Haideti sa ne imprietenim si pe Instagram!
Cei mai activi useri din categoria Tehnologie pe 6 Februarie 2025 sunt:
Unde găsesc parola de la hotspot pe ihunt titan p6000?
Imi explica si mie cineva unde gasesc acel tool din video- ul de mai jos si cum se foloseste mai exact in photoshop(de la minutul 1:00)? Cineva care se pricepe si poate sa- mi explice mai...? (mai mult)
Despre ce fel de date e vorba și la ce folosesc ele? https://ibb.co/K04X06j Și de ce nu reușesc să recepționez nici una?
Va salut. Am o problema/nedumerire despre care nu sunt sigur. Am cumparat azi de la cineva un mini adaptor bluetooth. Avea review- uri bune si mai multe produse la vanzare deci am zis ca e ok. L- am conectat...? (mai mult)
Salut! Am o întrebare! Ieri am luat ps4 slim de 500 GB și se aude un tickait nu l-am trântit am avut grija cu el doar ca se aude un tickait.
Salutare TPU. Am o placa video GeForce GTX 1660 SUPER, nu stiu daca stii jocul Call Of Duty WARZONE, practic merge sa il joc dar se incalzeste foarte repede pc ul, de ce?
Buna! Am o întrebare rapida. Eu am de gând sa îmi iau un Apple Watch pe culoarea alb … Dar eu am impresia ca se va murdari și nu vreau sa ii schimb brățara (sper ca așa se numește partea pe...? (mai mult)
Salut TPU, o intrebare pwntru cunoscatori! Ma puteti ajuta cu o parere despre componentele astea? - Placa de baza Gigabyte H410M H, Socket 1200 - Procesor Intel® Core™ i3- 10100F Comet Lake, ...? (mai mult)
Oare cat timp se pastreaza datele in Google drive, daca nu am mai cumparat spatiu, dar datele depasesc limita de 15 GB? Mulțumesc!
Bună! Ma puteți ajuta va rog cu o informație? Ce adaptor activ de hdmi la VGA sa iau sa fiu sigura ca îmi merge? Mi- am luat o placa video și nu o pot conecta la monitorul meu analog. Am înțeles...? (mai mult)
Buna dimineata! S-a schimbat interfata la Facebook? Sau e o anomalie? Ce apare acum, e urata, e greoaie, nu ma descurc deloc. PS Unde se incadreaza intrebarea?
Salut TPU, ajutati- ma sa aleg un RAM pentru overclocking, am 3 variante: https://www.corsair.com/us/en/Categories/Products/Memory/VENGEANCE- LPX/p/CMK16GX4M2B3000C15 https://www.xpg.com/us/xpg/646 ...? (mai mult)
Daca am dat advanced startup la windows 10 cum il pot repara?
Cei care se pricep la TV 4K LG.Din ce cauza se poate strica HDMI!? Nu mai primesc semnal video pe TV!?
Buna, am mai postat in legatura cu un laptop, e la mine la intrebari(am cautat un ssd pentru el), acum ma intereseaza o firma pentru asamblarea unui ssd si daca tot il deschid si o curatare completa...? (mai mult)
Buna TPU! Mi- am comandat un pc https://www.pcgarage.ro/sisteme- pc- garage/pc- garage/office- start- r3ge/ si faza este ca nu stiu cam cate fps o sa imi duca in jocuri. De exemplu in FiveM forza horizon...? (mai mult)
Bună seara, astăzi am cumpărat un cablu USB type C din magazin și acasă am văzut că e de 2A iar telefonul meu are încărcător de 5A adică fast charge, am observat că încarcă greu, ce e ...? (mai mult)
Sursa pc are un 12v constant? As vrea sa alimentez un casetofon si sa si pastreze setarile
Știți dacă pot sa trag de pe caseta video pe CD?
Salut! Ce pc imi recomandati pâna in pretul de 1000- 1400 de lei? Am vazut pe eMAG un pc la 1000 de lei si am vazut ca are review- uri destul de bune. Daca stiti un pc mai bun vă rog să imi dați ...? (mai mult)
Am două probleme și vă rog să mă ajutați. Contul meu de Facebook a fost dezactivat pe 5 august 2021 deoarece în urmă cu 3- 4 ani am postat pe un grup privat câteva filmulețe/poze fără drept...? (mai mult)
Salut! Am un televizor smart Samsung si atunci când intru pe site pentru adulți, nu-mi apar imaginile colore! I s-a intamplat cuiva? Apas pe videoclip si abia atunci e color
Salut! Azi am instalat un hack pentru CSGO și Windows defender mi- a zis că am 2 trojani trojan:win32/glupteba! ml trojan:win32/azorult! ml . Am dezinstalat hack- ul și w. Defender tot îmi...? (mai mult)
Salut, am un laptop și un monitor de 165hz, îl conectez cu hdmi dar nu reda decât 60hz ce este de făcut? Laptopul nu are display port așa ca dacă cumpăr un cablu displayport și un adaptor hdmi...? (mai mult)
Salut, am un pc ce nu l- am mai folosit de ceva timp, placa de baza este Asus prime h410m- d, se poate aprinde fara placa video, are mufe in spate la placa de baza pentru hdmi si vga, - am folosit ...? (mai mult)
Salut. Deci am un iphone si mi s- a intamplat o chestie dubioasa. Nu am poza de profil nici pe Facebook si nici pe messenger, cu toate astea, poza de profil de la messenger s- a schimbat singura cu o...? (mai mult)
Salut, am o placa video gtx 1050, i7 2600 procesor, placa de baza de la Lenovo si 8gb ram ddr3 1333mhz dual channel. Cand intru intr- un joc si blochez fps urile la 60 si imi scade la 59 imi face frame...? (mai mult)
Salut, Îmi poate spune cineva de unde pot cumpăra un adaptor usb c la jack, nu găsesc decât jack la usb c. Mulțumesc
Am etichetat pe cineva din greseala la o fotografie pe Facebook, cum pot sa șterg eticheta?
