Haideti sa ne imprietenim si pe Instagram!
Cei mai activi useri din categoria Tehnologie pe 6 Februarie 2025 sunt:
Salutare. Am un cont de Instagram bussines. Am observat ca nu pot face promovari deoarece cand dau sa bag cardul, ma duce la o pagina inexistenta. Am incercat asta cu mai multe carduri. Imi scrie...? (mai mult)
De ce utilizatorii Android/Windows sunt așa de înfocați în certurile cu utilizatorii Apple? Eu unul am un iPhone si un iPad, nu cele mai noi sau mai scumpe, luate din curiozitate mai mult. Și s-...? (mai mult)
Salutare. Caut un laptop bun pana in 4000 lei. Are cineva niste recomandari? Mentionez ca as vrea sa-l folosesc atat pentru facultate, cat si pentru jocuri. Multumesc!
Buna, am o problema cu butonul click dreapta de la maus, nu se apasa, pot sa-l repar sau trebuie sa cumpar altul?
Bună! Facebook s- a actualizat acum ceva timp în urma și îți permite ștergerea mesajelor fără a le vedea și celalalt. Însă pot șterge doar câte unul și ma aduce înapoi la ultimele mesaje. ...? (mai mult)
Buna. Fratele iubitei mele s- a sinucis ieri si ca si adio, printre altele, a lasat parola de la laptopul lui, care nu functioneaza. Nu a scris parola corect si nu putem accesa laptopul lui. Ce este...? (mai mult)
În manualul de utilizare al cuptoarelor cu microunde este prevăzut faptul că nu trebuie deschisă ușa cuptorului când acesta se află în funcțiune. Dar ce s- ar întâmpla dacă am deschide- o...? (mai mult)
Salut TPU, Cine ma ajuta va rog sa ma hotarasc la un aspirator bun fara sac pana in 600 de lei, inclusiv cele reduse de la 1000- 1100 la 600, tot ce vad pe eMAG in reviews e lume nemultumita de calitate,...? (mai mult)
Salut, am o problema la windows. Am avut windows 10 pe pcul meu specificatii(processor Intel core i3 4360 memorie ram 8gb ddr3 1600mhz placa de baza Lenovo h81m placa video amd rx470 8gb.am avut windows...? (mai mult)
Salut! 1 sau 2? Pentru IT https://altex.ro/laptop- gaming- asus- tuf- a17- fa706ih- h7039- amd- ryzen- 7- 4800h- pana- la- 4- 2ghz- 17- 3- full- hd- 8gb- ssd- 512gb- nvidia- geforce- gtx- 1650- 4gb-...? (mai mult)
Ajutor! Am dat la cineva un laptop si mi-am uitat contul de google acolo si acea persoana nu raspunde, cum pot sa ma deloghez? Am parola / numar / tot
Salut tpu.ro, cum pun Instagram pe tik Tok?
Am niste casti pentru iphone de cateva luni, dar acum a inceput sa paraie casca dreapta, tin sa mentionez ca le folosesc in fiecare zi. La ultimele casti s- a intamplat cam la fel si dupa a facut poc...? (mai mult)
Este bine sa folosim de acum Windows 11 descarcandu-l prin Windows Insider sau e mai bine sa asteptam pana va fi lansat oficial prin octombrie?
Un link cu un adaptor audio compatibil pentru rog phone 3?
Va rog ajutati- ma si pe mine, pe desktop imi apare pe langa nume culoarea : alb, rosu, verde etc. Daca ma duc la Properites sami aleg tema orice tema o aleg iar dupa aia pe langa numele programelor...? (mai mult)
Salut TPU, vreau sa imi fac un upgrade la pc de la Ryzen 3 2300x la Ryzen 5 3600/3600x (am verificat tot si am placa de baza compatibila). Intrebarea mea este daca merita sa imi cumpar procesorul de pe...? (mai mult)
Ce căști in Ear îmi recomandați până în 100 de lei? Aș vrea să se audă cât de cât decent și să nu se audă la 1m în jurul meu când dau volumul puțin mai tare
Salut, am si eu o intrebare, ce windows este cel mai bun pentru pcul meu? (COMPONENTE) INTEL CORE I3 4360. PLACA VIDEO RX 470 8GB. PLACA DE BAZA LENOVO H81M.MEMORIE RAM 8GB DDR3 1600 MHZ.
Va rog ajutati- ma si pe mine, pe desktop imi apare pe langa nume culoarea: alb, rosu, verde etc. Daca ma duc la Properties sa- mi aleg tema orice tema o aleg iar dupa aia pe langa numele programelor...? (mai mult)
Stiti vreo aplicatie pentru a putea inregistra/filma ecranul telefonului si sa aiba si un audio ok?
Cum se creaza un cont de peteava?
Am un Ubuntu pe laptop si tot incerc sa fac un stick bootabil cu windows 7. Eu am incercat cu unetbutin si il face dar nu booteaza. Voi ce utilitare folositi in acest sens?
