Haideti sa ne imprietenim si pe Instagram!
Cei mai activi useri din categoria Tehnologie pe 2 Februarie 2025 sunt:
Cum pot să am internet pe laptop, gen cu date mobile sau ceva asemănător, dar fără Wi-Fi?
Bună ziua. Cum se poate afla numărul de telefon cu care a fost făcută o adresa de gmail? Mulțumesc pentru atenție
Salut TPU! am o intrebare legata de MySQL. Este adevarat ca fiecare tabel trebuie sa contina o cheie primara?
M- am logat pe yahoo email pe telefonul unei persoane, avand neaparata nevoie, insa din cauza agitatiei, am uitat sa ma dezloghez. Yahoo- ul a ramas conectat cu emailul meu, unde detin diverse emailuri...? (mai mult)
Salutare tuturor! Recent am cumpărat un laptop gaming și nu știu cum pot activa luminițele dim tastatura laptopului modelul este acesta Laptop Gaming HP Pavilion 15- dk2032nq cu procesor Core i5-...? (mai mult)
Salutare. Am o camera video de supraveghere (loosafe) si am pus cardul SD in ea. Am 32GB de fisiere cu extensia.epv cum pot deschide acele fisiere sa pot vedea ce a filmat? Exista ceva program...? (mai mult)
Hey, dacă telefonul meu este furat, apoi i se scoate cartela sim, este distrusă, apoi telefonul este resetat la setările din fabrică mai pot face ceva pentru al localiza?
Mai sunt și alte procesoare in afară de Intel și AMD?
Ce Windows este perfect pentru Intel Pentium 3?
Exista vreo metoda cu care se pot se pot recupera fisiere sterse de pe un card de memorie al telefonului, gen la unitatea calculatorului am optiunea sa pot baga cardul de memorie in calculator si sa il...? (mai mult)
Salut, TPU! Am o problema cu instalarea driverelor la placa video Nvidia Geforce GT 1030. Eroarea: "Nvidia Installer failed: graphics driver(failed), Nvidia PhysX (not installed). Dau Funda!
Buna ziua, Va rog la un computer pot imperechea 2 memorii RAM cu aceleasi caracteristici:capacitate, frecventa si CL dar fabricate de producatori diferiti sau pot monta de la acelasi producator cu Cl...? (mai mult)
Salutare! Adresez și eu o întrebare celor care cunosc în domeniu! Vreau sa încep în domeniul fotografiei și as vrea sa achiziționez un aparat foto. Îmi puteți recomanda anumite aparate foto în...? (mai mult)
Salut! Îmi poate recomanda cineva un stick de 128GB care să nu aibă vreun fel de eroare la scriere? Sau vreo firmă de încredere?
Salut. filmez pe Snapchat un videoclip și îl salvez. Când ma uit la video acesta este blocat și se aude doar sunetul. Ce as putea face? (Am șters multe poze și videoclipuri, dar nu pe toate.)
Pot face streaming cu i7 4770 si gtx 770?
Salut. De ceva timp, cand intru pe Chrome si nu imi apare bara intermitenta ca si cum as scrie ceva, dar eu nu scriu. Ce as putea face sa nu-mi mai apara?
VĂ ROG SĂ ÎMI DAȚI LINK- UL DE UNDE SE POATE ȘTERGE PROFILUL DE PE FACEBOOK. Vă rog nu îmi dați o pagină cu un exemplu defect care nu are mare legătură cu realitatea invechita! Am nevoie...? (mai mult)
Buna ziua.Doresc sa inregistrez ce se intampla in camera mea cand nu sunt acolo.Pot face asta cu laptopul? Exista un program sau ceva sa ma ajute? Am windows 11.Mersi.
Am o problema la pc, se simte miros de încins de la procesor, coolerul bate mai tare, PC ul parca se turează și îl apucă de se face monitorul negru 2-3 secunde. Ce are?
Salut TPU, am o combina Panasonic sa-ak44 si cand dau basul la MAX se aude urat, ce e de facut?
Am vazut pe Youtube o sonerie de telefon si vreau sa mi-o pun dar nu stiu cum se cheama soneria aia si e dintr-un episod dintr-un film foarte lung. Nu am cum sa descarc tot filmul
Am un prieten care vrea un sistem CCTV să îl pună la un containăr maritim aiurea pe un câmp, are curent electric in locatia respectivă. CAUTĂ CEVA BUN ȘI IEFTIN DE CUMPĂRAT AZI CE SOLUȚII...? (mai mult)
Cum pot sa maresc Bassul la boxa (Akai x10)? Mi se pare ca atunci cand o dau mai tare sau la maxim scade din Bass
Cum pot afla Nr de telefon a unei persoane. Persoana care doresc sa aflu Nr de telefon este juristă.
Salut! Cum as putea folosi o cartela sim intr- un router? Am cartela Vodafone si un router B260a tot Vodafone, cam vechi ce- i drept, bate mai degraba spre 3G. Am scos pinul de la cartela, ma conectez...? (mai mult)
Salut TPU! Stie cineva niste casti wireless android intre 150-250 lei care sunt bune?
