Haideti sa ne imprietenim si pe Instagram!
Cei mai activi useri din categoria Tehnologie pe 7 Februarie 2025 sunt:
Cu respect va salut, am intampinat de ceva vreme o problema, cand joc fifa 21 hardul se incinge, oricum de obicei este cam cald mereu, dar in testele cu Hard Disk Sentinel este 45- 52 grade si imi...? (mai mult)
Mi-am cumparat o bormasina portabila si la specificatii eMAG scrie 5 Ah (amperi pe ora), cate ore tine bormasina asta?
Știe cineva de ce nu funcționează aplicațiile de la Facebook? (Facebook, Instagram, Messenger) Am reinstalat aplicațiile, s- au deschis o data. Acum întra, nu se încarcă nici pagina și deja...? (mai mult)
Am un laptop tuf gaming Asus cu lumina tastatura rgb..intrebare... aceasta caracteristica si anume iluminarea rgb afectează cumva? O folosesc in color cycle si cand ma uit la film o pun pe static. Intreb...? (mai mult)
Ce casti bluetooth imi recomandati la un buget de 100-250 de lei? Pana acum m-am gandit la o pereche Xiaomi Airdots Basic S. Alte pareri va rog?
Salut TPU! Ce căști de Gaming sa aleg? JBL Quantum 100 sau Aqirys Sirius sau Tronsmart Glary? Dau Funda!
Salut, pot da export/import dintr-un chestionar in altul pe Google Forms? Si la intrebari si la raspunsuri? Funda
Salutare! Am nevoie de un mic ajutor! De vreo 2 zile, am ramas fara sunet la Facebook, dar la Youtube am si merge! Nu am umblat la nimic, adica la setari sau altceva! Am intrat la sond management...? (mai mult)
Salut TPU! Pe lângă paginile mele personale și altele pe care le- am creat și le administrez de altfel nu am pățit problema asta la pagina pe care am creat Wall Street Coffee https://www.facebook.com/wallstreetcoffee1/...? (mai mult)
Dar ce naiba fac astia de la Microsoft?! De ce adauga drivere prostesti care nu ajuta la nimic?! De ce naiba au inventat "Microsoft basic display driver"? Nu- i bun la nimic, nu permite actualizarea placii...? (mai mult)
Buna TPU! Ce parere aveti despre BlackBerry key2merita sau nu?
Lenovo G50- 70, nu merge touchpad- ul, ieri mergea totul bine si intr- un moment nu mai merge, am facut restart si primele 10 secunde merge si apoi parca are lag, nu lucreaza 5 secunde si apoi lucreaza...? (mai mult)
Așa, am un monitor cu rezoluția de 1920 și o unitate cu rezoluția de 1024. Față de vechea unitate, noua unitate nu se împacă deloc bine cu monitorul. Imaginile sunt foarte, foarte mari și ...? (mai mult)
Pot baga paysafe fara sa ma duc la magazin?
Buna TpU. De ceva timp mi- am luat un laptop Asus cu AMD Ryzen 3 3250u cu placa integrata (vega 3 cred) si 4 GB RAM.Eu am incercat de ceva timp sa fac apexul sa mearga bine. Prin bine ma refer ca caracterele...? (mai mult)
Salut! Cati dpi ar fi recomandat sa folosesc in mod normal pe un mouse?
Salut, am primit de la liceu tableta Allview Viva H1003 LTE PRO ce are instalata aplicatia problematica RED MDM. Doresc sa resetez tableta pentru a ma folosi la maxim de aceasta, fara jocuri sau sa o...? (mai mult)
A primit cineva update-ul la messenger pe Instagram? Daca da, ma poate ajuta si pe mine cineva?
Bună, îmi poate recomanda cineva un aparat foto bun pentru începători? M- ar interesa mai mult pentru idei artistice! Niște sfaturi în materie de foto- video? Iar referitor la aparate foto pentru...? (mai mult)
Salut. Am vaut ca Instagram si Facebook au introdus o noua mesagerie. Si oare nu stiti de ce nu imi arata?(am updateul si la ig, mess, Facebook, am cont professilonal). Help!
Buna TPU. Care credeti ca este mai bun dintre aceste 2 laptopuri atat pentru o utilizare zilnica (Youtube, google etc.), cat si pentru programare etc?! Care vi se pare mai bun si mai fiabil in timp? ...? (mai mult)
Bună ziua. Cum e cu aplicația asta de bani și bonuri? Poți plăti și cu card și cu telefonul? Sau dacă am făcut aplicația trebuie sa plătesc doar cu telefonul? Am Transilvania și brd.
Este posibil e commerce-ul in Romania?
Buna! Am o imprimanta Canon care in momentul cand scot la jumate de pagina e clara si jumate e stearsa, sa se fi terminat cartusul nu cred...ca am scos vreo 10 foi si toate ies jumatate clare si jumatate...? (mai mult)
Salut TPU! Astazi am avut un incident mai neplacut. Am dat din greseala cu putina inghetata pe butonul de volum de la telefon si nu aveam husa si a intrat pe langa si acum nu mai are acel click specific...? (mai mult)
Cum se poate rezolva eroarea srttrail.txt pe windows 10 fără a risca ștergerea vreunui fișier personal? Nu e al meu, așa că nu vreau să dau cu bâta în baltă.
Salut! Am un stick pe care il foloseam la o boxa portabila cu muzica. L- am folosit sa instalez un windows si am bootat pe el. Dupa ce am formatat stickul, boxa portabila nu il mai citeste. Am dat si ...? (mai mult)
Cu ce tehnologie se produc astfel de clipuri în care apare aceeași persoană în două ipostaze diferite în același clip? https://youtu.be/2zWdNHfWTgo Știu că se folosesc și dubluri, cum e evident...? (mai mult)
Am o mică problemă la Facebook, vreau sa caut pe cineva si nu il găsește, la block nu-l am dar acolo dacă vreau să-l blochez il găsesc? Cum fac să-l gasesc?
