Haideti sa ne imprietenim si pe Instagram!
Cei mai activi useri din categoria Tehnologie pe 2 Februarie 2025 sunt:
Buna TPU! Am o problema, mereu cand incerc sa descarc ceva de pe internet (pana acum am avut problema asta incercand sa descarc anumite programe) ma redirectioneaza pe pagina downdirect unde este fisierul,...? (mai mult)
Stiti vreo aplicatie cu care as putea sa pun o inregistrare (sau mai multe) peste un videoclip? Adica sa reuleze in acelasti timp* Sau site de unde pot sa download-ex?
Cum pot dezactiva programul de blocare a reclamelor?
Bună ziua! Ce laptop mi- ati recomanda pentru urmatoarele: - vizionat filme - proiecte office - lucruri pentru scoala - diverse chestii uzuale, nu jocuri. Bugetul ar fi cam de maxim 3500 lei, poate...? (mai mult)
Stie cineva ce model de ceas e acesta? https://www.pinterest.co.uk/pin/7388786880633295/
Salut, am un microfon cu mufa usb și am decis sa îmi iau o placa audio externa aceea connectandu- se doar cu jack, astăzi am primit comanda cu un cablu din usb la mufa de jack însă nu merge, nu...? (mai mult)
Salut TPU! Am un Usb Stick, ce avea poze pe el si cand il bag in PC imi zice ca trebuie sa- l formatez ca sa- l folosesc, am incercat tot felul de metode si n- am reusit nimic, pot sa fac ceva sa recuperez...? (mai mult)
Buna seara! Va, rog, as dori o recomandare de casti wireless earbuds, buget maxim 250 lei, recomandate pentru multimedia. Stiu ca este putin, dar vreau o recomandare ''the best''.
De unde iau si eu niste rami compatibili cu placa de baza Asus p5g4,pana in 50 de lei?
Buna ziua tuturor. Cine deține Frigider cu o usa Daewoo FN-146HEW, 128l, Clasa E, va rog sa-mi dați detalii despre acest produs. Sunteti mulțumiți? Dezghețarea cum o are?
Daca am doar doua sloturi sata pe placa de baza(cd si hdd)pot cupla incaun hdd?
Buna ziua! Ce pot face daca cineva sau presimt ca mi- a restrictionat accesul pe Facebook de a dauga utilizatori fara a avea ceva in comun cu ei? Doar cei cu care am ceva- n comun gen oras scoala sau facultate...? (mai mult)
Este compatibila placa radeon 5450 cu placa de baza Asus p5g4 1T.?
Bună. Daca platesc lunar pentru 50 de GB pe iCloud pentru a se face backup la telefon, deja avand cei 5GB gratuiți plini, daca intrerup abonamentul lunar ce se intampla? Nu mai am acces la datele de...? (mai mult)
Salut, am si eu o întrebare, vreau sa îmi cumpar un porcesor i5 11600k dar nu stiu de ce placa de baza am nevoie, poate sa mearga si pe una de gen 10? Astept niste sfaturi si niste exemple de placi!...? (mai mult)
Salut, spuneti-mi de unde pot lua imaginea iso de la windows 95 si diskurile de book va rog pentru ca vreau sa instalez acest sistem in virtualbox!
Am placa video gigabyte Radeon 5450 si am o sursa de 220 v la 4 A, va merge? Si imi va trebui alt cablu suplimentar la placa sau doar sa-l bag in slot?
Salutare, am un laptop HP. Are un amd e2- 7110 cu grafica AMD Radeon R2 graphics de 1 GB. Întrebarea mea e de ce îmi rulează cs 1.6(asta doar l- am încercat) in foarte puține fps adică în meniu...? (mai mult)
Cati GB ocupa Windows XP pe hard disk si cati GB ram?
Hristos a Inviat! Cum pot bloca pe cineva pe Facebook care are 48 de ore de asteptare pana-l pot bloca!?
Daca aveti idee am downladat cu browser pe telefon mi-a aratat ca s-a descarcat dar nu are nici un efect asupra telefonului. Trebuie sa mai fac ceva ca sa-l activez sau cum sa fac?
Salut, am dat sa formatez un cd de 10gb si scria the media is write protected, am incercat din diskpart sa ii sterg atributele dar nu a mers, cum pot scoate protectia din fabrica a unui cd?
Oare pot instala windows pe xbox 360?
Cum se face un screenshot pe un telefon Xiaomi Redmi 9AT?
Salutare tuturor! Mulțumesc celor implicați, mulțumesc pentru sfaturi am ajuns să comand un cooler de pe EMAG! Acesta Cooler laptop A+ CIC5B, 15.6- 17", USB, 5 ventilatoare, negru. Acum mă...? (mai mult)
Nu pot reinstala Facebook. Am incercat dar se instaleaza singur pe versiunea cea veche care este de cosmar, nu pot sa dau laikuri nu pot sa scriu comentarii nu pot sa postez, doar il deschid. Daca aveti...? (mai mult)
Știe cineva cum pot șterge din istoricul plăților de la Google MAGAZIN PLAY Plati făcute? Am cumpărat niște aplicații și nu aș vrea să afle nimeni niciodată că eu am cumpărat acele...? (mai mult)
Salut, cum se folosește Self Pay? De exemplu eu vreau să plătesc niste anunțuri la loc care în mod normal se plătesc cu cardul bancar obișnuit. Aș mai vrea sa mai plătesc ceva aplicații...? (mai mult)
Pe o tableta cu w10 fara sim se poate pune cumva sim 3g de la digi sa am net?
