Haideti sa ne imprietenim si pe Instagram!
Cei mai activi useri din categoria Tehnologie pe 5 Februarie 2025 sunt:
Buna seara! Am un iphone 6s, si cand fac o poza se vad pe partea stanga in colurile de sus si de jos margini negre( presupun ale obiectivului), imaginea este foarte neclara iar indreptat putin spre o...? (mai mult)
Buna ziua, stie cineva de ce pe Instagram imi apare mesajul asta:"Am observat activitati neobisnuite in contul tau.Confirma ti identitatea din aplicatia Instagram pentru a recapata accesul in cont"
Salut, de cateva zile am o problema la internet. De exemplu daca intru pe Google Chrome unele site- uri nu le pot accesa, pentru ca imi da eroarea asta: https://imgur.com/PugWhuy (eroarea asta o primesc...? (mai mult)
Salut, pe VLC MEDIA PLAYER cum pot sari peste o anumita secventa de exemplu las filmu sa ruleze pana la minutu 30 si de la minutu 30 vreau sa ajunga direct la 35 cum fac?
Voi ce varianta dintre cele 2 preferați di care este mai tare (adica de pe care se vede mai bine) TV pud pe comoda TV sau pus pe Perete!?
Îmi apare în bara de notificări la telefon google adică actualizarea modelului "Ok Google" ca să se audă mai bine când spun "Ok Google". Dacă dau "anulați" îmi apare din nou la notificări și...? (mai mult)
Buna. Am un modulator la masina, dar de o vreme imi intra un alt post de radio pe frecvența lui. Exista posibilitstea resetarii sau setarii unei alte frecvente? Multumeesc!
Salut, am o problema cu monitorul, cand il aprind imaginea dureaza in jur de 2-5 sec si dupa nu mai apare nimic, ce pot sa fac? Nu este de la mufa ca am mai conectat la alt monitor.
Astazi mi- am spart telefonul iar display- ul nu prea mai functioneaza, abia ce am reusit sa il conectez la pc unde am selectat ''transfer de fotografii'' mi- am sters toate pozele de telefon insa acestea...? (mai mult)
Pot sa pun placa asta video https://www.pcgarage.ro/placi-video/msi/geforce-gtx-1650-lp-oc-4gb-gddr5-128-bit/ pe o placa de baza AMD B450 procesor ryzen 3 3200g 4x2 gb ram
Salut TPU! O persoană poate sta pe Facebook 2- 4 ore continuu? Adică apare pe mess că este activ de 2- 3- 4 ore, apoi iese câteva minute sau o ora și după intra iar! Uneori este activă și la 03:00...? (mai mult)
Salut, am o problema cu un monitor, il aprind si dupa 2-4 sec se face negru, nu inteleg de ce, ca mufa nu are nimic.
Bună TPU, am o mare problema, cine știe cum sa ma conectez la un wifi la care nu știu parola... Deci mâine la școală o sa fie *bogățiile toamnei*. Si vreau sa ma conectez la wifi dar nu știu...? (mai mult)
Salutare TPU. Am un tv vechi cu tub doar cu mufa scart. Ar functiona sa imi instalez un chromecast? Sa zicem ca imi iau un adaptor scart rca si apoi convertor hdmi rca va functiona?
Bună TPU, am o mare problema, cine știe cum sa ma conectez la un wifi la care nu știu parola? Deci mâine la școală o sa fie *bogățiile toamnei*. Si vreau sa ma conectez la wifi dar nu știu parola...? (mai mult)
Salut TPU! Vreau sa cumpăr un procesor i5 sau i7 generația 10 sau 11 și am găsit pe olx la preț mult mai mic fata de cele din magazine. Pe unele scrie ca sunt made in Vietnam(mai rar), iar pe majoritatea...? (mai mult)
Am un laptop cu 32 de GB spațiu stocare intern și încontinuu am doar 190 mb, max 1.2 GB spațiu liber. Ce pot face?
