Haideti sa ne imprietenim si pe Instagram!
Cei mai activi useri din categoria Tehnologie pe 26 Noiembrie 2024 sunt:
Bună ziua! Am nevoie de ajutor! Căștile mele nu merg amândouă odată merge doar una doar la telefonul meu la alte dispozitive merg amândouă. Care știți vă rog să mă ajutați
Pe Messanger la unele persoane îmi pare criptare end- to- end și nu pot trimite mesaje și nici acele persoane nu imi pot trimite deloc! Ideea e ca la unele persoane apare criptare end- to- end și se...? (mai mult)
O intrebare legata de site-ul acesta Prime Gaming. Pot sa iau jocuri gratis doar daca nu mi-a expirat abonamentul la Amazon Prime sau doar daca-s membru?
Salut, imi spune si mie cineva care este diferenta dintre aceste 4 modele de multimetru? Nu ma pricep la aceste aparate, vreau sa verific niste leduri diode si sa aflu voltajul pentru o carcasa pc https://meters.uni-...? (mai mult)
Ca un calculator sa functioneze: e bine daca pun: carcasa + placa de baza + processor + pasta termoconductoare + cooler + rami + sursa + ssd +placa video. daca le pun bine o sa mearga?
De preferat să- mi răspundă un om priceput la SOFTWARE. Acum ceva timp mi- am luat un calculator, însă grăbindu- ma si vazand ca e mai ieftin, am luat unul gata windows, am văzut ca are Ubuntu...? (mai mult)
Salut, am o întrebare, cum pot sa resetez bios la laptop? Si mai am o întrebare, există viruși care sa infecteze un bios? Mulțumesc pentru răspuns
Ce părere aveți despre browserul Via? Mi l- a recomandat un amic, seamănă cu cel de la Samsung oarecum dar întrebarea este va fi mult mai sigur decât Google Chrome? Adică vor continua să îmi ...? (mai mult)
Este adevărat că Microsoft Edge este mai sigur și mai bun decât Google Chrome?
Ce modalitati practice exista pentru a detecta cand o pagina web se modifica? Deci navighez cu un browser de internet o pagina web care in anumite momente apare o mica deosebire a paginii initiale....? (mai mult)
Bună TPU, există o aplicație pentru controlarea telecomenzii diamant led tv? Dau FUNDĂ
Salut, am luat o bicicletă electrică Devron 28220 și are display-ul în limba germană știe cineva cum pot schimba limba? Mulțumesc!
Salut.Daca trec de la o versiune de Android la una superioara, aplicatiile dispar si trebuie sa le reinstalez din nou sau ele raman in continuare pe noua versiune de Android? Din cei care ati mai facut...? (mai mult)
Hei, am o problemă, de câteva zile nu mai merge să sun pe messenger și nici pe cameră! Pur și simplu nu mai merge! Am dezinstalat aplicația, degeaba! Camera pe telefon merge și pe wattap! Ce ...? (mai mult)
Am un o problema la pc, când stau mai mult pe el deodată mi se face ecranul negru la monitor și îmi scrie hdmi no signal iar pc ul rămâne deschis și nu îl pot închide din buton ci trebuie neapărat...? (mai mult)
As putea sa fac live cu samp pe sepcificatile astea I5 4460 16 ram gtx 4 ram 1t hdd 222 sdd?
Salut! Este normal ca bateria unui laptop sa se descarce de la 50% la 5% in doar 5 minute? Laptopul despre care vorbesc a fost achizitionat in 2019.
De ce Google Chrome este un browser plin de viruși? Când descarc fișiere gen documente sau muzica îmi tot apare mesaje de la Google gen "Ai câștigat marele premiu...etc etc etc" de ce? Daca e creat...? (mai mult)
Am cumparat recent un router Tenda AC2100 model AC19, si am incercat sa- l conectez prin ethernet si dupa sa- l configurez. Am incercat sa accesez pagina de login ( 192.168.0.1/192.168.0.0/192.168.1.0/tendawifi.com...? (mai mult)
Salutare! Mi-am cumpărat recent două harduri de 500 GB SATA 32 MB, problema este că calculatorul meu cu procesor pe 64 biti,nu le vede, ce este de făcut?!
La ce folosesc acceleratoarele de particule de se investesc asemenea sume uriase in constructia lor?
Ce parere aveti de buildu asta: Rtx 4060 ti cu i5 12600kf si 16gb ram ddr4 3200mhz si sursa 650w si ssd m2 1tb. E bun pentru 2024-2030? Duce 60fps? Toate jocurile?
Cand stau pe apel pe discord si ma uit la ceva, prietenii mei aud sunetul de la mine desi folosesc casti. Cum pot rezolva problema asta?
De ce? Contul tău este restricţionat timp de 24 de ore Activitatea din cont nu a respectat Standardele comunităţii, aşadar nu poţi realiza una sau mai multe acţiuni pe care le realizezi de...? (mai mult)
Stie cineva de ce imi apare ca nu mai am spatiu de stocare cand deschid camera, cand eu mai am 20 de gb liberi. Am un samsumg a 14, poate i s-a mai intamplat ciuva.
Baieti, am dat un pumn in laptop si acum imi da fatal error, ce sa fac? (dau funda)
De ce mi se ia de pe card 10 lei lunar? De luna trecută am observat. La BCR am cardul
Ce procesor bun gasesc pana in 350 de lei?
