Haideti sa ne imprietenim si pe Instagram!
Cei mai activi useri din categoria Tehnologie pe 4 Februarie 2025 sunt:
Salut, Am o intrebare legata despre Ometv. Cum pot sa aflu cu ce persoane am vorbit? As vrea sa aflu daca se poate.
Cine se pricepe la Poze Videoclipuri? Ce memorie RAM (cati GB) au cele mai mari stick-uri? Ca sa transferi de exemplu pozele din telefon în laptop?
Salut, am o dilemă cu PC- ul meu. Mi- am cumpărat recent un kit în care conține o placă de bază DDR3 cu CPU Boost, 16GB de 1600Mhz frecvență, i5 3470 și un cooler pentru acesta. Am ce ave- ...? (mai mult)
Salut, TPU! Stiti cumva un laptop, cat de cat, ok si la un buget de 700-800-900 lei maxim cu posibilitatea de a face upgrade la memoria RAM?
Salut, TPU! Stiti cumva cum pot adauga o placuta de memorie Ram la laptopul Allview Allbook L?
De ce când instalez Facebook pe telefon la conturi ma trezesc cu 2 conturi de Facebook, unul al meu și unul care ca titular are un număr mai lung de 13 cifre. SUNT CUMVA URMĂRIT, CA VREAU SA SCAP...? (mai mult)
Buna ziua! Am o intrebare! Cum reusesc sa aflu cu cine sau cu ce persoane am vorbit pe ometv?
Salut! Am castile Riotoro Aviator Classic si recent s- au defectat. Aud doar in casca stanga si daca conectez un alt cablu jack 3.5 mm tata- tata aud bine, dar nu mai functioneaza microfonul deloc. ...? (mai mult)
Îmi poate spune cineva unde găsesc în Romania suport metalic pentru montare ssd un PXNWV? Așa arată https://www.amazon.com/Deal4GO-Mounting-PXNWV-Inspiron-Latitude/dp/B08LT8R63T
Salut,caut o pagina sau sa-mi creez una pentru a scrie retete culinare, știți vreo una sau cum îmi pot crea eu o pagina web?
Salut prieteni, desi ma îndoiesc ca mai am vreo șansă de rezolvare voi incerca totusi sa cer ajutorul si aici. Facebook mi- a dezactivat contul din motive clar eronate.Chestia este ca au optiunea de...? (mai mult)
Salutare, se poate mari puterea semnalului unui router? Intreb deoarece semnalul wi- fi al routerului este destul de slab, in exteriorul casei nu am semnal deloc sau aproape deloc, modelul routerului...? (mai mult)
Buna, Dragi prieteni! Am nevoie de un cod sau plugin cu care sa pot prelua si afisa stiri de la parteneri. Gen ca rss da sa apara si imaginea articolului. Care ma poate ajuta?
Folosește cineva de aici Google Opinion Rewards? Chiar funcționează sau este doar vrăjeală? Practic nu este disponibil la noi în țară, dar am instalat cu VPN din SUA. Am citit pe internet că ...? (mai mult)
Buna.Am un chromecast.Nu ma prea pricep la el, l- am conectat la router.Am selectat acelasi router si pe android.Cand intru in google home sau airplay sa caut chromecast sa ma conectez la el nu il gaseste.Instructiunile...? (mai mult)
Salut, vreau sa imi cumpar un pc dar nu vreau pre- build. Nu prea ma pricep la componente. Va rog, sa imi faceti un wishlist cu componentele necesare pentru un pc cat mai bun pentru gaming in buget ...? (mai mult)
Salut! M-ar interesa să știu câte pagini s-ar umple cu 10-15.000 de semne în format Word? Mulțumesc!
Exista vreo aplicație în visual studio în consola pentru a tine evidenta populației? Sau pentru a tine evidenta produselor dintr-un magazin?
Salut, am fost recent sa imi cumpar un procesor mai bun decat cel actual si domnul cu procesorul mi- a spus ca placa de baza nu corespunde cu procesorul. Am o placa de baza - - - - - - - - - - - ...? (mai mult)
Hello! Stie cineva aplicatii prin care de pe un telefon pot vedea (cu acord evident) ecranul laptopului unei alte persoane? Am nevoie urgenta si sunt stiu sigur ca exista. Va mulțumesc!
Salut TPU, am o întrebare, cine știe sa ma ajute. De ce nu îmi merg filmele online de pe tlf sa le redau pe TV? Am încercat și prin hdmi și smart tv. Merge sa pun filmul apoi după câteva secunde...? (mai mult)
Poate cineva sa-mi recomande un microfon cu bugetul de 200-300 de lei care nu bazaie si sa se auda clar vocea? Funda!
Am vazut astazi ca s-a bagat android 12 pe A52s, cand credeti ca il voi putea actualiza?
Ce părere aveți de brandul Xiaomi?
Pentru internet la digi de 1000mbps am nevoie neaparat de procesor i7? Am verificat si placa de retea suporta 1gbps dar pe site ul celor de la digi zice si de i7. Eu am un procesor i5-4690K 3.50 Ghz.
Salut, vreau sa confecționez un joc gen 'Cine sunt eu?' :https://www.emag.ro/joc- playland- cine- sunt- eu- 3800077402403/pd/DCHD10MBM/?cmpid=86724&gclid=Cj0KCQiA8vSOBhCkARIsAGdp6RTVKqkhh7ADdhvSGAHQ_qUkip-...? (mai mult)
Lucreaza cineva pe editare video? E dificil? Eu ma uit la tutoriale si as fi interesat sa invat.
Salut, stie cineva daca pot afla conturile de Instagram unei persoane daca stiu doar unul, adica eu am aflat ca o persoana a facut un cont fals si a trimis mesaj unui prieten si vreau sa pot afla conturile...? (mai mult)
Stie cineva care ar fi pretul unei instalari de bios?