Cum setezi pe Facebook sa ai un singur nume (doar Gheorghe) sau sa nu se deschidă poza de profil când apasă cineva pe ea?
Am nevoie mare de ajutor, am un laptop Asus si am probleme cu usb- urile. Am reinstalat toate driverele si cu Aplicatii si din Device manager, le- am dezactivat si le- am activat, le- am dezinstalat,...? (mai mult)
Salut! Am o întrebare legata de noul Hero 10. Sunt interesat sa cumpăr unul și am văzut ca este diferența de 600 lei între eMAG și site- ul Gopro.com. Se poate da comanda de pe site- ul lor în...? (mai mult)
Salut! Am o tableta One by Wacom si am o problema, cand o conectez la PC led ei alb tot clipeste in loc sa fie aprins constant, iar windowsul nu mi- o detecteaza. Am incercat sa reinstalez softul, windows...? (mai mult)
Doresc sa cumpar un procesor si am 2 optiuni. Amd 7 5800x sau i7 11700k? Nu ma intereseaza care e mai scump dintre ele, ci ma intereseaza care e mai performant. "Colind" de o saptamana site uri, video-...? (mai mult)
Daca niste casti bluetooth sau un telefon este incarcat complet alimentarea se opreste automat nu? In caz ca se uita cateva ore la incarcat.
Pe ce site-uri pot gasi huse de telefon misto, nu uratenii ca pe eMAG? Ceva in genul celor de pe shein.
Bună TPU! Nu știu dacă am ales categoria aferentă, dar am aplicația pay24, dar nu- mi pot adăuga cardul pentru a- mi cumpăra abonamentul de student. Ajung în momentul când îmi cere să confirm...? (mai mult)
Buna! Cum poate cineva sa te aiba la "prieteni" pe Facebook fara sa- ti fi cerut "prietenia"? Ma are cineva in lista lui, vede ce postez chiar doar pentru prieteni. Nu il am la prieteni. Nici prieteni...? (mai mult)
Salut, acum 2 zile mi- am resetat televizorul, am facut- o de pe telefon cu o aplicatie de remote, dupa ce am resetat tv- ul mi- am dat seama ca m- a deconectat autotmat de la wifi si nu mai pot umbla...? (mai mult)
Salut TPU! Am avut o discuție mai aprinsă cu cineva și persoana respectiva a trimis vocal pe messenger. Cum pot salva (în telefon) convorbirea ei pentru a o avea dovada pentru o viitoare plângere?...? (mai mult)
Salut, am și eu o placă video integrată Intel hd graphics care se instalează singură cum dau drumul la internet cum se instalează singur, deci vreau să știu și eu cam ce aș putea să îi fac...? (mai mult)
Buna, cum pot verifica nivelul de cerneala la o imprimanta EPSON?
Salut.Eu la calculator am realtek audio si de acum o zi am patit sa nu imi mai mearga sunetul si nici microfonul, imi apare ca sunt castile conectate la panel si sunt setate corect da ele tot nu functioneaza...? (mai mult)
Salut, am o problema cu un iphone 12, am avut capacul de pe spate spart si l- am dus la un service sa mi- l inlocuiasca si omul cand a scos capacul mi- a lovit putin bateria adica o facut o gaura mica...? (mai mult)
Bună TPU! Uneori cand pun un comentariu imi apare comentariul nu a fost postat, care o fi cauza? Mă refer la Instagram. Va rog sa ma iertati daca am postat in categoria gresita dar nu stiu unde...
Salut TPU! De vreo 4 luni laptopul meu are probleme, se deconecteaza de la wi- fi ca asa ii vine lui dar ii vine lui fix in cele mai potrivite momente.Ce pot face? Nu mi s- a intamplat inainte si nu ...? (mai mult)
Buna! Odata cu stergerea definitiva a contului de Facebook, se vor sterge si toate mesajele si comentariile la diferite postari? Multumesc!
Salut, TPU! Aș vrea de sărbători să-mi cumpăr un Chromecast pentru TV. Cei care au deja, sau care sunt mai informați, ați putea vă rog să-mi recomandați unul bun? Mulțumesc!
