Haideti sa ne imprietenim si pe Instagram!
Cei mai activi useri din categoria Tehnologie pe 2 Februarie 2025 sunt:
E buna o sursa de la gygabite p450b de 450 watt pentru un procesor amd ryzen 5 pro 3350g si un gtx 1050ti? Vreau doar sa stiu daca e buna sau nu nu doar recomandari, multumesc
Salut, am o trotitenta freewheel Rider fun și mi s-a defectat controllerul. Îmi post spune cineva cum îl pot extrage? Și ce controller ar fi similar cu al ei?
Am trecut la ecranul acasa one ui 4.1, dar nu știu cum pot gãsi aplicațiile ascunse. Am android 12(Samsung a51).
Vreau sa ma conectez la wi fi si nu cunosc nici o retea. Daca ma puteti ajuta va rog.
Are cineva idee de ce pe o stație 2 boxe active cu mixer, clapa etc după un anumit timp se aud pozele parca se joacă cineva la volum, adica da volumul basului mai încet apoi la normal..care ar fi...? (mai mult)
Salut. Am o boxa bluehtoot care nu mai funcționează încărcarea bateriei. Nu este nici un fir rupt / dezlipit in ea. Ceva idei? Am schimbat și bateria din ea și tot la fel nu incarca, incarca câteva...? (mai mult)
Salutare, am un laptop Acer Gaming Nitro 5 AN515- 55 cumparat recent si niste casti Logitech G332. Laptopul are o singura mufa si castile tot o singura mufa. Acea mufa trebuie sa fie si pentru audio si...? (mai mult)
Salutare TPU, as putea sa imi pun un gps in masina sau chiar si in exteriorul ei? Adica daca imi e furata sa o pot localiza nu stiu.
Salut, nu-mi merge tasta / la laptop toate merg numai asta nu. E unknown, știe cineva cum o rezolv gen să schimb tasta aia pe altă tasta? / Să fie pe alta tasta
Buna TPU. Astazi mi s- a schimbat modemul cu unul de la Orange si nu imi pot conecta Repeater- ul TP- Link Wa. Am incercat prin metoda WPS iar cablu Ethernet nu am. Ce pot face? Tin sa mentionez ca la...? (mai mult)
Hi. Am o placa de baza ASRock 1800m si nu gasesc locul unde bag mufa cu 4 pinuri de la cutia de da curent, pls help.
Hi. Ieri mi- am scos pc vechi din pod si am vrut sa vad daca merge, zis si facut, s- a deschis si cat am răsfoit cateva fisiere s- a stins singur, m- am uitat in spatele pc la cablul de alimentare...? (mai mult)
Salut TPU.Intrebarea mea este urmatoarea: care este temperatura maxima pe care o placa video GTX1650 o poate atinge fara sa se arda? Multumesc!
Buna TPU! Am un espresor Tchibo Cafessimo Compact cu capsule si nu mai merge. Toata apa curge in tavita de capsule. I- am facut decalcifiere si apa tot acolo curgea. Ce pot face? Daca il demontez ce ar...? (mai mult)
Buna, am intalat windows xp si vreau sa imi recomandati niste browsere care merg bine pe acest sistem vechi!?
De ce Windows Vista a fost atât de rău?
Buna! Am o intrebare legata de YouTube si Google. Mi- am uitat parola la contul de YouTube si in loc sa imi ceara un email sau un numar de telefon, imi cere acel cod 8- digit care il pot afla doar daca...? (mai mult)
Am o intrebare foarte importanta pentru mine pentru jucatorii de league of legends sau cei care se pricep. Cum pot sa contactez o persoana pe care am intalnit- o pe league of legends si si- a schimbat ...? (mai mult)
Salut, am o boxă portabilă care se încarcă cu cablu de întra în unitate. Ea merge foarte bine dar nu se mai încarcă. Am desfăcut și pe placa de bază este un condensator ceva sau cum ii zice...? (mai mult)
Nu mi se incarca pozele cand intru pe diverse site-uri. Apare doar text si in locul pozei apare o iconitza colorata. La ce trebuie sa fac update sau ce trebuie sa instalez?
Doresc sa imi schimb carcasa PC ului. Exista vreo posibilitate ca, componentele din primul meu pc : https://m.cel.ro/calculatoare- desktop/pc- gaming- diaxxa- light- intel- core- i3- 9100f- 3- 60ghz-...? (mai mult)
Ce greutate in kg are o cheie manuala: Multiplicator forta 1:68_patrat 1 "_4800Nm Multiplicator forta 1:64_patrat 1 "_5000Nm Multiplicator forta 1:66_patrat 1 "_5800Nm Multiplicator forta 1:78_patrat...? (mai mult)
Salutare, stie careva daca update cu securitate pe aprilie vine curant pe s10 plus? as dori sa pun softul din nou si astept dupa acel pach, nu stiu daca dupa update securitate necesita resetare.
Care este cel mai bun Windows dupa parerea voasta?
Cu ce mă ajută un monitor la un laptop?