Salut, am nevoie de ajutor, va rog frumos! Mi- am schimbat unitatea dar nu se impaca cu monitorul! Unitatea mea foloseste rezolutia 1024x768 iar monitorul 1920x1080. Care nu este bun si trebuie schimbat?...? (mai mult)
Stiti de ce in assassin creed black flag pe ps3 se vede cerul cam pixelat? Pe gta v si alte jocuri nu se vede asa
Salut. Am si eu un televizor horizon smart si nu imi apare imaginea. Adica pe internet sa ma uit se vede orice altceva vede doar la cablu tv nu apare nimic doar se aude. Care ar fi problema? Multumesc
O unitate de calculator care nu are DVD driver poate funcționa cu DEAMON?
Salutare. As fi si eu interesat de un router wireless portabil, ceva de genu https://www.emag.ro/router- wi- fi- 3g- 4g- tp- link- slot- sim- portabil- 2000mah- m7200/pd/D8RZHJBBM/?X- Search- Id=42e9429e51fb1bff01c2&X-...? (mai mult)
Buna TPU. Sistem de operare OS sau Windows? Credeti ca OS limiteaza accesul la unele aplicatii? Care ar fi alegerea voastra pentru o utilizare zilnica?
Detin un tv Samsung tu7172.Doresc sa fac editarea canalelor pe categorii, pe alte criterii decat cele oferite de furnizorul de cablu.Am citit despre programul chansort dar se refera la tv de generatie...? (mai mult)
Buna! Am un stick USB pe care nu l-am mai folosit de mult. Inainte mergea normal dar acum cand il bag intr-un PC, imi zice sa-l formatez. Ce sa fac ca functioneze ca inainte?
Am o problema cu paypal si am dat pe contact us la message center si vreau sa vorbesc cu suportul. Dar zice ca toti agentii sunt offline si sa incerc during business hours. De la ce ora o sa pot vorbi ...? (mai mult)
Care este diferenta de performanta functionala intre sigurante bipolare Eaton/MOELLER SI MOELLER? Vizual par la fel, clapa se misca la fel.
Buna, ce programe exista pentru a subtitra un film gen bs player? Sau bs este singurul?
DECI NU MAI SUPOOOOOORT! Imi pica netul acesta la fiecare 5 minute si asta doar de la ora 8 incolo. Ce doamne iarta- ma sa fac ca innebunesc? In vacanta de primavara mergea perfect netul. Cand am inceput...? (mai mult)
Salut, care cunoasteti programa aceasta Meetic, este un chat online! Deci am procurat un abonament si din primele zile este o pierdere de timp si bani, am sters aplicatia, iar acum imi vin mesaje ...? (mai mult)
Salut. Dacă mi-am pierdut cardul de validare otl, acela pe care l-am primit de la școală gratis, mai pot primi altul?
Am un laptop Acer SP111- 33- N18H1. S- a desprins un șurubel de la el și, din câte am observat, se „crapă" o parte din laptop și mi- e frică să nu- l mai am. Posibil să fie primul și ultimul...? (mai mult)
Buna ziua. Cum pot sa fac ca persoanele pe care nu le am in lista sa nu poata sa vada cate likeuri am la poza de profil pe Facebook?
Am primit de la școală o tableta Allview h1003lte pro pentru a face ore și avea pe ea red mdm/bento mdm si i- am dat resetare și acum nu mai pot intra pe ea din cauza asta "conectati- va folosind unul...? (mai mult)
Cum imi pot sterge contul de Skype? Imi cere sa sterg contul de Microsoft în locul celui de Skype dar nu știu ce s- a întâmplat cu acel cont Microsoft. Există o altă cale sau rămâne contul "bătut...? (mai mult)
De ce imi da ERROR 2 la USB la casetofonul de la masina? A mers ce a mers si ma trezesc dintr- odata cu eroarea asta si nu merge sa ascult nicio melodie, am schimbat si format- urile, exfat si NTFS si...? (mai mult)
Cu ce tipuri de soundbar-uri s-ar potrivi sau sunt compatibile cu Samsung GQ65Q70RGTXZG?
Bună. Mi-am adăugat contul de google de pe telefon și pe tableta. Vreu să mă decontectez de la google, de pe tableta, cum o pot face?
Boxa portabila EP118WS Difuzor Bluetooth cu radio FM incorporat
16
Memorie USB Kingston DataTraveler 50, 64GB, USB 3.0
50
Casti Bluetooth Creative Sound Blaster Jam
Utilizatoare123 întreabă:
Mindfulness întreabă:
RitaHNZ întreabă:
Klandestinu întreabă:
O să- ți zic cum vad eu situația.Te înțeleg fiindcă și eu am fost asa si sunt, doar ca...cu tata(acum am 20 de ani și m- am distanțat de el și el...acum regreta dar degeaba, ma țin cât mai...... (mai mult)
Nici una, exista o directiva a EU impotriva "turismului pentru obtinerea permisului de conducere" cum- i zic ei. Pe scurt faci scoala si poti da de permis numai dupa ce esti inregistrat ca rezident...... (mai mult)
Încrederea se pierde cel mai ușor și se castiga cel mai greu. Părinții tăi au nevoie de timp. I- ai dezamagit. Trebuie să vadă că nu mai faci aceleași greșeli. Chiar daca uneori nu vrem sa acceptam,...... (mai mult)
Rihanna
Te consideri un fan adevarat Rihanna! Testeaza-ti chiar acum cunostiintele!