Haideti sa ne imprietenim si pe Instagram!
Cei mai activi useri din categoria Tehnologie pe 3 Februarie 2025 sunt:
Salut. Am o pereche de casti aqyris sirius. Pana acum au mers perfect nu am avut nici o problema, dar nu stiu ce s- a intamplat deoarece se aude foarte bine daca sunetul vine din stanga sau dreapta. Daca...? (mai mult)
Cele mai bune site-uri cu camere live din toata lumea? De site-ul WebcamTaxi ce parere aveti? https://www.webcamtaxi.com/en/
Mi- am luat un RAM DDR3 4 GB HyperX Furry Black și nu- mi merge. Când îl pun in PC nu afișa, ciudat este că cu celălalt RAM DDR3 low profile merge. Am incercat sa scot placa video și bateria, ...? (mai mult)
Salut TPU! Ma confrunt cu o problemuta. Prietena mea m- a invitat pe grupul ei care apoi m- a facut admin. Uitandu- ma prin setari, din greseala am setat ceva pe care nu il doream. Grupul nostru este ...? (mai mult)
Salutare. Am in carcasa la PC 4 coolere care se aprind. Intrebarea mea este, cum pot schimba culorile?
De unde pot sa iau o placa video ieftina de minim 2gb vram?
Buna ziua, ma poate lamuri cineva? Am un site(magazin) cand vreau sa verific daca apare pe google imi scrie Adresa URL nu este pe Google: erori de indexare. Nu poate apărea în rezultatele Căutării...? (mai mult)
Salutare, am si eu o problema cu contul google, sper ca ma puteti ajuta. Am vrut sa schimb parola deoarece nu o mai stiam, am schimbat- o si dupa imi cere sa confirm daca sunt eu cel care am contul ...? (mai mult)
Buna seara, am o problema, nu ma pot conecta la router prin cablu, pentru internet, am intrat la setari pe pc iar cand adaug pinul de pe spatele routerului imi spune ca nu este corect, s- a mai confruntat...? (mai mult)
Salutare, daca vreau sa ma joc GTA V dar sa ruleze jocul perfect in 60 fps sau cat mai bine dar rezolutia sa fie si ea la maxim atunci ce laptop imi recomandati? Nu mai vreau PC deoarece sunt flexibil...? (mai mult)
Salut. I- am cumpărat și eu aceste ceas iubitei mele și am o întrebare. Deci el merge ok, nu am nimic de spus numai că merge puțin cu lag la navigarea pe el, merge putin sacadat și voiam să știu...? (mai mult)
Cand sterg pe cineva din lista de Facebook(blocat)de ce imi apare Like la poze(unde a dat)? Nu se poate sterge si acest aspect?
Bună, am o mare problema cu o eroare de ecran albastru pe un laptop Intel Windows 10. Cum pot scăpa de ea? Am încercat tot ce am găsit pe situri pe YouTube și nimic nu a funcționat, cei care ați...? (mai mult)
Salut,am dat din greseala pe o poza pe insta si am bagat-o in arhiva si nu o mai pot vedea, oare de ce? Cum pot sa vad din nou?
Salut TPU. Ajutor. Am cumparat piese pentru pc (toate piesele plus carcasa noua). Le- am montat si acum cand am dat drumul la pc ma baga in bios direct, mai departe nu se duce. De la ce poate fi?...? (mai mult)
Hellou! Sper ca nu e reclama daca intreb: ce tip de imprimanta pot gasi, pentru acasa, wireless, fata/verso, scanner, care sa aiba cartusul mai ieftin? Daca exista si de dimensiuni mai mici, cu atat...? (mai mult)
Buna. Am achizitionat un calculator https://altex.ro/sistem- desktop- gaming- myria- vision- v36win- powered- by- asus- intel- core- i7- 10700kf- pana- la- 5- 1ghz- 32gb- 1tb- ssd- 480gb- nvidia- geforce-...? (mai mult)
Salut TPU, cum fac sa vad cine ma urmareste in secret pe Facebook sau Instagram, exista o aplicatie sau ceva?
