Haideti sa ne imprietenim si pe Instagram!
Cei mai activi useri din categoria Tehnologie pe 4 Februarie 2025 sunt:
Salut. As vrea sa imi fac un nou pc. Pana acum am avut un pre- build. Acum vreau sa imi fac eu unul, sau cineva. Va rog sa imi lasati o lista cu componentele unui pc de gaming in valoare de 5500 lei. ...? (mai mult)
Se aude în interiorul laptop-ului cum bârâie întruna și nu știu ce să îi fac, am curățat ventilatoarele când am montat ssd-ul și de atunci tot face numai așa, de la ce să fie?
Bună! Cum sterg din yahoo toate emailurile primite la o singura adresa? Numai emailurile, nu adresa de la care vin, nu blocare. Am gasit in dreapta contactul dar nu si optiunea de a sterge mesajele....? (mai mult)
Vă salut! La întrebarea asta as vrea sa îmi răspundă cineva care se pricepe cat de cat. Cum as putea scădea turațiile coolerului din bios? (coolerul este cu 4 pini)
Bună bună, știe cineva vreo aplicație de editare a videoclipurilor?! Vreau sa lipesc un sticker făcut de mine, pe un personaj dintr- un clip, dar atunci când personajul se mișcă, sa se miște...? (mai mult)
Ce inseamna acel CL in fata la memorii de laptop-uri? De exemplu CL16, CL19, CL22,sunt placute mici sau mari? ca nu ma prind
Salut! Am și eu o problema cu Facebook-ul, prietenii nu ma pot eticheta și nu știu de ce. Îmi poate spune cineva care este soluția, ce trebuie sa fac?
Buna seara! Am cumparat de curand o tableta de la Lenovo si i-am pus o parola formata din 4 cifre. Nu mai imi amintesc parola. :)) Aveti idee ce as putea face?
Salut.In seara asta eram pe Youtube si ascultam muzica, incercam un Subwoofer pe 15" in fine, dintr- o data muzica s- a oprit si calculatorul parca era intr- un mod de freeze sau ceva de genul.Nu puteai...? (mai mult)
Cand primesc o notificare mi se lumineaza telefonul pentru 2 secunde, cum as putea sa anulez setarea, si daca as putea sa activez iluminarea laterala cand primesc notificare si ecranul e stins, am avut...? (mai mult)
Bună seara! Am nevoie de o camera video mobila, care atunci când se întrerupe curentul să treacă pe acumulator și când nu funcționează conexiunea la internet să intregistreze pe memoria SD. ...? (mai mult)
Buna! Am observat ca mi s- au sters din galerie mai bine de jumatate din poze, nu stiu clar cum. Partea buna e ca au ramas in google foto. Cum pot sa le readuc in galerie? Preferabil si in ordine cronologica...? (mai mult)
Salut Ce trebuie sa cumpăr pentru a avea curent din lumina solara Vreau sa me argat mașină de spălat televizor bec etc
De ce sunt asa slabe stocurile la procesoarele AMD RYZEN? caut cu disperare cum Ryzen 3 3300X la 3.8 GHZ si nu gasesc nicaieri sa dau comanda in Romania. Cine imi gaseste produsul dau...? (mai mult)
Hey... Am scapat din greseala telefonul in apa si a intrat apa in camera din fata(Samsung s9) va rooogggg ajutati maa ????
Care ar fi motivele erorii la incercarea de a ma conecta cu username si parola PPPOe? Sunt chirias si stiu datele PPPoe, dar am fost plecat din apartament o luna si cand am venit netul nu mai merge. La...? (mai mult)
Salut! Recent mi- am achiziționat o boxă portabilă led- uri în zona difuzoarelor. Acestea sunt conectate direct la placă și luminează intermitent, dar ceea ce aș vrea eu este sa le fac să lumineze...? (mai mult)
Salut! Am un laptop de gaming și mi s-a stricat placa video dedicata (rtx 2060) placa se poate schimba sau trebuie sa cumpăr un laptop nou?
Salut. Mi- am cumparat un Range Extender N300 Tp- Link TL- WA850RE pentru ca nu aveam in camere wifi. Mi- am conectat PC- ul la el, prin cablu. In jocuri am ping mare (100- 200) si nu stiu ce sa fac....? (mai mult)
Stie cineva o aplicatie unde daca faci poza la un obiect iti apare cat costa acel obiect stie cineva?
Care unitate optica este mai buna dintre Hitachi-LG GP60NB60 si Hitachi-LG GP57EB40?
Ce are lumea cu Bill Gates? Stiu ca e filantrop. A copiat sistemul de operare de la Steve Jobs, ca el l-a facut primul, nu?
Am router de la digi si l am resetat din butoane, iar acum nu mai merge deloc internetul, ce pot sa fac?
Salut. Stie cineva ceva legat de siteul: https://www.udemy.com/? scrie ca sunt cursuri acreditate international, dar e pe bune?
Am trecut la contractul de 1Gb la Digi, astazi l au activat, si am 900mb/upload si 300 download. eu avand 250 inainte sa maresc contractul, este normal sa am atat de putin la download?
Am o întrebare: mi se pare mie sau, in ciuda faptului ca avem oportunitatea sa interacționăm pe aci la vedere, in realitate asta nu duce la conexiuni in viața reala. Puteți spune voi ca ați creat...? (mai mult)
Salutare! As dori sa îmi cumpăr un ceas pentru job și sport! Ce recomandării aveți pentru a vorbi la el in timp ce lucrez fiind forte ocupat. Menționez ca am iPhone 11 pro. Buget 500 lei la mana ...? (mai mult)
Salut. Mi- s- a stricat pc- ul si a venit momentul pentru un upgrade. Nu stiu ce componente sau adaug asa ca as dori sa imi lasati ceva sugestii, daca se poate liste, cu ce componente sa adaug in lista. ...? (mai mult)
Salut! Recomandați mi niște arome de vape fără nicotina, pls.