Salut TPU, am si eu o intrebare legata de internet, eu pe telefon am internet (wifi) si am conectat telefonul la pc cu cablul si dau internet pc- ului de la telefon prin wifi, am inteles ca daca fac...? (mai mult)
Buna, pot folosi Windows xp acum in 2022 cine dintre voi il foloseste?
Buna ziua, cum pot sterge protectia din fabrica a unei tablete adica toate fisierele sunt restrictionate si nu se da voie sa le stergem, dati-mi cateva idei cum pot scapa de aceasta protectie?
Știe cineva un program simplu de proiectare scheme electrice pe calculator? Eu am zeci de ani de experiență în reparații servisare înviere depanare resuscitare readucere la viață. Dar nu ...? (mai mult)
Am un p50 pro și camera este foarte ieșită, nicio husa nu are marginile mai înalte și e extrem de predispusa la zgârieturi. Ma gândesc sa ii iau folie pentru camera. E ok asa cu o folie pe...? (mai mult)
Buna seara, as vrea sa stiu daca exista cumva un grup de Facebook, discord etc pentru intrebari/suport IT in domeniul Web Developement (HTML, CSS, Javascript)
Salut, nu am folosit pcul vreo 3 zile si in partitia c s-a facut full deodata. Ce inseamna asta?
Salut, am o plasma Samsung si se vede o dunga alba de vreo 2-3 centimetri, oare este defect display-ul stiti cat ma costa?
Salut, mi-am luat un laptop nou de gaming, 144 hz, nu imi apar hertzi, doar 64 de hz, dam 64, si nici placa video nu imi apare. Ce sa fac?
Salut, mi- am luat un laptop nou Asus gaming tuf, ce sa fac deoarece imi scade bateria destul de repede? Astazi l- am primit, uneori se schimba durata bateriei, apare ca tine 20 min, dupa creste iar...? (mai mult)
Stie cineva o aplicatie pentru pc/laptop cu care sa pot sa imi inregistrez ecranul? Sau un site de unde sa descarc genul asta de aplicatie?
Voi ce programe va instalati pe laptop/PC dupa instalarea Windows? Atat pentru lucrul cu fisiere, cat si pentru mentenanta(in caz ca folositi)?
Salut TPU.Am o intrebare :) Ce este CFM la case fan-urile de la PC-uri si cum pot afla ce CFM am la case fan-urile pc-ului meu? Dau funda! Multumesc!
Bună. Dețin un TV, TD SYSTEMS, cumpărat din carrefour în urma cu 3- 4 ani. Am pierdut telecomanda, nici o alta telecomanda nu s- a potrivit cu el, pentru a funcționa, din ce îmi dau seama nu...? (mai mult)
Salutare tuturor! Vă rog să îmi oferiți idei cu privire spre o ventilație sănătoasă pentru laptop, mă gândeam la coler însă mulți au zis că nu este ideal pentru ventilatoare. Gratiile având...? (mai mult)
Salut. Cum pot aloca mai putin ram placii video integrate (vega 3)? Am 8gb ram si pot folosi doar 5.9gb si vreau sa ii las placii video doar 1gb, deoarece nu folosesc 2gb. Multumesc anticipat
Salut, iar am cumparat de pe Aliexpress o placa de baza scoasa din wc, spuneti-mi va rog frumos cum sa fac un award bios sa nu mai arate ecranul de P.O.S.T dupa ce apare ecranul cu energy star?
E normal sa instalez windows 10 pe un motherboard care are p4 si 2gb ram 500gb ssd?
Salut, as vrea sa ma ajutati cu un raspuns la intrebarea mea. Vreau sa imi achizitionez o noua placa video, m- am gandit la un rtx 3060 TI, dar am o nelamurire in legatura cu procesorul meu si nu stiu...? (mai mult)
Salut! Am un PS4 și 2 controlere. Din greșeală le-am conectat pe amandoua la Bluetooth prin telefon și nu mă mai pot conecta cu ele la PS4 după ce am făcut acel lucru. Mă puteți ajuta?
Salut, ma puteti ajuta sa imi recuperez si eu un cont de e-mail deoarece am fost deconectat aproximativ un an am uitat parola si nu mai ma pot conecta la cont?
Boxa portabila EP118WS Difuzor Bluetooth cu radio FM incorporat
16
Memorie USB Kingston DataTraveler 50, 64GB, USB 3.0
50
Casti Bluetooth Creative Sound Blaster Jam
Animeforlifee9921 întreabă:
VulpeaDinUmbra întreabă:
Augustius întreabă:
MountainRiver întreabă:
O să- ți zic cum vad eu situația.Te înțeleg fiindcă și eu am fost asa si sunt, doar ca...cu tata(acum am 20 de ani și m- am distanțat de el și el...acum regreta dar degeaba, ma țin cât mai...... (mai mult)
Nici una, exista o directiva a EU impotriva "turismului pentru obtinerea permisului de conducere" cum- i zic ei. Pe scurt faci scoala si poti da de permis numai dupa ce esti inregistrat ca rezident...... (mai mult)
Încrederea se pierde cel mai ușor și se castiga cel mai greu. Părinții tăi au nevoie de timp. I- ai dezamagit. Trebuie să vadă că nu mai faci aceleași greșeli. Chiar daca uneori nu vrem sa acceptam,...... (mai mult)
Family Guy
Te-ai amuzat si tu privind aventurile familiei Griffin? Hai sa vedem daca esti un fan adevarat al acestui serial!