Cum pot reda imaginea de pe telefon pe un TV non-smart? (pe lângă Chromecast)
Pot face un cont de Facebook(un al doilea cont)folosind o adresa de email temporara?
Salut, am conectat la ps4 o tastatura și în mouse să mă joc și mouseul are un delay când fac stânga- dreapta, sus- jos etc. Știe cineva de ce? Mouse ul e de gaming și poate nu este optimizat...? (mai mult)
Am văzut la un serial, la un laptop care avea windows 11 pictogramele(cred că erau programe) așezate una sub alta în rând fără spațiu mai pe mijloc. De exemplu aici https://www.imagebam.com/view/ME7VXY7...? (mai mult)
Cum partajez ecranul laptopului pe smart tv? Laptop: ACER Aspire 5 A515- 55 Smart TV: LG webOS TV 32LK6100PLB Am trimis un email la cei de la Acer si au zis ca lapopul meu suporta partajarea fara fire...? (mai mult)
Bună, ce as putea face dacă am fost blocata pe live definitiv... și nu mai pot face liveuri deloc? Am o mie de urmăritori doar ca am încălcat regulile pe live și m- au blocat. Va rog ce as putea...? (mai mult)
Salut. Mi- am dezactivat placa video din device manager, din greseala și acum îmi dă "no signal". Ce as putea sa fac? Am incercat sa intru de pe placa integrata sa o reactivez dar nu mi o arată în...? (mai mult)
Salut. Am un AIO EK Basic 360mm și vine cu un spliter de la o mufa cu 4 pin mama la 3 mufe pwm de 3 pin cu unul lipsa. Dacă as lua un spliter de la o mufa cu 4 pini mama la 4 mufe pwm dar cu 4 pin...? (mai mult)
Salut, am un AIO de 360mm deci trei ventilatoare cu conectivitate PWM de 3pini cu unul lipsa + radiatorul de 360mm care și ala are tot un conector PWM de 3pin cu unul lipsa. Ar fi ok dacă as lua...? (mai mult)
Unde pot pune pozele din telefon ca sa le pot șterge din galerie pentru a avea mai mult spațiu? In afara de laptop-stil, google foto
Salut, procesorul meu de pe laptop ajunge la 90° grade iar placa video in jur de 85°... E normal sa fie procesorul asa sau ce ar trebui sa fac? Procesor - ryzen 7 4800h Placa video - gtx 1650
Salut, cum pot curăța tastele laptopului fără sa le stric sau ceva?
Salut. Pe ce sa ma axez atunci cand imi cumpar un monitor? Pe inchs, pe Hz, pe rezolutie? etc Sunt gamer
Salut, am un laptop Intel și când ii dau drumul îmi arată ceva albastru cu o fată tristă și după îmi spune repair Windows sau ceva de genul nu știu ce se întâmplă. Ați mai pățit și voi...? (mai mult)
Salutare, Ce monitor este recomandat pentru un rtx 3060, buget 1500 ron? Dupa ce sa il aleg, dupa HZ dupa rezolutie? Tin sa mentionez ca vreau neaparat sa fie curbat
De ce pe Tik Tok când răspunzi pe unele live- uri atunci când trimiți din greșeală un răspuns greșit nu mai poți anula acel răspuns? Cu toate ca arata "anulare trimitere "? Nu sunt activ pe...? (mai mult)
Salut! Vreau sa achizitionez un rtx 2060 EVO? Ce inseamna EVO? E mai bun decat rtx 2060 normal?
Salut, credeți ca este ok sa pun placa video gtx 1650 pe un procesor Intel core i5 12600kf? Nu este procesorul prea puternic pentru gtx 1650? Procesorul are 10 nuclee iar gtx 1650 nu este o placa video...? (mai mult)
Salut. Exista un adaptor de la mufa fan la mufa aia RGB cu 3 pin și unul lipsa? Am un spliter pentru 8 ventilatoare plus ca sunt doua mufe de 3 pin și una lipsa unde scrie FAN. Si ma gândeam ca ...? (mai mult)
Am un Televizor PHILIPS cu tub diagonala 52 cm si am nevoie de o telecomanda. Va rog ce model de telecomanda este necesar? Cum pot gasi mai exact marca televizorului? Voi ati avut televizor Philips cu ...? (mai mult)
Salutari..am o întrebare. Am 2 televizoare în casa iar de aseară unul din ele merge aiurea, se întrerupe imaginea fără sa se blocheze, oare ce o fi aveți vreo idee?
