Haideti sa ne imprietenim si pe Instagram!
Cei mai activi useri din categoria Tehnologie pe 5 Februarie 2025 sunt:
Buna! Cum as putea sa deblochez un iphone daca nu mai stiu parola? Am incercat toate modalitatile, chiar si cea cu iTunes, dar am uitat si Id-ul si Icloud ul. Ce as putea face?
Salut tocmai ce am dat upgrade la 1gb net digi. imi trebuie ruter de 1gb sa imi arate pe cablu care il pc viteza respectiva? eu acum sunt pe ruteru vechi si videza e urmatoare (DOWNLOAD Mbps 93.09...? (mai mult)
Bună! Am si eu un laptop Lenovo ideapad100 si vreau sa știu daca are acel loc pentru introducerea CD ului, de obicei eu stiam ca trebuie sa apeși pe un buton dar eu nu am niciun buton Va rog, cât...? (mai mult)
Https://www.emag.ro/bridge- wireless- philips- hue- compatibil- cu- gama- hue- control- ios- android- apple- home- kit- 8718696511800/pd/DJ0HR3BBM/?ref=fav_pd- title, https://www.emag.ro/lampa- led- integrat-...? (mai mult)
Salut TPU, vibratia laptopului poate cauza probleme de sanatate? Laptopul meu vibreaza destul de tare.
BUNĂ, TPU! Am nevoie de niște idei de subiecte pe care să le pun în Power Point, mă plictisesc și n- am idei ce să scriu, ce document să fac. Dacă puteți să îmi dați niște idei de subeicte,...? (mai mult)
Salut. Acum circa 1 an mi- am facut un cont Paypal, l- am folosit de vreo 3- 4 ori cred, oricum. Pe vremea aia foloseam un numar de telefon pe care astazi nu- l mai folosesc, insa Paypal inca crede ...? (mai mult)
Cu ajutorul unui prelungitor special, ar putea o baterie externa sa alimenteze un aparat electric in locul unei prize clasice?
Am facut un card de credit raiffaisen, si vreau sa ma loghez in aplicatia lor, dar imi cere un nume de utilizator si pin. PIN-ul il am, dar numele de utilizator cum il pot afla?
Salut! Luminozitatea telefonului este destul de slabă chiar și la maxim, la umbră. Ce aș putea să fac să cresc luminozitatea?
Salut TPU, am o mica problema cu driverul placii video (e una integrata, vega 11). Jocurile de ceva vreme imi sacadeaza destul de mult, de exemplu pe minecraft aveam in jur de 75 de fps pe survival ...? (mai mult)
Aș vrea sa ma apuc de programare. Cu ce limbaj de programare ar trebui sa încep? De unde sa invat? Mentionez ca sunt nu stiu nimic despre programare si nu sunt nici un geniu.
De unde pot achizitiona un sistem fotovoltaic care sa poata sustine o plita electrica sau o masina de spalat sau un calorifer electric... Ori ce anume trebuie sa stiu (specificatii) ca sa pot cauta ce ...? (mai mult)
Hey TPU, as vrea sa instalez aplicatia Xbox pe laptopul meu cu windows 10 Home, doar ca am dezactivat windows update si acum chiar nu- l mai pot activa, am incercat absolut toate metodele dar degeaba,...? (mai mult)
Vreau să-mi iau o cască Bluetooth, ce părere aveți de asta? https://altex.ro/casca-bluetooth-jabra-talk-25-negru/cpd/ACSTALK25/
Salutare! Doresc o recomandare pentru casti cu fir pentru pc, pana in 100 lei. Le voi folosii in special pentru continut multimedia (muzica, filme), si ocazional pentru gaming. Nu ma intereseaza daca...? (mai mult)
Ce avantaje ai daca urci frecventa ramilor? De exemplu eu am 2100Mhz si scrie ca pot sa-i duc pana la 2333mhz. Care este plusul?
