Haideti sa ne imprietenim si pe Instagram!
Cei mai activi useri din categoria Tehnologie pe 5 Februarie 2025 sunt:
Cum calculez forta de rupere a unui placaj TEGO de 10 20 30mm? https://www.dedeman.ro/ro/tego/c/403 ==info== Placajul Tego este special destinat lucrarilor de cofrare si are o rezistenta ridicata...? (mai mult)
Pentru conexiuni electrictrice sub pamant(10- 20cm) unde sigur va ajunge apa (pentru un sistem de becuri max 1000w) ce se poate face ca solutie premium? Post- mortem_s- a pus gresit zic eu: fir normal ...? (mai mult)
Daca am cumparat un pc de la altex si vreau sa ii fac un upgrade la memorie, adica sa ii mai cumpar un hard disk.Cum pot sa il conectez daca are sigiliul de garantie si nu pot sa desfac carcasa?
Cum deblochez o persoană blocata pe Skipe?
Buna seara. Am o intrebare,rog pe cei care stiu sa ma informeze si pe mine. Pot sa vad filme pe un monitor lcd,direct de pe stik USB, prin adaptor usb la mufa de conectare a monitorului? Multumesc
Am un cont extrem de vechi de Facebook. Am uitat si adresa de email si parola. Cum pot face sa il sterg? Trebuie sa contactez pe cineva de la FB si sa le explic situatia? Daca da, cum iau legatura cu ...? (mai mult)
Buna ziua. Imi poate spune cineva ce fel de email este acesta? (gmail? yahoo? sau ce tip) office@vorsttm.ro? Multumesc
Cum pot sterge on intrebare de pe brainly.ro daca am pus-o recent?
Salut! Vreau să îmi fac upgrade la placă video! Dacă am pcu de 280-300 w, placă de bază h61h2-Ad ce placă video ar fi mai ok? Preferabil GT.
Pe Facebook se pot vedea postarile distribuite de mine din urma cu 6-7 ani in cronologia mea? Fara scroll!
Dacă îți faci cont paysafe, de băgat știu cum pot bagă bani în cont, dar de scos cum fac? Cum ii scot ca bani reali?
Salut. Ar functiona corect un RAM Kingston 4GB 2133MHz [ KVR21N15S8/4 ] cu un alt ram tot Kingston 4gb 2133MHz dar KCP421NS8/4 pe o placa de baza AsRock H110M HDV?
Cum stiu ca 1 procesor de pc nu mai e bun?
Cum fac dintr-un aparat foto ce stie macar 1080p un webcam, sau dintr-o camera de supraveghere un webcam, ce windows pe 32, 64, bit ar trebui etc?
Salut. Am si eu o întrebare. De ce dintr-o data mi-au dispărut 3 conversații de pe Instagram? Deci brusc nimic, gol in conversație.
Hei, TPU Acum o saptamana am intrat pe insta si am inceput sa dau follow si like mai multor persoane, pana cand mi- a aparut un mesaj pe ecran "incearca din nou mai tarziu. O perioada contul tau nu va...? (mai mult)
Pentru cei care se pricep la panouri solare, ce sa cumpar ca sa poata sustine o plita electrica (maxim 2500 W) si eventual sa aiba si o priza atasata sau ceva sa se poata face legatura intre ele?
Ce înseamnă Windows 10 pro retail?(doar retail la ce se referă?)
Ma poate ajuta cineva? Am un laptop pavilion 15 cu Windows 10 Home versiunea 21H1 atunci cand vorbesc la microfon se aude un harait, de ex cand inregistrez ecranul si nu numai, am verificat sa fie activat...? (mai mult)
Salut. Cam care ar fi diferenta dintre Adobe premiere pro cs6 si cc? Din cate am citit pe net, cica cel mai bun ar fi varianta cc. Totusi imi puteti explica mai detaliat cam care ar fi diferentele...? (mai mult)
Salut. Cam ce program ar fi cel mai bun pentru editari video?
Salut! Stie cineva de ce tasta, , home, , a laptop ului nu functioneaza? Functioneaza dar face altceva, nu- mi deschide meniul, daca sunt pe muzica sau Youtube, cand apas tasta imi pun pe pauza, ...? (mai mult)
Am trimis o cerere de prietenie unui fost amic cam nebunatic, acesta a acceptat, acum vad ca m- a scos din lista de prieteni și nu mai exista opțiunea de a- i trimite cerere de prietenie chiar dacă...? (mai mult)
CUM POT EXTRAGE CUVINTELE CHEIE mai precis cele care nu se repetă dintr- un text!? Există vreo pagină web unde aș putea scrie un text lung și ea să îmi dea imediat o lista cu toate cuvintele care...? (mai mult)
Salutare! Cum se numește programul cu care se editează acele tiktok uri în care versurile se derulează pe parcursul melodiei?
E greu sa faci un joc? Unul de 50- 100mb. Vad jocuri pe magazin play care costa 10 lei, 25 lei, 5 lei și au multe descărcări. Adică oamenii aia fac foarte mulți bani din jocuri de la 100.000 la ...? (mai mult)
Bună ziua! Exista site - uri unde se pot găsi persoane doar cu ajutorul unei poze?
Mi- am cumpărat un telescop astronomic ieftin și nu știu să îl montez sa privesc cerul cu el. Cum se montează? Acesta este telescopul de care zic: https://www.emag.ro/telescop- astronomic- f36050-...? (mai mult)
Apple Watch SE are safari?