Salut. Doar ce mi- am instalat kali linux ca sistem principal pe laptop, insa stick- ul de pe care l- am instalat nu e al meu si trebuie sa- l golesc inainte sa- l inapoiez, dar cand incerc sa sterg ...? (mai mult)
Salutare! Am o problema cu monitorul (75hz) sau poate si ceva cu nVIDIA control panel probabil. Deci dupa ce fac un custom la rezolutie intampin urmatoarea problema: monitorul are 75hz, cablul hdmi este...? (mai mult)
Salut TPU! Am si eu o problema, cand incerc sa instalez placa video imi da "BSOD" blue screen of death, Https://imgur.com/a/8OTirK2, instalez nVIDIA experience, apoi imi instalez driverul pentru placa...? (mai mult)
Salut,se pricepe cineva la Html, Css, Bootstrap si altele? Trebuie sa fac un website dar intampin probleme si erori
Momentan sunt blocat de catre Facebook din cauza unui comentariu la o postare, pana la sfarsitul lunii.Nu pot posta si nu pot comenta, mai exact.Am instalat pe telefon o aplicatie de tip VPN FREE care...? (mai mult)
Care este cel mai bun? Android sau iOS?
Buna! Cum configurez hotspotul de pe iphone? Adica nu este vazut de alte telefoane.Multumesc!
Salutare, am un Huawei și l-am resetat și acum când îmi cere contul google și parola nu se întâmpla nimic, mi le cere din nou și din nou. Dacă mă poate ajuta cu un sfat.
Buna TPU! Am o întrebare îl legătura cu acest IMac: https://www.emag.ro/sistem- desktop- pc- imac- 21- 5- cu- procesor- intelr- quad- coretm- i5- 3- 00ghz- 21- 5- retina- 4k- 8gb- 1tb- amd- radeon- ...? (mai mult)
Buna! Cum pot reactiva Facebook Dating? Nu imi mai apare in lista.
Buna! Am un computer de la Myria, recent i- am adaugat un SSD si o placuta de memorie de 4gb Ram. Mi s- a recomandat sa- i adaug si o placa video pentru o performanta mai buna, imi puteti spune careva...? (mai mult)
O pasta termoconductoare pentru laptop care sa reziste in timp, max 50 lei?
Instalare windows 10 pe un laptop cu NVME M2 SSD? Dupa ce se pregateste de instalare, nu vede SSD-ul M2, O rezolvare, pls.
Ce ziceti, ii optim si suficient de bun doar un spray cu aer comprimat pentru a curata un laptop de praf pe dinauntru? Nu are inca un an de cand l- am cumparat, dar stiu ca ideal ii la 6 luni sa faci...? (mai mult)
Aplicatii pentru slow motion fara watermark?
Salut. Vi se pare overpriced Photoshop- ul? Și programele Adobe în general. Fac fotografie de câțiva ani, lucrurile arată destul de bine. Parte din aplicațiile cu care obișnuiam să editez care...? (mai mult)
Bună! Ați folosit cumva Beaver Pad? Cum este? Știu că nu este pe piața din România, de aceea aș vrea să știu cum e, înainte să-l comand. Mulțumesc!
Am abonament Orange internet prin router (satelit) Care este data de resetare trafic? Dau funda.
Salut TPU! Ma poate cineva sa-mi spună cum sa deschid o poza pe Instagram? Eu am deschis-o o data dar acum nu mai pot. Ajutați-ma pls. Nu râdeți de mine ca stiu ca-s prost.
Cum sa modific formatul de salvare a fotografiilor in Photoshop? Inainte aveam formatul principal jpg, acum insa este pdf si oricand salvez o fotografie trebuie sa caut jpg, vreau sa il impostez ca format...? (mai mult)
Hei TPU, din greșeală, prietenul meu a șters mai multe postări de pe Blogger. Ce vreau să vă întreb este următorul lucru: se mai pot recupera cele șterse?
Salut TPU, am un procesorc amd posibil ars/stricat daca il bag într-o placa de baza care sunt sansele sa o arda?
Cum pot să fac un radio? Să adaug ce melodii vreau și să ascult?
Cat dureaza formatarea unui stick 2.0 de 128GB? Sta deja de 18h si inca este in proces si nici macar nu imi arata un procentaj sau ceva de genul.
Nu stiti de ce nu vrea sa se deschida daemon tools?
Buna seara, fac live stream pe OBS cu o camera web C920 care mi s- a ars, nu mai merge, am cumparat alta camera acelasi model si cand dau sa fac live in OBS imaginea odata la 10 secunde se inteapa, ...? (mai mult)
Salutare. Ştie cineva daca e posibil ca adminul unui cont de Instagram Creator/bussines, se poate schimba şi cum? Administrez o pagina de Instagram iar acum as dori sa imi creez alt cont personal, ...? (mai mult)
Boxa portabila EP118WS Difuzor Bluetooth cu radio FM incorporat
16
Memorie USB Kingston DataTraveler 50, 64GB, USB 3.0
50
Casti Bluetooth Creative Sound Blaster Jam
Utilizatoare123 întreabă:
mmamiruna întreabă:
RazvanBogdannn întreabă:
tonyc7 întreabă:
O să- ți zic cum vad eu situația.Te înțeleg fiindcă și eu am fost asa si sunt, doar ca...cu tata(acum am 20 de ani și m- am distanțat de el și el...acum regreta dar degeaba, ma țin cât mai...... (mai mult)
Nici una, exista o directiva a EU impotriva "turismului pentru obtinerea permisului de conducere" cum- i zic ei. Pe scurt faci scoala si poti da de permis numai dupa ce esti inregistrat ca rezident...... (mai mult)
Încrederea se pierde cel mai ușor și se castiga cel mai greu. Părinții tăi au nevoie de timp. I- ai dezamagit. Trebuie să vadă că nu mai faci aceleași greșeli. Chiar daca uneori nu vrem sa acceptam,...... (mai mult)
Recorduri mondiale
Cat de bine te descurci cu recorduri care de care mai ciudate?