Laptop pentru GAMING!?
Caut informații despre procesorul meu pe internet dar tot nu găsesc câți RAM poate suporta, cum îmi pot da seama(e vorba de Pentium Dual-Core E6700, 3.20ghz)
Am un pc putin mai vechi si as vrea sa imi schimb hard disk-ul am o placa de baza g41m-p33 combo si o placa video ge force gt 420 ce hard disk ar merge pus.Acum am unul de 320gm sata 8mb
Pot scoate rami de la un laptop și să îi pun la PC sa se miște mai bine.
Exista electricieni electroniști pe aici? Am o problemă mi- as dori sa fac o separație galvanica la 230v AC 15Hz... 50Hz Tradițional se face cu ajutorul unui traf https://tor- online.ro/produse/243-...? (mai mult)
Voi ce faceți când trebuie să munciți sa cereați ceva să proiectați sa meșteriți să fabricați cu mâna voastră ceva dar Vă e lene, e cald, nu aveți nici un chef de muncă, ?
E greu sa schimbi sau să pui niște RAM? Trebuie o mare experiență?
Salut TPU, calculatorul meu nu mai merge de loc adica e blocat tot se misca foarte greu, cand intru in task manager Disk- ul e 100%. Problema e ca eu nu pot intra niciunde in calculator sa sterg anumite...? (mai mult)
Doresc sa imi cumpar o sursa corsair 1000w 80 plus gold si nu sunt prea sigur daca imi merge sau nu, am o placa de baza a320m- k si momentan componentele imi consuma cam 600w si doresc sa o cumpar ca ...? (mai mult)
Bună TPU! Dacă atunci când fac ss unui anumit story pe insta, persoana respectivă va vedea că am făcut captură? Am rămas șocat că s- a băgat așa ceva în mesageria de pe insta, nici nu...? (mai mult)
Salut TPU. Ce monitor de gaming imi recomandati dintre LG UltraGear GN800 si Asus Tuf VG27AQ? In special ma intereseaza calitatea imaginii. Multumesc anticipat!
Salut! Cand lucrez, trebuie sa copiez email- uri sau cuvinte cu hiperlink intr- o baza de date, deseori folosesc o metoda ca "drag & drop" acel hiperlink intr- o pagina excel. Cateodata merge, cateodata...? (mai mult)
Salutare! Detin un laptop vechi pe care doresc sa il readuc putin la *viata* i- am schimbat hdd ul cu un ssd, am facut rost de niste memori ram de 800mhz ddr2 ale mele sunt de 333 mhz ddr2 si asi dori...? (mai mult)
Cum pot plati urgent un ordin de plată daca mi- am pierdut cardul bancar si buletinul si permisul certificatul de naștere si capul!? Se pot plăti OP- utile de pe la stațiile de pe strada acelea ...? (mai mult)
Bună. Dețin niște camere de supraveghere acum. Exterior. Rezista iarna la temperaturi de - 10- 20 de grade?
Boxa portabila EP118WS Difuzor Bluetooth cu radio FM incorporat
16
Memorie USB Kingston DataTraveler 50, 64GB, USB 3.0
50
Casti Bluetooth Creative Sound Blaster Jam
BitchInRedDress întreabă:
Liviu_Danut_ întreabă:
KilljoyIdiot întreabă:
mateia320 întreabă:
O să- ți zic cum vad eu situația.Te înțeleg fiindcă și eu am fost asa si sunt, doar ca...cu tata(acum am 20 de ani și m- am distanțat de el și el...acum regreta dar degeaba, ma țin cât mai...... (mai mult)
Nici una, exista o directiva a EU impotriva "turismului pentru obtinerea permisului de conducere" cum- i zic ei. Pe scurt faci scoala si poti da de permis numai dupa ce esti inregistrat ca rezident...... (mai mult)
Încrederea se pierde cel mai ușor și se castiga cel mai greu. Părinții tăi au nevoie de timp. I- ai dezamagit. Trebuie să vadă că nu mai faci aceleași greșeli. Chiar daca uneori nu vrem sa acceptam,...... (mai mult)
Gilmore Girls
Te consideri un fan adevarat al fetelor Gilmore? Hai sa vedem cat de multe stii despre ele!