Intrebare pentru cei cu tehnologia, ce tip de conectivitate foloseste aparatul Wellneo 3in1 foot massager? Stiu ca se poate conecta la priza dar cablul de alimentare este detasabil, ceea ce inseamna ...? (mai mult)
Acum mai bine de o zi mi- am completat cererea de pe site- ul telekom pentru a comanda un router smart wifi și nu am primit niciun email sau apel sau orice de la ei. A mai pățit asta careva? Ar trebui...? (mai mult)
Buna ziua! Detin un laptop ASUS ROG STRIX GL553VE i7 7700 hq, 1050 ti. https://www.emag.ro/laptop- gaming- asus- rog- cu- procesor- intelr- coretm- i7- 7700hq- pana- la- 3- 80- ghz- kaby- lake- 15- 6-...? (mai mult)
Din ce cauze se poate defecta portul HDMI? Va rog sa răspundă cei care se pricep!?
Windows m-a obligat sa fac update la Windows. Dar numai ca dupa descarcare m-a pus sa ii dau restart si dureaza de o ora incontinuu. Cat ar trebui sa dureze?
Buna ziua. Detin un iPad Pro 10.5 din 2017 la care i- am uitat datele de icloud nefolosindu- l in ultimii doi ani. As dori sa stiu daca exista ceva metoda de a face bypass la screenul de activation lock...? (mai mult)
E normal ca ps4 ul sa pocnească? Din câte am înțeles e de la căldură și pocnește capacul dar pocnește si când e oprit...
Am pus o poza pe Facebook normal si acum vreau sa o setez de profil, dar sa ramana aceleasi like uri, comentarii ca la poza respectiva, stie cineva cum pot face?
Folderul securizat de la Samsung este sigur pentru niste poze nud?
S-a stricat HDMI TV 4K LG... Se poate repara? Și cât costa!? Cine a avut probleme de genul asta!? Rămâne ecran negru și nu mai da semnal video la jocuri pe PLAYSTATION 4!?
Ce parere aveți despre acest laptop? Ruleaza bine aplicatiile, cu mai multe tab uri deschise? Este bun pentru uz personal, office, YouTube, Netflix etc? Mulțumesc! https://www.emag.ro/laptop-...? (mai mult)
In ultimul timp m- am gandit sa cumpar un smartwatch, cei care detineti sau ati detinut unul, regretati achizitia? Sunteti satisfacut de ea? Pot sa traiesc la fel de bine fara sa stiu cati pasi am facut,...? (mai mult)
Am primit mesaj la ora 4 de la un băiat, ca ce fac de nu dorm la ora aia. Altul, la ora 6, ii zice Neața. Băi și eu ma trezii acum. Cum sa fiu eu activa când eu dormeam? Verificai setările,...? (mai mult)
Am un ceas Lucent Mariner fabricat in Japonia si nu gasesc nimic pe internet despre el. Ma poate ajuta cineva cu informatii?
Dacă îmi schimb bateria de la iphone îmi va mai merge amprenta?
Exista un site unde pot atasa un fisier audio care sa se poata asculta doar online si dupa ce acesta a fost ascultat sa fie sters?
Stie cineva daca exista vreun loc pe net unde sa pot trimite un fisier audio care sa poata fi ascultat doar online si apoi sters?
Vreau sa ma mut in garsoniera noua si trebuie sa pun internet si tv si am de ales intre Vodafone(fost upc) si rds, cu telekomul sau altceva nu stiu daca merge acolo la mine in Chiajna. Acum care imi recomandati...? (mai mult)
Cine se pricepe:Cel mai bun DEKSTOP PC și Monitor Gaming (15000 lei buget maxim!)?
Buna TPU! La laptop mi s- a conectat automat la contul de pe laptop, contul de la Microsoft. Iar acum cand deschid pc- ul apare numele de la contul Microsoft, ci nu cel pus de mine. Problema e ca mi ...? (mai mult)
Salut TPU. De când o să pot să dau upgrade la Windows 11? Și când o să dau upgrade toate fișierele și aplicațiile de pe PC o să rămână pe pc sau o să se șteargă? Dau Funda!
