Haideti sa ne imprietenim si pe Instagram!
Cei mai activi useri din categoria Tehnologie pe 4 Februarie 2025 sunt:
Buna, as dori sa imi cumpar o tableta grafica iar pentru inceput ma gandeam sa iau ceva mai ieftin, sa nu iau ceva scump si dupa sa ma plictisesc, am gasit aceste 2 modele, imi puteti spune care este...? (mai mult)
Care sunt cei mai periculosi virusi de calculator si cum recunosc daca este pericuols sau inofesiv, adica un grad de risc, adica si antivirusul online imi da risc la cheat engime imi da ca este...? (mai mult)
Salutare tuturor! Am si eu nevoie de casca dreapta wireless skullcandy Indy Evo. Ofer 50 lei. Am rămas doar cu casca stânga si nu pot mari volumul. ????????????????
Se intampla ceva daca nft urile sunt donwloadate? Adica ma gandesc ca oricine poate sa salveze o poza si sa o trimita mai departe. Discord are de gand sa baneze asta? Sau nu e vorba de poza aici ci mai...? (mai mult)
Salutare TPU, am o problema la windows 10 cu microfonul de la casti (cele de telefon ), pe front panel ac97/, nu reusesc deloc sa ma pot face auzit prin microfon. Am cele incorporate de la casti de ...? (mai mult)
Salut.daca am o placa de baza tip ATX imi merge si una mATX?
Salut,la pc am un cooler mai vechi cu tub si vreau sa ii dau tubul ala jos.Imi puteti spune cum?
Am bagat 3 euro credit in contul meu my Orange dar nu sunt in contul meu si am zis numarul correct am primit si mesaj ca 3 euro au fost audagati in contul meu am loat teapa?
Mi-am bagat credit cu 3 euro in cotul prepay cand intru in my Orange nu imi arata 0 euro si eu am bagat 3 euro in contul meu
Salut! Care din aceste doua memorii RAM este mai buna? Sunt compatibile ambele cu procesorul Intel Core i5 4460? Multumesc! https://www.emag.ro/memorie- kingston- 8gb- ddr3- 1600mhz- dimm- cl11- 1- 5v-...? (mai mult)
Salut.Am un gtx 1060 6gb i5- 3470 8 gb ram ddr3 cooler vechi cu tub.(dala lung) si vreau sa imi iau un i3- 10100f si o placa de baza https://www.emag.ro/placa- de- baza- gigabyte- socket- 1200- h410m- ...? (mai mult)
Salut TPU. Am un SSD de laptop si doresc sa il pun pe PC, doar ca, in PC nu mi- l vede. Am incercat si din disk management si din bios. Nu il vede pe nicaieri. Am incercat sa il conectez si prin USB,...? (mai mult)
Salut, am o intrebare legata de Facebook, mi- a aparut dintr o data pe data de 17 seara cum ca contul mi- a fost dezactivat si ca trebuie sa trimit ceva poza cu un act ca sa dovedesc ca sunt eu, am...? (mai mult)
Am deblocat o persoană pe Facebook și am căutat-o să îi dau cerere din nou și nu îmi apare, de ce?
Buna seara. Pot scana un cod QR cu telefonul dar acel cod sa fie tot pe telefon? Sa deschid un site pe telefon si sa scanez codul de pe acel site tot cu telefonul? Sitiu ca suna putin ciudat
Salut! Am pus din greșeală o rezoluția mai mare decât poate monitorul, imi arata input not supporting si nu pot sa fac nimic, nu pot accesa deloc calculatorul.Ma puteți ajuta va rog? Multumesc
Salutare! De curând m- am hotărât să îmi achiziționez un Dslr, deoarece vechea camera (un Fijifilm finepix) începe să mă lase. Așa că am cercetat și am citit și m- am orientat spre un Nikon...? (mai mult)
Bună TPU! Dacă fac hotspot de pe pc- ul de la muncă unde lucrez (mă conectez doar eu), există vreo problemă? Le apar lor prin vreo rețea sau eventual pot vedea ce accesez/scriu. etc?...? (mai mult)
Am primit cadou un mi fit 4 și nu știu cum să îi setez ora și data. Vă rog să mă ajutați!
Cum pot trece de contul google de pe tableta mea alview de si nu-mi mai stiu contulll google!
BUNAA, Știe cineva cum pot caută un cont/prieten, pe OnlyFans? Nu găsesc metoda de a cauta, mulțumesc! Fara misto! ❤️
Salut! Am un laptop IdeaPad 700-15isk și as vrea sa ii dau upgrade memoriei ram. Acum întrebarea mea este: se poate folosi orice marca de ram atât timp cât frecventa este aceeasi?
Cum scapi de shadowban pe Youtube si pe tiktok?
Salut TPU. Stiti ca atunci cand iti faci un cont de Facebook ti se cere sa pui un numar de telefon pe care sa poti primi mai apoi un cod cu care sa poti schimba parola. Intrebarea mea e cum pot sa schimb...? (mai mult)
De ce când încerc să dowlandeaz Mafia 3 de pe CD pe PS4, îmi arată disc durti or damaged.Pana la urma sa instalat, dar a trebuit să îl scot și să îl pun la loc de multe ori!
Cum modifica prima poza pe videoclip de pe Youtube? Acea poza modificata sa atragă cat mai multe vizualizari? In general cei ce au canale cu multi abonati. Funda!
Un site magazin online unde gasesc un laptop cu dvd la pret pana in 9 milioane?
Ce program, gratis bineinteles, as putea folosi pentru a printa ceva la orice dimensiune as vrea? Exemplu : steagul Eomaniei sa aiba lungime de 15, 5cm pe o hartie a4
De ce nu mai pot trimite de pe whatsapp fisiere pe mail? Inainte puteam, acum nu mai pot. Ce setare trebuie facuta ca sa pot din nou?