Salutare, as dori sa achiziționez o pereche de casti pentru counter- strike 1.6 & csgo, am avut razer craken de care nu am fost deloc mulțumit iar acum am un hyperX Cloud 2 care sunt ceva mai bune,...? (mai mult)
Buna dimineata! Multumesc pentru raspunsurile voastre la intrebarea mea. Asta da nastere la urmatoarea intrebare... inainte de montajul acelei sigurante de aproximativ 40- 50 amperi, se monteaza doua ...? (mai mult)
Salut TPU! Sunt fumător de aproximativ 10 ani și mă gândesc să trec pe țigară electronică. Îmi poate recomanda cineva ceva de începător, cât de cât okay și accesibil? Și cam cât costă...? (mai mult)
Salut, de unde pot cumpăra banda led rgb 10 - 5m la preț bun, dar sa fie buna nu teapa cum am găsit pe eMAG.
Salutare TPU! Se mai pot recupera mesajele sterse de pe Facebook? Am citit ca se pot recupera doar daca ai facut contul Facebook pe telefonul respectiv. Contul Facebook a fost facut acum 8 ani si va dati...? (mai mult)
Salut. Am montat o camera de supraveghere HIKVISION 5MP 2.8MM IR80M pe un dvr Rovision 5mp 8ch, se vede groaznic de urat, parca are 1mp, care ar fi cauza?
Ce este un server PC?
Cum pot adăuga 2 poze in Microsoft paint sau chiar mai multe pentru a face niste memeuri?
Ma poate ajuta cineva pentru ca am acum cumparat un router dual band cu 2, 4GHz si 5GHz si la inceput au mers ambele retele dar acum ce de 5GHz nu mai merge, cand dau sa ma conectez la ea imi spune...? (mai mult)
Un Incarcator compatibil pentru Laptop Acer A315-51-388S 45w 2, 37A 19V, daca se poate si un site de unde pot lua produsul, gasesc prea multe si nu stiu care este compatibil
Salut,stiti vreun site/program cu care sa vad ce sursa are PC-ul meu? Multumesc
Bună, cum pot gasi driverul Intel gma 950 pe linux mint 18?
Ce parere aveti despre sandvis makerele ca astea? Sunt bune de ceva? https://www.klarstein.ro/Aparate- de- bucatarie/Gateste- cu- placere/Trilit- 3- v- 1- sandwich- maker- 750- W- placi- de- gratar-...? (mai mult)
Cu ce softuri se poate ridica calitatea/doar imaginea mai mult a unui clip cu rezolutie mai slaba? Ce config de sistem ar trebui sa converteasca in timp acceptabil 12h de filmare si cat ar dura?
Salut, o intrebare as avea, vreau sa imi cumpar airpods prima generatie, adica primul model lansat acum vreo 5 6 ani in urma nu stiu exact), daca ati avut sau aveti, merita sa le iau si foarte important...? (mai mult)
Salut tuturor, vreau sa ma apuc de fotografiat, sa fac poze profesioniste, ce aparat foto îmi recomandați la început și care ar fi cel mai bun?
Salut.Am o mica nedumerire legata de Telegram.Acum cateva zile am facut un grup pe care l- am distribuit pe Facebook viitorii membri avand acces pe baza invitatiei lasata acolo.A doua zi m- am trezit cu...? (mai mult)
In ce conditiii un site www cunoscut, gen eMAG poate disparea complet de pe net?
Buna dimineata! O garnitura "olandeza" poate ceda de la sine? E vorba de o instalatie de gaze in spatiu comun.
Salut! Cate partiti ar trebui sa fac pentru un HDD de 4TB si un SSD de 240GB?
Salutare TPU. Ma numesc Florin si am si eu o problema cu wireless- ul de la laptop. Pana acum o saptamana imi mergea wirelesul, de o saptamana nu mi se mai conecteaza la router si nici la telefon cu internetul....? (mai mult)
Cat consuma un gard electric?
Cum dr@cu sa pun Chrome pe Linux?
Boxa portabila EP118WS Difuzor Bluetooth cu radio FM incorporat
16
Memorie USB Kingston DataTraveler 50, 64GB, USB 3.0
50
Casti Bluetooth Creative Sound Blaster Jam
Animeforlifee9921 întreabă:
VulpeaDinUmbra întreabă:
Augustius întreabă:
DaciaRomania întreabă:
O să- ți zic cum vad eu situația.Te înțeleg fiindcă și eu am fost asa si sunt, doar ca...cu tata(acum am 20 de ani și m- am distanțat de el și el...acum regreta dar degeaba, ma țin cât mai...... (mai mult)
Nici una, exista o directiva a EU impotriva "turismului pentru obtinerea permisului de conducere" cum- i zic ei. Pe scurt faci scoala si poti da de permis numai dupa ce esti inregistrat ca rezident...... (mai mult)
Încrederea se pierde cel mai ușor și se castiga cel mai greu. Părinții tăi au nevoie de timp. I- ai dezamagit. Trebuie să vadă că nu mai faci aceleași greșeli. Chiar daca uneori nu vrem sa acceptam,...... (mai mult)
Pretty Little Liars
Atentie, posibile spoilere! :) Totusi, cat de multe stii despre "Micutele Mincinoase"?