Haideti sa ne imprietenim si pe Instagram!
Cei mai activi useri din categoria Tehnologie pe 7 Ianuarie 2025 sunt:
Buna! Cum as putea sa pun melodii pe o caseta audio si ce fel/brand de caseta imi puteti recomanda?
Salut, cum pot sa am acces la cont meu de yahoo ca nu mai am nr.de telefon?
Bună! Am o camera Fujifilm finepix s5700 care nu face poze. Cardul de memorie este gol, memoria interna este goala, totul funcționează perfect doar nu face poze(și nu este problema cu lentilele sau...? (mai mult)
Am un ceas Casio EF-527D-1AVEF, insa as vrea sa il modific in asa fel incat sa arate ca modelul EF527BK-1AV. Exista servicii care pot sa vopseasca atat bratara, cat si carcasa si butoanele in negru?
Care e treaba cu jailbreakul și aplicatiile pe iOS?
Mai are cineva smart tv Samsung și care are sunet slab pe bluetooth?
Dacă am macbook cu windows 10 pro x64 de unde pot lua driverele? Macbook pro iunie sau iulie 2012
Salut, am o camera ip dahua, e conectata prin cablu ethernet la un router si nu pot accesa imaginea live din aplicație sau web doar daca sunt conectat la aceeași retea wifi. ce sa fac ca sa o pot vede...? (mai mult)
Buna ziua! Am o problema cu, contul paypal, la confirmarea cardului si a bancii. Chiar daca datele personale de pe Paypal, coincid cu banca, nu primesc acel cod de 4 cifre pentru a mi confirma ...? (mai mult)
Buna ziua tuturor, am si eu o intrebare. vreau sa fac o mini masuta portabila pentru laptop si sa fie din lemn fara a acoperi ventilatoarele, problema este ca nu stiu din ce material sa folosesc pentru...? (mai mult)
Are cineva idee de ce dupa ce am instalat windows 10 pe un laptop Lenovo nu imi mai apare nicaieri wifi-ul? Doar prin cablu apare, wifi nu
Buna TPU. Se găsesc bratari nfc. Sa poti pune cardul pr el si sa platesti ca si telefonul?
Bună ziua cum îmi creez radio pe telefon gratis sau cu bani și cum fac să meargă să ascult în aplicația de radio RO Radio.
Salut! Am un laptop de la Victus HP specificatii I7- 11800H, 16GB ram 3200hz, RTX 3050 ti, 1T SSD, și îl am de un an. Faza este că mi se tot închide când mă joc orice tip de joc. Cel mai des ...? (mai mult)
Buna! Pentru a nu folosi mult spatiu de stocare cu pozele si videourile din galerie folosesc google photos.Dar deja am folosit 4 adrese de email ca am folosit tot spatiul de stocare.Stie cineva o aplicatie...? (mai mult)
Salut, eu am activată opțiunea cu autentificarea în doi pași și atunci când mă conectez pe un nou dispozitiv pe Google îmi apare conectarea pe celelalte dispozitive și trebuie să apăs pe opțiunea...? (mai mult)
Care este macbook pro ultimul apărut? Dar Macbook Air? Ms fundă.
Am pus windows 10 pro pe macbook pro 2012 jumate an. Cum să bag wifi? Am pus telefon hotspot USB. Drivere?
Vreau să cumpăr,un fierăstrău sabie, cu acumulator.are 120wati, cele cu fir având 2000 wați.sunt bune cele cu acumulator?
Buna, am fost pe 25/07 la Digi si am realizat un contract de FiberLink Gigabyte Popular, stand intr o zona rurala.Mi au zis ca echipajul va veni in 7- 10 zile.Au venit si au spus ca nu pot sa bage si...? (mai mult)
Am un iPhone 13 și nu știu cum să descarc de pe zedge un ton de apel. Mereu când vreau să descarc îmi spune să descarc Garageband. Am iPhone-ul de aproximativ 2 săptămâni
Bună! Vreau să vă întreb dacă știți cumva cum au fost făcute acele ident- uri de la Național Tv în 2013? Vă las un link la video cu ident- ul din toamna anului 2013 https://youtu.be/-...? (mai mult)
Buna seara, am si eu o problema la PC mi se intampla de mai multe ori fara sa apas pe nicio tasta sa mi se schimbe un tab de exemplu sau in photoshop de pe un layer pe altul in Youtube mi se intampla ...? (mai mult)
Buna ziua! Am un telefon de la iHunt care s- a inchis brusc si acum s- a deschis si blitul camerei din fata. De fiecare data cand scot bateria si o introduc la loc, blitzul dispare si reapare. Ce s- a...? (mai mult)
Salutare, Am un PC cu i7- 13700KF si nu stiu care e problema cu procesoarele astea mai nou, ca tot aud pe la stirile tech ca au probleme astea de gen. 13 si 14. Nu ma pricep la calculatoare si nu ...? (mai mult)
Bună! Vreau să vă întreb dacă știți cumva cum au fost făcute acele ident-uri de la Național Tv în 2013? Vă las un link la video cu ident-ul din toamna anului 2013
Salut. Recent am primit cadou un aparat foto Canon EOS- 50D. Funcționează bine, doar că am o singura baterie care e pe final. Vreau să îmi cumpăr un încărcător și 1- 2 baterii (model BP- 511A)...? (mai mult)
Am si eu o întrebare pe insta De la o vreme îmi dispari niste urmăritori doar ca atunci când veri fic nu arata ca mi-ar fi făt cineva unfollw.O fi eroare de la insta dau ce?
