Haideti sa ne imprietenim si pe Instagram!
Cei mai activi useri din categoria Tehnologie pe 7 Februarie 2025 sunt:
Bună ziua, am și eu o problemă, am un laptop i3 care rulează pe Windows 7, de un timp tot se deschide și arata pe ecran AutoIt Error și Windows Script Host și după se închide, după iar se...? (mai mult)
Care este cea mai buna versiuna de windows 10 64 bits?(care consuma cele mai putine resurse) I5-2400 Gtx 750ti 8gb ram 120 gb ssd 500 gb hhard disk
Salut, vreau niste setari bune OBS, Acestea sunt componentele mele: Procesor: AMD Ryzen 5 3500U 2.10 GHZ Placa video: AMD Radeon Vega 8 Memorie RAM: 16.0 GB
Salut! mai functioneaza Youtube pe un Nokia n97/n97 mini in 2021?
Bună, TPU. Am eroarea 0xc0000005 pe Windows 7 Ultimate și am încercat toate metodele, dar nu s-au rezolvat. Mai mult, nu pot instala nimic pe PC. Mulțumesc.
Daca imi iau tableta, netul va merge la fel de bine pe tableta ca la un computer normal? Ma refer indeosebi la viteza de raspuns a intenetului de pe tableta la orice as da click.
Am un i5 9400f cu rx 580 8gb. Daca incerc sa dau la un joc setarile pe high imi da crash driverul placii video. Ce pot sa fac sa rulez jocul pe high fara sa-mi dea crash driverul
Salut! De ce in contul nostru Netflix la istoricul dispozitivelor conectate apar inclusiv adrese IP din alte judete decat judetul din care provenim? Inafara de noi nimeni altcineva nu are accces la...? (mai mult)
Salutare TPU! Am o mare problema in legatura cu laptopul care ruleaza windows 10 bineinteles.Am vrut sa imi resetez parola si m- am dus pe netplwiz si fara sa vreau eu am reusit sa fac un cont administrator...? (mai mult)
Salut! Nu stiu daca se poate face asa ceva dar vreau sa fac un telefon vechi cu butoane ca o camera de securirate si telefonul are bluethooth si camera si ma gandeam daca as putea sa ma conectez cu telefonul...? (mai mult)
Bună! Alaltăieri mi- am luat un telefon nou, Xiaomi Redmi Note 9T, totul bine și frumos, doar că atunci când îmi pun imaginea de fundal dorită de mine, după 5- 10 minute, nu știu exact...? (mai mult)
Salut TPU, am și eu o întrebare deci internetul de la routerul meu nu merge pe telefon adică când ma conectez zice „fără aces internet" și ciudat e ca pe alte dispozitive merge dacă cineva ma...? (mai mult)
Bună TPU, ma și eu o întrebare deci routerul meu nu transmite internet telefonului meu zice „fără aces internet" Și parte ciudata e ca pe restul dispozitivelor merge netu
Salut, am un telefon Samsung A70, din senin și se mai aprinde ecranul, el vibrează, suna, doar ca nu nu afișează nimic pe ecran. Mai este în garanție și aș încerca să îl fac pe garanție,...? (mai mult)
Buna TPU! Care credeti ca e o varianta mai buna dintre Samsung Galaxy A6 2018 si IPhone SE din 2017? Credeti ca ar ajunge o memorie de 32 GB la Samsung + card de memorie? (Am auzit ca Samsung ul sta...? (mai mult)
Salut ma numesc adrian am 25 de ani si de curand m- am mutat intr- o zona rezidentiala cu foarte multi oameni potenti din punct de vedere financiar Tatal meu se ocupa cu afaceri(explic aceste lucruri ...? (mai mult)
Știe cineva de la BT Connect din aplicația iLink nu găsește nimic?