De 2 saptamani am avut mereu probleme cu conexiunea la internet fiindca aparea led rosu la router. Am sunat la firma si a venit un om. A lucrat pe la fibra optica, a taiat din ea neintelegand nici el...? (mai mult)
Salut, Acum ceva timp am încălcat regulamentul Instagram, de atunci nu mai vad nimic când intru in aplicație, e totul alb. Nu am primit nicio avertizare că mi- a fost șters contul sau ceva de...? (mai mult)
Salutare! Intrebare pentru cei care folosesc centrale termine Immergas: stabilizatorul de tensiune v- a ajutat sa nu mai apara eroarea " E 01" uneori cand incalziti apa si aproape mereu cand incercati ...? (mai mult)
Salut, de pe ce site gen ebay luati licente mai ok la pret pentru antivirus? Multumesc.
Ce modem router wifi ar fi bun de pe amazon să aibă port în care să intre fibră optică și port LAN de 2. 5Gbps? www.amazon.it Că stau în Italia
Cum e cu incarcarea cartuselor imprimantelor laser? Am inteles ca e mai scumpa incarcarea.
Buna TPU! Am primit acest email de la Facebook " Am observat că ai probleme cu conectarea la cont. Dacă ai nevoie de ajutor, apasă pe butonul de mai jos şi te vom conecta noi. A avut loc o încercare...? (mai mult)
Salut, vreau sa invat C++ (o)are ar fi mult mai usor dacă aș scrie pe foi sa zicem 300-400 de "coduri" le-as invata mai repede?
Salut pot da inspect element de pe telefon in chrome (android) fara a descarca aplicatii inutile?
Salut! In momentul de fata am un Pc. gtx 1060 6gb i5 3470 8gb ram. Vreau sa schimb processorul dar placa de baza nu suporta decat pana in generatia a 3 a. As vrea sa imi iau o placa de baza mai ieftina...? (mai mult)
Am vrut sa fac o comanda unui prieten la un alimentator pentru Segate Expansion Desktop Drive 6TB.Din pacate nu stie dimensiunea mufei care intra in hard disk si nu am stiut ce sa iau.Dau funda celui ...? (mai mult)
Buna, am un Huawei watch GT 834 de ceva timp, dar atunci când mă suna cineva sau când îmi pun alarma nu vibreaza. În specificații scrie că trebuie sa vibreze. Știe cineva cum pot să îl fac ...? (mai mult)
Vreau sa scap de reclamele de pe Youtube(folosesc un smart tv). Nu vreau sa cumpar Youtube premium. Dau funda pentru solutie
La ce ar trebui sa fac ugprade prima data? Am un pc cu un gtx 550 ti 4g 8gb ram Intel i7-3300
Păreri xiaomi mi band 5? Mi-am cumpărat-o astăzi. Am văzut că are review uri ok
Care este faza cu PC ALL IN ONE? Sunt PC de Gaming sau? Când au apărut pe piața!?
Bună ziua. Dețin o camera de supraveghere wireless SRICAM SH028. Am instalat o pe aplicație și imaginile le pot vedea doar pe o raza de aprox. 100m, după dispare semnalul și se blochează. Intrebarea...? (mai mult)
Salut. Trebuie sa mi se livreze un laptop nou cu Free OS. Intrebarea mea este : cand voi instala windows- ul trebuie sa instalez eu driverele de sunet, de wifi, touchpad etc. separat sau si le instaleaza...? (mai mult)
Am scapat telefonul si s-a spart aproape jumatate din display, chestia e ca nu mai vad nimic pe ecran, trebuie neaparat sa schimb display-ul? Pentru ca e vizibil ecranul
Cum recunoaște algoritmul YouTube plagiaturile de genul:? https://ibb.co/Kmz9MnQ
Am o problema. Pe telefon pe WI- FI merge sa caut pe google, merge sa caut pe alte site- uri, insa nu se incarca YouTube, nu se deschide fereastra de login google cand vreau sa ma conectez la diferite...? (mai mult)
Boxa portabila EP118WS Difuzor Bluetooth cu radio FM incorporat
16
Memorie USB Kingston DataTraveler 50, 64GB, USB 3.0
50
Casti Bluetooth Creative Sound Blaster Jam
Mindfulness întreabă:
ArnautuStefaniaArnautuStefania întreabă:
Adi1987 întreabă:
skyrim2 întreabă:
O să- ți zic cum vad eu situația.Te înțeleg fiindcă și eu am fost asa si sunt, doar ca...cu tata(acum am 20 de ani și m- am distanțat de el și el...acum regreta dar degeaba, ma țin cât mai...... (mai mult)
Nici una, exista o directiva a EU impotriva "turismului pentru obtinerea permisului de conducere" cum- i zic ei. Pe scurt faci scoala si poti da de permis numai dupa ce esti inregistrat ca rezident...... (mai mult)
Încrederea se pierde cel mai ușor și se castiga cel mai greu. Părinții tăi au nevoie de timp. I- ai dezamagit. Trebuie să vadă că nu mai faci aceleași greșeli. Chiar daca uneori nu vrem sa acceptam,...... (mai mult)
2 Broke Girls
Te-ai amuzat si tu alaturi de Max si Caroline in serialul 2 Broke Girls? Hai sa vedem daca esti un expert al acestui serial!