Salutare. Ce program recomandati pentru creerea unei baze de date cu mai multe pagini si o pagina principala care relationeaza cu restul? Multumesc anticipat.
Salut, legat de jocul Euro Truck 2, cand fac curse vreau sa ma bage prin locuri mai stramte, pe langa case, munti etc, nu pe autostrazi ca ma plictisesc, cum pot sa fac? Gasesc curse doar pe autostrazi...? (mai mult)
Am un ripiter hama cumparat din kaufland am dat 70 de lei are reset si wps si oprire cum il conectez pe telefon? Arata wireless nu se conecteaza si e conectat
Cand deschid PC- ul windows- ul se incarca greu, de multe ori am senzatia ca nu se mai incarca (chiar daca pe ecran apare "Se incarca"), adica imaginea de desktop parca nu vrea sa mai apara. Abia dupa...? (mai mult)
Salut! Este ok daca aplic o pasta termoconductoare ieftina la procesorul de la PC? Menționez faptul că pc- ul îl deschid foarte rar, o data pe luna ca să mai depozitez niste videoclipuri și oricum...? (mai mult)
Salut. Vreau sa aduc router-ul mai aproape de pc dar as vrea sa nu fac "cablaraie" prin casa. Ce pot sa fac?
Salut. Daca dau restetare la laptop ce sterge si windows-ul?
Salut. Mi- am cumparat un nou router dar cand il bag in priza si ii conectez toate cabluriile de la cel vechi si imi arata un bec rosu, nu da net, il gasesc in lista wifi de pe telefon. Ce trebuie ...? (mai mult)
Salutare, am o problema la smartwatch care se tot deconecteaza de la bluetooth- ul telefonului Samsung S9+ si de fiecare data trebuie sa il reconectez din aplicatia GloryFit. Inainte sa am Samsung...? (mai mult)
Pe unele mufe de display port apare litera D, o litera scrisa pe mufa, pe alte mufe nu apare litera D. Este posibil ca acele mufe care nu au litera D sa fie fake? Plus ca mai vad la "Brand compatibil:",...? (mai mult)
Salut! Imi poate recomanda cineva un laptop pentru lucrul de acasa(autocad, cam tot ce tine de office, programe de editare) si totodata ceva pe care sa- mi petrec oarecum timpul liber (filme, seriale,...? (mai mult)
Un hdd Seagate SkyHawk AI Surveillance facut sa mearga continuu, daca e pus pe un desktop normal de casa, ce-l inchizi si deschizi cand cum, in ce masura ii afectezi viata?
Salut! Am o problemă cu monitorul si nu stiu ce are. Cand aprind pc ul ambele functioneaza pana cand ma loghez pe pc(windows11) dupa aceea, ecranul monitorului se stinge dar inca functioneaza la fel ...? (mai mult)
Salut, de ce când montez un video pe TikTok, claritatea videoclipurilor este scăzută? Pana acum nu aveam problema acesta.
Bună! Am și eu nevoie de ajutor, laptopul meu a cedat și am nevoie de unul nou, mai mult de 1500 lei nu vreau sa dau pe el fiindcă folosesc doar pachetul office în special wordul. Singura mea cerință...? (mai mult)
Salutare TPU! Am un cont de Facebook mai vechi pe care nu-l folosesc, datele de conectare nu le mai știu, cum as putea ca sa-l șterg definitiv?
Buna TPU! As vrea sa imi pun navigatie pe masina, dar am o nelamurire. Multe navigatii au bluetooth, prin care poti sa- ti conectezi telefonul pentru a pune muzica de pe Youtube, spotify etc, fara ...? (mai mult)
Mi- a fost spart contul de Instagram si a schimbat mailul si nr de telefon. Am acces la fostul mail, dar nu am primit nimic. A sters sau blocat, nu stiu contul, ca nu mai exista cu numele acela....? (mai mult)
Salut,am conectat un hard extern la telefon și nu-mi găsește aplicația de descărcare, stie cineva de ce am conectat la alt telefon și a mers?
Hai salut! Am o problema pe care nu o pot rezolva si sper ca ma puteti ajuta voi! Treaba sta in felul urmator. Locuiesc in Spania si folosesc contul de Netflix al unui prieten din Romania. Doar ca, n-...? (mai mult)
Exista un buton de back pentru LabView? Ca am facut un proiect de vreo 2 ore si am apasat ceva gresit, sper ca n-am pierdut tot :))
Boxa portabila EP118WS Difuzor Bluetooth cu radio FM incorporat
16
Memorie USB Kingston DataTraveler 50, 64GB, USB 3.0
50
Casti Bluetooth Creative Sound Blaster Jam
Stelian1989 întreabă:
RAY întreabă:
UnchiulRamiz întreabă:
Renata0808 întreabă:
O să- ți zic cum vad eu situația.Te înțeleg fiindcă și eu am fost asa si sunt, doar ca...cu tata(acum am 20 de ani și m- am distanțat de el și el...acum regreta dar degeaba, ma țin cât mai...... (mai mult)
Nici una, exista o directiva a EU impotriva "turismului pentru obtinerea permisului de conducere" cum- i zic ei. Pe scurt faci scoala si poti da de permis numai dupa ce esti inregistrat ca rezident...... (mai mult)
Încrederea se pierde cel mai ușor și se castiga cel mai greu. Părinții tăi au nevoie de timp. I- ai dezamagit. Trebuie să vadă că nu mai faci aceleași greșeli. Chiar daca uneori nu vrem sa acceptam,...... (mai mult)
Spiderman
Ai trait in suspans la fiecare film cu Spiderman? Hai sa vedem cat de multe iti mai amintesti despre acestea!