Eroarea error code 8 pentru play store in chromeos rammus cum o pot rezolva? De la ce este?
Salut! Din cauza unor probleme cu semnalul internetului la mine in camera, m- am gandit sa achizitionez un amplificator de semnal wifi fiindca deja a devenit enervant ca in fiecare moment al zilei sa ...? (mai mult)
Nu merge internetul! Îmi apare,, No internet. There is something wrong with the proxy server, or the address is incorect! Ce ar trebui sa fac?
Bună seara. Am o problemă cu un multifuncțional HP Deskjet 4122. Când doresc să imprim de pe telefon sau să fotocopiez ceva, respectivul document se imprimă micșorat, pe un sfert de pagină....? (mai mult)
Salut! Am o intrebare sa zic asa. Mai nou ma joc Ets2 si Microsoft Flight simulator, ambele jocuri care consuma ce e drept, insa nu sunt sigur daca e ok sa aiba placa temperatura de 82 de grade. Sigur...? (mai mult)
Bună Vreau să cumpăr o telecomandă originală la televizorul meu sharp aquos și vreau să știu dacă trebuie introdus vreun cod de activare...
Cum pot subtitra orice video? Am înțeles ca este o funcție la setări! Unde trebuie mai exact sa ma uit?
Cum trimiti cuiva un mesaj in privat pe Instagram daca mesageria acestei aplicatii este nefunctionala? E marea problema sesizata doar pe Insta, am incercat de multe ori sa trimit mesaje si nu mi- a mers...? (mai mult)
Buna, TPU. Nu vreau sa imi mai apara istoricul cautarilor in aplicatia Google de pe telefon cand vreau sa dau search la ceva. Cum procedez?
Unde îmi pot repara căstile(airpods) o casca merge perfect, cealalta cred ca are bassul spart?
Bună! Cei care aveți Kindle vi s-a întâmplat să citiți și să vreți să ieșiți din carte, dar să se blocheze și să îi dați restart? Are vreo problemă tehnică?
Mi- am achizitionat un Apple Watch, insa nu m- am documentat asa mult inainte. Am luat varianta Cellular, cea cu eSim, iar eu nu prea am cum sa il configurez cu eSim. Intrebarea mea e, ar putea fi ...? (mai mult)
Salut TPU, am luat un tv Smart HISENSE 43A6K, Ultra HD 4K, HDR, 108cm și se închide și blochează imaginea când sunt legat pe wifi, dar când am net prin cablu nu are nici pe naiba, deci care...? (mai mult)
Cum fac sa mearga Play Store in ChromeOS Rammus? Error 7 acum 8.
Oare există căști care nu au bass sau cu bass foarte puțin? (De preferat on ear) Mie nu îmi plac acele căști cu bass și nu găsesc la niciun magazin.
Cum pot reseta parola la Chrome os rammus? Ms frumos și fundă.
Se pricepe cineva cu instagramul? Am un cont profesional și nu pot monetiza Apare un x la conținutul de marca De ce?
Se pricepe cineva cu Instagram? Am un cont profesional și nu pot monetiza Apare cu un x la conținut de marca De ce?
Salut! Prietenul meu are o problema cu citeza de internet. A primit pc- ul de la fratele lui. Nu este vechi pc ul, are componente bune, gtx 1650 si ryzen 5. Insa viteza de internet este mica, a facut...? (mai mult)
Am internet si televiziune de la Vodafone. De ieri dupa masa nu mai merge internetul. Pe router sunt sagetile alea, care la mine tot apar si dispar. Si culoarea LED- ului este galbena. Imi puteti spune...? (mai mult)
Buna seara. Am un laptop, dar pana acum l-am folosit doar conectat la router-ul din casa. Daca plec in delta cu el, cum il conectez acolo la internet?
Am văzut un site ( the box) care au niște cutii cu lucruri în ele ( gen iPhone etc) și vreau sa știu și eu dacă sunt adevărate. A mai încercat cineva?
Boxa portabila EP118WS Difuzor Bluetooth cu radio FM incorporat
16
Memorie USB Kingston DataTraveler 50, 64GB, USB 3.0
50
Casti Bluetooth Creative Sound Blaster Jam
Biancasata întreabă:
magda00 întreabă:
dansarabia1234 întreabă:
Utilizatoare123 întreabă:
Nici una, exista o directiva a EU impotriva "turismului pentru obtinerea permisului de conducere" cum- i zic ei. Pe scurt faci scoala si poti da de permis numai dupa ce esti inregistrat ca rezident...... (mai mult)
Încrederea se pierde cel mai ușor și se castiga cel mai greu. Părinții tăi au nevoie de timp. I- ai dezamagit. Trebuie să vadă că nu mai faci aceleași greșeli. Chiar daca uneori nu vrem sa acceptam,...... (mai mult)
Nu s- ar întâmpla nimic, doar că trebuie să fii sincer cu tine și să te întrebi dacă tu chiar îl vei da în sesiunile viitoare. Adică ar trebui chiar să înveți pe bune și să- l iei. Dar...... (mai mult)
Hachiko
Ai urmarit cu sufletul la gura intreaga poveste a celui mai celebru caine din lume, Hachiko? Testeaza-ti cunostiintele chiar acum!