Haideti sa ne imprietenim si pe Instagram!
Cei mai activi useri din categoria Tehnologie pe 4 Februarie 2025 sunt:
Bună, deci am primit un pc. - prima data l- am deschis mi- a dat o eroare 0xc0000098 - după imi făcea figuri uneori dadea imagine la inceput alteori nu - mi- a intrat si in Windows, 2 minute dar...? (mai mult)
Salutari, stiti ce paca wireless de wi-fi/bluetooth ar fi compatibila cu Lenovo M72E tiny?
Salutare! Tocmai mi- am cumparat un monitor, Samsung odyssey G5- ul si l- am bagat in laptop. Am umblat in setarile de la monitor iar atunci cand dau restart la laptop, nu mi- l mai recunoaste, de fiecare...? (mai mult)
Care este diferenta intre playstation 4 si playstation 4 slim? (Nu ma refer la aspect) Dau funda
Stiti vreun program sau site unde as putea sa bag o culoare gen #6962b6 si sa imi spuna ce culori merg cel mai bine cu ea?
Salut.Am si eu o intrebare si anume:Se poate face upgrade la PS5? Adica doresc sa stiu daca pot sa ii pun un GPU adica o placa video mai performanta si sa ii pun un CPU mai performant? Dar as dori sa stiu...? (mai mult)
Salut, laptopul meu nu se deschide, înainte îmi apărea o notificare în care îmi zice ca lipseste un file in system32 de fiecare dată când puneam laptopul la incarcat și am creat un fișier notepad...? (mai mult)
Salut! Am activat YouTube premium de student, am dat toate datele, am primit e- mail înapoi pentru finalizare si plata a 15 lei/luna, însă cand am dat abonarea mi- a luat alt cont de google(având...? (mai mult)
Am facut un contract online cu Digi acum o saptamana si ceva si nu au venit nici pana azi, am mai sunat si am 2 cereri pana acum. Voua in cat timp v-au instalat serviciile?
Am vazut pe internet ca I5-9600K e mai bun decat I7-9700K pentru gaming. Este adevarat?
Bună! Vreau să vă întreb cât valorează aprox un laptop / tabletă folosită ca acesta. Modelul exact : ASUS Transformer Book T300L, I7 4500U 3ghz, 8GB RAM, 256GB SSD, Touch stricat, este din...? (mai mult)
Fratele meu mai mic mi-a sters ceva fisiere din system32 si calculatorul meu nu mai dadea boot bine, am schimbat hard diskul si tot nu merge, nu stiu ce sa fac, ajutor.
Daca imi schimb procesorul de la i3 gen 9 la i5 gen 9 si am coolerul de la Intel pentru i3 gen 9, trebuie sa fac upgrade la cooler?
Hi. Am o tabletă mai proastă și când dau pe rotire automată activată și țin tableta în poziție verticala ecranul stă cu josul în sus și când o întorc iar se schimbă. De obicei blochez ecranul...? (mai mult)
Am un i3 gen 9 si as vrea sa imi iau un i7 -9700k. Am un cooler Segotep cu 800-1500 RPM. Ar fi de ajuns pentru un i7-9700k?
1, Cum pot sa apar in primele rezultate de pe google? 2, Cam cat ma costa o pagină profesionala, un domeniu? 3, Merita sa plătești per clic, FB, Instagram? In prezent am pe publi24, olx ...? (mai mult)
Salut TPU, Stiti vreo aplicatie/formula in Excel/site unde pot calcula diferenta intre doua date calendaristice si rezultatul sa excluda zilele de weekend (practic doar zilele lucratoare)? Mersi...? (mai mult)
Salut, imi poate recomanda cineva o imprimanta decenta, pretul in jur de 400-500 ron? Nu imi trebuie mai mult decat sa printeze foi A4 si sa scaneze, dar doresc sa fie buna si eficienta.
Buna.Merita de cumparat un laptop Asus m50s? 4 ram ddr2 2.26ghz 500 gb Placa video 1gb Pentru mine vreau sa-l iau pentru jocuri Youtube etc. Multumesc!
Știți vreo aplicație cu care poți vedea cine ți-a dat unfollow pe Instagram?
Salut,daca am un procesor i5 6500 soket 1151 și îl pun pe placa de baza gigabyte h310m s2 va funcționa?
Salut. Daca as mina cu placi rx 580 de 8gb pe Ubuntu Linux, ETH cu programul PhoenixMiner, asi avea un mh/s putin mai crescut decat pe windows 10 sau pur si simplu o sa mi se miste rigul mai repede pe...? (mai mult)
Buna! Ce inseamna sa faci un site web si ce presupune asta? Care este treaba cu Hosting si toatea alea?
Alimentatoare pentru modelul asta de tableta https://www.dell-outlet.ro/tableta-second-hand-dell-venue-11-pro-7130.html gasesc pe undeva la pret decent? Este alimentator cu iesire 19V dar pe microUSB
Daca am o placa de baza care suporta generatia a 8 a si a 9 a cu soket 1151 si pun procesorul i5 6500 soket 1151 va functiona?
Hey! As vrea sa achizitionez un iPad 9, pe care sa il folosesc strict pentru facultate. Ce parere aveti? Este potrivit?
Salut. E ok sa folosesc hdmi 2.0 in gaming. Scopul meu e sa obțin 165hz 1080p. O sa se mișto ok în jocuri, în general csgo?
Bună, cum se pot monta materialele fonoabsorbante? Sunt provizorii?