Nu stiu daca am ales bine categoria dar voiam sa intreb daca pot sa pun o placa video GTX 1050 ori un rx 560 sau orice alta placa bunicica sa zicem pe pc-ul acesta: https://imgur.com/a/0Foa85k
Daca am un cablu de 3 amperi si capatul incarcatorului e de 2 amperi are ceva?
De ce compania Apple te limitează la atât de multe lucruri? Instalarea din afara appstore, transfer mai ușor de fișiere etc.
Am cumpărat un bec inteligent cu boxă inclusă.Am intrat în setări și am activat bluetooth apoi am dat pe ilink app(unde îmi spune că se deschide cu altă aplicație), după am intrat în aplicația...? (mai mult)
Bună, am o întrebare legată de un card de memorie. Am pus cardul intr- o camera cu senzor și filmează câte un minut, când iau cardul și îl pun in laptop, telefon, tableta nu se deschide filmarea,...? (mai mult)
Am văzut acum o știre ca și cum ar fi fost dată anul ăsta 2021 pe 14 ianuarie în care spunea că: Yahoo! Messenger s- a redeschis doar ca să îl baneze pe Donald Trump eu acum încerc să mă loghez...? (mai mult)
Cati bani dati pe un incarcator pentru telefon in general?
Ce casti bluetooth recomandati? Sau firma de casti in general
*Doresc răspuns DOAR de la cei care dețin o trotineta electrica. Salut TPU, a venit vremea să achiziționez o trotinetă electrică, dar, sunt așa multe pe piața că nu știu pe care să o aleg: ...? (mai mult)
Salutare tuturor. Astazi am vrut sa intru astazi pe un profil de Instagram si mi- a aparut asta :Încearcă din nou mai târziu Restricţionăm anumite activităţi în scopul de a ne proteja comunitatea....? (mai mult)
Un rx 550 sau gtx 750 ti? Ma joc jocuri competitive mai mult, league of legends, csgo etc. Sau recomandati si voi niste placi cat de cat bune, dar nici scumpe.
Mă poate ajuta și pe mine cineva? Am un chromebook Dell 11 3120 și nu am play store deoarece nu a primit cetificat. Asta înseamnă că nu pot instala aplicați. Am încercat să instalez ți de pe ...? (mai mult)
Puteți recomanda căști Bluetooth "in- ear", de buget mediu sau mic, compatibil cu Samsung A52? Ceva care nu se întrerupe sau se aude într- o cască, dar nu și în cealaltă. Mi se cam rupe ...? (mai mult)
Bună. Sunt la liceu, ultimul an, profil real, dar nu studiez informatică. Îmi place, însă din moment ce nu am oarecum nici baza din liceu și nici meditații, sunt cumva în dilemă. Vreau să...? (mai mult)
Buna! Am cateva zile de cand thumb stick ul de la controllerul meu de PS 4 (original) are un defect enervant. Dau de buton spre stanga, dreapta sau in jos(doar cand trag finut de el) si brusc tinta se...? (mai mult)
Primesc multe cereri de prietenie pe Facebook și nu aș vrea neapărat să le accept pe toate. Pe scurt, vreau să trec acele persoane la urmăritori (adică doar să mă urmărească). Dar problema ...? (mai mult)
Buna ziua, TPU. Am un Samsung Galaxy s10+ și o aplicație Samsung music unde am descărcat muzica care îmi place. Când îi cer lui Bixby sa imi redea muzica, zice că nu mă poate ajuta. Știți...? (mai mult)
Care e diferenta la wi-fi dintre 802.11 a/b/g/n si 802.11 b/g/n (fara litera a) care e mai buna?
Buna TPU Când pun o poza din galerie pe Story pe Insta acolo la efecte cum pot sa adaug eu efectele mele salvate gen sa mu fie date de ei Va mulțumesc!
Buna TPU! De ieri am probleme cu volumul microfonului. Se schimba automat. Am dat disable la toate setarile care permiteau sa se schimbe automat volumul microfonului, si din Skype si din setari si Steam...? (mai mult)
Care e faza cu touch pen-ul? Cum funcționează? De ce nu pot folosi un pix normal, sau vreo tija metalica la care sa ii atașez în virf o bucata de silicon, ca la touch pen :)? Ce are diferit?