Buna! Daca un comentariu a fost marcat ca si spam pe Facebook, nu il mai pot sterge, insa intrebarea mea este, daca imi dezactivez contul de Facebook, mai apare intrebarea? Multumesc!
Buna ziua! Am nevoie de ajutor. Mi- am cumparat un pachet care contine 10M de banda led si una din ele nu se aprinde. Ma gandeam ca poate nu am facut contactul bine, dar banda care are acces imediat la...? (mai mult)
Buna! Daca imi sterg definitiv contul de Facebook, mai apar comentariile? Multumesc!
Cum instalez Windows-ul pe laptop, am încercat mai multe combinații de taste după ce am dat restart și degeaba, am un Asus Rog am luat toate f la rând
Ziceti-mi si mie conturi de facut poze acum. Mersi.
Am decupat o replica celebra dintr- un film in format audio mp3. Problema e ca replica respectiva e spusa prea repede, tine doar cateva secunde. De aceea as vrea s- o prelungesc cu, , incetinitorul''....? (mai mult)
Stie cineva cum sa scot sunetul cand imi scrie cineva pe Facebook Messenger? Gen, in afara sa- l pun pe silentios. Ca am dat la setari si am dezactivat optiunea ‘Sounds and vibrations" dar tot se aude...? (mai mult)
Gtx 1050 ti are alimentare separata? https://www.emag.ro/placa- video- gigabyte- geforcer- gtx- 1050- ti- d5- 4gb- gddr5- 128- bit- gv- n105td5- 4gd/pd/D20F52BBM/?X- Search- Id=e70f64361c1008962b3a&X- ...? (mai mult)
Mi s-a blocat contul de Facebook din cauza ca au detectat actiuni neobisnuite pe el, cum imi pot recupera contul, ma poate ajuta cineva?
Se poate șterge o conversație de pe messenger? (Facebook) sa nu ii mai apară și celuilalt căruia i-am scris? Sau nu merge decât sa îmi șterg mie conversația?
Salut! Cand incerc sa instalez drive ul de la Placa video (gtx 1050ti 4gb) mi se da blue screen cu eroarea nvlddmkm.sys Page fault in nonPaged area). Am reinstalat windows ul de 3 ori, am folosit aplicatia...? (mai mult)
Exista acumulatori de capacitate mica dar de putere mare?
Buna, Știți o aplicație cu care as putea asculta conversațiile de pe telefonul prietenului meu?
Salut.Am un laptop Lenovo si as dori sa intreb daca pot sa fac cumva cand este conectat la alimentare bateria sa fie deconectata si cand il scot sa se repuna pe baterie(la mine bateria nu se detaseaza)....? (mai mult)
Boxa portabila EP118WS Difuzor Bluetooth cu radio FM incorporat
16
Memorie USB Kingston DataTraveler 50, 64GB, USB 3.0
50
Casti Bluetooth Creative Sound Blaster Jam
Mindfulness întreabă:
Adi1987 întreabă:
Desh întreabă:
Cristinacrs16 întreabă:
O să- ți zic cum vad eu situația.Te înțeleg fiindcă și eu am fost asa si sunt, doar ca...cu tata(acum am 20 de ani și m- am distanțat de el și el...acum regreta dar degeaba, ma țin cât mai...... (mai mult)
Nici una, exista o directiva a EU impotriva "turismului pentru obtinerea permisului de conducere" cum- i zic ei. Pe scurt faci scoala si poti da de permis numai dupa ce esti inregistrat ca rezident...... (mai mult)
Încrederea se pierde cel mai ușor și se castiga cel mai greu. Părinții tăi au nevoie de timp. I- ai dezamagit. Trebuie să vadă că nu mai faci aceleași greșeli. Chiar daca uneori nu vrem sa acceptam,...... (mai mult)
The good wife
Te-a captivat povestea Aliciei si crezi ca stii tot despre acest serial? Hai sa vedem cat de multe iti mai amintesti despre The good wife!