Haideti sa ne imprietenim si pe Instagram!
Cei mai activi useri din categoria Tehnologie pe 26 Noiembrie 2024 sunt:
Recomandare căști on- ear/over- ear până în 350 de lei? Aștept recomandări. Cerințe: să aibă sunet bun, bass puternic. Aștept răspuns cu orice firmă de căști. Orice recomandare de căști...? (mai mult)
Deci am un bug la Instagram în care dacă sterg sau adaug pe cineva la follow nu se modifica numărul, pot face ceva în legătură cu asta? Am raport eroare la Instagram dar nimic
Salut, Stie cineva de unde pot descarca un fisier ISO pentru windows 12?
Am o nelămurire am un laptop Lenovo nu mai știu ce model pe care l- am cumpărat acum 2 ani și acum 6 luni nu știu ce naiba am făcut de am avut probleme cu virusi am luat viruși și prea mă pricep...? (mai mult)
Ce viteză de net are digi in Download și Upload? Fttc
De ce îmi apare că transferul este pe drum?
Va salut! Am un laptop Dell Inspiron 15 3000 Intel i3 si am probleme cu incarcatorul, inainte mi s- a spus ca trebuie sa iau incarvatorul original si ca nu va functiona fara el, acum chiar este nevoie...? (mai mult)
Bună ziua. Mi s- a întâmplat zilele astea să îmi apară în contul google photos 6 fotografii ale unui individ care îmi este total necunoscut. Am verificat și nu sunt primite pe WhatsApp. Acele ...? (mai mult)
Am cumpărat o baterie externă cellara cu 189 lei iar când o atașez la husa mag safe de la Samsung Galaxy S24 Ultra doar o secundă încarcă iar după se tot deconectează. Ce pot face?
Salutare! Am cumpărat din piața un aparat Deck, Siemens Club 532 are probleme cu alimentarea, de aceea va rog daca aveți careva o schemă de principiu. Am nevoie de o schemă pentru al repara.
Salut. Vreau sa cumpar o antena electronica pentru auto care se lipeste pe parbriz. Am vazut ca au o caracteristica care nu stiu de la ce vine, adica sunt cu W1, W2 si W3. Stiti de la ce vine acest...? (mai mult)
Salut! Are cineva o schemă pentru deck Siemens Club 532
Salut, azi am comandat un PC de pe pcgarage și mi- a venit cu sistem de operare Ubuntu pe care nu l am folosit in viața mea, vreau să l șterg și să instalez Windows 10, am creat un USB cu Windows...? (mai mult)
Câte epave de nave stelare s-au găsit în lume? Și pe teritoriul nostru s-a găsit vreo ruină de navă spațială?
Cum inserez un link la story pe Facebook?
Nu pot să văd dacă persoana a citit mesajul pe messenger, de ce?
Bună ziua! Dacă mi-am făcut din greșeală abonament pe un an de zile la o aplicație și după mi-a tras 500, dar după am anulat abonamentul pot să mai primesc banii înapoi sau nu?
Buna ziua! Am incercat sa ma conectez cu o alta adresa de mail si imi apare mesajul "We couldn't find an account matching the login info you entered, but found an account that closely matches history ...? (mai mult)
Am un Galaxy A53 5G de 1 an și jumătate, faza e ca se descarca repede de tot când e la 30- 35 procente. Ajunge repede la 20, in schimb de la 90 ma tine mult pana începe sa scadă 1 sau 2 la sută....? (mai mult)
Salut. Vreau sa imi fac un build. componentele astea merg impreuna?: carcasa:https://www.pcgarage.ro/carcase/alphagear/adept/ placa de baza:https://www.pcgarage.ro/placi- de- baza/msi/pro- b760m- p- ...? (mai mult)
Salutări. Am o problemă, cu o orgă. Nu știu exact cum se cheamă orga, dar dintr- o dată nu se mai aude și o am doar de un an. Am pus încărcătorul care o alimentează și s- au auzit dintr- ...? (mai mult)
Vreau sa imi iau o placa video rtx 4060 ti cu 3 ventilatoare si nu stiu daca intra in carcasa asta: https://www.pcgarage.ro/carcase/alphagear/adept/ placa video am vazut ca are 308mm in lungime si la ...? (mai mult)
Bună! Cum pot să mă conectez la contul de pe snapchat dacă la contul respectiv nu am numărul de telefon și am umblat în setări la contul meu de gmail pe care aveam contul și am șters de pe contul...? (mai mult)
Cum iti poate afecta virusi din pc conturi ca de exemplu epic games și steam am virusi în pc dar ma gândeam sa nu reinstalez Windows-ul momentan am ceva date pe el și nu am pe ce sa le salvez
Am pc ul conectat la televizor si se aude ok dar as vrea ceva putin mai mult cu niste boxe stereo pe langa dar cum as putea sa fac sa redea si sunetul de la boxele televizorului si cele puse de mine in...? (mai mult)
Salutare! Dintre iPhone 15 Pro și Samsung Galaxy S24, care dintre acestea poate să ducă mai mult de 5 ani fără nicio problemă, adică performanța să rămână aceeași (sau aproape aceeași),...? (mai mult)
Salut mama Omidă? Ptr ca le știi pe toate, am o întrebare. Am un mini computer la care ventilatorul de răcire produce zgomot, vreau sa menționez ca este nou. Mersi.
Bună TPU Se merită calculatoarele All in One și ce brand este cel mai bun? raport calitate preț. Sau ce alternativă există? P.s Dau fundă!