Sunt interesat să cumpăr o placă video RTX 3070 Ti la un preț mai rezonabil, însă am verificat pe site- ul compari.ro și toți retailerii sunt excroci și cer peste 6.000 de lei pe această placă. ...? (mai mult)
De ce când bag stick usb de 64 giga merge lăguit tot ce e legat de stick uri iar când bag doar orice alt stick merge bine? Fundă A. Și cum repar stick ul?
Am facut cerere de marire a vitezei la Digi azi, cand il vor activa? Se poate si zilele astea?
Salut știe cineva de aici Cum as putea descărca aplicația pe un tv Smart diamant Horizon am incercat prin magazin play și direct din browser dar nu merge are prestabilit câteva fucti de explu. ...? (mai mult)
Am sunat la Digi sa mareasca contractul de internet la cel de 1GB, presupun ca trebuie sa vina la mine acasa sau il pot face de 1Gb si fara sa vina?
Ma puteti ajuta, am o problema la smartwatch care se tot deconecteaza de la bluetooth- ul telefonului Samsung S9+ si de fiecare data trebuie sa il reconectez din aplicatia GloryFit. Inainte sa am ...? (mai mult)
In data de 29.09. 2021 am comandat online o mizerie de SmartWifi de la compania de... TELEKOM Romania. In data de 01.10. 2021 am primit coletul, activarea acestuia a avut loc peste 5 zile si mergea foarte...? (mai mult)
Salut! am o placa video nVIDIA gtx 1050 si o placa de baza MSI A320M- A PRO, Socket AM4 si as dori sa cumpar acest procesor: https://www.emag.ro/procesor- intelr- coretm- i5- 10400f- comet- lake-...? (mai mult)
Bună, mi- am achiziționat un cablu HDMI- Tip USB- C ca să îmi conectez telefonul pe televizor...dar nu merge.Am băgat mufa la HDMI 1 dar degeaba...ce aș putea să fac să meargă? Trebuie să umblu...? (mai mult)
Procesorul AMD Ryzen 3 1200AF este compatibil cu Placa de baza ASUS TUF GAMING B550-PLUS?
Cineva a dat follow pe Instagram(nu l-a cel personal), există o cale ca să șterg acea persoană și să nu mă mai urmărească? Țin să menționez că nu urmăresc acea persoană.
Salut. Imi puteti spune de ce nu trece de 4. 07ghz in jocuri? Am activat din bios turbo dar trebuia sa duca pana la 4. 3ghz. E un i3-10100f 3.6ghz turbo 4.3
Intru pe calculator, se deschide, dar când dau click sa intru pe monitorul secundar, îmi da bluescreen și după tot îmi dă eroarea cu "Autorepair couldn’t repair your PC" Idei ceva?
Salut! As vrea sa imi achizitionez un PC de gaming de 2200 de lei, fara perferice, doar unitatea, vreo recomandare?
Ma loghez pe contul de google si imi apare ca trebuie sa corectez data de nastere sau sa fac family link si apas ok si imi cere sa ma loghez iar si face asa incontinuu, idei?
Salut, TPU! Am facut o tampenie! Mi- am facut un cont de Instagram si in telefon aveam datele unui cont de mail al unui coleg de la serviciu... datele pe Instagram s- au pus ale lui, inclusiv nr de ...? (mai mult)
Salut. Am un hoverboard care a stat nefolosit un an. Acum la incarcare led incarcator rosu si cel de la hoverboard verde pentru cca 10 min apoi cel de la incarcator se face verde si cel de la hoverboard...? (mai mult)
Salut, TPU! Am o problema cu update- ul 20h2 la windows 10. Nu am suficient spatiu pe pc (8gb), asa ca folosesc un stick usb de 128 gb. Cand ii dau update ma intreaba daca sa folosesc external storage....? (mai mult)
Https://altex.ro/casti-promate-harmoni-true-wireless-bluetooth-in-ear-microfon-alb/cpd/CASHARMONIWH/ Sunt bune de ceva?
URGENT! Salut, TPU! Am aceasta problema cand vreau sa dau update la windows 10 (de la 1703 la 20h2) "There were some problems installing updates, but we'll try again later. If you keep seeing this and...? (mai mult)
Mă poate ajuta cineva care se pricepe la smartwatch-uri? Scrieți-mi pe intagram m.a.r.r_m
Boxa portabila EP118WS Difuzor Bluetooth cu radio FM incorporat
16
Memorie USB Kingston DataTraveler 50, 64GB, USB 3.0
50
Casti Bluetooth Creative Sound Blaster Jam
Stelian1989 întreabă:
RAY întreabă:
UnchiulRamiz întreabă:
Renata0808 întreabă:
O să- ți zic cum vad eu situația.Te înțeleg fiindcă și eu am fost asa si sunt, doar ca...cu tata(acum am 20 de ani și m- am distanțat de el și el...acum regreta dar degeaba, ma țin cât mai...... (mai mult)
Nici una, exista o directiva a EU impotriva "turismului pentru obtinerea permisului de conducere" cum- i zic ei. Pe scurt faci scoala si poti da de permis numai dupa ce esti inregistrat ca rezident...... (mai mult)
Încrederea se pierde cel mai ușor și se castiga cel mai greu. Părinții tăi au nevoie de timp. I- ai dezamagit. Trebuie să vadă că nu mai faci aceleași greșeli. Chiar daca uneori nu vrem sa acceptam,...... (mai mult)
Corpul uman
Corpul uman este o "masinarie" care ne surprinde tot timpul. Testeaza-ti cunostiintele si vezi cat de multe stii despre acesta!