Hey TPU. Există posibilitatea sau mai exista posibilitatea de a accesa cumva echipa de support de la Instagram? Am o problema si nu o pot rezolva cu help centeru. Știe cineva cum pot rezolva rezolva?...? (mai mult)
Salut TPU, astăzi mi- am schimbat tastatura la laptop, este vorba de un Lenovo legion y520. După ce am pus totul la loc ultima mufa a fost cea a bateriei care s- a aprins efectiv, a facut un scurt...? (mai mult)
Salutare Ce alte laptopuri, in afara de Lenovo legion, stiti sa aiba 4 porturi usb?
E buna o sursa corsair cv550 de 550 de watt pentru un ryzen 5 pro 3350g si un gtx 1650?
De ce Windows 8.1 este atât de rău
Buna ziua, dati-mi cateva idei ce sa fac cu niste computere vechi?
Este o diferenta sesizabila intre GTX 1650 TI si RTX 3050 TI, versiunile de laptop, tinand cont ca au aproximativ aceleasi preturi?
Daca mi-am pierdut o casca Indy Evo si nu aveam Tile, se poate gasi cumva?
Buna, cum pot activa start-up sound la Windows 10?
Spuneți-mi niște căști audio cu fir(să fie rotunde) îmi recomandați de la Altex? Am unele de la Sony dar nu mai funcțiunează o cască.
Ce laptopuri de noua generatie imi recomandati?
Buna seara Hristos a înviat azi mi s- a spart display îl laptopului model ceva mai vechi deci e f greu sa găsesc display pot sa l conectez la un monitor LCD EXTERN? Va afișa? Va rog heelp am lucruri/date...? (mai mult)
Https://www.google.com/url?sa=t&source=web&rct=j&url=https://picclick.co.uk/Dell- E93839Dell- Optiplex- 980- Motherboard- Lot- 2- 183770680333.html&ved=2ahUKEwi60e6g6az3AhWWSPEDHeNvCxcQFnoECDYQAQ&usg=AOvVaw1v6gF1DfXqs57IpVc-...? (mai mult)
Am un telefon mai vechi Nokia lumia 635 nu functioneaza nimic pe el. Vreau o versiune mai buna Facebook, momentan imi spune browser neacceptat.dar eu stiu ca daca vrea il accepta. In trecut am avut o ...? (mai mult)
Merge windows 11 pe un core i9
Salut, am un laptop nitro 5 care nu se incarca, ultima data l- am deschis am conectat incarcatorul am observad ca nu se aprindea beculetul care apare cand incarca dar nu mi- am dat seama ca e grav, ...? (mai mult)
Salut am o camera de supraveghere jortan nu mai detecteaza miscare ramane blocata intr-o parte
Exista 2gb DDR1?
Cand imi pun laptop- ul in standby (pe modul sleep) cam dupa cateva ore de stat asa, se inchide de tot. Stie cineva cum pot sa modific timpul pentru acest mod, adica la cate ore sa se inchida in functie...? (mai mult)
Buna! Am o rugăminte. Imi puteți pune va rog link- uri directe cu pc- uri bune?(de preferabil site- uri in care pot schimba capacitatea RAM, capacitatea HDD- ului..etc) deoarece le vreau destul de măricele....? (mai mult)
Cine stie o camera auto care filmeaza cu rezoluție ok la 360 grade, ma interesează mai mult pentru cei care se plictisesc si imi zgarie masina, eu sunt din sat si am cateva creaturi pot spune si voiam...? (mai mult)
Am o problema nu stiu ce memorie am nevoie pentru placa de baza Dell inc va rog daca ma puteti ajuta
Bună, daca am un iphone si vreau să mi salvez toate pozele din galerie pe google foto, pot dupa să mi le sterg din telefon pentru a mi face spatiu si eventual a mi reseta telefonul, pozele rămânând...? (mai mult)
Buna! Cum vi se pare 8 gb la memorie RAM? Merg jocurile Ok? Sau ar trebui să-mi iau de 16 sau 12 gb? Mulțumesc!
Bună ziua. Am un hdd de 2 5 de server. 1Tb, 6gb/s 64 mb cache, 7200r/minut, și vreau sa știu dacă funcționează pe un laptop s.au o unitate desktop. Are aceeași mufa SATA. Mulțumesc
Boxa portabila EP118WS Difuzor Bluetooth cu radio FM incorporat
16
Memorie USB Kingston DataTraveler 50, 64GB, USB 3.0
50
Casti Bluetooth Creative Sound Blaster Jam
Animeforlifee9921 întreabă:
VulpeaDinUmbra întreabă:
Augustius întreabă:
MountainRiver întreabă:
O să- ți zic cum vad eu situația.Te înțeleg fiindcă și eu am fost asa si sunt, doar ca...cu tata(acum am 20 de ani și m- am distanțat de el și el...acum regreta dar degeaba, ma țin cât mai...... (mai mult)
Nici una, exista o directiva a EU impotriva "turismului pentru obtinerea permisului de conducere" cum- i zic ei. Pe scurt faci scoala si poti da de permis numai dupa ce esti inregistrat ca rezident...... (mai mult)
Încrederea se pierde cel mai ușor și se castiga cel mai greu. Părinții tăi au nevoie de timp. I- ai dezamagit. Trebuie să vadă că nu mai faci aceleași greșeli. Chiar daca uneori nu vrem sa acceptam,...... (mai mult)
Andra
Stii toate melodiile Andrei si te consideri un fan adevarat? Hai sa vedem cat de multe stii!