Salut, mi- am pierdut încărcătorul la mouse- ul wireless, și l- am înlocuit cu unul din casa, a mers să îl bag in PC, cât și în mouse, acum nu știu dacă incarca, cablul pe care l- am ...? (mai mult)
Salutare tuturor există o metodă de a crea documente world cu ajutorul aplicațiilor de la Google? Adică eu așa nu prea sunt obișnuit cu cele de la Microsoft nu rulează foarte bine in android one...? (mai mult)
Salut. Mi- am luat un telefon nou. Am instalat Instagram și nu mai apare opțiunea de conectare prin Facebook. Am instalat Facebook și m- am conectat la contul de Facebook. Am intrat pe Instagram, mi-...? (mai mult)
Daca eu vreau sa folosesc la reparatia unui amplificator un condensator de poliester 2A104k in locul unui 2A104j, acest lucru este posibil? Nu de alta dar nu am la indemana un condensator 2A104j
Salut Știe cineva de unde pot descărca un apk pentru un igo primo? Mod camion, care să funcționeze pe o tabletă cu android 14?
Ce viteze ai în fttc fibra până la bordură și FTTB fibra până la bloc? Ms fundă. În Italia FTTC (135 Mbps distanță 142 metri de cupru.)
Salut, TPU! Ma pregatesc pentru un viitor upgrade la pc si ma gandeam sa- mi cumpar un aio de 360(Cooler CPU ARCTIC AC Liquid Freezer III 360 ARGB Black). Intrebarea mea ar fi urmatoare:Imi incape aio-...? (mai mult)
Janta unei masini auto este confectionata din aluminiu.As vrea sa stiu daca este armatura si de care tip.Masinile auto au armaturi mobile?
Ce specificatii minime am nevoie ca sa pot juca Cs Go 2 in 60 fps? Ca sa stiu ce placa video sa iau si ce procesor mersi
Salut prieteni, Am primit o tableta Galaxy Tab A9+ fara incarcator, Samsung recomanda 15W, mi se pare foarte pujtin la 7000+ mah, as vrea un raspuns mai mult de la cienva care are una, folosesti...? (mai mult)
Bună ziua! A-și vrea să știu ce facultate e mai ușoară pentru a ieși inginer,in ce consta aceasta facultate,cum intru, care e cea mai buna specializare in domeniu!?
Care tipuri de imprimante sunt mai bune:cele cu cartus sau cele cu rezervor de cerneala?(pentru uz personal)
Bună seara am și eu o mica problema, un pin/ala pe care inșurubezi placa de baza de pc din carcasa a ieșit de tot și nu se mai înșurubează la loc îl pot lipi cu ceva?
Buna seara am o statie portabila midland alan 95 am prins cu ea o vreme...dar acum numai prinde nimic cum o pot reseta acest model nu găsesc nicăieri
Salut, vă rog îmi puteți spune daca i- am lăsat telefonul la cineva vreo oră și înainte a făcut hotspot după, mi- a zis ca are adresa mea ip si ca poate sa imi închidă telefonul, sa imi...? (mai mult)
Bună! Ce inseamna cand primesc mesaj cu un cod de recuperare pentru resetarea parolei de la Facebook? Am primit azi doua astfel de mesaje și în trecut am mai primit de câteva ori. Sa înțeleg ca prin...? (mai mult)
Buna seara, am un tv LCD Schnider și am cod pin, l-am schimbat și nu îl mai știu, cum pot sa ii dau resetare? Va multumesc
Salut.Am un desktop OPTIPLEX 3020 mai exact cu 8Gb de RAM total, impartit in doua sloturi de cate 4Gb de RAM. Unitatea suporta 16 Gb de RAM, deci as putea sa- i maresc performanta cu doua placute de ...? (mai mult)
De acum vreo saptamana, pe aproape fiecare cont de gmail pe care- l am imi apar mail uri ca cineva incearca sa- mi schimbe parola, ba la aplicatiile pe care sunt conectata, ba la mail sau pur si simplu...? (mai mult)
Ce laptop îmi recomandați? Am nevoie de el pentru cursuri și ore online, și pentru a scrie documente. Să se încadreze undeva la maxim 2.000 de lei.
Am o trotineta electrica MYRIA CITY TRAVELLER +, cum pot sa ii fac un soft de viteza și cum pot sa o fac sa meargă accelerata singura? Mulțumesc anticipat
La calculatoare pc, ventilatoarele trebuie sa fie montate sa scoata aerul sau sa bage aer in carcasa?
Boxa portabila EP118WS Difuzor Bluetooth cu radio FM incorporat
16
Memorie USB Kingston DataTraveler 50, 64GB, USB 3.0
50
Casti Bluetooth Creative Sound Blaster Jam
Stefa0072004 întreabă:
NoTurbinaNoGood întreabă:
contstersinteresscazut întreabă:
NDT13 întreabă:
Nici una, exista o directiva a EU impotriva "turismului pentru obtinerea permisului de conducere" cum- i zic ei. Pe scurt faci scoala si poti da de permis numai dupa ce esti inregistrat ca rezident...... (mai mult)
Încrederea se pierde cel mai ușor și se castiga cel mai greu. Părinții tăi au nevoie de timp. I- ai dezamagit. Trebuie să vadă că nu mai faci aceleași greșeli. Chiar daca uneori nu vrem sa acceptam,...... (mai mult)
Nu s- ar întâmpla nimic, doar că trebuie să fii sincer cu tine și să te întrebi dacă tu chiar îl vei da în sesiunile viitoare. Adică ar trebui chiar să înveți pe bune și să- l iei. Dar...... (mai mult)
Holograf
Esti un fan adevarat al trupei Holograf?