Salutare, am o problemă cu Facebook- ul! Postez ceva pe feed- ul meu, iar postările nu sunt arătate prietenilor mei, ei pot vedea postate doar după ce intra pe profilul meu! Cum pot soluționa ...? (mai mult)
Umm la Insta vreau sa fac un video la story cu un anumit filtru si nu imi apare. Am crezut ca poate daca fac poze la Post cu acel filtru Insta- ul o sa il rețină si la filtrele de la story dar nu merge!...? (mai mult)
Ajutor. Legat de google foto. Când vreau sa pun poze acolo, dacă le șterg din galerie se sterg si de acolo, mi- a zis cineva ca trebuiau sa rămână acolo, eu mi- am făcut cont pentru a atașa...? (mai mult)
Buna seara! Am o întrebare. Imprimantele din cate știu merg pe cartușe, dar se termina foarte repede. As vrea o recomandare de imprimanta foarte buna care merge pe altceva in afara de cartușe!
Salut, am un mouse wireless dar nu mai am adaptorul acela, pot cumva sa îl folosesc fără el sau trebuie sa cumpăr alt mouse?
Salut TPU! Am dat resetare la un pc la setarile din fabrica și de o ora a rămas pe 25 %, oare ceva ok nu se întâmplă ca nu înțeleg de ce a rămas blocat în 25% și zice ca se resetează acest ...? (mai mult)
Salut, am acest pc pentru samp si pentru chestii in browser in general. https://www.computersh.ro/calculatoare- refurbished- 24/calculator- acer- veriton- x4630g- sff- intel- core- i3- 4160- 3- 60ghz-...? (mai mult)
Salut. E mare diferenta intre o placa video rtx 2060 de la Gigabyte cu 2 ventilatoare si una de la Asus cu 3 ventilatoare? Gigabyte: https://www.emag.ro/placa- video- gigabyte- geforcer- rtx- 2060- d6-...? (mai mult)
Cum sa pot sa am YouTube Premium Free nu trial?
Buna! Aveți probleme de conectare la aplicatia glovo? Primiti codul de conectare pe numarul de telefon?
Salutare.Am si eu un pc Intel Core I7- 9700F- CPU 3. 00Ghz, Ram- 16 Gb, Radeon RX550/550 Series GGDR5, Hard 1T, placa video 4GB plus un hard extern de 1GB. Mai merita sa ii mai pun inca o placuta...? (mai mult)
Boxa portabila EP118WS Difuzor Bluetooth cu radio FM incorporat
16
Memorie USB Kingston DataTraveler 50, 64GB, USB 3.0
50
Casti Bluetooth Creative Sound Blaster Jam
Alexandru7890 întreabă:
Augustius întreabă:
DaciaRomania întreabă:
antoniaidk întreabă:
O să- ți zic cum vad eu situația.Te înțeleg fiindcă și eu am fost asa si sunt, doar ca...cu tata(acum am 20 de ani și m- am distanțat de el și el...acum regreta dar degeaba, ma țin cât mai...... (mai mult)
Nici una, exista o directiva a EU impotriva "turismului pentru obtinerea permisului de conducere" cum- i zic ei. Pe scurt faci scoala si poti da de permis numai dupa ce esti inregistrat ca rezident...... (mai mult)
Încrederea se pierde cel mai ușor și se castiga cel mai greu. Părinții tăi au nevoie de timp. I- ai dezamagit. Trebuie să vadă că nu mai faci aceleași greșeli. Chiar daca uneori nu vrem sa acceptam,...... (mai mult)
Minunile lumii moderne
Cat de multe stii despre Colosseum? Dar despre Machu Picchu ori despre Orasul Trandafiriu? Afla acum!