Pe Facebook la toate aprecierele mele îmi apar pagini pe care nu le- am dat că îmi place pagina. Când intru pe o pagină să anulez că îmi place pagina nu apare ci doar scrie apreciază pagina.De...? (mai mult)
Dacă mă uit de mai multe ori la un story pe Instagram cealaltă persoană vede?
Ce browser folositi pe pc/laptop? Chrome Firefox Opera Edge Safari Brave Tor etc
Salut, mi s- a dezactivat contul de Instagram asociat cu cel de Facebook, ideea este ca nu- l pot folosi nici pe cel de Facebook daca acela de Instagram este dezactivat. Intrebarea mea este, dupa ce...? (mai mult)
Deci de pe un PC cu win XP SP3 (nu al meu) trebuie sa trimit un email de pe domeniul yahoo de genul popescu@yahoo.com catre un client de genul office@office.ro, ideea este ca apare ca s- a trimis emailul...? (mai mult)
Am un laptop si cand vreau sa dau mai tare sau incet din tastatura din butoanele de F corespunzatoare apare in stanga sus un pop-up ca schimb volumul. Cum fac sa nu imi mai apara?
Buna TPU, recent mi- am resetat telefonul, iPhone 7. Iar cu aceasta resetare mi- a upgradat si IOS- ul. După toată aceasta upgradare am observat ca nu mai poți face manual verificarea unei aplicații....? (mai mult)
Răspundeți repede! Care telefon credeti ca e mai bun? Samsung A12 sau Samsung A22? După ce criteriu sa îl aleg? Nu ma pricep?! 128gb
Salut, de ce nu mai pot da follow pe tik- tok? Adică le dau follow persoanelor respective, dar când mă uit la mine pe profil la, , urmărești'', îmi arată 0 și imi zice, , când urmărești persoane,...? (mai mult)
Salutare TPU, pentru urmatoarea configuratie de build facuta de mine as avea nevoie de o parere argumentata in alegerea unui GPU. Motherboard: Asus Strix Z590- F CPU: Intel i5- 10600KA Carcasa: Cooler...? (mai mult)
Bună! As dori ca sa știu cu ce program pot crea un video cu rezoluția full HD 1920x1080? Ca să fiu mai explicita: am o imagine cu rezoluția 1920x1080 și trebuie ca să creez un video de promovare...? (mai mult)
Salut, am vrut sa imi cumpar un rtx 2070 super jetstream dar e o perioada cam nasoala pentru placile video si nu se mai afla in stoc. Mai recent am vrut sa imi cumpar un rx 6600 xt dar nici acesta nu ...? (mai mult)
Boxa portabila EP118WS Difuzor Bluetooth cu radio FM incorporat
16
Memorie USB Kingston DataTraveler 50, 64GB, USB 3.0
50
Casti Bluetooth Creative Sound Blaster Jam
Mindfulness întreabă:
ArnautuStefaniaArnautuStefania întreabă:
Adi1987 întreabă:
skyrim2 întreabă:
O să- ți zic cum vad eu situația.Te înțeleg fiindcă și eu am fost asa si sunt, doar ca...cu tata(acum am 20 de ani și m- am distanțat de el și el...acum regreta dar degeaba, ma țin cât mai...... (mai mult)
Nici una, exista o directiva a EU impotriva "turismului pentru obtinerea permisului de conducere" cum- i zic ei. Pe scurt faci scoala si poti da de permis numai dupa ce esti inregistrat ca rezident...... (mai mult)
Încrederea se pierde cel mai ușor și se castiga cel mai greu. Părinții tăi au nevoie de timp. I- ai dezamagit. Trebuie să vadă că nu mai faci aceleași greșeli. Chiar daca uneori nu vrem sa acceptam,...... (mai mult)
True Blood
Stii totul despre serialul True Blood? Verifica-ti chiar acum cunostiintele!