Salutare, de 3 luni am un Iphone 12 Pro Max si atunci cand trimit poze pe Messenger sau pe Instagram inclusiv la story pozele se vad la o calitate slaba. Cand fac fotografiile se vad excelent doar la ...? (mai mult)
Salutare... am si eu o problema cu un laptop HP Notebook, laptopul are 2 placi grafice, una Intel Graphics iar alta AMD Radeon, problema este urmatoarea... cand aprind laptopul intra in boot windows,...? (mai mult)
Salut, am achiziționat un laptop în urma cu 1 an jumate cu o garanție de doi ani, după mai puțin de un an nu se mai încarcă și l- am trimis la service și mi- au schimbat încărcătorul. acum...? (mai mult)
După cum bine știți, au fost niște update uri la messenger... au scos opțiunea sa vezi pozele, sa pui porecle etc. și de ceva timp le- a readaugat. La acel update prietenii mei au recuperat iar...? (mai mult)
Buna seara, am și eu o întrebare. De ce apare pe WhatsApp că am fost conectata când eu aveam netul oprit? De exemplu am dat un mesaj la 18:10 și ultima accesare apare la 18:24. Cum e posibil?
A văzut careva serialul Penny de la Mars? Dacă da, ce telefon are Penny? Mă refer atunci cănd e sunată apare fundalul negru, dedesubt e scris numele persoanei și apoi apare o pictogramă cu verde...? (mai mult)
Salutare, mi- ați putea recomanda un laptop (buget 2000 lei) pentru chestii normale și editare video? (Nu efecte foarte speciale și alte nebunii, edit- uri mai normale *Și nu vreau sa aud că, , ...? (mai mult)
Salut TPU, mi-am facut si eu un cont de Facebook si 5 zile mai tarziu mi-a cerut un id de identificare, mi-am pus buletinul respins, l-am pus iar si acum astept rezultatul.Am sanse sa pierd contul?
Salutare tuturor! Am făcut un proiect în Microsoft Visual Studio cu ajutorul limbajului de programare C# si prin intermediul Windows Forms, care sa gestioneze o baza de date cu elevii unei școli. În...? (mai mult)
Stiti ceva telefoane cu butoane care sa mearga si pe Youtube?
Pot avea un procesor Intel mai exact i7 si o placa de baza amd mai exact Gigabyte X570 AORUS ELITE? Dau funda!
Https://www.emag.ro/compare/D0HVSGBBM,DK3JKHBBM/ Pe care sa-l aleg? Sunt indecis.
Boxa portabila EP118WS Difuzor Bluetooth cu radio FM incorporat
16
Memorie USB Kingston DataTraveler 50, 64GB, USB 3.0
50
Casti Bluetooth Creative Sound Blaster Jam
Utilizatoare123 întreabă:
Mindfulness întreabă:
RitaHNZ întreabă:
Klandestinu întreabă:
O să- ți zic cum vad eu situația.Te înțeleg fiindcă și eu am fost asa si sunt, doar ca...cu tata(acum am 20 de ani și m- am distanțat de el și el...acum regreta dar degeaba, ma țin cât mai...... (mai mult)
Nici una, exista o directiva a EU impotriva "turismului pentru obtinerea permisului de conducere" cum- i zic ei. Pe scurt faci scoala si poti da de permis numai dupa ce esti inregistrat ca rezident...... (mai mult)
Încrederea se pierde cel mai ușor și se castiga cel mai greu. Părinții tăi au nevoie de timp. I- ai dezamagit. Trebuie să vadă că nu mai faci aceleași greșeli. Chiar daca uneori nu vrem sa acceptam,...... (mai mult)
Meghan Trainor
Cat de multe stii despre artista care a urcat in topuri cu piesa "All About That Bass"?