Salut TPU am o problema cu monitorul cablul hdmi este stricat i s- a scos acel capac si nu il mai pot pune inapoi, am avut un alt cablu si l- am bagat pe acela eu avand un monitor de 165hz mie imi apare...? (mai mult)
Nu pot sincroniza mesajele vechi de pe Messenger Facebook. m- am conectat cu noul telefon și nu mai pot recupera vechile conversații, ele nu au fost șterse, trebuie doar să introduc un PIN pe care...? (mai mult)
Salut, am o intrebare, daca dau comanda de pe temu, curierul stie ce mi-am comandat?
Salut, am o intrebare, daca imi comand ceva de pe temu, curierul vede ce mi-am comandat? Dau funda
Cum închid un cont Facebook daca mi-a schimbat și mailul și Nr de tel și postează in continuare poze cu mine
I5-12600kf si rtx 4060ti pe 1080p face bottleneck? Asta imi iau. In special pentru gaming.
Ce înseamnă pe Instagram bifa aceea albastra? Daca o persoana importanta nu o are asta înseamnă că este un cont fals?
Salutare. Am si eu o trotineta electrica xiaomi mi 1s si nu stiu ce are, dintr- o data se aprinde si se stinge singura. Nu pot schimba modurile? Cand merge, merge cand nu merge, nu merge. Care...? (mai mult)
Din dilemele tehnologiei: cum faci sa blochezi accesul pe un laptop incat sa nu intre nimeni? Nici la service. Nimeni. Vreau mai multe optiuni. Multam.
Bună, când sun pe cineva pe messenger îmi arata tot ecranul alb, iar persoana respectiva nu poate sa ma vada, știe cineva vreo solutie?
Merita sa imi iau i5 12600kf in 2024? Nu prea am buget si vreau sa stiu daca cu un rtx 4060 ti duce orice joc in 60fps? Ps. La specificatii vad ca scrie memorie ram 3200mhz, 3600mhz nu merge?
Cum aflu parola unui email?
Cum as putea sa recuperez un cont de google fără sa mai știu parola?
Bună, am o întrebare. Astăzi mi- a venit unitatea de la PC de la reparat, iar când am conectat tastatura, la început s- a aprins becul ei, dar nu scria nimic dacă apăsăm pe ea, apoi s- a stins...? (mai mult)
Salut, am o boxa de 60w si 2 satelite cred ca de 20 20 si firma este Trust si la inceput bassul se auzea foarte tare, acum dupa un an basul de abia se mai aude. Ce pot sa fac in legatura cu asta? Se...? (mai mult)
Ce macos pot pune pe Macbook Pro a1278? 2012 cred că este
Cum poti face sa blochezi cel mai bine accesul in sistemul de operare / la o parte din datele de pe SSD? SSD e montat intr- un laptop si ruleaza win 11. As vrea sa fie o metoda tare, sa nu poata...? (mai mult)
Salut ce sistem de macos suportă macbook pro A1278? Mersi și fundă.
Am o dilema. Mi- am luat un Samsung Galaxy A55. Eu zic ca bateria ma tine bine, dar am o dilema. Cum altii au obtinut 8 ore screen on time cu consum al Facebook- ului asa mic? Am vazut gen ca le consuma...? (mai mult)
Salut. Daca imi iau un i5- 13600kf cu rtx 4060ti si 16 gb ram ddr4 3600mhz, pot pune sursa asta? https://www.pcgarage.ro/surse/spacer/spps- bzco- 650- 650w/ o sa functioneze nu? are toate cablurile ...? (mai mult)
Placa asta de baza este buna pentru un i5-13600kf si un rtx 4060ti? cu 16gb ram ddr4 3600mhz si o sursa 650w cu un cooler uranus. https://www.pcgarage.ro/placi-de-baza/gigabyte/b760m-gaming-ddr4/
Salut! Este cineva dispus sa ma ajute sa rezolv o problema de port forwarding? inteleg conceptul si pare simplu, dar intampin probleme deoarece eu am un router de la digi ( stabileste conexiunea la internet...? (mai mult)
Boxa portabila EP118WS Difuzor Bluetooth cu radio FM incorporat
16
Memorie USB Kingston DataTraveler 50, 64GB, USB 3.0
50
Casti Bluetooth Creative Sound Blaster Jam
contstersinteresscazut întreabă:
Stefa0072004 întreabă:
NoTurbinaNoGood întreabă:
NDT13 întreabă:
Nici una, exista o directiva a EU impotriva "turismului pentru obtinerea permisului de conducere" cum- i zic ei. Pe scurt faci scoala si poti da de permis numai dupa ce esti inregistrat ca rezident...... (mai mult)
Încrederea se pierde cel mai ușor și se castiga cel mai greu. Părinții tăi au nevoie de timp. I- ai dezamagit. Trebuie să vadă că nu mai faci aceleași greșeli. Chiar daca uneori nu vrem sa acceptam,...... (mai mult)
Nu s- ar întâmpla nimic, doar că trebuie să fii sincer cu tine și să te întrebi dacă tu chiar îl vei da în sesiunile viitoare. Adică ar trebui chiar să înveți pe bune și să- l iei. Dar...... (mai mult)
Batman
Batman, Joker sau Batmobilul iti spun ceva? Atunci, testeaza-ti cunostiintele in materie de Batman chiar acum!