Am o problema cu monitorul, nu se mai aprinde, l- am testat la alt pc si mergea. Totul a început de când am vrut sa ii schimb Hard Disk- ul cu unul de 1T am văzut ca nu mergea și l- am pus înapoi...? (mai mult)
Salut TPU, am o intrebare, in momentual actual am o Memorie ram Crosair Vengeance LPX 16 Gb, 3000 mhz, cl15 si as dori sa trec pe dual channel.Cum ar fi mai bine facut, sa imi cumpar inca o memorie...? (mai mult)
Salutare! Cum as putea tăia sunetul, de la o filmare pe care vreau sa o postez pe YouTube? Ideea e ca vreau sa postez filmarea respectiva, dar fără sunet
Ce program/extensie vpn gratuit este bun și care să nu îngreuneze calculatorul? Dau funda
Care rooter e mai bun dintre acestea? TP-LINK sau de la DIGI? De la digi are cablu de fibra optica si asta TP-LINK are cablu vechi. Ma intereseaza daca are WIFI mai bun.
Salutari TPU, as vrea sa imi fac un calculator singur, adica sa il cumpar pe bucati si nu stiu daca aceastea sunt bune, parere ceva la componente? Placa de baza + procesor(packet): https://www.pcgarage.ro/procesoare/amd/ryzen-...? (mai mult)
Ce mouse ziceti sa imi iau loghitech g305 wireless sau loghitech g502 cu fir?
Salut baieti, ma puteti ajuta cu un sfat? Mi s- a ars placa de baza recent si as vrea sa fac o schimbare si sa pun un procesor i3 10100f cu o placa de baza pe 1200 si 8gb, ddr4, momentan am o placa ...? (mai mult)
Ce sa fac am un cont de gmail furat de mult si vreau sa il recuperez doar ca mi s-a resetat parola si nr de telefon? Ce mă fac, va rog il vreau inapoi?
Vreau sa cumpar un ssd nou. Momentan detin doar un ssd de 240gb pe care am si windowsul si jocurile. Stie careva un tutorial bun pe internet care explica de la a la z. Ma refer de la montarea in pc pana...? (mai mult)
Salut, am un Acer nitro 5 cu i5- 8300h, gtx 1050 4GB, 1TB HDD si 8GB ram DDR4 2666Mhz Laptopul e inca in garantie si ma gandeam sa ii fac un upgrade cu un ssd de la Kingston A2000 nv1 500gb si inca...? (mai mult)
Am 17 gb la memorie "alte" cum pot sa imi dau seama ce aplicatii imi ocupa memoria?
Salut! Cine ma poate ajuta cu inregistrarea unui cont pe we-chat?
Salut! Am un microfon blue yeti usb și am o problema cu el! Când înregistrez pe YouTube sau pe alta platforma se aude grozav dar pe cs go se aude ca naiba! A mai avut cineva problema asta?
Merita 4400 lei pentru o placa video RTX 3060 Ti Gigabyte gaming OC?
Pana la urma Linux este un concurent pentru Windows? Ca asa se tot zice, dar vad ca are o cota de piata infima si e foarte vechi, are 30 de ani.
Salut TPU, am un DVR Jortan X 4 camere, am adăugat IP DVR- ului în router așa cum este indicat dar nu- l pot accesa de pe niciun, browser nici de pe internet explorer cu toate setările acelea riscante,...? (mai mult)
Salut! Cum pot maximiza calitatea sunetului intr- o masina unde ascult muzica de pe stick- ul USB? La sistemul de sonorizare al masinii nu am prea multe setari, insa m- am gandit ca daca fac conversia...? (mai mult)
Se mai poate repara ecranul unui telefon cu touch screen daca s-a spart, chiar daca acesta e inca functionabil(e chestie mai mult de estetica)?
Pe "anumite" siteuri cand urmaresc video nu sta imaginea pe 1080 pix si tot se schimba in theater mode, split mode si nu se aude nici sunetul. Ce sa fie?
Buna, am dat unpin pe icon word si nu il mai gasesc, in start nu mai este. Ce sa fac?
Ce sa aleg dintre un Smart tv cu Linux și unul cu Android? Cu Linux am mai avut și sunt multumit de el, as dori cu android, dar din ce am înțeles solicita instalarea multor aplicații(aplicații...? (mai mult)
Boxa portabila EP118WS Difuzor Bluetooth cu radio FM incorporat
16
Memorie USB Kingston DataTraveler 50, 64GB, USB 3.0
50
Casti Bluetooth Creative Sound Blaster Jam
Stelian1989 întreabă:
RAY întreabă:
UnchiulRamiz întreabă:
gllopel întreabă:
O să- ți zic cum vad eu situația.Te înțeleg fiindcă și eu am fost asa si sunt, doar ca...cu tata(acum am 20 de ani și m- am distanțat de el și el...acum regreta dar degeaba, ma țin cât mai...... (mai mult)
Nici una, exista o directiva a EU impotriva "turismului pentru obtinerea permisului de conducere" cum- i zic ei. Pe scurt faci scoala si poti da de permis numai dupa ce esti inregistrat ca rezident...... (mai mult)
Încrederea se pierde cel mai ușor și se castiga cel mai greu. Părinții tăi au nevoie de timp. I- ai dezamagit. Trebuie să vadă că nu mai faci aceleași greșeli. Chiar daca uneori nu vrem sa acceptam,...... (mai mult)
Deserturi
Pavlova? Banana Split? Creme Brulee? Toate sunt pe placul tau? Afla cat de multe stii despre ele!