Haideti sa ne imprietenim si pe Instagram!
Cei mai activi useri din categoria Tehnologie pe 5 Februarie 2025 sunt:
Salut. Am un laptop de gaming Asus TUF Gaming FX504GM- EN048, specificatii: Specificatii - Procesor Intel Core i7 - 8750H - 2. 20Ghz (generatia a 8- a) - Video Integrat UHD Graphics 630 - 4GB ...? (mai mult)
Salutare, cum se numeste mufa din imagine, se folosesc pentru a conecta boxele la statiile Sony (homecinema) https://piese- electrocasnice.ro/20230- large_default/cablu- difuzor- mufat- sony- cord- ...? (mai mult)
Salut! Aș dori să cumpăr de pe internet un laptop 2in1, cu sistem de operare Windows. Aș vrea să îl folosesc în special în Photoshop și pentru editare video. Motivul pentru care vreau să...? (mai mult)
Fac ore online. Ce sa fac sa fie mai bine pentru bateria laptopului? Sa stau cu el la ore bagat in priza si incarcat 100% sau sa il las sa se descarce pana pe la 20-40% si sa-l bag bag la incarcat?
Salut! Am si eu o curiozitate, abonamentul de internet de la Fiberlink Gigabit Popular Digi e bun, are o viteza mare? ajunge la 5GHz? ca as vrea sa ma joc pe Nvidia GeForce Now ca na nu vreau sa am probleme...? (mai mult)
Am primit o radio boxă, dar problema e că lipsește butonul de on/off.În rest se poate încărca la USB.Ce pot să îi fac? Înăuntru are un fir roșu dezlipit.Ar trebui să o arunc?
Salut! Aș dori să cumpăr de pe internet o tabletă, cu sistem de operare Windows. Tableta aș vrea să o folosesc în special în Photoshop și pentru editare video. Motivul pentru care vreau ...? (mai mult)
Am nevoie sa stiu ce sata are placa video gforce gt 710?
O modalitate prin care pot programa livrearea SMS-urilor exista?
Nu stiu daca am ales categoria corecta, dar am nevoie de ajutor urgent. Cum as putea sa realizez mai usor un desen din 3 vederi in autocad al acestei schite? https://ibb.co/BqBdSs4
Salutare! Am o imprimanta HP DeskJet GT 5820 All- in- One Printer si am ramas fara cerneala. Intrebarea mea este: pot folosi si alta cerneala decat cea originala? Am gasit un site cu ceva cerneala compatibila...? (mai mult)
Cum este posibil! Un audio record cu tel luat de mine unei alte persoane. La ascultarea înregistrării se aud alte persoane care comunica cu cea înregistrată. Cum e posibil ca pe tot timpul înregistrării...? (mai mult)
Am net la RDS și îmi cade din 30 în 30 de secunde. De ce se întâmplă asta? E Routerul meu WI FI defect? După ma conectează înapoi repede iar cade și tot asa. Cine s- a confruntat cu aceasta problema...? (mai mult)
Buna seara, am un flex Einhell cu acumulator si nu mai functioneaza, pe acumulator licare cele trei liniute de la baterie. Acum 1 saptamana nu facea asa, imi arata cat mai am baterie o liniuta, doua...? (mai mult)
Merita windows 11? Imi duce pe pc-ul meu din 2012?
Salut! Vreau si eu sa am si eu o viteza mai mare atunci cand pun la descarcat niste jocuri, ma refer jocuri pe pc.
Am găsit în pivniță la tata chestia asta, se numește Sps Soho+ salicru, ce este mai exact?
Salut TPU. Am o problema cu Google Chrome. Eu am motorul de cautare prestabilit Google, doar ca eu de fiecare data cand caut ceva pe browser, adica pe google sunt redirectionat pe Microsoft bing. Oare...? (mai mult)
Salut, De ceva timp mi- s- a stricat HDD- ul la laptop, am cumparat altul nou l- am pus la laptop si imi zice "No bootable device - - Insert boot disk and press any key" si nu stiu ce sa- i fac sa mearga,...? (mai mult)
Cum functioneaza aplicația surfshark? E un VPN practic, nu? Cum fac sa îmi securizeze telefonul aceasta aplicație și sa nu îmi ia nimeni IP - ul sau cum se numește? Vreau sa fac și pe laptop la...? (mai mult)
Stie cineva de ce nu pot intra pe usb sa instalez windows-ul? Laptop HP -15s-eq2027nq. Prima bootare
Salutare, am nevoie de o aplicatie gen google maps dar in care sa iti arate si stradutele mici care nu apar pe google maps si blocurile. Exista asa ceva?
Care este calitatea imaginii cea mai înaltă la care se filmează videoclipurile pe YOUTUBE (Cati P?)
Salut! Am si eu o intrebare in legatura cu reparatia unui telefon. Acest telefon are display- ul spart si in acest moment toate conturile sunt pe el si nu pot fi recuperate din cauza verificarii. Intrebarea...? (mai mult)
Cel mai bun ssd de 500gb pentru gaming?
Daca vreau sa transfer niste GB din partitia D pe partitia C ca sa am mai mult spatiu, asa- i ca trebuie sa sterg tot ce am pe partitia D/ sa mut totul in alta parte (backup) mai intai si doar apoi sa...? (mai mult)
Salut TPU! Atunci cand creez o baza de date in Visual FoxPro 9 si ii dau LIST, distantarea dintre coloane este prea mare si daca am prea multe coloane, pe restul mi le trimite pe alt rand. Cum as putea...? (mai mult)
Buna ziua. Merita sa iau un ps5? E mare diferenta intre PS4 si ps5?