Cand lucrez in Microsoft Office, daca vreau sa setez fontul scrisului, cum fac sa il setez definitiv? De exemplu e setat pe 12, eu vreau sa scriu in marimea 16, setez pe 16, apuc sa scriu pe 16...? (mai mult)
Salut, vreau sa imi fac un id Apple si cand scriu parola pe care mi- o trimit prin mesaj in telefon pentru verificare da eroare si spune ca numarul nu e corect scris, chiar daca este exact cu cel trimis...? (mai mult)
Salut! Știți cumva cum sunt băieții de la flip.ro? Dacă telefoanele lor sunt ok? Am auzit ca ar schimba piesele în telefoane
Buna TPU! Am niste dubii legate de televizorul meu. Mai exact daca a fost lovit sau nu. Am avut 2 televizoare smart de la Samsung. Primul a inceput sa aiba o dunga neagra dupa un an de folosinta si am ...? (mai mult)
Salut Prieteni TPU. Ce părere aveți de Internet Fix Vodafone UPC? Merge bine? Aş vrea să știu dacă sânteți mulțumiți.
Salutare TPU! De anul viitor vom aveam acces la internet de 10Gb si vreau sa- mi pun. Dar pe partea asta nu ma prea pricep asa ca cer sfaturi pentru a ma asigura. Am o placa de baza MSI Mortan B250M care...? (mai mult)
Autentificare cu parola statica plus parola dinamica prin SMS. Cum adica prin sms la cine trebuie sa trimit sms o idee?
Buna seara, m- am logat mai de mult cu numarul de telefon pe tik tok si acum nu il mai am. Am incercat sa retrag banii facuti din live uri si zice ca mi- a trimis un sms pe acel numar. Stie cineva cum...? (mai mult)
Bună TPU. Oare nu știți vreo aplicație care de exemplu am un video cu niște persoane și vreau să le schimb fețele cu alte persoane cunoscute mie? Gen să zicem piesa Macarena și vreau să schimb...? (mai mult)
La sursa veche Serioux a PC- ului am urmatorii conectori: 1*20+ 4pin, 1*4+ 4pin, 1*PCI- E 6+ 2pin, 2 *Molex, 4*SATA iar la sursa noua Corsair 450 W, pe care vreau sa o achizitionez am Conectori 1...? (mai mult)
Salut la toti, o intrebare pentru cunoscatorii de hardware pentru laptop- uri, la noi in tara as putea gasi o placa de baza pentru laptop MSI GT72 2qe? Daca aveti linkuri bune din afara accept si asa,...? (mai mult)
Salut TPU. Pe pc- ul meu am un hard PATA si vreau sa ii pun un hard sata 2. Avand de la un alt pc pe care nu il mai folosesc, un hdd sata 2 dar cu win 7 pe el, vreau sa il trec pe pc- ul pe care il ...? (mai mult)
Vreau sa-mi iau o tableta grafica la vreo 70 de euro. Pot sa vad pe ea ce desenez sau ramane neagra?
Salutare tpu.De 2 zile primesc foarte multe cereri de prietenie pe Facebook si cand spun multe ma refer la cate 500 de cereri pe ora...Care ar putea fi cauza si cum le stopez? Pana acum abia daca primeam...? (mai mult)
Salut, am cumparat de pe cdk deal o licenta windows, inca nu am windows 10 si vreau sa mi-l pun, cum o activez? De unde iau windowsul, de pe Microsoft?
Am un PC(i5 3470, Gigabyte GeForce GT 1030 2 GB GDDR5, 8 GB RAM DDR3 și un hdd de 500)cam cat ar costa?
Stiti cumva dacă pot găsi o singura plăcută de ram ca aceasta EKRED4163016AD?
Salut TPU! Recent mi-am scapat telefonul (xiaomi redmi 9) si cand dau luminozitatea la maxim observ niste linii micute pe ecran multicolore. Ce sunt alea? E de rau?
Salut! Vreau sa intreb daca iau de pe g2a un card de 3 luni cu game pass xbox plata abonamentului prin ce metoda se va face?
Bună, am cumpărat de la Epson de la magazin nu online trebuie să o înregistrez pe situl lor?
Salut, de curând mi- am luat un PS4, dar când sa îl conectez la un monitor, îmi dau seama că merge numai rezoluția de 480p, când schimb pe una mai înaltă, ecranul face flickering, chiar și...? (mai mult)
Boxa portabila EP118WS Difuzor Bluetooth cu radio FM incorporat
16
Memorie USB Kingston DataTraveler 50, 64GB, USB 3.0
50
Casti Bluetooth Creative Sound Blaster Jam
UnchiulRamiz întreabă:
Mindfulness întreabă:
Stelian1989 întreabă:
RAY întreabă:
O să- ți zic cum vad eu situația.Te înțeleg fiindcă și eu am fost asa si sunt, doar ca...cu tata(acum am 20 de ani și m- am distanțat de el și el...acum regreta dar degeaba, ma țin cât mai...... (mai mult)
Nici una, exista o directiva a EU impotriva "turismului pentru obtinerea permisului de conducere" cum- i zic ei. Pe scurt faci scoala si poti da de permis numai dupa ce esti inregistrat ca rezident...... (mai mult)
Încrederea se pierde cel mai ușor și se castiga cel mai greu. Părinții tăi au nevoie de timp. I- ai dezamagit. Trebuie să vadă că nu mai faci aceleași greșeli. Chiar daca uneori nu vrem sa acceptam,...... (mai mult)
Vampire Diaries
Iti plac serialele cu vampiri? Ce stii despre Vampire Diaries?