Cum pot schimba parola de la wifi (de la digi am)?
Buna tuturor. Am nevoie de ajutor. Am scris câteva pagini in word si din greșeală am apăsat ceva si s- a selectat tot si mi s- a sters. Stiu ca se poate recupera dar nu stiu cum. Imi vine sa ma ...? (mai mult)
Dacă vreau sa cumpăr spațiu in ICloud, sa zicem 200 gb, voi primi lunar câte 200gb? Și dacă vreau sa întrerup abonamentul îmi vor rămâne cei 200 gb sau vor lua cei 200 de gb?
Ce parere aveti de acest laptop? Credeti ca exista unul mai bun la pretul acesta? https://www.currys.co.uk/gbuk/gaming/pc- gaming/gaming- laptops/asus- rog- strix- g15- 15- 6- gaming- laptop- amd- ryzen-...? (mai mult)
Salut TPU, Am o problema cu mouse- ul ca am instalat o aplicatie sa- mi actualizez driverele si are o problema mouse- ul, cand apas pe buton si trag de fereastra nu stiu cum sa va explic e asemanator...? (mai mult)
Salut! Cum pot transforma un fisier text intr-un fisier audio?
Salut. Cei de la interlink.ro oferă și cd cu drivere pentru unitațile pc second hand? La instalare drivere sunt praf/confuz dacă le caut pe google :)) niște cd-uri sau un Cd ar fi de folos.
Buna TPU, am o problema la pc de aproape 2 zile, alaltaieri calculatorul mergea ok in timpul zilei, dupa seara a inceput sa se aprinda si sa se deschida incontinuu, cand m- am trezit l- am aprins si...? (mai mult)
Care este mai bun? Nikon3300 sau Nikon 3500? Sau care sunt diferențele că îmi par la fel.
Salut TPU, un video pe Youtube trebuie sa fie mai lung de 8-10 minute pentru a putea fi monetizat?
Buna TPU! Mi s-a facut o actualizare la laptop si imi tot apare sa intru la setari sa activez windowsul ca va expira curand. Ce pot face?
Se poate recupera un cont de WhatsApp? Mi- a fost dezactivat numărul de telefon, pentru că am făcut un nou abonament. Acum aș vrea să trimit o notificare, pentru ca lumea să știe despre noul...? (mai mult)
Un Home Cinema bun buget:4500-5500 ron!?
Bonjour, comunitate! Actualizarile care se fac atat de des la acest Windows 10, au ajuns sa ma exaspereze. De ce l- au mai lansat daca nu este finalizat? La cateva zile odata, pierd 1- 2 ore cu actualizarile...? (mai mult)
Bună, îmi poate spune cineva care e diferența dintre sata 1, 2 sau 3?
Bună, contează ce fel de sata sunt cablurile atunci când vrei să schimbi un hard disk? De exemplu dacă am un cablu de sata 2 și vreau să pun un hard disk de sata 3 sau mai puțin.
Salutare, stie careva de cand este siteul anime kage ro?
Tot incerc sa ma conectez pe Smart TV cu contul google dar nu functioneaza, scrie "Nu v- ați conectat/Numele de utilizator si parola nu se potrivesc". Numele de utilizator si parola sunt corecte dar...? (mai mult)
Salut, am o problema cu pingul cand intru pe google si fac speedtest imi arata ca am 2-3 ping dar in jocuri am 50, cum pot rezolva? Multumesc
Salut, am un pistol airosoft glock care trage dupa o incarcare, adica tragi o data si dupa va trebui sa incarci ceea ce caut eu daca este posibil, as putea sa il fac semi automat? Dau funda
Https://www.emag.ro/casti- mobile- gaming- razer- hammerhead- true- wireless- bluetooth- 5- 0- negru- rz12- 02970100- r3g1/pd/DWB6XGBBM/?cmpid=86951&gclid=CjwKCAjw9uKIBhA8EiwAYPUS3GmxWXZgJIAbGUpuQsCGB_NTDZ7hby2BSDesmpkUHqAoSMmbqTuvNRoCymkQAvD_BwE ...? (mai mult)
Boxa portabila EP118WS Difuzor Bluetooth cu radio FM incorporat
16
Memorie USB Kingston DataTraveler 50, 64GB, USB 3.0
50
Casti Bluetooth Creative Sound Blaster Jam
tonyc7 întreabă:
ArnautuStefaniaArnautuStefania întreabă:
skyrim2 întreabă:
mmamiruna întreabă:
O să- ți zic cum vad eu situația.Te înțeleg fiindcă și eu am fost asa si sunt, doar ca...cu tata(acum am 20 de ani și m- am distanțat de el și el...acum regreta dar degeaba, ma țin cât mai...... (mai mult)
Nici una, exista o directiva a EU impotriva "turismului pentru obtinerea permisului de conducere" cum- i zic ei. Pe scurt faci scoala si poti da de permis numai dupa ce esti inregistrat ca rezident...... (mai mult)
Încrederea se pierde cel mai ușor și se castiga cel mai greu. Părinții tăi au nevoie de timp. I- ai dezamagit. Trebuie să vadă că nu mai faci aceleași greșeli. Chiar daca uneori nu vrem sa acceptam,...... (mai mult)
UEFA Champions League
Ești microbist? Hai să vedem cât de multe știi despre UEFA Champions League!