Salut TPU, Care dintre voi ați dat update la Windows 11? Dacă ați dat update cum va merge? Merge Ok? Sunt bug-uri?
Salut! Cine mă poate ajuta? Am o problemă cu tabla interactivă la școală, am fost pus responsabil cu montarea software și am reușit! Ieri mergea totul bine, dar astăzi îmi arată că "Dispozitiv...? (mai mult)
Ce IDE preferati pentru Java dintre NetBeans si IntelliJ? Si de ce?
Salut! Tocmai ce mi- am luat un kit ijust s de la Eleaf. Întrebare mea este daca este normal sa se încălzească (aici ma refer la atomizor, gen la partea unde este siguranța si rezervorul). Se încălzește...? (mai mult)
Știe cineva cum aș putea să îmi recuperez un cont de Facebook, care e vechi si pe care nu l- am folosit de mult timp, din cauza ca l- am pierdut? Am dat să îmi trimită, codul (pe nr de telefon)...? (mai mult)
Care trotineta credeți ca e mai buna xiaomi mi pro 2 sau xiaomi mi electric scooter 3? Va rog ajutați-mă
Sa inteleg ca are si xerox, nu? https://www.emag.ro/multifunctional- inkjet- color- hp- deskjet- 2320- all- in- one- a4-...? (mai mult)
Ce trotineta îmi recomandați pana în 2000 de lei? Cu o autonomie buna
Hey TPU! In caz ca am rupt acele mici picioare de la ventilatorul placii de bază Intel, mai pot prinde intr-un fel acele picioare să stea lipite de placă sau trebuie cumpărată alta? Fundă.
Ce cpu se poate pune MAX. pe un alien m15x? speccy: cpu Intel Core i7 820QM_45nm_4x1.73_8mb_45w Motherboard sk g1 Manufacturer Alienware Version A07- asta are Socket G1 Chipset Vendor Intel ...? (mai mult)
Salut, am un laptop HP(nu știu modelul exact) și am reinstalat Windows 10 pe el iar acum nu mai am sunet. Am instalat drivere și programe care detectează driverele lipsă și le instalează dar nimic....? (mai mult)
Care din următoarele firme e mai bună : WD Elements sau Seagate?
Bună. Aș vrea să imi schimb numărul de telefon pe Skype. Cum trebuie sa fac?
Salut, Am un punct mic negru pe ecranul de la monitor de la ce poate fi? Dau funda, Mulțumesc!
Cum pot face sa-mi meargă orice pagina pe discord? Am iOS și nu merge, eroare la nfsw și nu știu ce sa fac. Eroare e aproape la orice grup de discord și normal si cu tot
Știți o aplicatie gen goodread care nu necesita ios 13?
Salut TPU, am si eu o problema cu o folie de sticla, a prins praf si fire de par, le- am indepartat si cand sa o pun pe telefon, mai are niste bule mici, ce pot sa ii fac? Este cumparata de pe net.Dau...? (mai mult)
Salut,am o problema cu tastatura, când apăs pe butoane nu scrie, trebuie sa apăs de mai multe ori. Daca pun alta tastatura merge.Am încercat sa-l pun la alt calculator și la fel.
Buna TPU, In ultimul timp am observat ca nu mai găsesc comentariile de la YouTube. Știe cineva ce pot sa fac sa-mi apăra?
Salut, as dori sa achizitionez bratara de fitness Bratara fitness XIAOMI Mi Band 5, Android/iOS, negru. As dori sa stiu daca masoara si activitatea legata de antrenamentele cu greutati, sa arate ...? (mai mult)
Salut, am inteles ca s- a lansat Windows 11 insa mie nu imi apare butonul de upgrade desi laptopul este compatibil si la Windows Updates imi apare acest mesaj : This PC can run Windows 11 Great news—your...? (mai mult)
Am instalat recent Windows 7 pe laptopul meu mai vechi și nu merge sa instalez Adoobe Reader.Ce as putea face?
Boxa portabila EP118WS Difuzor Bluetooth cu radio FM incorporat
16
Memorie USB Kingston DataTraveler 50, 64GB, USB 3.0
50
Casti Bluetooth Creative Sound Blaster Jam
Mindfulness întreabă:
Adi1987 întreabă:
Desh întreabă:
Cristinacrs16 întreabă:
O să- ți zic cum vad eu situația.Te înțeleg fiindcă și eu am fost asa si sunt, doar ca...cu tata(acum am 20 de ani și m- am distanțat de el și el...acum regreta dar degeaba, ma țin cât mai...... (mai mult)
Nici una, exista o directiva a EU impotriva "turismului pentru obtinerea permisului de conducere" cum- i zic ei. Pe scurt faci scoala si poti da de permis numai dupa ce esti inregistrat ca rezident...... (mai mult)
Încrederea se pierde cel mai ușor și se castiga cel mai greu. Părinții tăi au nevoie de timp. I- ai dezamagit. Trebuie să vadă că nu mai faci aceleași greșeli. Chiar daca uneori nu vrem sa acceptam,...... (mai mult)
Recunoasteti personalitatea
Le-ai auzit numele de nenumarate ori. Sunt cei mai celebri oameni din istorie. Poti insa sa le recunosti chipul?