Haideti sa ne imprietenim si pe Instagram!
Cei mai activi useri din categoria Tehnologie pe 6 Februarie 2025 sunt:
Salutare TPU. Am si eu o problema cu Youtube... De aseara tot incerc sa ascult muzica sau sa ma uit la video- uri si nu merge... Imi arata acel cerc care se invarte in continuu, ca si cum s=ar incarca,...? (mai mult)
Cum aflu daca televizorul meu smart Samsung are Bluetooth?
Bună, TPU. Am golit coșul de gunoi din Google Foto din greseala si fara sa realizez am sters un videoclip pe care voiam sa il pastrez. Exista vreo modalitate sa il recuperez? Dau funda.
A reusit cineva sa- si faca abonament la Telekom? Merita? Am vrut sa- mi pun internet de la ei, dar intr- o saptamana nu au fost in stare sa- mi spuna daca au retea in zona respectiva si sa- mi faca ...? (mai mult)
De pe ce site-uri as putea invata MySQL, de unde sa descarc MySQL și sa exersez?
Salutare! Am primit un PC de la munca. Lucrez de acasă. Însă, are o rețea proxy activata astfel încât pot accesa doar anumite siteuri. Dacă dezactivez proxy, pot naviga liber pe internet. Întrebarea...? (mai mult)
Salut! Cablul de internet de la Ps4 sau televizor la ce banda se conectează, cea de 2, 4ghz sau cea de 5ghz și dacă da, mănâncă din acea latime de banda de 300mb sau 867mb? Dau funda! Routerul...? (mai mult)
În ce programe pot exersa sa scriu cod în Python?
Salut TPU, Mi s-a udat pcul si nu se mai aprinde deloc, am testat ramii si sunt in stare ok, stie cineva ce as putea sa fac?
Salut. Ieri am încercat sa dau resetare la laptop marca Lenovo pentru ca se mișca greu și i- am dat o resetare ca sa șterg de pe el ce era adică fișierele care ii îngreunau activitatea. I- am dat...? (mai mult)
Salut, care este diferenta la aparatul glo dintre modul Boost si Standard?
În ce pot lucra Phyton?
Am o baza de date de email-uri. Cum pot trimite in masa un newsletter la aceste adrese de email?
Buna ziua. Am un televizor Vortex LED 32". Si un laptop Lenovo T500 ThinkPad. Ieri am luat un cablu HDMI(tv) si VGA(laptop). Eu le conectez si dau dupa laptop proiectare dar pe tv imi apare doar lipsă...? (mai mult)
Un TV ULTRA 4 K.În special pentru jocuri și Filme LIVE de preferat. FUNDA!
Salut! YouTube imi cere confirmarea varstei la unele clipuri si ma trimite intr- o fereastra unde sa dovedesc lucrul asta prin buletin sau card de credit. Am pus varsta pe contul meu peste 18, dar tot...? (mai mult)
Salut TpU, Am un monitor DELL S2721HGF și pixelii de pe ecran flicură (Nu știu exact dacă acel cuvânt se potrivește). Uite aici un videoclip ca să înțelegeți mai bine: https://youtu.be/o2zGGBDRDWc ...? (mai mult)
Salut, am niste casti hyperx cloud, au microfon detasabil si l-am pierdut. De unde as putea cumpara un microfon de genul pentru tipul asta de casti?
Salut! M- am conectat recent cu telefonul la plasma fratelui meu ca să ma uit la clipuri de pe YouTube, iar pe telefon eram conectat la contul de google, ceea ce a și apărut pe plasmă când s- a...? (mai mult)
Bună seara! Am și eu o nelămurire. În momentul în care dezactivez temporar un cont de insta, mai apare contul pe platforma pentru persoanele care ma urmăresc? Inclusiv postările, reperele, numele...? (mai mult)
Salut, ce placa de baza îmi recomandați pentru i7 10700K și i5 10600K? Nu ma interesează overclock. Doar vreau niște placi ok. Credeți că un Gygabite Z490M este suficient?
Bună TPU! Am un Oppo A15 la care am rămas fără încărcător. Încărcător original nu găsesc și nici nu aș vrea să iau, cred că ar fi prea scump. Mai am niște încărcătoare, unul de la ...? (mai mult)
Nu am sunet la calculator si nu stiu de ce.Brusc.Boxele nu sunt de vina pentru ca am pus niste casti si am un fosnet continuu orice as face.Tot ce presupune audio, nu merge.Am incercat 3 browsere si pe...? (mai mult)
Salut! Ce compilator (nu online) as putea folosi pentru Phyton? *cum e Code::Blocks la C/C++*
Am un laptop de gaming si când intru într- un joc după 5- 10 minute procesorul de la 87- 88 grade(el suporta maxim 100 grade) scade brusc la 77 și automat fpsurile in jocuri. Gta5 de la 80 fps ajunge...? (mai mult)
Salut! Ce program imi trebuie ca sa transfer fisiere de pe PC pe Iphone?
De ce caca astia de la google nu au o adresa de email in care poti sa le scrii? Acum toti se caca pe ei cu formulare peste formulare si vezi ca totul e robotic si nu reusesti sa completezi nimic pentru...? (mai mult)
Salut! La placa de baza B460 DS3H merg puse 5 ventilatoare la carcasa sau doar 3? Chiar am nevoie de un răspuns rapid și sigur.
Ce părere aveți de Asus M515 BQ397 MXM? AMD Ryzen 7 5700U de 1.8 GHz, 16 Gb RAM DDR4, SSD de 512 Gb, ecran LED de 15.6. Fata de alte laptopuri similare, acesta costa pana in 3000 de lei și sunt...? (mai mult)
Hei TPU! Am și eu Casti audio Xiaomi Mi True Wireless Earbuds Basic și am o problema. Nu mi se conecteaza ambele la telefon ori cea dreapta, ori cea stânga. După ce m- am uitat la tutoriale am văzut...? (mai mult)
Salut, de ceva timp cand ma joc csgo pur si simplu dupa ceva timp iese din joc fara vreo eroare sau altceva, ce se intampla?
La calculatorul desktop nu mai imi merge sonorul.Ieri a mers, azi nu mai merge.Brusc.Si nu stiu de ce.Deci nu merge pe nici un site care presupune sunet(YouTube, siteuri tv etc)si pe nici un browser.Am...? (mai mult)
Salut! Eu am dorit sa instalez un mod pentru un joc si am dezactivat virus and threat protection pentru 10 min si cand l- am activat inapoi si dupa am iesit nu l- am mai gasit acolo! (ps mi s- a umblat...? (mai mult)
Idei de videoclipuri pentru canalul meu de YouTube!
Salut, intrebarea se adreseaza celor ce sunt utilizatori Apple. (mai exact cine detine un MacBook). Intrebarea este, de ce merita sa cumperi un MacBook Air avand in vedere faptul ca, costa foarte mult...? (mai mult)
Daca programez emailuri pe Gmail se trimit in ziua aceea chiar daca nu ma conectez la internet sau nu intru pe adresa?
Bună știe cineva cum pot reinstala Windows 7 pe calculator? Când ii dau drumul îmi da o eroare și singura cale e să reinstalez Windows-ul dar nu știu cum
Salutare, vreau si eu o recomandare pentru un wireless puternic pentru casa si gradina bun prin wifi. Am un wifi pentru casa dar nu am semnal si afara, vreau ceva puternic sa am wifi peste tot. Ce imi...? (mai mult)
Laptop Gaming sau Desktop Gaming!?
Salut, am făcut contul doar pentru aceasta întrebare. Am un cont pe Instagram, cu un e- mail vechi, gen nu mai am acces la el. Aseară totul bine și frumos pe cont și deodată îmi apare "fluxul...? (mai mult)
Casti gaming ieftine? Nu ma intereseaza prea mult calitatea aditiva, doar microfonul sa nu se auda ca in "baie". Nu- mi trebuie cine stie ce fidelitate doar microfonul ma intereseaza, ca sa nu iau ...? (mai mult)
Eu sunt pe Vodafone și la date mobile am H+.Cum fac să am 4G deoarece spre exemplu cineva are 4G?
Am o problema cu snap-ul cand pun parola zice Ups, a intervenit o problema incearca mai tarziu.Si cand vreau sa fac un cont nou cand pun parola tot asta zice este de la snep sau de la mine? Ce sa fac?
Hei TPU! Daca intr- un timp vedeam starile de pe watsapp ale cuiva si dupa o perioda nu le- am mai vazut si acum le vad din nou care e explicația? Tin sa menționez ca prietena mea vedea stările in timp...? (mai mult)
Salutare lume! Mă interesează ce părere aveți de magazinul Totalconvert, au diverse produse spre vânzare cum ar telefoane, ce ziceți sunt serioși la fel ca Emag sau au defecte la fel cum zic multi...? (mai mult)
Pe Windows este util sa mai descarc program de arhivare a fisierelor daca se pot crea arhive si fara?
Folosește cineva Sublime Text pe Linux?
Bună TPU. Aș dori să vă pun o singură întrebare, celor care se pricep: Aveți cumva idee cum pot să descarc niște înregistrări audio de pe messenger în telefon? Am încercat cu telefonul...? (mai mult)
Salut. Am două monitoare cu port HDMI şi vreau să le conectez pe amândouă la laptop şi să- mi extind imaginea, adică dacă trag o fereastră de pe ecranul din dreapta să se ducă pe cel din stânga.Sigur...? (mai mult)
Salutare! Am un smart tv Vortex, luat din Altex. Cred ca are android, pentru ca pe telecomanda are Youtube si Netflix, butoane dedicate. Ei bine, problema este ca m- am saturat de Netflix. Multe din filme...? (mai mult)
Boxa portabila EP118WS Difuzor Bluetooth cu radio FM incorporat
16
Memorie USB Kingston DataTraveler 50, 64GB, USB 3.0
50
Casti Bluetooth Creative Sound Blaster Jam
tonyc7 întreabă:
ArnautuStefaniaArnautuStefania întreabă:
skyrim2 întreabă:
mmamiruna întreabă:
O să- ți zic cum vad eu situația.Te înțeleg fiindcă și eu am fost asa si sunt, doar ca...cu tata(acum am 20 de ani și m- am distanțat de el și el...acum regreta dar degeaba, ma țin cât mai...... (mai mult)
Nici una, exista o directiva a EU impotriva "turismului pentru obtinerea permisului de conducere" cum- i zic ei. Pe scurt faci scoala si poti da de permis numai dupa ce esti inregistrat ca rezident...... (mai mult)
Încrederea se pierde cel mai ușor și se castiga cel mai greu. Părinții tăi au nevoie de timp. I- ai dezamagit. Trebuie să vadă că nu mai faci aceleași greșeli. Chiar daca uneori nu vrem sa acceptam,...... (mai mult)
Revolutia Romana de la 1989
Ai trait pe pielea ta evenimentele din '89 sau doar ai auzit despre ele? Testeaza-ti cunostintele despre Revolutia Romaneasca chiar acum!